• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus, Xiaomi, Lenovo,Oneplus,Meizu .موجودی تهران. وان پلاس2 Zuk Z1 ردمی2

Spoilsman

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز ایشون بخاطر یه مشغله کاری به تل و اس جواب نم
خودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودم

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
خودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودم
فکر کنم شما گوشی m2 note هم خرید کردین. کلا سه تا خرید داشتین.. از دیشب. قوانین خرید سایت رو مطالعه سپس گزینه موافقم رو میزدید.و حتما مطالعه کن. چون نوشته ارسال گوشی در همان روز ساعت حدود 5 بعد ازظهر و یا فردا ساعت 5 بعد ازظهر. نگته بعد من به تمام موبایل ها زنگ میزنم . اما به خط ثابت نه. چون هیچوقت نشده طرفو پیدا کنم چون از شرکت تماس میگیرن معمولا.
مبارک باشه حتما قسمت نبوده از ایشون خرید کنید
بله همینوطره. من فردا با شما بابت وایب شات تماس میگیریم.

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
جناب اکبری ما همچنان چشم به امید جمعه باشیم ..شاید بیاد شاید :D

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
میزو موجود چیزی دارید ؟
سلام موجودی صفحه اول هست
m2 note
5pro bezodi
mx5
mx4
mx4 pro
جناب اکبری هانر 5ایکس هم چین عرضه شده گوشیه خوبیه بیاریش
هواوی رو جز گوشیها حساب نمیکنم ;-)
جناب اکبری ما همچنان چشم به امید جمعه باشیم ..شاید بیاد شاید :D
ایشالله

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

mkh2576

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لطفا میزو متال رو موجود کنید . باقیمت خوب ;)

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
هوا.وی رو جز گوشیها حساب نمیکنین
رتبه 1شد تو چین خوب نیست یه برند موفق رو اینجور بگوبی بهتر بود میگفتی کار نمیکنم هواوی
ایشون که مطمئنا شوخی کردن

فروشنده های پرشین هم اگر هواوی کار نمیکنن بخاطر اینکه هواوی نمایندگی داره تو ایران

هواوی شیایومی رو هم پشت سر گذاشت

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510

فروشنده های پرشین هم اگر هواوی کار نمیکنن بخاطر اینکه هواوی نمایندگی داره تو ایران

سلام داداش علی گل
به آمار و ارقام نگاه نکنید چون آمار و ارقام رو میشه با پول جا به جا کرد!!!
کیفیت کارای شائومی بی نظیره واسه همینه که تو چین بهش لقب اپل چین رو بهش دادن... چرا به هواوی همچین لقبی نمیدن؟!!
در ضمن آپدیت های هفتگی شائومی و ساپورت نرم افزاری بی نظیره...
یه نمونه واسه رام میویی بگم که خنده داره... یه قابلیت فک کنم سرچ بود تو میویی6 که وقتی میخواستن اندرویید6 مارشملو رو معرفی کنن گفتن یه همچین قابلیتی رو داره و بعد کاربرای شائومی به کنایه تو شبکه های اجتماعی گفته بودن که ما این قابلیت رو خیلی وقته داریم!!!
خودم ردمی نوت2 نسخه 32 دارم تو یه کلمه بگم Perfect...

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
لطفا میزو متال رو موجود کنید . باقیمت خوب ;)
سلام هنوز عرضه نشده اما هفته دیگه 5 پرو میاد برامون
هوا.وی رو جز گوشیها حساب نمیکنین
رتبه 1شد تو چین خوب نیست یه برند موفق رو اینجور بگوبی بهتر بود میگفتی کار نمیکنم هواوی
همه چیز رنبه گوشی نیست. همه چیز فروش گوشی نیست. پشتیبانی خوب و احترام به خریدار خیلی مهم تره.

تا حد زیادیش واقعیت بود متاسفانه. البته من با گوشی های رده بالا هواوی کار نکردم.
سلام داداش علی گل
کیفیت کارای شائومی بی نظیره واسه همینه که تو چین بهش لقب اپل چین رو بهش دادن... چرا به هواوی همچین لقبی نمیدن؟!!
یه نمونه واسه رام میویی بگم که خنده داره... یه قابلیت فک کنم سرچ بود تو میویی6 که وقتی میخواستن اندرویید6 مارشملو رو معرفی کنن گفتن یه همچین قابلیتی رو داره و بعد کاربرای شائومی به کنایه تو شبکه های اجتماعی گفته بودن که ما این قابلیت رو خیلی وقته داریم!!!
موافقم

mostafa3123

Registered User
لایک‌ها
50
سلام داداش خوبی خسته نباشید
آقا meizu pro 5 کی موجود میشه و قیمت ۶۴گیگ و ۴ گیگ رم چقده؟

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
سلام داداش علی گل

سلام داداش محمد عزیز و با مرام

بله کاملا باهات موافقم محمد جان . از نظر آماری و فروش امسال هواوی با فروش 100 میلیون گوشی در صدر جدول قرار گرفته .
ولی خوب از حق نگذریم هواوی داره پیشرفت میکنه و بعید نیست طی سال های آینده مقام اولی رو از همه نظر چه نرم افزاری و چه سخت افزاری از آن خودش بکنه
برای بخش نرم افزاری نقشه های زیادی داره منجمله اینکه ابیگل برادی یکی از مدیرای سابق اپل رو برای این بخش استخدام کرده

شیایومی 5 سال یکته تازی کرده تو چین و این قدرت شیایومی رو میرسونه و وقتی کسی بتونه نفر اول و رد کنه به نظرم میشه بهش به عنوان رقیب جدی و خطرناک نگاه کرد

محمد جان ممنونم بابت اطلاعاتت . بیشتر مطلب بزار اخوی
شاد باشی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کلا اخر
بزارین غول بی شاخو دم هواوی هانر گلوری 5ایکس بیاد ببینین چه فروشی بکنه اسنپدراگون 808 سنسور اثر انگشت بدنه فلزی 5/5فول اچ دی
خوده جناب اکبری هم مشتری میشه:) وجداننفروشش رکورد میزنه باقیمت 157برای رم 2حافظه 16 وقیمت 220 برای رم 3 حافظه 32
stpi8m311ikd0ha9ydnj.jpg

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
درود
یک عدد لنوو وایب شات از جناب اکبری خریداری شده .منتظر ارسال

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
کلا اخر
بزارین غول بی شاخو دم هواوی هانر گلوری 5ایکس بیاد ببینین چه فروشی بکنه اسنپدراگون 808 سنسور اثر انگشت بدنه فلزی 5/5فول اچ دی
خوده جناب اکبری هم مشتری میشه:) وجداننفروشش رکورد میزنه باقیمت 157برای رم 2حافظه 16 وقیمت 220 برای رم 3 حافظه 32
stpi8m311ikd0ha9ydnj.jpg
این گوشی اصلا اسنپ دراگون 808 نیست!!!
چیپست این گوشی اسنپ 616 هست... که چیپ 6752 مدیاتک از این چیپ قوی تره...
فینگر پرینتش هم مثل فینگرپرینت های شرکت الفونه...
همچین چیز خاصی نیست... درحد همین کارهای میان رده اِلفون و اکو هست...
درضمن اینو یادم رفت بگم : هواوی به خاطر شهرتی که در زمینه شبکه های مخابراتی داره الان دارن گوشی هاش رو میخرن! وگرنه میشد مثل همین اکو و الفون...
در ضمن بدنه ی فلزی تو گوشی باعث اختلال در آنتن دهی گوشی میشه...(البته احتمال ضعیفی هم داره که یه کارایی کرده باشن)

بالا