البته يه سايتي بود به نام sonydefenseforce.com كه به بازي نمره 10/5 داده بود.
سلام...
اين سايتی که شما معرفی کرديد فکر کنم هرکسی که به اوله اسمه سايت نگاه کنه پی به همچی میبره sonydefenceforce ...
اين امتياز مطمئناً از طرف ps3 fanboy ها داده شده و هيچ گونه ارزش و اعتباری نداره و اينرو به راحتی ميتونی تو سايت gamerrankings پی به اين موضوع ببری...و اين کاملاً مشخصه که تو امار کلی به هيچ وجه محاسبه نمیشه.....حالا جالبترش اينه که ايينو يه نفر نقد کرده و بهش امتياز داده.
نمرات كاربران ملاك خوبي براي سنجش بازيهاست.در خيلي موارد در مورد بازيهايي كه خودم انجام داده بودم نمره كاربران سايت به نظرم نزديكتر به سليقه خودم بود تا نمره اي كه منتقد سايت به بازي داده بود.
البته فکر کنم به راحتی بدونی که هرچقدر تعداد نفراتی که به بازی رأی میدن بالا بره نمره به مراتب میياد پايين
اگر اين نکته منرو قبول نداری من به راحتی ميتونم اين قضيرو برات ثابت کنم....
البته نظرات کاربران هم محترمه ولی چون هرچی تعداد رأی دهندها زياد بشه ، به مراتب امتياز بازی احتمالش زياده که سيره نزولی پيدا کنه
ثانيا شما اگه به نمرات مراجعان در سايتهاي IGN و gamespot نگاه بكنيد هم ميبينيد كه اونها هم تا به حال نمرات خيلي بالايي به بازي ندادن.در IGN نسخه 360 نمره ميانگين 9.1 و نسخه pc نمره 9 رو گرفته.در gamespot هم نسخه 360 تا بحال نمره 9 گرفته
شما اين امارو از کجا اورديد؟ نکنه امتياز کاربرانرو ملاک اصلی قرار داديد؟
معمولا كساني كه روزهاي اول بازي رو تهيه ميكنند از طرفداران پر و پا قرص اون بازي هستند و بالاترين نمره ها رو به بازي ميدن
البته فکر نکنم سايتهای معتبری همچون ign , 1up , gamertv و خيلی سايتهای ديگه که که افراد متخصصی تو امر اناليز بازيها دارن بنا به جوگير شدن بخوان اين امتياز بالارو به بازی بدن.....
حالا ما میگيم 1 2 سايت جوگير شدن نه تا الان که 60 70% سايتها به بازی امتياز perfect دادن پس اين حرف شما کاملاً غلطه !!!
البته اگه منظورتون کاربرای سايت باشه دقيقاً درسته ولی ملاک اصلی ما امتياز سايتهاست و خيليها اين امتيازاترو قبول دارن
سوم اينكه درسته كه اين بازي از نظر گرافيك و صدا گذاري در بالاترين حد هست ولي كمبود هايي هم داره
هر بازی مطمئناً کمبودهايی داره و به نظر من هيچ بازی نميتونه امتياز کامل رو بگيره ، البته اين نظر منه
اما امكاناتي كه بازيكن در اين بازي داره چه از لحاظ open wide بودن محيط و امكان اكتشاف نقاط مختلف محيط و چه از نظر استفاده از وسايل نقليه و چه از نظر بر همكنش با محيط بازي و امكانات ديگه در حد يك بازي كامل نيست.شما به طور مثال كارهايي كه يك بازيكن در بازي مثل oblivion يا gta ميتونه انجام بده رو با اين بازي مقايسه كنيد.
شما خواهش يه بازی که 90% اکشن مهض و يه fps کامل هسترو با بازی gta يا oblivion مقايسه نکن.....bioshock مقداريش rpg هست ولی هرگز نبايد به يه بازی تمام rpg بهش نگاه کرد....البته کارهايی بايد تو بازی تو بعضی جاها انجام بديد که واقعاً آدم لذت rpg رو تو همين تيکها تجربه میکنه
خوب من به شخصه oblivion رو گرفتم بازی کردم اصلاً خوشم نيمد ، نه نتها من بلکه تو ایران هم زياد طرفدار پيدا نکرد البته اين بازی هم از نظر خيلی از سايتها يه شاهکار بود
نكته ديگه در مورد طراحي محيط بازي هست.محيط اين بازي اونطور كه من از نقد بازي و عكسهاي اون متوجه شدم يك شهر زير ابي هست و محيط ها همه سر بسته و نيمه تاريك هستند و خبري از محيط هاي طبيعي و باز در بازي نيست.
شما داری بازی تحت عنوان bioshock رو بازی میکنی.شهری که زيره ابه فکر نکنم
انتظار داشته باشی شهری که زيره ابه و داغون شدست شما بخوای منظرهای oblivion رو ببينی
نميشه اين بازي رو بهترين بازي تاريخ دونست
بخدا واسه من فرقی نداره اين بازی اول بشه يا 1000 ولی تا الان میيانگين امتياز سايتها اينرو نشون داده...البته امتياز سايتها نه ملاک شما که امتياز کاربران هست
اما بهترين بازي تاريخ يعني Legend Of Zelda-Ocarina Of Time علاوه بر داشتن همه خصوصيات مثبت در بالاترين حد ممكن به نسبت زمان خودش يك بازي كاملا انقلابي و متحول كننده دنياي بازيهاي كامپيوتري بود.بطوريكه كه ايده هايي كه براي اولين بار در اين بازي پياده شد بعد ها در بازيهاي ديگه مورد استفاده قرار گرفت ولي هيچ بازي نتونسته همه اونچه كه در اون بازي وجود داشت رو بطور كامل در خودش داشته باشه به همين دليل بعد از گذشت 9 سال اين بازي از لحاظ game play كم نظير هست و هنوز بسياري از افراد اون رو بازي ميكنند.
بطور مثال اين بازي اولين بازي اكشن سه بعدي بود كه محيط open wide داشت و حالت مرحله اي نداشت.يا بحث سفر در زمان و اعمال تغييرات در گذشته و مشاهده اثرات اون در اينده اولين بار در اين بازي به كار گرفته شد.همينطور امكان سوار شدن بر اسب,امكان مشاهده گذشت ساعات و تاثير اون بر بازي ونوع معماهايي كه بازيكن با اونها مواجه ميشد و بسياري موارد ديگه از مواردي بودند كه براي اولين بار در اين بازي مشاهده شدند.
با توجه به اين نكات اين بازي خيلي ناقصتر از اونه كه بتونه به عنوان بهترين بازي تاريخ شناخته بشه.ضمن اينكه اين بازي multi player هم نداره كه براي بازيهاي FPS نداشتن اين امكان يك نقطه ضعف مهم به شمار مياد. شايد حتي نشه اين بازي رو به عنوان بهترين FPS تاريخ هم شناخت.
متأسفانه شما از بازی اطلاعات کاملی نداريد.يعنی منی که الان 6 7 ساعت بازی کردم هم ندارم بايد باز برم ببينم چی میشه..منی که اين قدر دمو و مجله در رابطه با بازی bioshock خوندم ولی
مطمئن باش 70 80% چيز ها گفته نشده و تو دموها هم ديده نشده...بنا به اعتراضی که چند نفر کردن من ديگه از بازی چيزی نمیگم که چی داره پيش مياد و به چه چيز هايی رسيدم
خلاصه کلام اينه که bioshock اگر بهترين بازی تاريخ نباشه ولی مطمئن باش بهترين fps تاريخ بازيهاست