• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چرا میشه ولی با کارت گرافیکی قوی و به صورت گروهی که به صرفه باشه

دوست من بنده تو فروم شما عضو شدم اگه بشه که یه توضیح اجمالی در مورد نرم افزار هم بگین و همچنین آیدیتونو قرار بدید برای چت و ارتباط مستقیم با شما دوست عزیز

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز در مورد این نرم افزار یه توضیحی میدید؟ یعنی پول تولید میکنه؟ به مقدار نامحدود؟ واقعا کار هم میکنه؟ و این که خودمون باید کاری بکنیم یا همه چیزش اتوماتیکه؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوست عزیز در مورد این نرم افزار یه توضیحی میدید؟ یعنی پول تولید میکنه؟ به مقدار نامحدود؟ واقعا کار هم میکنه؟ و این که خودمون باید کاری بکنیم یا همه چیزش اتوماتیکه؟

توضیحات در سایت هست و اضافه هم میشه به زودی

پول که در واقع بیت کوین که یک پول مجازی هست تولید می کنید که قابل داد و ستد و تبدیل به پول غیر مجازی هم هست

برای راه اندازی اولیه روی کامپیوتر خودتون نیاز به اطلاعات فنی و نصب داره ولی بقیه کار هاش به صورت اتوماتیک هست....

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست عزیز و گرامی ما لطفاً بفرمائید چه کارت گرافیکی مناسب کیباشد و اینکه روزانه تا چه حدود کوپن میشود تولید کرد آیا با همین سیستم خانگی به روزی یک کوپن میرسیم؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
یت کوین (به انگلیسی: Bitcoin) نوعی پول دیجیتال بر پایه شبکه همتا به همتا، امضای دیجیتال و اثبات دانایی صفر است و به کاربران امکان می دهد که بدون هیچ واسطه ای انتقال پول غیر قابل بازگشت انجام دهند. گره های شبکه هر معامله را در شبکه اعلام می کنند که پس از تایید در یک سیستم اثبات کار، در یک تاریخچه عمومی به نام Blockchain ذخیره می شود. بیت کوین در سال ۲۰۰۹ مبتنی بر عقایدی که ساتوشی ناکاموتو در مقاله ای [۱] منتشر کرد پایه گذاری شد.

بیت کوین امکان پرداخت‌های بسیار کم هزینه را فراهم می‌کند. شبکه بیت کوین سیستم کنترل کننده متمرکز ندارد و توسط هیچ ارگان یا نهاد دولتی اداره نمی شود. زمان متوسط تایید هر انتقال بیت‌کوین، تقریبا ده دقیقه است. انتقال پول از یک نقطه به نقطه دیگر در تمام شبکه اطلاع رسانی شده و تمام نقاط از آن آگاه خواهند شد.

قبل از ابداع بیت کوین، سیستم های مالی آنلاین برای امنیت به یک سیستم کنترل کننده مرکزی احتیاج داشتند. ناکاموتو با استفاده از شیوه اثبات کار در یک شبکه همتا به همتا، راهی جایگزین پیشنهاد کرد. بیت کوین نسبتا پروژه ای جدید و شدیدا تحت توسعه. به همین دلیل توسعه دهندگان آن به کاربران توصیه می کنند که به آن به عنوان یک نرم افزار آزمایشی نگاه کنند.

روش استفاده
نرم افزار بیت‌کوین تحت ویندوز ۷

کسانی که از سیستم استفاده می‌کنند باید دارای یک کیف پول دیجیتال باشند. این کیف پول می‌تواند روی کامپیوتر خود طرف و توسط نرم‌افزار بیت‌کوین مدیریت شود یا روی یک سایت مستقل.
آدرس

بیت کوین از رمزنگاری کلید عمومی استفاده می کند. هر کیف پول شامل تعدادی جُفت کلید عمومی و خصوصی است. کلید های عمومی به آدرس های بیت کوین تبدیل می شوند که به عنوان آدرس برای دریافت بیت کوین به پرداخت کننده اعلام می شوند. این آدرس ها در حالت قابل خواندن برای انسان ها به رشته ای با تقریبا ۳۳ نویسه تبدیل می شوند که همیشه با عدد ۱ یا ۳ شروع می شوند. به عنوان مثال 13NbyTofA5ziwLngHYuALGCb7FHi9GdUMH یک آدرس معتبر است.

ایجاد یک آدرس جدید عملی کاملا محلی و بی نیاز از اتصال به شبکه همتا به همتای بیت کوین است.

اکثر آدرس های بیت کوین بی معنی به نظر می رسند. امکان ایجاد آدرس های شخصی تر به وسیله نرم افزاری که به سرعت آدرس های بسیاری تولید می کند و آدرس هایی را که با الگوی مورد نظر همخوانی دارند، ذخیره می کند، وجود دارد. به عنوان مثال 1FarsirZdrsWJdh3SeUAosQJAkv4PSeZap با 1Farsi در ابتدا.

اقتصاد

در ماه جولای سال ۲۰۱۱، تقریبا ۶.۸ میلیون بیت‌کوین در گردش است. این تعداد بر اساس الگوریتم‌هایی که ناکاموتو در مقاله‌اش توضیح داده در حال افزایش است.

منبع:

بیت‌کوین - ویکی‌پدیا

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
توضیحات در سایت هست و اضافه هم میشه به زودی

پول که در واقع بیت کوین که یک پول مجازی هست تولید می کنید که قابل داد و ستد و تبدیل به پول غیر مجازی هم هست

برای راه اندازی اولیه روی کامپیوتر خودتون نیاز به اطلاعات فنی و نصب داره ولی بقیه کار هاش به صورت اتوماتیک هست....

من به سایتتون سر زدم ولی این اطلاعاتی که میگید رو ندیدم
اگر ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینک انگلیسی رو بذارید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا با تجربه ها کمک کنید دیگه بگید چدر بدترین و بهترین حالت ممکن چقدر کاسب هستیم؟ اول روحیه بدین تا شروع کنیم:d

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوستم یه کامپیوتر فوق خفن داره
آیا میشه باهاش همکاری کنم بیت کوینو بنصبم روش ؟
ارزش داره ؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من به سایتتون سر زدم ولی این اطلاعاتی که میگید رو ندیدم
اگر ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینک انگلیسی رو بذارید

شما به این ترتیب این لینک ها رو ببینید متوجه می شید. اگر اطلاعات ناقص بود ببخشید دیگه متن برای ترجمه زیاد هست و وقت اندک ;) لینک به سایت انگلیسی معمولا در جاهای مورد نیاز گزاشتم
شروع با بیت کوین (و لینک های درون این پست)
استخراج (mining) بیت کوین به زبان ساده

آقا با تجربه ها کمک کنید دیگه بگید چدر بدترین و بهترین حالت ممکن چقدر کاسب هستیم؟ اول روحیه بدین تا شروع کنیم:d

به قدر کافی می ارزه اگر سریع کار های اولیه رو پیاده سازی کنی ;)
نقطه ی عطفی در شبکه ی بیت کوین

دوستم یه کامپیوتر فوق خفن داره
آیا میشه باهاش همکاری کنم بیت کوینو بنصبم روش ؟
ارزش داره ؟

بله با گرافیک کارت خوب خیلی خوب میشه استخراج کرد فقط احتمالا هزینه برق و صدای فن نکاتی هست که باید به توافق برسین ;)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا به نظرم ما روی لایت کوین سرمایه گذاری کنیم بهتره درسته با سی پی یو هستش و لی اون اختلاف محاسباتیش کمتره و قیمتش هم 0.06 سنت هستش تو قسمت کالکتور که حساب کردم با همین سی پی یو دوهسته ای روزی 1 دلار کاسبیم . دوست من لطفاً اگه نرم افزاری در رابطه با لایت کوین میشناسی اینجا بذار تا استفاده کنیم.

البته راههای دیگه ای هم هست که اگه بتونیم همه با هم همکاری کنیم خیلی خوب میشه مثلاً تو این سایت https://btc-e.com برای خرید و فروش انواع پولهای الکترونیکی هستش

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
بله بسته به سخت افزارتون و دشواری محاسباتی هر کدوم از این ها می شه تصمیم گرفت روی کدوم کار کرد. حتی میشه از یک pool درست تنظیم شده استفاده کرد که هم زمان جفتش رو استخراج کنیم ;)
اگر نتیجه ی سرچ هاتون رو توی فروم بزارین واقعا ممنون میشم که مرجع بشه

برنامه هم برای لایت کوین خود کیف پولش هست و یک سری دیگه که لیست می کنم به زودی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اوکی خیلی عالی میشه .

میدونم سرتون شلوغه ولی اگه لطف کنید بیشتر جواب کامنتهامونو بدین ممنون میشم

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
من تمام تلاشم رو می کنم یکی از دلایل دیر شدن اختلاف زمانی بینمون هست که خوب کاریش نمیشه کرد ;)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چه اختلاف زمانی؟ مگه شما خارج از کشو تشریف دارین؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
خوب من چه پیشنهادی به دوستم بدم ؟
مطمئنا در جواب میگه ماهی چقدر ؟
و اینکه من سیستمشو اجاره کنم یا خیر ؟
در آمدش در ماه چقدره ؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
یه آماری بده ببینیم بابا یه نفر چقدر در میاره در ماه
من هنوز هم کاملا به این روش مطمئن نیستم چون اگه این جوری باشه یه نفر که یه یه ذره ریاضی بلده میره پول میده آخرین سیستم رو میخره با هر قیمتی و بعدش میشینه پول پارو میکنه همین طوری الکی
ایشون هم که توضیح کاملی ندادند و همه توضیحاتشون یه مقدار گنگ هست
به فروم هم که سر نمیزنن به دلیل تفاوت زمان ها , منتهی من نمیدونم ایشون تو کجا زندگی میکنن که بیشتر از 48 ساعت با ما اختلاف زمانی داره (البته احتمالا توی یک سیاره دیگه زندگی میکنن)
پ ن: استارتر عزیز همچنان منتظر روشن تر شدن این قضیه هستیم
با تشکر

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من هنوز هم کاملا به این روش مطمئن نیستم چون اگه این جوری باشه یه نفر که یه یه ذره ریاضی بلده میره پول میده آخرین سیستم رو میخره با هر قیمتی و بعدش میشینه پول پارو میکنه همین طوری الکی
ایشون هم که توضیح کاملی ندادند و همه توضیحاتشون یه مقدار گنگ هست
به فروم هم که سر نمیزنن به دلیل تفاوت زمان ها , منتهی من نمیدونم ایشون تو کجا زندگی میکنن که بیشتر از 48 ساعت با ما اختلاف زمانی داره (البته احتمالا توی یک سیاره دیگه زندگی میکنن)
پ ن: استارتر عزیز همچنان منتظر روشن تر شدن این قضیه هستیم
با تشکر

با نظرت به شدت موافقم :hmm:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان من امروز دیدم که هر یه دونه بیت کوین 12.50 دلار معامله میشه تو اینترنت.

بالا