پستای بعضیا رو که میخونم دوست دارم فقط این :lol: رو بکار ببرم همین چون میدونم فقط از رو بیکاری و اتلاف وقت میان چرند سرهم میکنن و پست میدن در حالیکه من مطمئنم حتی بازی رو تهیه هم نکرده چه برسه بخواد در موردش اظهار نظر کنه
من طرفم با vbigdel نیست ایشون نظرشون رو دادن و اینجا هم برای نظر دادنه, نظر هر کسی هم قابل احترامه
اما..دیگه خودتون تصمیم بگیرید
متاسفانه این مبحث مدیریت کافی رو پستهای کاربران نداره و بخاطر همینه که هر کی از در میاد تو یه چیزی میگه هیچ کس هم نظارتی نمیکنه
حالا شما به يه جايی میرسی که گرافيک آب اينقدر تو اونجا طبيعی کار شده و نورپردازيهای
که روی آب افتادن چشم هرکسيرو خيره خودش میکنه.....
از لهاظ گرافيک اين بازی قويتر از gears of war هست..بعضی از دوستان معلوم نيست دارن
چی بازی میکنن.....
چندتا پست بالاتر ، شماها مطمئنيد داريد bioshock بازی میکنيد؟؟ واقعاً من که موندم
گرافیک بازی واقعا کم نقصه مخصوصا که روی یه صفحه نمایش با کیفیت و وضوح بالا تصویر داشته باشی
در مورد گیم پلی نظری نمیدم چون بازی رو همچنان وقت نکردم برم جلو
گرافیکش هنوز AA و AF نداره! ولی دمش گرم موضوع و gameplay بازی بسیار عالی هست و البته صداش هم معرکه!
بازی به صورت بومی AA ساپورت نمیکنه چون از یه تکنیک رندرینگ خاصی به اسم
Deferred Rendering استفاده میکنه که Antialiasing رو نمیتونه بکار بگیره
البته این فقدان تنها شامل dx9 میشه و 2k گفته با سخت افزار dx10 در ویستا بازی با یه patch که به زودی میدن بیرون به صورت in-game از Antialiasing پشتیبانی میکنه
در dx9 تنها از 1 راه میشه Antialiasing بکار گرفت و واون بواسطه بالا بردن مد Antialiasing در control panel خود کارت گرافیک هست(این عمل باید البته با پشتیبانی سخت افزارهایی که میتونن HDR+AA همزمان بکار بگیرن هست مثلا geforce 6,7 فعالیت این کارو نداره ) اما متاسفانه اکثر اونایی که این کارو کردن با افت عملکرد وحشتناکی مواجه شدن و حتی خود 2k هم انجام این کارو توصیه نکرده
جناب آقای رادیکال عزیز،الان که من که الان مرحله سوم هستم و تنظیمات بازی در بالاترین حد و fsp هم بالای 100 هست... اینو بگم که خوده بازیگر سایه نداره! نمیدونم شما چرا به خود بازی دقت کافی را نکردید و ذهنتون را از صحبت های دیگران پر کردید.
گزینه Shadow Maps در بازی باعث ایجاد سایه اشیاء هست... فعالش کن
نمونه فعالیت Shadow Maps در بازی:
اگه قبل از اینکه بازی رو سر سری اجرا کنی بری یه ذره در بارش بخونی اون وقت نمیای رو هوا در مورد بازی حرف بزنی