• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bioshock ( بهترين برای هميشه )

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
امکان نداره اين بازی نمره زيره 9.0 بگيره از gamespot ، يعنی تو اين قضيه شک نکن !!
احتمال اين که 9.5 بگيره به نظر من خيلی زياده !!!
يه سری توضيح در رابطه با بازی بدم......
تو بازی شما با گرفتن plasmid های مختلف میتونيد قدرت های متنوعی داشته باشيد
البته همرو نمیتونيد داشته باشيد يعنی مجاز به انتخاب حد اکثر 5 تا plasmid هستيد..
که اين 5 تام همينجوری نيست بايد level اتون بالا بره تا بتونيد جا باز کنيد برای plasmid ها
تا الان من 4 plasmid مصرف کردم که اوليش
قدرته برق هست ، به اين صورت که با اشاره کردنه دست به فرد خاصی بلافاصله برق میگيرش و شما
میتونيد در حالی که داره میلرزه بريد و پا درش بياريد
plasmid بعی که گرفتم قدرت اتش هست ، به اين صورت که با اشاره دست بلافاصه طرف آتيش میگيره و از پا در میياد....البته اين قدر هوش مصنوعی بازی بالاست که بلافاصله بعد
از اتش گرفتن دوشمنها اونام همينجوری وا نمیستن که بمیرن اونام سری دنباله ابی چيزی میگيردن که آتيشی که روشونرو خاموش کنن.....
plasmid بعدی قدرت جاذبست !!! ( اين جونم ، ياده half-life افتادم ) هر شئ رو میتونيد بگيريد و پرت کنيد اين ور اونور و يا دوشمنهارو هدف بگيريد !!!
plasmid بعدی که ديدم خيلی جالبه به اين صورته که جاهايی که شلوغه و شير تو شيره خيلی بدرد ميخوره...چون با اين قدرت ميتونيد فردی رو که داره به شما حمله میکنرو منصرف بکنيد و اونا بفرستيد بره با دوشمنای ديگه مقابله کنه !!!
plasmid بعدی يخ میکنه که من هنوز استفاده نکردم و بعدی هم که فعلاً ديدم و هنوز امتياز دسترسی به اين plasmid ندارم اينه که وقتی يکی داره به شما حمله میکنه بلافاصله يه مجسمه شبيهه خود توليد میکنيد و اون دوشمن به اشتباه حمله میکنه به اون مجسمه و شما میتونيد دورش بزنيد و از پشت بترکنيدش......
يه چيزی دورو وره 30 40 تا plasmid هست که من فقط چندتاشو فعلاً ديدم و هنوز بقيشو نميدان چيه !!!!

اقا قرار نشد دیگه محتویات بازی رو بگید:lol: هیجانش کم میشه یه جورایی:rolleyes:
ولی جالب بود ممنون

اولین کسی که از داستان بازی به طور امل سر در آورد داستانو اینجا بذاره تا همه استفاده کنند من که از یکشنبه هفته بعد مکه امتحان تموم میشه در اصل تعطیلات تابستونی من شروع میشه !!!! و یه جورایی از یکشنبه هفته بعد قراره بشینم سر عشق و حال !!

بخون و حالشو ببر
ه Rapture خوش آمديد!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اقا قرار نشد دیگه محتویات بازی رو بگید هیجانش کم میشه یه جورایی
ولی جالب بود ممنون
آره ، قبول دارم..من خودم هم دوست ندارم يکی بياد از اول تا اخره بازی بگه چی میشه و بگه
داستانش چجوری تموم میشه ، يعنی نصفه حالش میره....ولی من الان که شروع کردم
يه تجربست که میتونه واسه کسانی که بازی نکردن مفيد باشه اينه که آلکی adam هاتونو خرج نکنيد
چون ممکنه بعداً پشيمون بشيد

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
دارید این جوری بازی رو برای کسانی که هنوز نگرفتند خراب می کنید.البته با عرض پوزش.

راستی جایی هست که کپی نقره ای بازی رو داشته باشه؟دستگاه من بنفش ها رو نمی خونه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دارید این جوری بازی رو برای کسانی که هنوز نگرفتند خراب می کنید.البته با عرض پوزش.

راستی جایی هست که کپی نقره ای بازی رو داشته باشه؟دستگاه من بنفش ها رو نمی خونه.

شما يه مجله بازی بگيريد مثل بازيرايانه يا بازينما تماميه اينها به اضافه خيلی چيز های ديگه گفته
شده که من با خوندن اونها و نگاه کردن دموهای بازی متوجه خيلی مسائل شدم...شمام مطمئن باش بهت توصيه میکنم
اول داستان بازيرو يه سرچی بکنی پيدا کنی بخونی و دوم اين که اگه از بازی هيچی نمیدونی يعنی نه دمويی از گيم پلی ديدی نه مطلبی خوندی بهتره طرف اين بازی فعلاً نری ، چون اگر میخوای نهايت لذت از اين بازيرو ببری حتماً بايد يسری اطلاعات از بازی داشته باشی و ممکنه وسط بازی با اگرها و سوألات زيادی مواجه بشی....

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين بازی از gamespot نمره 9.0 رو گرفت ، البته رو xbox360 و پاينترين نمره تو تماميه سايتهارو
gamespot به اين بازی داد که جای تعجبه

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
واقعا كم لطفي كردن.حداقل 9/5 ميدادن.

pixolator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
باید قبول کرد که با این گرافیک بالا هنوزم نسبت به gears of war کم داره...:cool:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
GOW گیم پلی بسیار عالی و هیجانی داره! ولی هیچ بازی برام FEAR نمیشه :happy:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
باید قبول کرد که با این گرافیک بالا هنوزم نسبت به gears of war کم داره...:cool:

من نميدونم چرا شماها اين قدر به gamespot حساسيد !!!
تماميه سايتها به اين بازی نمره بالای 9.4 دادن بعد حالا يه سايتی مثل gamespot بياد
نمره 9.0 بده خوب منطق میگه که اون 99% سايتهای ديگه بهتر نمره دادن تا gamespot...
اين بازی هنوزم که هنوز تا الان با میيانگين بالاتر نسبت به بازيهای ديگه بهترين بازی تاريخ
هست و يه سرو گردن بالاتر از gears of war هست !!!!
سايت ign هم بسيار معروفه و دليلی نمیشه هميشه مبنای امتيازات يه سايت قرار بگيره
من کلاً يه چند ماهی هست که خيلی به نمره دهی gamespot اعتنايی ندارم !!!!
مثلاً مياد به forza 2 نمره 9.2 میده بعد من سر جمع حساب کنی بيشتر از 1 ساعت اين بازی بازی
نکردم و گذاشتمش کنار

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها امتیاز اصلان مهم نیست... هر کسی سلیقه خودش را داره.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين بازی از gamespot نمره 9.0 رو گرفت ، البته رو xbox360 و پاينترين نمره تو تماميه سايتهارو
gamespot به اين بازی داد که جای تعجبه
البته يه سايتي بود به نام sonydefenseforce.com كه به بازي نمره 10/5 داده بود.
اما اين يارو reviewer سايت gamespot موقعي هم كه به بازي LOZ -TP هم نمره پاييني داده بود سر و صداي همه رو در اورده بود.
ولي يك سري نكات رو هم بايد بهش توجه كرد.
اولا تا به حال فقط حدود 30-40 درصد كل سايتها يا مجلات بازي اين بازي رو نقد كردن.
ثانيا شما اگه به نمرات مراجعان در سايتهاي IGN و gamespot نگاه بكنيد هم ميبينيد كه اونها هم تا به حال نمرات خيلي بالايي به بازي ندادن.در IGN نسخه 360 نمره ميانگين 9.1 و نسخه pc نمره 9 رو گرفته.در gamespot هم نسخه 360 تا بحال نمره 9 گرفته.نمرات كاربران ملاك خوبي براي سنجش بازيهاست.در خيلي موارد در مورد بازيهايي كه خودم انجام داده بودم نمره كاربران سايت به نظرم نزديكتر به سليقه خودم بود تا نمره اي كه منتقد سايت به بازي داده بود.
معمولا كساني كه روزهاي اول بازي رو تهيه ميكنند از طرفداران پر و پا قرص اون بازي هستند و بالاترين نمره ها رو به بازي ميدن بنابراين در روزهاي اول ميانگين نمره بازي در بالاترين حد هست و بعد به تدريج شروع به افت ميكنه.من يادمه بازي gears of war يا LOZ_TP در روزهاي اول ميانگين نمرشون روي 9.8 بود كه به تدريج كاهش پيدا كرد و الان به 9.4 رسيده.حتي doom 3 هم روزهاي اول ميانگين نمراتش بالاي 9 بود.در مورد نمرات منتقدان هم معمولا چنين روند نزولي وجود داره.
سوم اينكه درسته كه اين بازي از نظر گرافيك و صدا گذاري در بالاترين حد هست ولي كمبود هايي هم داره. داستان بازي رو من توي يك سايتي خوندم, با اينكه داستان قوي نسبت به بازيهاي FPS داره اما خيلي بازيهاي ديگه هستند كه داستان بهتر و عميقتري نسبت به اين بازي دارند. دومين بحث مربوط به game play بازي هست.درسته كه پياده سازي اين بازي خيلي بي عيب و نقص انجام شده و كنترل بازي, هوش مصنوعي و گرافيك و صدا گذاري در سطح بسيار خوبي هستند و باگ قابل ملاحظه اي در بازي وجود نداره اما اونطور كه من از نقدهايي كه خوندم متوجه شدم تمركز بازي بر اكشن و ايجاد هيجان هست و با اينكه معماها وmini game ها هم در بازي وجود دارند يا قسمتهايي كه مربوط به حك كردن كامپيوترها ميشن كه در واقع ايده اون از بازيهاي deus ex و system shock 2 گرفته شده اما امكاناتي كه بازيكن در اين بازي داره چه از لحاظ open wide بودن محيط و امكان اكتشاف نقاط مختلف محيط و چه از نظر استفاده از وسايل نقليه و چه از نظر بر همكنش با محيط بازي و امكانات ديگه در حد يك بازي كامل نيست.شما به طور مثال كارهايي كه يك بازيكن در بازي مثل oblivion يا gta ميتونه انجام بده رو با اين بازي مقايسه كنيد.
نكته ديگه در مورد طراحي محيط بازي هست.محيط اين بازي اونطور كه من از نقد بازي و عكسهاي اون متوجه شدم يك شهر زير ابي هست و محيط ها همه سر بسته و نيمه تاريك هستند و خبري از محيط هاي طبيعي و باز در بازي نيست.
اين خصوصيات بازي ممكن هست براي بسياري از افراد ايده ال باشه اما نه براي همه.وقتي ما از بهترين بازي تاريخ صحبت ميكنيم صحبت از يك بازي كامل از همه جهات هست.بازي كه علاوه بر گرافيك و صداگذاري و خوب و هيجان خصوصيات ديگه اي هم داشته باشه كه بتونه افراد با سليقه هاي مختلف رو جذب كنه.مثلا شما اگه بازي مثل oblivion رو در نظر بگيريد ميبينيد كه علاوه بر بحث گرافيك و صدا گذاري.محيط بسيار گسترده و مكانهاي متنوعي داره.از طرفي با وجود امكانات مختلفي كه در بازي براي بازيكن وجود داره به دليل action -rpg بودن هيجان لازمه هم در بازي وجود داره اين باعث ميشه كه اين بازي براي گروه گسترده تري از افراد بازي جذابي باشه.با اين حال هنوز هم نميشه اين بازي رو بهترين بازي تاريخ دونست چون يك خاصيت مهم رو نداره و اونهم نواورانه و انقلابي بودن بازي هست يعني بسياري از ايده هايي كه در بازي وجود داره قبلا در بازيهاي ديگه به كار رفته.
اما بهترين بازي تاريخ يعني Legend Of Zelda-Ocarina Of Time علاوه بر داشتن همه خصوصيات مثبت در بالاترين حد ممكن به نسبت زمان خودش يك بازي كاملا انقلابي و متحول كننده دنياي بازيهاي كامپيوتري بود.بطوريكه كه ايده هايي كه براي اولين بار در اين بازي پياده شد بعد ها در بازيهاي ديگه مورد استفاده قرار گرفت ولي هيچ بازي نتونسته همه اونچه كه در اون بازي وجود داشت رو بطور كامل در خودش داشته باشه به همين دليل بعد از گذشت 9 سال اين بازي از لحاظ game play كم نظير هست و هنوز بسياري از افراد اون رو بازي ميكنند.
بطور مثال اين بازي اولين بازي اكشن سه بعدي بود كه محيط open wide داشت و حالت مرحله اي نداشت.يا بحث سفر در زمان و اعمال تغييرات در گذشته و مشاهده اثرات اون در اينده اولين بار در اين بازي به كار گرفته شد.همينطور امكان سوار شدن بر اسب,امكان مشاهده گذشت ساعات و تاثير اون بر بازي ونوع معماهايي كه بازيكن با اونها مواجه ميشد و بسياري موارد ديگه از مواردي بودند كه براي اولين بار در اين بازي مشاهده شدند.
با توجه به اين نكات اين بازي خيلي ناقصتر از اونه كه بتونه به عنوان بهترين بازي تاريخ شناخته بشه.ضمن اينكه اين بازي multi player هم نداره كه براي بازيهاي FPS نداشتن اين امكان يك نقطه ضعف مهم به شمار مياد. شايد حتي نشه اين بازي رو به عنوان بهترين FPS تاريخ هم شناخت.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
البته يه سايتي بود به نام sonydefenseforce.com كه به بازي نمره 10/5 داده بود.
سلام...
اين سايتی که شما معرفی کرديد فکر کنم هرکسی که به اوله اسمه سايت نگاه کنه پی به همچی میبره sonydefenceforce ...
اين امتياز مطمئناً از طرف ps3 fanboy ها داده شده و هيچ گونه ارزش و اعتباری نداره و اينرو به راحتی ميتونی تو سايت gamerrankings پی به اين موضوع ببری...و اين کاملاً مشخصه که تو امار کلی به هيچ وجه محاسبه نمیشه.....حالا جالبترش اينه که ايينو يه نفر نقد کرده و بهش امتياز داده.
نمرات كاربران ملاك خوبي براي سنجش بازيهاست.در خيلي موارد در مورد بازيهايي كه خودم انجام داده بودم نمره كاربران سايت به نظرم نزديكتر به سليقه خودم بود تا نمره اي كه منتقد سايت به بازي داده بود.
البته فکر کنم به راحتی بدونی که هرچقدر تعداد نفراتی که به بازی رأی میدن بالا بره نمره به مراتب میياد پايين
اگر اين نکته منرو قبول نداری من به راحتی ميتونم اين قضيرو برات ثابت کنم....
البته نظرات کاربران هم محترمه ولی چون هرچی تعداد رأی دهندها زياد بشه ، به مراتب امتياز بازی احتمالش زياده که سيره نزولی پيدا کنه
ثانيا شما اگه به نمرات مراجعان در سايتهاي IGN و gamespot نگاه بكنيد هم ميبينيد كه اونها هم تا به حال نمرات خيلي بالايي به بازي ندادن.در IGN نسخه 360 نمره ميانگين 9.1 و نسخه pc نمره 9 رو گرفته.در gamespot هم نسخه 360 تا بحال نمره 9 گرفته
شما اين امارو از کجا اورديد؟ نکنه امتياز کاربرانرو ملاک اصلی قرار داديد؟
معمولا كساني كه روزهاي اول بازي رو تهيه ميكنند از طرفداران پر و پا قرص اون بازي هستند و بالاترين نمره ها رو به بازي ميدن
البته فکر نکنم سايتهای معتبری همچون ign , 1up , gamertv و خيلی سايتهای ديگه که که افراد متخصصی تو امر اناليز بازيها دارن بنا به جوگير شدن بخوان اين امتياز بالارو به بازی بدن.....
حالا ما میگيم 1 2 سايت جوگير شدن نه تا الان که 60 70% سايتها به بازی امتياز perfect دادن پس اين حرف شما کاملاً غلطه !!!
البته اگه منظورتون کاربرای سايت باشه دقيقاً درسته ولی ملاک اصلی ما امتياز سايتهاست و خيليها اين امتيازاترو قبول دارن
سوم اينكه درسته كه اين بازي از نظر گرافيك و صدا گذاري در بالاترين حد هست ولي كمبود هايي هم داره
هر بازی مطمئناً کمبودهايی داره و به نظر من هيچ بازی نميتونه امتياز کامل رو بگيره ، البته اين نظر منه
اما امكاناتي كه بازيكن در اين بازي داره چه از لحاظ open wide بودن محيط و امكان اكتشاف نقاط مختلف محيط و چه از نظر استفاده از وسايل نقليه و چه از نظر بر همكنش با محيط بازي و امكانات ديگه در حد يك بازي كامل نيست.شما به طور مثال كارهايي كه يك بازيكن در بازي مثل oblivion يا gta ميتونه انجام بده رو با اين بازي مقايسه كنيد.
شما خواهش يه بازی که 90% اکشن مهض و يه fps کامل هسترو با بازی gta يا oblivion مقايسه نکن.....bioshock مقداريش rpg هست ولی هرگز نبايد به يه بازی تمام rpg بهش نگاه کرد....البته کارهايی بايد تو بازی تو بعضی جاها انجام بديد که واقعاً آدم لذت rpg رو تو همين تيکها تجربه میکنه
خوب من به شخصه oblivion رو گرفتم بازی کردم اصلاً خوشم نيمد ، نه نتها من بلکه تو ایران هم زياد طرفدار پيدا نکرد البته اين بازی هم از نظر خيلی از سايتها يه شاهکار بود
نكته ديگه در مورد طراحي محيط بازي هست.محيط اين بازي اونطور كه من از نقد بازي و عكسهاي اون متوجه شدم يك شهر زير ابي هست و محيط ها همه سر بسته و نيمه تاريك هستند و خبري از محيط هاي طبيعي و باز در بازي نيست.
شما داری بازی تحت عنوان bioshock رو بازی میکنی.شهری که زيره ابه فکر نکنم
انتظار داشته باشی شهری که زيره ابه و داغون شدست شما بخوای منظرهای oblivion رو ببينی
نميشه اين بازي رو بهترين بازي تاريخ دونست
بخدا واسه من فرقی نداره اين بازی اول بشه يا 1000 ولی تا الان میيانگين امتياز سايتها اينرو نشون داده...البته امتياز سايتها نه ملاک شما که امتياز کاربران هست
اما بهترين بازي تاريخ يعني Legend Of Zelda-Ocarina Of Time علاوه بر داشتن همه خصوصيات مثبت در بالاترين حد ممكن به نسبت زمان خودش يك بازي كاملا انقلابي و متحول كننده دنياي بازيهاي كامپيوتري بود.بطوريكه كه ايده هايي كه براي اولين بار در اين بازي پياده شد بعد ها در بازيهاي ديگه مورد استفاده قرار گرفت ولي هيچ بازي نتونسته همه اونچه كه در اون بازي وجود داشت رو بطور كامل در خودش داشته باشه به همين دليل بعد از گذشت 9 سال اين بازي از لحاظ game play كم نظير هست و هنوز بسياري از افراد اون رو بازي ميكنند.
بطور مثال اين بازي اولين بازي اكشن سه بعدي بود كه محيط open wide داشت و حالت مرحله اي نداشت.يا بحث سفر در زمان و اعمال تغييرات در گذشته و مشاهده اثرات اون در اينده اولين بار در اين بازي به كار گرفته شد.همينطور امكان سوار شدن بر اسب,امكان مشاهده گذشت ساعات و تاثير اون بر بازي ونوع معماهايي كه بازيكن با اونها مواجه ميشد و بسياري موارد ديگه از مواردي بودند كه براي اولين بار در اين بازي مشاهده شدند.
با توجه به اين نكات اين بازي خيلي ناقصتر از اونه كه بتونه به عنوان بهترين بازي تاريخ شناخته بشه.ضمن اينكه اين بازي multi player هم نداره كه براي بازيهاي FPS نداشتن اين امكان يك نقطه ضعف مهم به شمار مياد. شايد حتي نشه اين بازي رو به عنوان بهترين FPS تاريخ هم شناخت.
متأسفانه شما از بازی اطلاعات کاملی نداريد.يعنی منی که الان 6 7 ساعت بازی کردم هم ندارم بايد باز برم ببينم چی میشه..منی که اين قدر دمو و مجله در رابطه با بازی bioshock خوندم ولی
مطمئن باش 70 80% چيز ها گفته نشده و تو دموها هم ديده نشده...بنا به اعتراضی که چند نفر کردن من ديگه از بازی چيزی نمیگم که چی داره پيش مياد و به چه چيز هايی رسيدم
خلاصه کلام اينه که bioshock اگر بهترين بازی تاريخ نباشه ولی مطمئن باش بهترين fps تاريخ بازيهاست

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
از نظر من هم امتیاز کاربران اولویت داره بر امتیاز یک یا 2 یا تعداد انگشت شماری منتقد از یک سایت اطلاع رسانی بازی مسه گیم اسپات
این سایت میاد اینجوری امتیاز میده که بگه سختگیر ترین تو نقد بازی هست شاید هم نباشه و این امتیاز حق بازیه اما در مقایسه با دهها سایت دیگه که امتیاز های بالاتری دادن...
292.gif

چند تا پست قبل من نمونه بازی half life2 رو در این مورد مثال ردم مطمئن هم بودم که گیم اسپات امتیاز بالای 9 به این بازی نمیده که نداد هر چند pc هنوز مونده
247.gif

در هر حال , چیزیکه مهمه اینه که بازی ارزش وقت گذاشتن داره و بعد از مدتی یه fps خوب رو از همه نظر (نه یک عنوان با گرافیک بالا) روی pc میزنیم تو رگ
wassat.gif

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
البته ارزش بازي رو Gamespot با همون Editors Choice بودن كه قبلا هم گفتم نشون ميده و خوب همون طور كه Ajabshirkhan گفتن بازي تا حدودي سليقه افراد خاصي رو ميطلبه ولي كلا اگه بخواين به امتيازات Gamespot توجه كنيد بهترين بازيها اوهايي هستن كه Editor's Choice گرفتن.

بهترين FPS به نظر من HL 2 هست به خاطر Non-Stop Action بودنش و اينكه از اول تا آخر بازي به هيچوجه شما رو معطل Cut Scene نميكنه و حوصله شما سر نخواهد رفت،تنها زماني كه شما به موس و كيبورد اختياج ندارين زمان Loading.. هست.
البته نميشه Bioshock رو به خاطر فضاي بازي زير سوال برد چون يكي از بهترين فضاهاي موجود در بين بازيهاي هم سبك خودش رو داره و شانس اين رو داشت كه بهترين FPS تاريخ باشه. ببينيم آخر سال چه نظرات و امتيازاتي براي اين بازي در نظر گرفته ميشه.
و در آخر بازي مورد علاقه من MGS: Po هم كه حتي گيم اسپات اون رو "تنها بازي كه PSP كم داشت" و كاملترين بازي PSP چه از نظر خط داستاني و سينگل پلي عالي و چه از نظر قابليتهاي برتر مولتي پلي و چه از نظر گرافيك بين بازيهاي PSP بود باز هم فقط امتياز 9 و Editor's Choice رو بهش داد.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام...
اين سايتی که شما معرفی کرديد فکر کنم هرکسی که به اوله اسمه سايت نگاه کنه پی به همچی میبره sonydefenceforce ...
اين امتياز مطمئناً از طرف ps3 fanboy ها داده شده و هيچ گونه ارزش و اعتباری نداره و اينرو به راحتی ميتونی تو سايت gamerrankings پی به اين موضوع ببری...و اين کاملاً مشخصه که تو امار کلی به هيچ وجه محاسبه نمیشه.....حالا جالبترش اينه که ايينو يه نفر نقد کرده و بهش امتياز داده.
سلام
به نظر من هم اين نمره عادلانه نيست. فقط چون به نظرم جالب اومد گفتم مطرح كنم.
شما اين امارو از کجا اورديد؟ نکنه امتياز کاربرانرو ملاک اصلی قرار داديد؟
من كه گفتم امتيازاتي كه مراجعان به بازي دادن.
اينو تو هر دو سايت در صفحه اصلي مربوط به بازي ميتونيد ببينيد.
در ضمن ارزش نمره كاربران به نظر من دست كمي از نمره كارشناسان نداره.درسته كه خيلي ها ممكنه به دليل علاقه بيش از حد يا تنفر از يك بازي نمرات بيش از حد پايين يا بالا به بازي بدن ولي معمولا اين نمرات باهم خنثي ميشه و ميانگيني كه بدست مياد يك ميانگين عادلانه هست.منظورم از عادلانه اين هست كه اين نمره معمولا به نظر اكثريت افراد نزديك هست.

البته فکر نکنم سايتهای معتبری همچون ign , 1up , gamertv و خيلی سايتهای ديگه که که افراد متخصصی تو امر اناليز بازيها دارن بنا به جوگير شدن بخوان اين امتياز بالارو به بازی بدن.....
حالا ما میگيم 1 2 سايت جوگير شدن نه تا الان که 60 70% سايتها به بازی امتياز perfect دادن پس اين حرف شما کاملاً غلطه !!!
البته اگه منظورتون کاربرای سايت باشه دقيقاً درسته ولی ملاک اصلی ما امتياز سايتهاست و خيليها اين امتيازاترو قبول دارن
بخدا واسه من فرقی نداره اين بازی اول بشه يا 1000
ولی تا الان میيانگين امتياز سايتها اينرو نشون داده...البته امتياز سايتها نه ملاک شما که امتياز کاربران هست
نظر من بيشتر امتيازات كاربران بود.
البته الان كه gamerankings رو ديدم ميانگين نمره سايتها به نسخه 360 به 97.1% رسيده و ميانگين نمره پي سي 96% هست.
نمره ميانگين LOZ-OOT 97.7% هست.
شما خواهش يه بازی که 90% اکشن مهض و يه fps کامل هسترو با بازی gta يا oblivion مقايسه نکن.....bioshock مقداريش rpg هست ولی هرگز نبايد به يه بازی تمام rpg بهش نگاه کرد....البته کارهايی بايد تو بازی تو بعضی جاها انجام بديد که واقعاً آدم لذت rpg رو تو همين تيکها تجربه میکنه
خوب من به شخصه oblivion رو گرفتم بازی کردم اصلاً خوشم نيمد ، نه تنها من بلکه تو ایران هم زياد طرفدار پيدا نکرد البته اين بازی هم از نظر خيلی از سايتها يه شاهکار بود
بحث من مربوط به اين بود كه ايا اين بازي ميتونه بهترين بازي تاريخ باشه يا نه.
طبيعتا در اين موارد بايد بازيهاي سبكهاي مختلف رو باهم مقايسه كرد.
در مورد اينكه از oblivion در ايران زياد استقبال نشده من امار گيري نكردم ولي احتمالش هست .شايد مهمترين دليلش اينه كه براي انجام بازيهاي rpg نياز به دونستن زبان انگليسي هست.
ولي ملاك براي تعيين ارزش بازي كاربران كل دنيا هستند.
شما داری بازی تحت عنوان bioshock رو بازی میکنی.شهری که زيره ابه فکر نکنم
انتظار داشته باشی شهری که زيره ابه و داغون شدست شما بخوای منظرهای oblivion رو ببينی
بهر حال نميشه از بازيكن انتظار داشت كه چون اين بازي bio shock هست و داستناش در يك شهر درب و داغون زير ابي اتفاق ميفته بزور هم كه شده از مناظر بازي خوشش بياد.
مساله محيط بازي مساله ايست كه روي جذابيت بازي تاثير گذار هست و طراحان بازي هم اجباري نداشتند كه داستان بازي رو جوري طراحي كنند كه محيطش به اين شكل باشه و تنوع محيطي وجود نداشته باشه.

متأسفانه شما از بازی اطلاعات کاملی نداريد.يعنی منی که الان 6 7 ساعت بازی کردم هم ندارم بايد باز برم ببينم چی میشه..منی که اين قدر دمو و مجله در رابطه با بازی bioshock خوندم ولی
مطمئن باش 70 80% چيز ها گفته نشده و تو دموها هم ديده نشده...بنا به اعتراضی که چند نفر کردن من ديگه از بازی چيزی نمیگم که چی داره پيش مياد و به چه چيز هايی رسيدم
خلاصه کلام اينه که bioshock اگر بهترين بازی تاريخ نباشه ولی مطمئن باش بهترين fps تاريخ بازيهاست
البته من راجع به اين بازي اطلاعات كاملي ندارم ولي فكر نكنم مطالب ناگفته در مورد بازي انقدر هم باشه كه شما ميگيد.معمولا در نقد بازيها مهمترين موارد مربوط به game play بازي ذكر ميشه و ميشه با توجه به اونها از كيفيت و ويژگيهاي بازي تا حدود زيادي مطلع شد.ضمن اينكه در مورد بازي LOZ-OOT اطلاعات كافي دارم و مطمئنم كه بازي BioShock هر نكته ناشناخته اي هم كه داشته باشه مطمئنا در حد شاهكار LOZ-OOT نخواهد بود.

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
اول از همه بگم که من هنوز این بازی رو نگرفتم.هر چیزی که می گم طبق preview و نقد gamespot است.
اول از همه بگم من این سایت رو خیلی قبول دارم.به جز موارد معدودی واقعا نقد هاش درسته.
نظر من هم در مورد bioshock با عجب شیر جان یکیه ولی به دلایل متفاوت:سایت GS به این موارد به عنوان نقطه ضعف اشاره کرده.
یکی از مهمترین که من کاملا موافقم سیستم عجیب چک پوینت ها است.این که هر وقت مردید دو باره تو محل چک پوینت ظاهر بشید و تمام تغییرات مرحله همون طور باقی بمونن(مثل انرژی دشمنان)بازی رو مقداری اسون می کنه.
نکته بعد تعداد کم دشمنان است که شباهت زیاد splicer ها به هم این مسئله رو حادتر میکنه.
مسئله دیگر قفل کردن چند ثانیه ای بازی بعد از چند ساعت بازیه.
در کل من قبول دارم که این بازی در حد بهترین بازی تاریخ نیست.اگر به لیست بهترین های GS نگاه کنید بازی هایی هستند که به نوعی نواوری کرده باشن یا کار رو به بهترین شکل ممکن انجام داده باشن.

در مورد مناظر من با benbandu موافقم.بازی برای عالی بودن نیازی به گل و درخت و اسمون زیبا نداره.همچنین نیازی به محیط های باز نیست.دو بازی half life 1 و system shock 2 بدون اونها تونستن جزو بهترین بازی های تاریخ بشن.

یکی از دلایل جو گیری زیاد از حد سابقه بازی شازها در مورد ss2 است.شما نقدهای halo 2 رو نگاه کن اکثرا بالای 9.3 ولی جالبه ورژن pc فقط 7!من این بازی رو گرفتم ولی واقعا single player افتضاحی داشت.در حالیکه هنوز میشه half life 1 رو بازی کرد و لذت برد.

شايد مهمترين دليلش اينه كه براي انجام بازيهاي rpg نياز به دونستن زبان انگليسي هست.

کاملا موافقم.مشکل این جاست که خیلی ها از بازیی سر در نمی ارورند پس میگن مزخرفه.من حدود 130 ساعت oblivion و expansion هاش رو بازی کردم.واقعا شاهکار بود.
همین که بازی dead rising از طرف خیلی ها چرت تلقی می شه خیلی چیز ها رو نشون میده.

محض اطلاع بگم zelda:eek:ot جزو بهترین بازی های تاریخ GS نیست.همجنین مقایسه دو بازی به دو سبک متفاوت هم درست نیست.زلدا در زمان خودش خوب بود ولی بعد از اون بازی های زیادی خیلی بهتر از زلدا تو این سبک اومدن.متاسفانه هر شماره زلدا تکرار شده,بدون نواوری خاصی.وقتی هم twilight princess رو بازی کنی دیکه از oot لذت نمی بری.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
محض اطلاع بگم zelda:eek:ot جزو بهترین بازی های تاریخ GS نیست.همجنین مقایسه دو بازی به دو سبک متفاوت هم درست نیست.
Zelda-OOT اولين بازي بود كه از GS نمره كامل گرفت.اتفاقا در معرفي 100 بازي برتر تاريخ در GS در مورد اين بازي جمله جالبي گفته شده واون اينه كه اگر اين بازي رو برترين بازي تاريخ ندونين مرتكب جنايت شدين.
در ضمن وقتي ميخوان بازي سال رو انتخاب كنند.سبكهاي مختلف رو باهم مقايسه ميكنند.اين كاري كاملا معمول ولي مشكل هست.
زلدا در زمان خودش خوب بود ولی بعد از اون بازی های زیادی خیلی بهتر از زلدا تو این سبک اومدن.متاسفانه هر شماره زلدا تکرار شده,بدون نواوری خاصی.
البته نو اوري كه داشته مثلا همين majora's mask كه دو سال بعد از OOT اومد نواوريهاي زيادي داشت.مثل استفاده از ماسكها يا امكان تغيير شكل شخصيت اصلي به سه شكل متفاوت.يا در wind waker يك قسمت دريانوردي به بازي اضافه شده بود.يا در TP امكان بازي در دو دنياي متفاوت وجود داره كه در دنياي دوم شخصيت اصلي به شكل گرگ درمياد.البته فرمول اصلي بازي به دليل موفق بودن تغييري نكرده(يعني همون temple هاي معروف و dungeon هاي ديگه كه بايد يك سري ايتمهاي كليدي رو با شكست دادن boss اون dungeon بدست بياريم تا به boss نهايي برسيم.
ولي تغييرات به اندازه كافي در هر نسخه وجود داشته و به همين دليل هر نسخه جديدي كه از بازي منتشر شده موفق بوده.در ضمن بازي خيلي بهتر از Zelda من سراغ ندارم.شما اگه سراغ داريد معرفي كنيد ما هم بشناسيم.
ولي چند تا بازي هستند كه ميتونن با اين بازي برابري كنند مثل Dark Clouds 2 يا Okami.
وقتی هم twilight princess رو بازی کنی دیکه از oot لذت نمی بری.
طبيعيه چون مشابه همون بازي رو با يك سري نواوريها و گرافيك به روز شده انجام ميدين.

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://www.gamespot.com/search.html?qs=greatest+games+of+all+times&x=30&y=12#guide

طبيعيه چون مشابه همون بازي رو با يك سري نواوريها و گرافيك به روز شده انجام ميدين.

نه.به خاطر اینکه دو بازی زیادی به هم شبیهند.انکه زلدا داره تکرار میشه تو نقدها هم اومده.همون طور که گفتم شاهکهرهای واقعی رو بعد از سالها هم میشه بازی کرد و لذت برد.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
http://www.gamespot.com/search.html?qs=greatest+games+of+all+times&x=30&y=12#guide

نه.به خاطر اینکه دو بازی زیادی به هم شبیهند.انکه زلدا داره تکرار میشه تو نقدها هم اومده.همون طور که گفتم شاهکهرهای واقعی رو بعد از سالها هم میشه بازی کرد و لذت برد.
http://www.gamespot.com/gamespot/features/all/greatestgames/p-4.html
در ضمن اين صحبتي كه شما ميكنيد تا حدودي شخصي و سليقه اي هست در حاليكه بحث من كلي هست.
مثلا من خود half life 2 رو هم كه بازي كردم بعد از چند مرحله uninstall ش كردم.چون به نظرم خسته كننده و يكنواخت ميومد.
ولي خوب خيليها هنوز هم از half life 1 لذت ميبرند.همين مساله در مورد LOZ هم وجود داره.من خودم غير از نسخه هاي N64 نسخه GBA رو هم بازي كردم و بازهم برام جذاب بود.

بالا