چرا میشه ولی با کارت گرافیکی قوی و به صورت گروهی که به صرفه باشه
دوست من بنده تو فروم شما عضو شدم اگه بشه که یه توضیح اجمالی در مورد نرم افزار هم بگین و همچنین آیدیتونو قرار بدید برای چت و ارتباط مستقیم با شما دوست عزیز
چرا میشه ولی با کارت گرافیکی قوی و به صورت گروهی که به صرفه باشه
دوست عزیز در مورد این نرم افزار یه توضیحی میدید؟ یعنی پول تولید میکنه؟ به مقدار نامحدود؟ واقعا کار هم میکنه؟ و این که خودمون باید کاری بکنیم یا همه چیزش اتوماتیکه؟
توضیحات در سایت هست و اضافه هم میشه به زودی
پول که در واقع بیت کوین که یک پول مجازی هست تولید می کنید که قابل داد و ستد و تبدیل به پول غیر مجازی هم هست
برای راه اندازی اولیه روی کامپیوتر خودتون نیاز به اطلاعات فنی و نصب داره ولی بقیه کار هاش به صورت اتوماتیک هست....
من به سایتتون سر زدم ولی این اطلاعاتی که میگید رو ندیدم
اگر ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینک انگلیسی رو بذارید
آقا با تجربه ها کمک کنید دیگه بگید چدر بدترین و بهترین حالت ممکن چقدر کاسب هستیم؟ اول روحیه بدین تا شروع کنیم:d
دوستم یه کامپیوتر فوق خفن داره
آیا میشه باهاش همکاری کنم بیت کوینو بنصبم روش ؟
ارزش داره ؟
من هنوز هم کاملا به این روش مطمئن نیستم چون اگه این جوری باشه یه نفر که یه یه ذره ریاضی بلده میره پول میده آخرین سیستم رو میخره با هر قیمتی و بعدش میشینه پول پارو میکنه همین طوری الکییه آماری بده ببینیم بابا یه نفر چقدر در میاره در ماه
من هنوز هم کاملا به این روش مطمئن نیستم چون اگه این جوری باشه یه نفر که یه یه ذره ریاضی بلده میره پول میده آخرین سیستم رو میخره با هر قیمتی و بعدش میشینه پول پارو میکنه همین طوری الکی
ایشون هم که توضیح کاملی ندادند و همه توضیحاتشون یه مقدار گنگ هست
به فروم هم که سر نمیزنن به دلیل تفاوت زمان ها , منتهی من نمیدونم ایشون تو کجا زندگی میکنن که بیشتر از 48 ساعت با ما اختلاف زمانی داره (البته احتمالا توی یک سیاره دیگه زندگی میکنن)
پ ن: استارتر عزیز همچنان منتظر روشن تر شدن این قضیه هستیم
با تشکر