• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bioshock ( بهترين برای هميشه )

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اولین Patch برای این بازی از طرف 2k زده شد

هر چند در مجموع بازی از نقطه نظر باگهای نمایشی کم نقص بود با اینحال این Patch که بازی رو به نسخه v1.1 ارتقا میده مشکلات قابل توجهی درش آدرس دهی شده منجمله مشکلات افت فریم,همزمان نبودن زیرنویس ها با دیالوگهای بازی,مشکلات نمایشی تصویر در مانیتور های lcd wide و موارد دیگه...

اونایی که مسه من به دلایلی فعلا از انجام بازی دست کشیدن:)D) یا هنوز انجام ندادن بهتره بازی رو با این Patch آپدیت کنن

ضمنا نسخه 360 رو میشه بواسطه Xbox Live آپدیت کرد که البته ظاهرا به دلیل هک بودن اکثریت کنسولهای اینجا نمیشه به Xbox Live دسترسی داشت

دانلود BioShock v1.1 PC Patch

دانلود کرک برای BioShock v1.1 PC Patch

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
Bioshock = بدترین بازی از UE3

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
همزمان نبودن زیرنویس ها با دیالوگهای بازی

این مشکل اعصاب من رو خورد کرده بود حیف که نمیشه مال 360 رو برداشت...

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من این بازی رو میخام بگیرم سیستم هم ویستا هست . آیا با DX10 مشکل اساسی داره یا نه ؟ رو کدوم حالش بیستره ؟
مرسی

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

من این بازی رو میخام بگیرم سیستم هم ویستا هست . آیا با DX10 مشکل اساسی داره یا نه ؟ رو کدوم حالش بیستره ؟
مرسی

کلا UNREAL ENGINE3 که شامل موتور گرافیک این بازی هم هست تفاوت چشمگیری از لحاظ بصری بین dx9.c , dx10 به نمایش نمیزاره با این حال نمیشه گفت فرقی هم ندارن ضمنا بازی با سخت افزار dx10 سرعت فریم رو هم تا حدی افزایش میده البته این بشرطیه که سخت افزار واقعا dx10 رو بتونه تو یه فریم خوب اجرا کنه
در مجموع من خودم ارزش ندیدم ویستا نصب کنم حداقل برای عنوانهای مشابه که خیلی فاصله نمایشی dx9.c و dx10 در اونا چشمگیر نیست
یه بازی مسه crysis هم که یه عنوان نمایش دهنده سطح بالا از dx10 هست میشه تو xp بکار گرفت
در هر حال برای اطلاعات بیشتر در این مورد این و این حتما بخون

بالا