بازی رو گرفتم یه دو ساعتی هم رفتم ولی هیچی ازش نفهمیدم
موضوعش چیه ؟
اسمشو یادم نیست ولی از همون جاهایی که health Upgrade می خریدی !
باید Adam Poit مصرف کنی !
یه مشکلی پیش اومده
من تا الان 2 بار power up شدم , 2 تا plasmid گرفتم الان دارم سومی رو هم از gathere's garden میگیرم ولی میگه slot خالی نداری و باید جایگزین یکی از 2 تا plasmid یی کنی که تا الان گرفتی
در ادامه گفته میتونی slot بیشتر رو از همین gathere's garden ها بخری اما جایی برای خرید slot پیدا نکردم
الان مجبورم plasmid جدیده رو جایگزینه plasmid یی که برق میزنه(electro bolt) کنم که خیلی کاربردیه
از کجا باید slot خالی بگیرم؟
شما در طول بازی فقط از بعضی جاها میتونی slot خريداری کنی
من خاطرم نيست اسمش چيه ولی همون وسيله آی که شما قدرت جديد میگرفتيد يعنی ميخريديد همونجا هم میتونی slot خالی خريداری کنيد
بهترين کار تو اين بازی اول خريد کامل slot هاست...
ای کاش یادت بود از کجاها میشه این اسلات رو خرید کرد یعنی دقیقا اسمش رو به من بگی
اسم اون جایی که power up میشی gathere's garden هست خودش هم گفته باید از همینجا اسلات خرید کنی اما تا اینجا(فکر کنم لول 2:wacko که من جایی رو تو این gathere's garden ها پیدا نمیکنم برا خرید حالا شاید در ادامه بازی بشه خرید کرد
فعلا که زمان نمیزاره ما هر ماه 1 لول آپ میشیم تو این بازی که با این وضعیت یه 7-8 ماهی برا تموم کردن این بازی درگیریم
این بازی از اولش دفن شده بود ! :lol:خدا من رو ببخشه که توی بخش کنسول پست می زنم.
ولی به زودی Unreal Tournament 3 میاد، و این گیم رو در گورستان تاریخ دفن می کنه.
این گیم هم تمام زیباییش رو مدیون موتور Unreal Engine 3 می باشد.
sync غيره فعال کنببخشین یه سوال
من cpu 2.6 ram 1 gig grafic card 6600
دارم بازی میکنم ولی حرکات یکم برام کنده
میشه بگین کدوم افکت رو بردارم که هم زیاد به زیبایی بازی صدمه نخوره هم سرعت حرکتم نرمال بشه؟
ببخشین یه سوال
من cpu 2.6 ram 1 gig grafic card 6600
دارم بازی میکنم ولی حرکات یکم برام کنده
میشه بگین کدوم افکت رو بردارم که هم زیاد به زیبایی بازی صدمه نخوره هم سرعت حرکتم نرمال بشه؟