• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bioshock ( بهترين برای هميشه )

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
est we discovered a serious performance gap. Under DirectX 9, the game ran about 20 frames per second faster than it did under DirectX 10, and we didn't really see a difference in visual quality
نوشته که زیاد فرقی نداره !؟؟ به جز این که فریم 20 تا پایین تره !
چون این بازی عملا برای DX9.0 C ساخته شده !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه پروفسور! مثله اینکه باید برای ویستا پچ بده بیرون!

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
درود.
بایوشاک رو تموم کردیم.بنظر من همچین چیز دندون گیری هم نبود.با DOOM3 خیلی بیشتر از این حال کردم.کلا فضا سازیهاش یکم شبیه DOOM3 بود.بازی رو روی normal تموم کردم hard اش خیلی هارده!!

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
Bioshock که گیر ما نیومد !
پس خودمو الاف نکنم برم بگیرمش !
راستی گرافیکش از PREY بالاتره ( چون میگی تو سبک DOOM 3 هستش ) ؟؟؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
درود.
بایوشاک رو تموم کردیم.بنظر من همچین چیز دندون گیری هم نبود.با DOOM3 خیلی بیشتر از این حال کردم.کلا فضا سازیهاش یکم شبیه DOOM3 بود.بازی رو روی normal تموم کردم hard اش خیلی هارده!!

خوب اين نظر شخصيه شماست..و هر نظری برای خودش محترمه ولی خوب نظرتون
جزوه 1 % افراد هم فکر نکنم باشه.....
شما گويا از lostplanet هم بدتون میيامد پس زياد پيگيره بازيهای Halo3 , turok , hl2 و .... های ديگه
نباش چون فکر کنم از اينام زياد خوشتون نياد.....

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
Bioshock که گیر ما نیومد !
پس خودمو الاف نکنم برم بگیرمش !

واقعاً بعضی از پستهايی که میدی جوابش فقط از ايناست:blink::wacko::eek:

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
بابا من چیکار کنم ؟؟
من که Bioshock بازی نکردم !
من الان کرجم توی این خراب شده بازی ها با 2 ماه تاخیر میان !
چون من میام بازی هامو از تهران می گیرم می خواستم بدونم می صرفه تا تهرام بیام ؟؟
اینو چرا جواب نمیدین :

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
یه نکته رو میخواستم در مورد این بازی خدمت دوستان و اساتید محترم عرض کنم

این بازی با توجه به استفاده از موتور گرافیکی توانمند unreal engine3 , صرفنظر از اینکه نیاز به یک سخت افزار گرافیکی قوی برای اجرای بازی در یه فریم قابل انجام بازی داره باید کارت گرافیک حداقل از مقدورات نمایشی shader 3.0 یا directx9.c پشتیبانی کنه , در کنار این حداقل سخت افزار گرافیکی توصیه شده برا انجام بازی یک کارت گرافیک geforce 6800GT یا radeon x1650xt باید باشه ضمنا این حداقل که گفته شده باید در کنارش یک پردازنده سطح بالای 2 هسته ای قوی باشه تا تعادل رو برقرار کنه
پایین تر از این مشخصه ها اصلا فکر تونو درگیر این بازی نکنید
smoke.gif
البته همه اینا منوط میشه به اینکه بازی رو crack کنن فعلا که خبری نیست
fly.gif
...این Activation Process لعنتی
swear1.gif

شیطونه میگه بریم یه 360 بگیریما:eek:

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي قفل جالبي داره اين بازي :D وقتي بازي نصب شد اگه DVD شما ارجينال نباشه همه چيرو پاك ميكنه كه البته براي اين مشكل راه حل پيدا شده ولي در مورد قفل دوم كه Online Activation هست هنوز خبري نيست.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
شیطونه میگه بریم یه 360 بگیریما
حرف خوبی میزنه :lol:
PC برای بازی آینده نداره ! مگه این که بخوای WOW بازی کنی :lol:
نگران Crack برای Bioshock هم نباشید چون من یه چیز های توی تورنت یه چیز هایی دیدم !
ولی اینو GCW گفته :
Keep in mind that the files listed on this page do NOT circumvent the Activation Protection & STEAM to play online!

A valid/legal Serial/Game is still required to be able to play this game!!!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
یه خبر خوب برا اونایی که کارتهای گرافیکشون dx9.c /sm3.0 ساپورت نیست
بازی انگار بواسطه یک patch که در ویرایش Beta Two ارتقا داده شده میتونه روی سخت افزارهای پایینتر از dx9.c /sm3.0 اجرا بشه
The Official BIOSHOCK SM 2.0 Fix patch

ضمنا خبرهای خوبی از کرک شدن بازی به گوش میرسه و به چشم دیده میشه:)

منتظر بهترین نسخه این بازی روی pc باشید

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
خوب اين نظر شخصيه شماست..و هر نظری برای خودش محترمه ولی خوب نظرتون
جزوه 1 % افراد هم فکر نکنم باشه.....
شما گويا از lostplanet هم بدتون میيامد پس زياد پيگيره بازيهای Halo3 , turok , hl2 و .... های ديگه
نباش چون فکر کنم از اينام زياد خوشتون نياد.....

از لحاظ بصری و حس زیبایی شناختی بسیار چشمگیره.مثلا مناظر زیر دریا جزییاتRAPTURE.صداهایی که بصورت

آنالوگ یا مونو وجود دارن...همه و همه باعث میشن بازی واسه 1 ساعت اولش بسیار جذاب بشه!!یه FPS بچه گانه!همین!
من به داستان خیلی اهمیت میدم مثلا این بازی قرار بود یه داستان فوق خفن داشته باشه که عملا چیز دندون گیری نداشت! مثلا با اون ÷یچش داستانیش میخواست فقط بازی رو بیخودی کش بده که طرف(atlas(صدای خودش رو با اون مهارت تغییر داده بود اونم با لهجه غلیظ انگلیسی و در کسری از ثانیه تبدیل شد به یک هیولا:lol:!یا قضیه عکس گرفتن از صحنه ها که کاملا از DEADRISING کش رفته بودن:blush:یا مانوری که روی موسیقی بازی دادن که اصلا این بازی موسیقی نداشت .داشت؟!کلا چند ثانیه بود؟؟
اینجا همه میان غش و ضعف میرن واسه بازی بزار یه نفرم بیاد بازی رو نقد کنه.:)

ترجیح میدم DOOM3 رو بازی کنم یا PAINKILLER اگه قراره یه FPS خشک و بی مغز بازی کنم...

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
امیر جواب PM ندی یه موقع تموم میشه :lol:
اون Bioshock هنوز هک نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل این که باید 60 دلار پیدا بشیم بریم اورجینال بخریم :crazy:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
از لحاظ بصری و حس زیبایی شناختی بسیار چشمگیره.مثلا مناظر زیر دریا جزییاتRAPTURE.صداهایی که بصورت

آنالوگ یا مونو وجود دارن...همه و همه باعث میشن بازی واسه 1 ساعت اولش بسیار جذاب بشه!!یه FPS بچه گانه!همین!
من به داستان خیلی اهمیت میدم مثلا این بازی قرار بود یه داستان فوق خفن داشته باشه که عملا چیز دندون گیری نداشت! مثلا با اون ÷یچش داستانیش میخواست فقط بازی رو بیخودی کش بده که طرف(atlas(صدای خودش رو با اون مهارت تغییر داده بود اونم با لهجه غلیظ انگلیسی و در کسری از ثانیه تبدیل شد به یک هیولا:lol:!یا قضیه عکس گرفتن از صحنه ها که کاملا از DEADRISING کش رفته بودن:blush:یا مانوری که روی موسیقی بازی دادن که اصلا این بازی موسیقی نداشت .داشت؟!کلا چند ثانیه بود؟؟
اینجا همه میان غش و ضعف میرن واسه بازی بزار یه نفرم بیاد بازی رو نقد کنه.:)

ترجیح میدم DOOM3 رو بازی کنم یا PAINKILLER اگه قراره یه FPS خشک و بی مغز بازی کنم...

خوب همينطور که گفتم اين نظر شخصيه شماست و اين مسائيليرو که شما میگی با يه نگاه
انداختن به سايتهايی که امتياز به اين بازی دادن کاملاً نقض میکنه...شما چطور میگی اين بازی داستان نداره ؟ از اوال تا آخر بازی همش داستانه !!!
شما نکنه فقط دنباله اون فلشه رفتی و زودی فقط خواستی بازيرو به پايان برسونی؟
بازی از هر لهاظ بسيار قوی کار شده که داستان بازی هم از اين قائده مستثنی نيست !!!!
اينجا هيف که دوستان دوست ندارن از داستان و وقايع اتفاقی بازی چيزی بدونن....وگرنه همينجا بهت ثابت میکردم که اين بازی داستان بسيار زيبا در طول بازی داره که 100% شما متوجه خيلی از مسائل تو بازی نشديد !!!

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم و خوشبختانه پس از سالها تلاش و کوشش تونستم کاریش کنم که بدون Activation هم نصب بشه.
ولی متأسفانه توی ویستا نمی تونم از قابلیت های دایرکت ایکس 10 استفاده کنم. کارتم هم 7300GS هست. نکنه مدل کارت در پیتم، پایینه؟ خواهشا اگه می تونید کمک کنید

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من این بازی رو دانلود کردم و خوشبختانه پس از سالها تلاش و کوشش تونستم کاریش کنم که بدون Activation هم نصب بشه.
ولی متأسفانه توی ویستا نمی تونم از قابلیت های دایرکت ایکس 10 استفاده کنم. کارتم هم 7300GS هست. نکنه مدل کارت در پیتم، پایینه؟ خواهشا اگه می تونید کمک کنید

dx10 با یه 7300GS
wha[1].gif

سری geforce8 فقط dx10 ساپورت میکنه البته فقط ساپورت میکنه اما نمایش تو یه فریم خوب یا به بیانی playable بودن یه عنوان dx10 اونم یه عنوان خفن مسه bioshock که مولد نمایش گرافیکیش با موتور UE3 باشه "حداقل" به یه 8800gts 320mb نیاز داره
این بازیو بعید بدونم حتی بتونی روی dx9.c با جزئیات پایین حتی یه فریم خوب داشته باشی
sigh.gif

بنظر من از اینجا برو اول عضو شو و patch مربوط به اجرای بازی روی سخت افزارهای Shader Model 2 یا dx9.0 با راهنمای Read Me فایل نصب کن وبازیو روی Shader Model 2 اجرا کن احتمالا فریم رو این حالت بالاتر بره

هر چند که به نظر من اجرای این بازی باید رو یک سخت افزار قوی با ساپورت dx9.c باشه و چیزی پایینتر از این باعث از دست رفتن خیلی از افکتهای گرافیکی زیبای بازی میشه و این ممکنه رو gameplay بازی تاثیر بزاره...

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
dx10 با یه 7300GS
wha[1].gif

سری geforce8 فقط dx10 ساپورت میکنه البته فقط ساپورت میکنه اما نمایش تو یه فریم خوب یا به بیانی playable بودن یه عنوان dx10 اونم یه عنوان خفن مسه bioshock که مولد نمایش گرافیکیش با موتور UE3 باشه "حداقل" به یه 8800gts 320mb نیاز داره
این بازیو بعید بدونم حتی بتونی روی dx9.c با جزئیات پایین حتی یه فریم خوب داشته باشی
sigh.gif

بنظر من از اینجا برو اول عضو شو و patch مربوط به اجرای بازی روی سخت افزارهای Shader Model 2 یا dx9.0 با راهنمای Read Me فایل نصب کن وبازیو روی Shader Model 2 اجرا کن احتمالا فریم رو این حالت بالاتر بره

هر چند که به نظر من اجرای این بازی باید رو یک سخت افزار قوی با ساپورت dx9.c باشه و چیزی پایینتر از این باعث از دست رفتن خیلی از افکتهای گرافیکی زیبای بازی میشه و این ممکنه رو gameplay بازی تاثیر بزاره...
نه بابا، اینقدرها هم کارتمون دمده نیست. درسته به قول شما DX10 توی کارش نیست، اما حداقل پیکسل شیدر 3 را داره. به هر حال ممنون از راهنماییت

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
یه بحثی مدتیه پیش اومده در این مورد که این بازی نمایش چمشگیری در هنگام فعالیت directx10 نسبت به
directx x9.c نشون نمیده در واقع این ایراد رو باید به موتور UNREAL ENGINE3 گرفت که این بازی هم بر پایه همین موتور طرح شده

H]ard|OCP] چند ساعت قبل یه مقاله در مورد بررسی این نکته و همچنین تست بازی بر روی کارتهای گرافیک nvidia , ati با پشتیبانی dx10 انجام داده...

طبق بررسی های این مقاله نمایش تصویری بازی رو مد dx10 نه تنها نسبت به dx9.c قابل توجه هست بلکه حتی
بازی در یک سرعت فریم بهتر نمایش داده میشه! و این دقیقا همون چیزیه که از سخت افزار پشتیبان dx10 انتظار میرفت:کیفیت تصویری بهتر در یک سرعت فریم بالاتر
با توجه به صحبتهایی که در این شده و H]ard|OCP] هم در مقالش به اونا اشاره کرده پیشنهاد میدم حتما مقایسه نمایشی بین dx10 و dx9.c در بازی ببینید:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون از لینکتون.راستی بچه ها از آخرین پچ های بازی و changelog هاشون اطلاعی ندارید؟

We were quite glad to see, on the NVIDIA video cards at least, no performance penalty for switching to DirectX 10 from DirectX 9. The ATI Radeon HD 2900 XT encountered a performance drop, while gameplay was acceptable we will have to keep an eye on DX9 versus DX10 performance in future games.

In the end, we found that the NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 MB gave us the best compromise of affordability and performance.

بالا