• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bioshock ( بهترين برای هميشه )

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
منم زياد تعريف اين بازي رو شنيدم ولي هنوز تهيه نكردم. ولي بنظرمن بهتر از bioshock هم مياد كمي صبر كنيد. تازه شروع شده!!!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
یه نکته دیگه
بازی روی 360 گرافیکش به فراتر از dx9.c میرسه به بیانی گرافیک بازی در 360 چیزی ما بین dx9.c , dx10 هستش با توجه به اینکه چیپ گرافیکی 360 , ati Xenos یه تراشه گرافیکی دورگه dx9.c , dx10 ساپورت هست توانایی نمایشی برخی از افکتهای dx10 رو هم داره
یه نمونه از تکنیکهایی که در نسخه 360 بازی در حد افکتهای dx10 بکار گرفته شده کنترل و دقت رنگ بالاتر برای هر 3 کانال رنگ(قرمز سبز آبی) هست که به لطف بکارگیری فرمت رنگ R11G11B10 میتونه 11 بیت رو برای هر رنگ در نظر بگیره در حالیکه فرمت R8G8B8X8 در عنوانهای DX9 تنها 8 بیت رو برای هر کانال رنگ در نظر میگیره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ولی کماکان اینکه تمامی سایت ها بیان امتیاز 9 از 10 بدن،برام جالبه.لابد واسه کرایسیس میخوان امتیاز 11 بدن
شماها فقط به گرافيک بازی نظر میکنيد در صورتی که خلاقيت تو بازی حرف اولو میزنه
crysis رو همه قبول دارن غول بازيهای نسل جديد از لحاظ گرافيک هست ولی هنوز چيزه خلاقيت پذيری به غيره گرافيک ما توش
نديديم ..يعنی خيلی شبيهه farcry ميمونه...
حتی اندازه ی Prey هم نبود !
خدایی گرافیکش اصلا تو رده های UE 3.0 نبود !
آقا شما اخرشی خدايی
گرافیک بازی واقعا کم نقصه مخصوصا که روی یه صفحه نمایش با کیفیت و وضوح بالا تصویر داشته باشی
من خودم به شخصه sony bravia 32 دارم...خيلی تصويرش خوبه..يعنی خارقلعادست...اگرچه
اگر روی يه tv معمولی بازی کنم شايد کلاً نظرم 180* در رابطه با بازی bioshock عوض شه
چون اگه گرافيک بازی به من نچسبه اصلاً حوصله بازی کردن ندارم

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
شماها فقط به گرافيک بازی نظر میکنيد در صورتی که خلاقيت تو بازی حرف اولو میزنه
crysis رو همه قبول دارن غول بازيهای نسل جديد از لحاظ گرافيک هست ولی هنوز چيزه خلاقيت پذيری به غيره گرافيک ما توش
نديديم ..يعنی خيلی شبيهه farcry ميمونه...

آقا شما اخرشی خدايی

من خودم به شخصه sony bravia 32 دارم...خيلی تصويرش خوبه..يعنی خارقلعادست...اگرچه
اگر روی يه tv معمولی بازی کنم شايد کلاً نظرم 180* در رابطه با بازی bioshock عوض شه
چون اگه گرافيک بازی به من نچسبه اصلاً حوصله بازی کردن ندارم
Mr بنیامین شما به این بازی میگی عالی ؟؟؟
بی خود تر از این بازی تا به حال ندیده بودم !
با shotgun می زنی توی سر طرف آرم خم میشه می افته ! خون هم که ماشا... دیگه نقطه ی قوت بازیه !
هیچ نو آوری من که توی بازی ندیدم !
سبک بازی و دشمن ها هم مثل Condemnded هستش با اون ماسک و و صورت های خاص اصلا کپی از Condemnded
هستش !
گرافیک بازی هم که من که دارم با DX 10 رو 8800 ultra بازی می کنم با DX 9 اصلا فرقی نداره ! ( خیلی خیلی کمه )

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه نکته دیگه
بازی روی 360 گرافیکش به فراتر از dx9.c میرسه به بیانی گرافیک بازی در 360 چیزی ما بین dx9.c , dx10 هستش با توجه به اینکه چیپ گرافیکی 360 , ati Xenos یه تراشه گرافیکی دورگه dx9.c , dx10 ساپورت هست توانایی نمایشی برخی از افکتهای dx10 رو هم داره
یه نمونه از تکنیکهایی که در نسخه 360 بازی در حد افکتهای dx10 بکار گرفته شده کنترل و دقت رنگ بالاتر برای هر 3 کانال رنگ(قرمز سبز آبی) هست که به لطف بکارگیری فرمت رنگ R11G11B10 میتونه 11 بیت رو برای هر رنگ در نظر بگیره در حالیکه فرمت R8G8B8X8 در عنوانهای DX9 تنها 8 بیت رو برای هر کانال رنگ در نظر میگیره

دوست عزیز،البته اگه 360 مورد نظر،خروجی HDMI داشته باشه که ورژنش 1.2 هست،تااونجایی که یادم میاد،خروجیش 24 بیت میشه و رنگ آمیزیش که فوق العاده عالی میشه،روی ps3 هم 48 بیت هست،چون ورژنش 1.3 هست. البته اگه تلویزیون هم واقعا حتی 10 بیت باشه!

دوستان توجه بفرمایید که بنده علاقه بسیاری به بازی های shooter دارم و اینطوری نیست که بخوام ناعدلانه صحبت کنم.سایه زنی بازی مشکل داره و الان هم تمامی گزینه های قسمت گرافیک روی ویندوز XP بجز گزینه اول یا همون windowed mode و گزینه آخر،فعال هست.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Benyaminj جان،گرافیک بازی زیاد دلچسب نبود،بهرحال من GOW هم بازی کردم و خیلی بیشتر باهاش حال کردم،صحنه های خون بازی هم مثل FEAR ترسناک نیست،هر چند بازم اکثر جاها واقعا خلاقیت بسیاری به خرج دادن.

البته حرفهای PPN را اصلان قبول ندارم:دی

صدای بازی تو نوع خودش معرکه هست و با xfi xtreme music * 5.1 خیلی حال میده.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
Mr بنیامین شما به این بازی میگی عالی ؟؟؟
بی خود تر از این بازی تا به حال ندیده بودم !
با shotgun می زنی توی سر طرف آرم خم میشه می افته ! خون هم که ماشا... دیگه نقطه ی قوت بازیه !
هیچ نو آوری من که توی بازی ندیدم !
سبک بازی و دشمن ها هم مثل Condemnded هستش با اون ماسک و و صورت های خاص اصلا کپی از Condemnded
هستش !
گرافیک بازی هم که من که دارم با DX 10 رو 8800 ultra بازی می کنم با DX 9 اصلا فرقی نداره ! ( خیلی خیلی کمه )

خوب به يکی از 100 نکته اين بازی اشاره میکنم که مطمئناً شما متوجه اون نشديد و تو هيچ بازی همچين چيزيرو
تجربه نکرديد !!
مثلاً health هايی که گوشه کنار ديوارها میبينيد ، اگر به دوشمن ها تير بزنيد و خونشون کم بشه
بعضی اقات به سمت health ها میرن و از اونا استفاده میکنن و دوباره خونشون پر میشه !! و ديگه health واسه شما باقی نميمونه
که بخوای استفاده کنيد..يا اگر باشه کم اضافه میشه
نکته بعدی در اين رابطه اينه که شما اگر health هارو هک کنيد ، دوشمنها وقتی به سمتشون میرن تا تقويت بشن بر عکس خونشون
کمتر میشه !!!!
حالا اين يه نکته از 100 نکته زيبای اين بازی بود....
شماها متأسفانه فقط دوست داريد زود بازيرو تموم کنيد و دقيق به مسائل پيرامون بازی دقت نمیکنيد...در صورتی که دقت تو اينجور مسائل میتونه خيلی جذاب کنه بازيرو

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب به يکی از 100 نکته اين بازی اشاره میکنم که مطمئناً شما متوجه اون نشديد و تو هيچ بازی همچين چيزيرو
تجربه نکرديد !!
مثلاً health هايی که گوشه کنار ديوارها میبينيد ، اگر به دوشمن ها تير بزنيد و خونشون کم بشه
بعضی اقات به سمت health ها میرن و از اونا استفاده میکنن و دوباره خونشون پر میشه !! و ديگه health واسه شما باقی نميمونه
که بخوای استفاده کنيد..يا اگر باشه کم اضافه میشه
نکته بعدی در اين رابطه اينه که شما اگر health هارو هک کنيد ، دوشمنها وقتی به سمتشون میرن تا تقويت بشن بر عکس خونشون
کمتر میشه !!!!
حالا اين يه نکته از 100 نکته زيبای اين بازی بود....
شماها متأسفانه فقط دوست داريد زود بازيرو تموم کنيد و دقيق به مسائل پيرامون بازی دقت نمیکنيد...در صورتی که دقت تو اينجور مسائل میتونه خيلی جذاب کنه بازيرو

خب دوست عزیز بله این موارد که ذکر نمودید 100% درست هست و دوس ندارم که بچه ها دو دسته بشن،یکی مخالف و یکی موافق! .. موقعی که کسی را می کشید،معمولا یا پاهاش 90% درجه تکون میخوره یا اینکه دستش حرکاتی می کنه! هر چند به هوش مصنوعی ارتباطی نداره و این حرکات 100% غیر عادی هست.

هک شدن تمامی دستگاه ها هم خیلی جالبه :دی و اینکه واقعا سیری از سلا حهای غیر عادی را به کار معرفی می کنه که بر خلاف بازی هایی مثل Sam و FEAR ،اصلان قدرت تفنگ روز به روز بالاتر نمیره،بلکه اصلان نوع استفادش عوض میشه :دی

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
خدایی بگین راست میگم یا نه !
ایرادهای بازی :
1- کپی برداری از بازی های دیگه از جمله condemnded و DOOM 3 و FEAR و QUACK 4
2- وقتی با Shotgun توی سرشون می زنی طرف آروم خم میشه می افته زمین !
3-خون به شدت غیر طبیعی هستش و ...
4- وقتی مرده می افته زمین دستاش یا پاهاش تکون می خوره تا مدت خیلی زیاد ! ( مثلا یکیشون 15 دقیقه بای بای می کرد )
5- هیچ AA وجود نداره
6- فیزیک آب بسیار بی خود و عقب افتاده هستش ( اون که می بینید گرافیک آب هم خوبه مال بازی نیست بلکه برای Pixle Shader 3.0 هستش )
7 - Sync نبودن قطرات آب هنگام بر خورد با زمین !
8- از کنار آب هم رد میشی کل تصویر خیس میشه !
9- خون های روی زمین دینامیک نیست !
10- اول بازی به شدت بی برنامه و کلیشه آغاز شد و انگار ماست مالی شد!
حالا بقیه رو شما بگو !
این دلایل باعث میشه یه بازی نا موفق بشه !
علت فروش و رنکش هم فقط تبلیغ هستش !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موارد 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 10 را قبول دارم،ولی مرحله Arcadia به بعد،موضوع بازی خیلی ترسناک تر و بهتر میشه.

خوب ppn جان،انتقاد ها کافیه،بهیچ وجه بازی را کپی شده ندون،اینو خیلی داری اشتباه می کنی.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب من الان مرحله ی Fort هستم ( مرحله بعد از Arcadia ) !
شبا هم بازی می کنم بلکه یکم ترسناک بشه ولی نمیشه چی کارش کنم !

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
DRAW DISTANCE در این بازی حرف اول رو میزنه!!!:lol:محیط ها همه بسته و 2.2هستند ولی متاسفانه شاهد جزییات زیادی نیستیم!...واسه بار دوم بازی رو تموم کردم.هیچ چیز ناب و بکری نداره اکثرا گرته برداری از بازیای دیگس.
STRANGLEHOLD رو برین ببینین تا با چیزی با اسم فیزیک بازی آشنا بشین.تخریب ÷ذیری محیط در این بازی فوقالعاده اس!
یا همین MEDAL OF HONOR:AIR BORNE خیلی بیشتر حال میده.
دوستانی که با دیدن این بازی خیلی ذوق زده شدن میتونن تا ابد روی امتیازهای سایت های مختلف به این بازی مانور بدن!

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی شما ها بیشترتون روی 360 بازی کردین این قدر دارین کف می کنین !
اگه مثل من روی Vista با 8800 ultra روی DX 10 با ته گرافیک روی Samsung R81 42inch با صدای 7.1 Creative audiogy
با کابل DVI به HDMI روی رزولیشن 1080i بازی می کردید دیگه چی می گفتید ! :lol:
خدایی Lost Planet یه چیز دیگه بود !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها یکی دو روزه که واسه رمز این آسانسور تو مرحله Olympios Heights اگه اشتب نکنم! موندم...

یک عکس هم گرفتم :
http://i18.tinypic.com/4zu7p6w.jpg

لطفا بگید که رمز آسانسور چند هست :)

------------

ایرادهای بازی روز به روز بیشتر به چشم میاد،الان نگاه کنید که بازی چقدر تاریک هست! تو عمرم اینقدر بازی را تاریک بازی نکرده بودم! موقعی که brightness را بالا می برم،این مزیت تو موتور بازی نیست و میاد نور مانیتور را بالا می بره!!! که بعد از خروج از بازی باید ریست کنم!

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
5744
این هم رمزش !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی :) درایور بتا جدیدرو حتما دانلود کن،بهتر شده..

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
1- ADSL هم کجا بود ؟؟
2- از Nvidia دانلود کنم 45 مگ هستش و از ASUS دانلود کنم 78 مگ هستش !
3- حال ندارم با DIAL up دانلود کنم !
4- از چه نظر بهتر شده ؟؟؟

بالا