Spoilsman
Registered User
خودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودمدوست عزیز ایشون بخاطر یه مشغله کاری به تل و اس جواب نم
خودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودمدوست عزیز ایشون بخاطر یه مشغله کاری به تل و اس جواب نم
مبارک باشه حتما قسمت نبوده از ایشون خرید کنیدخودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودم
فکر کنم شما گوشی m2 note هم خرید کردین. کلا سه تا خرید داشتین.. از دیشب. قوانین خرید سایت رو مطالعه سپس گزینه موافقم رو میزدید.و حتما مطالعه کن. چون نوشته ارسال گوشی در همان روز ساعت حدود 5 بعد ازظهر و یا فردا ساعت 5 بعد ازظهر. نگته بعد من به تمام موبایل ها زنگ میزنم . اما به خط ثابت نه. چون هیچوقت نشده طرفو پیدا کنم چون از شرکت تماس میگیرن معمولا.خودشون تماس گرفتن، ولی چون دیر تماس گرفتن بنده قبلش از فروشگاه سپراه سفارش داده بودم
بله همینوطره. من فردا با شما بابت وایب شات تماس میگیریم.مبارک باشه حتما قسمت نبوده از ایشون خرید کنید
سلام موجودی صفحه اول هستمیزو موجود چیزی دارید ؟
هواوی رو جز گوشیها حساب نمیکنم ;-)جناب اکبری هانر 5ایکس هم چین عرضه شده گوشیه خوبیه بیاریش
ایشاللهجناب اکبری ما همچنان چشم به امید جمعه باشیم ..شاید بیاد شاید![]()
ایشون که مطمئنا شوخی کردنهوا.وی رو جز گوشیها حساب نمیکنین
رتبه 1شد تو چین خوب نیست یه برند موفق رو اینجور بگوبی بهتر بود میگفتی کار نمیکنم هواوی
سلام داداش علی گلایشون که مطمئنا شوخی کردن
فروشنده های پرشین هم اگر هواوی کار نمیکنن بخاطر اینکه هواوی نمایندگی داره تو ایران
هواوی شیایومی رو هم پشت سر گذاشت
سلام هنوز عرضه نشده اما هفته دیگه 5 پرو میاد برامونلطفا میزو متال رو موجود کنید . باقیمت خوب![]()
همه چیز رنبه گوشی نیست. همه چیز فروش گوشی نیست. پشتیبانی خوب و احترام به خریدار خیلی مهم تره.هوا.وی رو جز گوشیها حساب نمیکنین
رتبه 1شد تو چین خوب نیست یه برند موفق رو اینجور بگوبی بهتر بود میگفتی کار نمیکنم هواوی
تا حد زیادیش واقعیت بود متاسفانه. البته من با گوشی های رده بالا هواوی کار نکردم.ایشون که مطمئنا شوخی کردن
فروشنده های پرشین هم اگر هواوی کار نمیکنن بخاطر اینکه هواوی نمایندگی داره تو ایران
هواوی شیایومی رو هم پشت سر گذاشت
موافقمسلام داداش علی گل
به آمار و ارقام نگاه نکنید چون آمار و ارقام رو میشه با پول جا به جا کرد!!!
کیفیت کارای شائومی بی نظیره واسه همینه که تو چین بهش لقب اپل چین رو بهش دادن... چرا به هواوی همچین لقبی نمیدن؟!!
در ضمن آپدیت های هفتگی شائومی و ساپورت نرم افزاری بی نظیره...
یه نمونه واسه رام میویی بگم که خنده داره... یه قابلیت فک کنم سرچ بود تو میویی6 که وقتی میخواستن اندرویید6 مارشملو رو معرفی کنن گفتن یه همچین قابلیتی رو داره و بعد کاربرای شائومی به کنایه تو شبکه های اجتماعی گفته بودن که ما این قابلیت رو خیلی وقته داریم!!!
خودم ردمی نوت2 نسخه 32 دارم تو یه کلمه بگم Perfect...
سلام داداش علی گل
به آمار و ارقام نگاه نکنید چون آمار و ارقام رو میشه با پول جا به جا کرد!!!
کیفیت کارای شائومی بی نظیره واسه همینه که تو چین بهش لقب اپل چین رو بهش دادن... چرا به هواوی همچین لقبی نمیدن؟!!
در ضمن آپدیت های هفتگی شائومی و ساپورت نرم افزاری بی نظیره...
یه نمونه واسه رام میویی بگم که خنده داره... یه قابلیت فک کنم سرچ بود تو میویی6 که وقتی میخواستن اندرویید6 مارشملو رو معرفی کنن گفتن یه همچین قابلیتی رو داره و بعد کاربرای شائومی به کنایه تو شبکه های اجتماعی گفته بودن که ما این قابلیت رو خیلی وقته داریم!!!
خودم ردمی نوت2 نسخه 32 دارم تو یه کلمه بگم Perfect...
این گوشی اصلا اسنپ دراگون 808 نیست!!!کلا اخر
بزارین غول بی شاخو دم هواوی هانر گلوری 5ایکس بیاد ببینین چه فروشی بکنه اسنپدراگون 808 سنسور اثر انگشت بدنه فلزی 5/5فول اچ دی
خوده جناب اکبری هم مشتری میشهوجداننفروشش رکورد میزنه باقیمت 157برای رم 2حافظه 16 وقیمت 220 برای رم 3 حافظه 32
![]()