mostafanew
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 2
منم زياد تعريف اين بازي رو شنيدم ولي هنوز تهيه نكردم. ولي بنظرمن بهتر از bioshock هم مياد كمي صبر كنيد. تازه شروع شده!!!
شماها فقط به گرافيک بازی نظر میکنيد در صورتی که خلاقيت تو بازی حرف اولو میزنهولی کماکان اینکه تمامی سایت ها بیان امتیاز 9 از 10 بدن،برام جالبه.لابد واسه کرایسیس میخوان امتیاز 11 بدن
آقا شما اخرشی خدايیحتی اندازه ی Prey هم نبود !
خدایی گرافیکش اصلا تو رده های UE 3.0 نبود !
من خودم به شخصه sony bravia 32 دارم...خيلی تصويرش خوبه..يعنی خارقلعادست...اگرچهگرافیک بازی واقعا کم نقصه مخصوصا که روی یه صفحه نمایش با کیفیت و وضوح بالا تصویر داشته باشی
Mr بنیامین شما به این بازی میگی عالی ؟؟؟شماها فقط به گرافيک بازی نظر میکنيد در صورتی که خلاقيت تو بازی حرف اولو میزنه
crysis رو همه قبول دارن غول بازيهای نسل جديد از لحاظ گرافيک هست ولی هنوز چيزه خلاقيت پذيری به غيره گرافيک ما توش
نديديم ..يعنی خيلی شبيهه farcry ميمونه...
آقا شما اخرشی خدايی
من خودم به شخصه sony bravia 32 دارم...خيلی تصويرش خوبه..يعنی خارقلعادست...اگرچه
اگر روی يه tv معمولی بازی کنم شايد کلاً نظرم 180* در رابطه با بازی bioshock عوض شه
چون اگه گرافيک بازی به من نچسبه اصلاً حوصله بازی کردن ندارم
یه نکته دیگه
بازی روی 360 گرافیکش به فراتر از dx9.c میرسه به بیانی گرافیک بازی در 360 چیزی ما بین dx9.c , dx10 هستش با توجه به اینکه چیپ گرافیکی 360 , ati Xenos یه تراشه گرافیکی دورگه dx9.c , dx10 ساپورت هست توانایی نمایشی برخی از افکتهای dx10 رو هم داره
یه نمونه از تکنیکهایی که در نسخه 360 بازی در حد افکتهای dx10 بکار گرفته شده کنترل و دقت رنگ بالاتر برای هر 3 کانال رنگ(قرمز سبز آبی) هست که به لطف بکارگیری فرمت رنگ R11G11B10 میتونه 11 بیت رو برای هر رنگ در نظر بگیره در حالیکه فرمت R8G8B8X8 در عنوانهای DX9 تنها 8 بیت رو برای هر کانال رنگ در نظر میگیره
Mr بنیامین شما به این بازی میگی عالی ؟؟؟
بی خود تر از این بازی تا به حال ندیده بودم !
با shotgun می زنی توی سر طرف آرم خم میشه می افته ! خون هم که ماشا... دیگه نقطه ی قوت بازیه !
هیچ نو آوری من که توی بازی ندیدم !
سبک بازی و دشمن ها هم مثل Condemnded هستش با اون ماسک و و صورت های خاص اصلا کپی از Condemnded
هستش !
گرافیک بازی هم که من که دارم با DX 10 رو 8800 ultra بازی می کنم با DX 9 اصلا فرقی نداره ! ( خیلی خیلی کمه )
خوب به يکی از 100 نکته اين بازی اشاره میکنم که مطمئناً شما متوجه اون نشديد و تو هيچ بازی همچين چيزيرو
تجربه نکرديد !!
مثلاً health هايی که گوشه کنار ديوارها میبينيد ، اگر به دوشمن ها تير بزنيد و خونشون کم بشه
بعضی اقات به سمت health ها میرن و از اونا استفاده میکنن و دوباره خونشون پر میشه !! و ديگه health واسه شما باقی نميمونه
که بخوای استفاده کنيد..يا اگر باشه کم اضافه میشه
نکته بعدی در اين رابطه اينه که شما اگر health هارو هک کنيد ، دوشمنها وقتی به سمتشون میرن تا تقويت بشن بر عکس خونشون
کمتر میشه !!!!
حالا اين يه نکته از 100 نکته زيبای اين بازی بود....
شماها متأسفانه فقط دوست داريد زود بازيرو تموم کنيد و دقيق به مسائل پيرامون بازی دقت نمیکنيد...در صورتی که دقت تو اينجور مسائل میتونه خيلی جذاب کنه بازيرو