• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bioshock ( بهترين برای هميشه )

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
westgame بازيرو بدون کرک عرضه میکنه...

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
5850.jpg

ps3شو عشقه..
gigglesmile.gif

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بايد خدمتت عرض کنم که اين خبر خيلی وقته از طرف2K تکذيب شده و رسماً هم اعلام کرده ما در حال حاضر
هيچ پروژه آی رو ps3 نداريم.....اين عکس شمام fake هست.....

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
بايد خدمتت عرض کنم که اين خبر خيلی وقته از طرف2K تکذيب شده و رسماً هم اعلام کرده ما در حال حاضر
هيچ پروژه آی رو ps3 نداريم.....اين عکس شمام fake هست.....

وقتی اومد معلوم میشه fake یعنی چی:lol:
اون" در حال حاظر" هم بکارش تا بهار سبز میشه قد چنار:lol:
gears of war هم epic , Cliffy B اولا از این حرفا زیاد میزدن وقتی صحبت نسخه pc بازی میشد
چه دلیلی داره که 2K سود بیشتری نکنه:eek:

البته من که رو pc بازی میکنم با بهترین گرافیک ممکنه
ولی خوب با توجه به ماهیت multi thread بودن unreal engine3 موتور بازی و پشتیبانی عالی epic از بکارگیری منابع چند هسته ای قدرتمند cell بدم نمیاد قدرت نمایش ps3 روی این بازی ببینم بویژه که رو 1080p تصویر بگیری

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی خوب با توجه به ماهیت multi thread بودن unreal engine3 موتور بازی و پشتیبانی عالی epic از بکارگیری منابع چند هسته ای قدرتمند cell بدم نمیاد قدرت نمایش ps3 روی این بازی ببینم بویژه که رو 1080p تصویر بگیری

این رو خوب اومدی .. .
من تازه این بازی رو تموم کردم ... چیزی که خیلی نظرم رو جلب کرد در طول این بازی طراحی طبیعی آب بود ... که در یک سایتی هم خوندم که در تیم طراحی جلوه های ویژه فقط به 4 نفر گفته بودند که شما به چیزی کار نداشته باشید فقط روی افکت های آب کار کنید ! برای همین انقدر خوف شده :D

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
وقتی اومد معلوم میشه fake یعنی چی:lol:
اون" در حال حاظر" هم بکارش تا بهار سبز میشه قد چنار:lol:
gears of war هم epic , Cliffy B اولا از این حرفا زیاد میزدن وقتی صحبت نسخه pc بازی میشد
چه دلیلی داره که 2K سود بیشتری نکنه:eek:

ببين pc يا xbox360 واسه مايکروسافت فرقی نمیکنه...جفتش میره تو جيبه مايکروسافت
البته رو 360 بيشتر سود میکنه تا pc......در کل مطمئن باش خبر تکذيب شده...چون خودم به شخصه اين خبرو
خوندم....و مطمئن باش واسه ps3 فعلاً هيچ پروژ اه ی ندارن....ممکنه ولی بعدتها نظرشون عوض بشه
مثلاً مثل عرضه dead rising 2 روی pc که همين چنده وقته پيش کپکام اعلام کرد اين بازی اواخره 2007 واسه
pc ريليز میشه.......ممکنه bioshock هم بعدها رو ps3 ببينيم........
يه بازی وقتی انحصاری ميمونه مطمئناً پول بسيار زيادی برای انحصاری بودن بازی پرداخت میسشه

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
ببين pc يا xbox360 واسه مايکروسافت فرقی نمیکنه...جفتش میره تو جيبه مايکروسافت
البته رو 360 بيشتر سود میکنه تا pc......در کل مطمئن باش خبر تکذيب شده...چون خودم به شخصه اين خبرو
خوندم....و مطمئن باش واسه ps3 فعلاً هيچ پروژ اه ی ندارن....ممکنه ولی بعدتها نظرشون عوض بشه
مثلاً مثل عرضه dead rising 2 روی pc که همين چنده وقته پيش کپکام اعلام کرد اين بازی اواخره 2007 واسه
pc ريليز میشه.......ممکنه bioshock هم بعدها رو ps3 ببينيم........
يه بازی وقتی انحصاری ميمونه مطمئناً پول بسيار زيادی برای انحصاری بودن بازی پرداخت میسشه

درسته که عنوانهای pc هم رابطه مستقیم داره با ماکرو اما اگه یه بازی مسه gears منحصرا برا 360 میموند مطمئن باش نه فقط من بلکه خیلیای دیگه پای این کنسول هزینه میکردن
ماکرو بنظر من نتونس چنین بازی رو انحصاری نگه داره چون هزینه گزافی رو برای این کار به epic باید متحمل میشد
همینجوریش نتونس GTA4 رو برا 360 انحصاری کنه و تنها expansion pack بازی رو اونم با مبلغی بسیار بالا تونست امتیاز exclusive بودنش رو از Rockstar بگیره
وضعیت برا یه عنوان خفن مسه Bioshock هم همینطوره
با توجه به پشتیبانی قوی UE3 از سخت افزار ps3
2k در دسر زیادی از بابت کد نویسی بازی روی این کنسول نخواهد داشت پس هیچ وقت نمیاد بازار در حال رشد ps3 از دست بده

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این بازی که excl کنسول 360 نیست! و به احتمال زیاد هم واسه ps3 میاد دیگه :دی

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
هر دوی ATI , nvidia طی یکی 2 روز اخیر درایورهای جدید دادن بیرون که در اکثریت برای bioshock بهینه سازی شده پس شدیدا توصیه میشه درایور هاتون رو با این نسخه های جدید بروز کنید:

nvidia نسخه بتا هست برای xp , vista:
163.67

ATI و Catalyst 7.9 برای xp , vista:
Catalyst 7.9 graphics driver

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
امروز بازیو بالاخره وقت کردم و گرفتم
برای شرکت et-game روی 2 تا DVD...
بازی رو نصب کردم... مسه آب خوردن اجرا شد:blink:
بدون هیچ کرکی..ایمیج گرفتنی..نصب کرد و اجرا شد البته روی xp نصب کردما
ظاهرا با ویستا مشکل داره بد جور
رفت تو بازی..دموی اول که یارو نشسته تو کشتی داره سیگارشو دود میکنه و...میره زیر آب...میاد روی آب:blink:...وای خدا چه water detail ایی...سنگ تموم گذاشته این UNREAL ENGINE3
4fvgdaq_th.gif

من فکر کنم از هر 5 کلمه ای که تو این تاپیک نوشتم 6 تاش UNREAL ENGINE3 بوده:D
ولی چه محیط خوفی داره بازی:
200.gif

فعلا تو کفم
character0114.gif

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها منم الان نصب کردم... متاسفانه فقط صدای عالی بسیار عالی هست و گرافیک و فیزیکش حرفی واسه گفتن نداشت و حال گیری بود،البته روی ویستا و dx10 هنوز بازی نکردم،ولی انتظار داشتم که خیلی بهتر از این حرفها باشه،موقع ریختن اب روی زمین یا هر جای دیگه،دقت کنید ببینید که چه فیزیک خنده داری داره!

این بازی به هیچ عنوان با GOW مقایسه نمیشه ...

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
متاسفانه اینجا فقط باید از BIOSHOCK تعریف بکنی.نقد ممنوعه!

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
من هم امروز Bioshock رو گرفتم توی Vista با DX10 روی 8800 Ultra آخر گرافیک هم گذاشتم !
ولی امیر راست می گفتی اونقدر نیست که بخواد بازیه Top و درجه 1 باشه !
بچه ها منم الان نصب کردم... متاسفانه فقط صدای عالی بسیار عالی هست و گرافیک و فیزیکش حرفی واسه گفتن نداشت و حال گیری بود،البته روی ویستا و dx10 هنوز بازی نکردم،ولی انتظار داشتم که خیلی بهتر از این حرفها باشه،موقع ریختن اب روی زمین یا هر جای دیگه،دقت کنید ببینید که چه فیزیک خنده داری داره!

این بازی به هیچ عنوان با GOW مقایسه نمیشه ...
100 % موافقم هیچ چیزه خواصی نداره !

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
عنوان تاپیک رو به :
Bioshock : the Big Suck of the 2K Games
:lol:
فارسیش هم میشه
Bioshock ( بزرگترین ** 2K Games )

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
چه همه منتظر بودن من بازیو بگیرم پشت دست من اونام بگیرن
gigglesmile.gif

بچه ها منم الان نصب کردم... متاسفانه فقط صدای عالی بسیار عالی هست و گرافیک و فیزیکش حرفی واسه گفتن نداشت و حال

نمیدونم منظور از گرافیک که حرفی واسه گفتن نداره یعنی داری با موتور گرافیک چه بازی میسنجی یا اصلا پایه و اساس حرفی واسه گفتن نداره یعنی چی
292.gif

Bioshock یکی از بهترین بازهای موجود در بازاره که 2k تونسته اون رو به نحو چشمگیری با تواناییهای موتور UE3 نمایش بده..
تو مقالات و فرومهایی که من در موردش میخوندم با توجه به اینکه اکثر محیطهای بازی indoor هستش و نور پردازی مخصوصا اهمیت بیشتری پیدا میکنه ,اکثریت موافق بودن که این بازی از نورپردازی غنی تری حتی نسبت به GEARS که خود Epic سازندش بوده برخورداره

در مورد فیزیک تواناییهای این بازی به فراتر از شاهکاری مسه Half life2 میرسه(که جزو عنوانهای خیره کننده از این نقطه نظر بود) با توجه به اینکه 2k از فیزیک منحصر به فرد Rag-dolls در موتور Havok Complete بهره برده

در مورد گیم پلی بازی حرفی نمیزنم چون تازه اول بازیم اما گرافیک و فیزیک بازی جزو بهترینهای تاریخ تو سبک FPS هست نمایش آب بهترین چیزی بوده که من تا حالا تو یه انیمیشن real time دیدم به مراتب بهتر از half life2 , oblivion

عنوان تاپیک رو به :
Bioshock : the Big Suck of the 2K Games

فارسیش هم میشه
Bioshock ( بزرگترین ** 2K Games )

128fs395368.gif

شما یه چیزیت میشه ها جدی میگم اینو یه ذره هوای خودتو بیشتر داشته باش
نابغه ها رو رو هوا میزنن:lol:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
گرافیکش هنوز AA و AF نداره! ولی دمش گرم موضوع و gameplay بازی بسیار عالی هست و البته صداش هم معرکه!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جناب آقای رادیکال عزیز،الان که من که الان مرحله سوم هستم و تنظیمات بازی در بالاترین حد و fsp هم بالای 100 هست... اینو بگم که خوده بازیگر سایه نداره! نمیدونم شما چرا به خود بازی دقت کافی را نکردید و ذهنتون را از صحبت های دیگران پر کردید. texture ها عالی هستن،ولی کماکان اینکه تمامی سایت ها بیان امتیاز 9 از 10 بدن،برام جالبه.لابد واسه کرایسیس میخوان امتیاز 11 بدن.

ایراد گرافیکی زیاد داره،البته واقعا آب خیلی خوب و زیبا طراحی شده،ولی شما صحنه ریختن آب روی زمین یا حتی روی آب را دقت فرمایید تا ببینید که ماست مالی کردن.

نمونش هم همون صحنه اول بازی هست که پس از اومدن بازیگر روی آب و رفتن از اون محوطه ای که کشتی آتش گرفته،یک زیر دریایی داره میره زیر آب که اگر به صحنه های آمدن قلپ های هوا از زیر آب دقت کنید،خندتون میگیره.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
Havok اگه بلد بود فیزیک بسازه وضع 3D Studio Max که ازش استفاده می کنه که این نبود !
جناب آقای رادیکال عزیز،الان که من که الان مرحله سوم هستم و تنظیمات بازی در بالاترین حد و fsp هم بالای 100 هست... اینو بگم که خوده بازیگر سایه نداره! نمیدونم شما چرا به خود بازی دقت کافی را نکردید و ذهنتون را از صحبت های دیگران پر کردید. texture ها عالی هستن،ولی کماکان اینکه تمامی سایت ها بیان امتیاز 9 از 10 بدن،برام جالبه.لابد واسه کرایسیس میخوان امتیاز 11 بدن.

ایراد گرافیکی زیاد داره،البته واقعا آب خیلی خوب و زیبا طراحی شده،ولی شما صحنه ریختن آب روی زمین یا حتی روی آب را دقت فرمایید تا ببینید که ماست مالی کردن.

نمونش هم همون صحنه اول بازی هست که پس از اومدن بازیگر روی آب و رفتن از اون محوطه ای که کشتی آتش گرفته،یک زیر دریایی داره میره زیر آب که اگر به صحنه های آمدن قلپ های هوا از زیر آب دقت کنید،خندتون میگیره.
حتی اندازه ی Prey هم نبود !
خدایی گرافیکش اصلا تو رده های UE 3.0 نبود !

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نمایش آب بهترین چیزی بوده که من تا حالا تو یه انیمیشن real time دیدم به مراتب بهتر از half life2 , oblivion
حالا شما به يه جايی میرسی که گرافيک آب اينقدر تو اونجا طبيعی کار شده و نورپردازيهای
که روی آب افتادن چشم هرکسيرو خيره خودش میکنه.....
از لهاظ گرافيک اين بازی قويتر از gears of war هست..بعضی از دوستان معلوم نيست دارن
چی بازی میکنن.....
چندتا پست بالاتر ، شماها مطمئنيد داريد bioshock بازی میکنيد؟؟ واقعاً من که موندم

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
پستای بعضیا رو که میخونم دوست دارم فقط این :lol: رو بکار ببرم همین چون میدونم فقط از رو بیکاری و اتلاف وقت میان چرند سرهم میکنن و پست میدن در حالیکه من مطمئنم حتی بازی رو تهیه هم نکرده چه برسه بخواد در موردش اظهار نظر کنه
من طرفم با vbigdel نیست ایشون نظرشون رو دادن و اینجا هم برای نظر دادنه, نظر هر کسی هم قابل احترامه
اما..دیگه خودتون تصمیم بگیرید
متاسفانه این مبحث مدیریت کافی رو پستهای کاربران نداره و بخاطر همینه که هر کی از در میاد تو یه چیزی میگه هیچ کس هم نظارتی نمیکنه

حالا شما به يه جايی میرسی که گرافيک آب اينقدر تو اونجا طبيعی کار شده و نورپردازيهای
که روی آب افتادن چشم هرکسيرو خيره خودش میکنه.....
از لهاظ گرافيک اين بازی قويتر از gears of war هست..بعضی از دوستان معلوم نيست دارن
چی بازی میکنن.....
چندتا پست بالاتر ، شماها مطمئنيد داريد bioshock بازی میکنيد؟؟ واقعاً من که موندم

گرافیک بازی واقعا کم نقصه مخصوصا که روی یه صفحه نمایش با کیفیت و وضوح بالا تصویر داشته باشی
در مورد گیم پلی نظری نمیدم چون بازی رو همچنان وقت نکردم برم جلو

گرافیکش هنوز AA و AF نداره! ولی دمش گرم موضوع و gameplay بازی بسیار عالی هست و البته صداش هم معرکه!

بازی به صورت بومی AA ساپورت نمیکنه چون از یه تکنیک رندرینگ خاصی به اسم Deferred Rendering استفاده میکنه که Antialiasing رو نمیتونه بکار بگیره
البته این فقدان تنها شامل dx9 میشه و 2k گفته با سخت افزار dx10 در ویستا بازی با یه patch که به زودی میدن بیرون به صورت in-game از Antialiasing پشتیبانی میکنه
در dx9 تنها از 1 راه میشه Antialiasing بکار گرفت و واون بواسطه بالا بردن مد Antialiasing در control panel خود کارت گرافیک هست(این عمل باید البته با پشتیبانی سخت افزارهایی که میتونن HDR+AA همزمان بکار بگیرن هست مثلا geforce 6,7 فعالیت این کارو نداره ) اما متاسفانه اکثر اونایی که این کارو کردن با افت عملکرد وحشتناکی مواجه شدن و حتی خود 2k هم انجام این کارو توصیه نکرده

جناب آقای رادیکال عزیز،الان که من که الان مرحله سوم هستم و تنظیمات بازی در بالاترین حد و fsp هم بالای 100 هست... اینو بگم که خوده بازیگر سایه نداره! نمیدونم شما چرا به خود بازی دقت کافی را نکردید و ذهنتون را از صحبت های دیگران پر کردید.
گزینه Shadow Maps در بازی باعث ایجاد سایه اشیاء هست... فعالش کن
نمونه فعالیت Shadow Maps در بازی:
Bioshock_6b.jpg

اگه قبل از اینکه بازی رو سر سری اجرا کنی بری یه ذره در بارش بخونی اون وقت نمیای رو هوا در مورد بازی حرف بزنی:eek:

بالا