• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود به تمام دوستان.
با توجه به رشد تکنولوژِی و راحتتر شدن حمل و انتقالات مالی روزانه به تعداد بانک های اینترنتی اضافه میشه..اما ایا BitCoin یک نوع بانک انلاین اینترنتی هست؟

«بیت کوین» یک انقلاب است یا یک حباب؟
با اینکه زمان زیادی از معرفی بیت کوین (Bitcoin) به عنوان واحد پولی آنلاین نمی گذرد، بحث های زیادی حول آن شکل گرفته و نظرات در این رابطه بسیار متفاوت بوده است.
(افتاب نیوز)
پیدایش این واحد پولی نشانه شکل جدیدی از مبادلات پولی غیر متمرکز است.
.
این طور که به نظر می رسد خاستگاه بیت کوین قدری اسرارآمیز است. ایده اولیه ایجاد این واحد پولی اولین بار در سال ۲۰۰۹ در یک مقاله شرح داده شد. نویسنده مقاله یک برنامه نویس ژاپنی به نام ساتوشی ناکاموتو است که گویا هیچ کس تا به حال موفق به ملاقات یا تماس با او نشده است. تقریبا با اطمینان می توان گفت که این اسم یک اسم مستعار است و خیلی ها معتقدند که «ناکاموتو» فقط یک نفر نیست.

بیت کوین اولین نمونه تلاش برای ایجاد یک واحد پولی دیجیتال نیست. قبلا هم تلاش های دیگری در این زمینه صورت گرفته است که از آن جمله می توان واحد پولی منسوخ شده eCash، واحد پولی مورد استفاده در برنامه سکندلایف با نام Linden dollars و اخیرا هم Facebook Credits که کاربران فیس بوک از آن برای خریدن کالا و خدمات در محیط فیس بوک استفاده می کنند نام برد. نمونه دیگر هم میتوان با بانک های western union یا Libertyreserve یا ... اشاره کرد.
Tux-G2_bitcoin.png
چیزی که بیت کوین را از همه اینها متمایز می کند ساختار همتا به همتای[Peer to peer اصطلاحی مربوط به حوزه آی تی. نوعی شبکه کامپیوتری که در آن هر کامپیوتر به عنوان یک سرور عمل می کند] آن است. به این ترتیب هیچ موسسه یا متولی مرکزی در کار نیست که ورشکست شود یا توسط پلیس تعطیل گردد. بیت کوین را می توان از طریق صرافی های آنلاین با انتقال پول از حساب بانکی خریداری کرد و همچنین سایت هایی نیز هستند که برای شروع، مقدار کمی از این پول را به رایگان در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

«همه واحدهای پولی دیجیتال قبلی نیازمند یک متولی مرکزی مورد اعتماد بودند. این باعث به وجود آمدن یک نقطه شکست واحد [ Single point of failure – جزئی از سیستم که در صورت وارد آمدن آسیب به آن، کل سیستم مختل شده یا از کار می افتد] می شد.» این را گوین اندرسون می گوید، یک برنامه نویس که کارش ایجاد وب سایت و نوشتن برنامه هایی است که به دست آوردن بیت کوین را برای کاربران تسهیل کنند. او در ادامه می گوید: «تقریبا همه واحدهای پولی دیجیتال قبلی غیرقابل اعتماد از آب درآمدند، چون شکست خوردند.» مثلا eCash ورشکست شده و استفاده از Linden dollars هم کماکان محدود به جامعه کوچک کاربران سکندلایف است.

همچنین شما میتوانید در صرافی های انلاین اینترنتی این واحد پولی را به واحد های پولی انلاین دیگر مانند لیبرتی رزرو و پرفکت مانی و.. تغییر دهید.
  • جاشوا ای. کیتینگ
  • مترجم: سعید شجاعی
  • منبع: فارین پالیسی
  • روزنامه دنیای اقتصاد ( www.donya e eqtesad.com )

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
BitCoin را چگونه بدست میاورند؟
بدست اوردن اعتبار بیت کویین از راه های زیر ممکن هست :
surveys, facebook games, iphone games, android games
همچنین سایت های زیادی هم مقدار کمی را به عنوان اشنایی با این واحد پول اینترنتی دراختیار مردم میگذارند.
جالب هست بدانید که ارزش هر BitCoinبرابر است با 8.41 دلار لیبرتی رزرو یا پرفکت مانی.
BTC.png
--------------------
آپدیت:
بیت کویین در حاله حاضر فقط با دستگاه های بیت کویین ماینینگ تولید میشود

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چیزی که بیت کوین را از همه اینها متمایز می کند ساختار همتا به همتای[Peer to peer اصطلاحی مربوط به حوزه آی تی. نوعی شبکه کامپیوتری که در آن هر کامپیوتر به عنوان یک سرور عمل می کند] آن است. به این ترتیب هیچ موسسه یا متولی مرکزی در کار نیست که ورشکست شود یا توسط پلیس تعطیل گردد. بیت کوین را می توان از طریق صرافی های آنلاین با انتقال پول از حساب بانکی خریداری کرد و همچنین سایت هایی نیز هستند که برای شروع، مقدار کمی از این پول را به رایگان در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

خیلی جالبه ممنون

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
قصد من از این پست تبلیغ و یا اسپم نیست فقط دیدم دوستان علاقمند اینجا زیاد هست گفتم یک سایت مرتبط رو معرفی کنم
فروم bitcointalk.biz به تازگی برای فارسی زبانان علاقمند به بیت کوین راه اندازی شده٫ فعلا سعی بر این هست که مطالب کاملی در آن قرار بگیره ولی برای این امر نیاز به کمک دوستان هست.
یک مقاله هم در مورد استخراج بیت کوین نوشتم خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم در این مورد٫ به زودی مقالات و آموزش های بیشتری می نویسم که از سایت می توانید دنبال کنید
استخراج (mining) بیت کوین به زبان ساده - وبلاگ ها - Bitcoin Talk

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حالا این چی هست؟ مثل لایبرتیه؟

از چه سایتهایی میتونیم پولشو بدست بیاریم؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
چطوریه؟
میشه باهاش تو سایت های خارجی معامله انجام داد؟
به ریال تبدیل میشه؟
به درد ما ایرانیا می خوره اصن؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
حالا این چی هست؟ مثل لایبرتیه؟

از چه سایتهایی میتونیم پولشو بدست بیاریم؟

نه لایبرتی باز هم سیستم مرکزی داره٫ بیت کوین سیستم P2P داره برای همین به جز رفتار استفاده کننده هاش هیچ عامل دیگه در کم و زیاد شدن ارزشش تاثیر نمیزاره.
از یک سری سایت از جمله معروف ترینش که https://mtgox.com هست میشه خرید مثل هر ارز دیگه ای
ولی راه هایی هم داره که مجانی به دستش بیارید.
شیر بشکه و یا Faucet بیت کوین
هر آنچه درباره Bitcoin باید بدانید
استخراج (mining) بیت کوین به زبان ساده - وبلاگ ها - Persian Bitcoin Talk

چطوریه؟
میشه باهاش تو سایت های خارجی معامله انجام داد؟
به ریال تبدیل میشه؟
به درد ما ایرانیا می خوره اصن؟

بله در بسیاری از سایت ها میشه ازش استفاده کرد لیست نسبتا کاملی در ویکی بیت کوین وجود دارد: https://en.bitcoin.it/wiki/Trade
تبدیلش به ریال فعلا به صورت خصوصی انجام میشه و راه هایی هست٫ ولی در برنامه ی bitcointalk.biz هست که سرویس اتوماتیک با ساپورت کارت های شتاب راه بندازیم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
جایی هست تو اینترنت اکسچنجر باشه به لایبرتی تبدیلش کنه؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
نه لایبرتی باز هم سیستم مرکزی داره٫ بیت کوین سیستم P2P داره برای همین به جز رفتار استفاده کننده هاش هیچ عامل دیگه در کم و زیاد شدن ارزشش تاثیر نمیزاره.
از یک سری سایت از جمله معروف ترینش که https://mtgox.com هست میشه خرید مثل هر ارز دیگه ای
ولی راه هایی هم داره که مجانی به دستش بیارید.
شیر بشکه و یا Faucet بیت کوین
هر آنچه درباره Bitcoin باید بدانید
استخراج (mining) بیت کوین به زبان ساده - وبلاگ ها - Persian Bitcoin Talk

بله در بسیاری از سایت ها میشه ازش استفاده کرد لیست نسبتا کاملی در ویکی بیت کوین وجود دارد: https://en.bitcoin.it/wiki/Trade
تبدیلش به ریال فعلا به صورت خصوصی انجام میشه و راه هایی هست٫ ولی در برنامه ی bitcointalk.biz هست که سرویس اتوماتیک با ساپورت کارت های شتاب راه بندازیم.

این بیت کوین چطوری معامله میشه ؟ مثلا لیبرتی یه بانکه که هر کس توش یه حساب داره و پول میره تو حسابش . این بیت کوین چطوری هست ؟ بانک نداره ؟ چطوری بیت کوین میاد دسته ما ؟ مرسی!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آدرس سایت بیت کوین چیه که بریم اونجا حساب باز کنیم . چون همه اینها برای دادن کوپن حساب میخوان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا بحث جالب شد یه جا دیدم به طور اتوماتیک با 10 دلار لایبرتی چنج میشه

سایت اصلیش چیه بریم حساب باز کنیم.

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
شما میتونید در سایت اصلی برین و کیف پول رو دانلود کنید که روی کامپیوتر خودتون حسابتون رو داشته باشید٫ فقط تنها مشکل این هستش که باید کل بلاک ها رو دانلود کنه تا به این زمان که بدونید تو حسابتون چقدر بیت کوین هست و این کار کمی طول میکشه : Bitcoin - P2P digital currency
یک راه دیگه هم استفاده از کیف پول های اینترنتی هست مانند https://blockchain.info/wallet

تبدیل این ارز به همه ی ارز های موجود چه مجازی و چه غیر مجازی امکان پذیر هست.

از همه دوستان ممنون میشم اگر تشریف بیارید به سایت bitcointalk.biz و سوالات خودتون رو اونجا بپرسید تا با کمک هم یک مرجع فارسی برای بیت کوین بسازیم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا خیلی جالبه واقعاً جالبه همه چی به طور ساده صورت میگیره به صورت آنی هم پولها پرداخت میشه . من تو این سایت حساب باز کردم:https://instawallet.org

یه سایت هم هست که به ازای کوتاه کردن لینک با بیت کوین کار میکنه.

آقا سایتهای درآمد زاش هم هم معرفی کن که باهاشون کار کنیم.

شما خودتون روزانه چقدر بیت کوین بدست میارید؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آقا خیلی جالبه واقعاً جالبه همه چی به طور ساده صورت میگیره به صورت آنی هم پولها پرداخت میشه . من تو این سایت حساب باز کردم:https://instawallet.org

یه سایت هم هست که به ازای کوتاه کردن لینک با بیت کوین کار میکنه.

آقا سایتهای درآمد زاش هم هم معرفی کن که باهاشون کار کنیم.

شما خودتون روزانه چقدر بیت کوین بدست میارید؟

سایت در این زمینه زیاد هست٫ یک لیست کوتاهی از این سایت ها رو در اینجا می تونید ببینید: شیر بشکه و یا Faucet بیت کوین
معمولا خیلی از این سایت ها به وجود میان و زود یا به دلیل کلاهبرداری و یا هک شدن از بین میرن (مانند اکثر سایت های ارزهای مجازی دیگر) ولی در لیستی که گفتم اکثر سایت های معتبر هستند.

من فعلا سعی بر این دارم که مرجعی برای کاربران بیت کوین به فارسی فراهم کنم و همچنین تست کردن روش های مختلف استخراج بیت کوین.
ولی اگر بتونیم یک گروه تشکیل بدیم که سخت افزار با قدرت محاسباتی بالاتر از میانگین داشته باشیم می تونیم با درست کردن یک pool اختصاصی مقدار خوبی بیت کوین در بیاریم.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایت در این زمینه زیاد هست٫ یک لیست کوتاهی از این سایت ها رو در اینجا می تونید ببینید: شیر بشکه و یا Faucet بیت کوین
معمولا خیلی از این سایت ها به وجود میان و زود یا به دلیل کلاهبرداری و یا هک شدن از بین میرن (مانند اکثر سایت های ارزهای مجازی دیگر) ولی در لیستی که گفتم اکثر سایت های معتبر هستند.

من فعلا سعی بر این دارم که مرجعی برای کاربران بیت کوین به فارسی فراهم کنم و همچنین تست کردن روش های مختلف استخراج بیت کوین.
ولی اگر بتونیم یک گروه تشکیل بدیم که سخت افزار با قدرت محاسباتی بالاتر از میانگین داشته باشیم می تونیم با درست کردن یک pool اختصاصی مقدار خوبی بیت کوین در بیاریم.

منم خیلی مشتاقم کار کنم در زمینه بیت کوین . و همه جوره مایل به همکاری ام !!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یعنی میشه خودمون کوپن تولید کنیم؟

نرم افزار خاصی داره ؟

منظورتون از روش سخت افزاری چیه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من کجایی؟
بیا یه توضیحی بده من تو اینترنت سرچی کردم ظاهراً یه نرم افزارهایی داره ولی انگلیسیم خوب نیست نفهمیدم و اینکه بوسیله کامپیوتر خانگی در روز چقدر کوپن میتونیم تولید کنیم؟ دقیقاً نیاز به چی داریم؟
1 . اینترنت پرسرعت
2.برق
3. کارت گرافیک قوی

لطفاً اینها رو توضیح بده بعدش میاییم تو فرومت:D

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
منم خیلی مشتاقم کار کنم در زمینه بیت کوین . و همه جوره مایل به همکاری ام !!

ممنون از اعلام همکاری٫ لطفا به من یا اینجا یا در بیت کوین تاک پیام خصوصی بدین

یعنی میشه خودمون کوپن تولید کنیم؟

نرم افزار خاصی داره ؟

منظورتون از روش سخت افزاری چیه؟

دوست من کجایی؟
بیا یه توضیحی بده من تو اینترنت سرچی کردم ظاهراً یه نرم افزارهایی داره ولی انگلیسیم خوب نیست نفهمیدم و اینکه بوسیله کامپیوتر خانگی در روز چقدر کوپن میتونیم تولید کنیم؟ دقیقاً نیاز به چی داریم؟
1 . اینترنت پرسرعت
2.برق
3. کارت گرافیک قوی

لطفاً اینها رو توضیح بده بعدش میاییم تو فرومت:D

بله٫ میشه تولید کرد. توی اون مقاله ای که نوشتن مفهوم استخراج بیت کوین رو توضیح دادم لطفا بخونین.
چیزی که هست با سرعت محاسباتی الآن شما نیاز به کارت گرافیکی نسبتا خوب و صبر دارید. تا پارسال با صرفا یک cpu چند هسته ای قوی میشد کاری کرد ولی الآن خیر...
و همچنین نیاز به همکاری گروهی که بشه قدرت محاسباتی رو جمع زد و بیت کوین های بدست آمده رو تقسیم ;)
برق و اینترنت هم نیاز هست بالاخره... ولی اینترنت خیلی پر سرعت نمی خواد فقط باید وصل بشه

برنامه ی مورد نظرتون رو هم برای شروع توی قسمت mining در فروم bitcointalk.biz گزاشتم هم برای مک و هم ویندوز
برای لینوکس هم نسخه های زیادی هست که بنا به درخواست میزارم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ممنون از اعلام همکاری٫ لطفا به من یا اینجا یا در بیت کوین تاک پیام خصوصی بدین

بله٫ میشه تولید کرد. توی اون مقاله ای که نوشتن مفهوم استخراج بیت کوین رو توضیح دادم لطفا بخونین.
چیزی که هست با سرعت محاسباتی الآن شما نیاز به کارت گرافیکی نسبتا خوب و صبر دارید. تا پارسال با صرفا یک cpu چند هسته ای قوی میشد کاری کرد ولی الآن خیر...
و همچنین نیاز به همکاری گروهی که بشه قدرت محاسباتی رو جمع زد و بیت کوین های بدست آمده رو تقسیم ;)
برق و اینترنت هم نیاز هست بالاخره... ولی اینترنت خیلی پر سرعت نمی خواد فقط باید وصل بشه

برنامه ی مورد نظرتون رو هم برای شروع توی قسمت mining در فروم bitcointalk.biz گزاشتم هم برای مک و هم ویندوز
برای لینوکس هم نسخه های زیادی هست که بنا به درخواست میزارم.

یعنی الان دیگه نمیشه تولید کرد با سخت افزار ؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
چرا میشه ولی با کارت گرافیکی قوی و به صورت گروهی که به صرفه باشه

بالا