لطفا بگید شرایط و زمان و امکانات در آوردن بیت کوینت چیه یعنی درآمد زایی مثلا با فلان سخت افزار چقدره تشکر
سلام ،
چیزی که من از حرف های جناب Bitcointalk فهمیدم ایشون گفتن با سیستم دانشگاهشون یه روز کامل که میذارن ماینینک کنه در آخر روز 0.02 بیت کوین در میاد. البته این مقدار برای کار انفرادی است و اگه به صورت گروهی کار
بشه فکر کنم درآمد به طور تصاعدی بالا میره.
گویا میشه حدودا 2.2 دلار لیبرتی یه کم خیلی کمه چون خودش تازه تقسیم میشه به تعداد سیستم های دانشگاهشون خود 2 دلار آخه مثله کله پاچه مورچه میمونه
با عرض سلام خدمت دوستان لایت کوین به علت اختلاف محاسباتی بالاش در روز حتی با گرافیک بالا درآمد به نظرم به سختی به یک دلار برسه ولی اونطوری که من دیدم با لایت کوین که قدرت محاسباتیش خیلی کمتره میشه در روز به اندازه یه دلار ونیم صاحب شد البته اینو بگم که لایت کوین 0.06 دلار هستش ولی در روز چند تا میشه تولید کرد که میتونید به بیت کوین تبدیلش کنید قبلاً هم اسم یه سایتی براتون نوشتم که تو اون میتونید معاملشون کنید. البته من خودم نه گرافیکم و نه سی پیوم هیچ کدوم تولید نمیکنند .
و یه چی من تا حالا در مورد تولید و خودسکه های مجازی در اینترنت چیزی نمیدونستم و تعجب کردم چطور یه ایرانی این راه کسب درآمد رو پیدا کرده آخه من هم مث بقیه دوستان اکثر راههای کسب درآمد از اینترنت رو امتحان کردم و به نتیجه دلخواه نرسیدم و دیدم دوستمون در کانادا بسر میبره خب طبیعتاً اونجا تونسته این موارد رو پیدا کنه. سکه مجازی زیاد هست من انشاالله بعدن لیستی از سایتهایی که هم خدمات بیت کوین میدن وهم بیت کوین فری در اختیارتون میذارن. ولی حقیقت اینه که دوستان هیچ کدوممون تکی تو اینترنت به جایی نمیرسیم باید معلوماتمونو در اختیار هم بذاریم هم چیزی یاد بگیریم و هم چیزی بدست بیاریم
این روش رو یکی بیاد و برای ما زیر دیپلمه ها اموزش بده.
من خودم تو خونه 3 تا لپتاپ دارم. اینجوری چقد میشه دراورد؟
به سرعت اینترنت ربط داره یانه؟
مثلا من می تونم همزمان با سه تا سیستم به وایرلس وصل شم.
یا مثلا اینکه چرا باید این سایت هایی که میگید بیان و پول مجانی بدن؟
این روش دقیقا مثل این میمونه که بگن تو کف آسفالت فلان خیابون تهران پول ریخته برید پولارو جمع کنید
منطقیه :questionm
آقا پیر شدیم دیگه چشمامون نمی بینه
20 سنت که دیگه هیچی یعنی هیچی واقعا(یعنی 600 تومان )
دوستان از لینک زیر ببینید لایت کوین شده .008 دلار
https://btc-e.com/exchange/ltc_usd
دوستان الان من طبق وبگردیهام در مورد بیت کوین به نتایج جالبی رسیدن این که دستگاههای اختراع شده با سرعتی بیش از 10 برابر کارتهای گرافیکمون که فقط برای استخراج به کار میرن.
Mining Calculator - BitClockers Bitcoin Mining Pool
Bitcoin Mining Hardware | Bitcoinx
این ستون سرعت سخت افزاره Mhash/s که برای کار ت گرافیکهامون که تو بازار هستش تا سرعت 150 شاید برسن . البته گرافیکهایی هم هست که سرعتشون تا 700 میرسه مث ATI Radeon 5970وATI Radeon6990که اگه تو بازار موجود باشن البته تو سایته ای بای با قیمت های 200 دلار و 500 دلار به فروش میرسن که نمیدونم با توجه به نرخ دلار تو ایران چند میتونه باشه؟
این هم یه سایت برای نرم افزارهای استخراج کننده
Mining Software | Bitcoinx
من هنوز هم کاملا به این روش مطمئن نیستم چون اگه این جوری باشه یه نفر که یه یه ذره ریاضی بلده میره پول میده آخرین سیستم رو میخره با هر قیمتی و بعدش میشینه پول پارو میکنه همین طوری الکی
ایشون هم که توضیح کاملی ندادند و همه توضیحاتشون یه مقدار گنگ هست
به فروم هم که سر نمیزنن به دلیل تفاوت زمان ها , منتهی من نمیدونم ایشون تو کجا زندگی میکنن که بیشتر از 48 ساعت با ما اختلاف زمانی داره (البته احتمالا توی یک سیاره دیگه زندگی میکنن)
پ ن: استارتر عزیز همچنان منتظر روشن تر شدن این قضیه هستیم
با تشکر
چه اختلاف زمانی؟ مگه شما خارج از کشو تشریف دارین؟
یه آماری بده ببینیم بابا یه نفر چقدر در میاره در ماه
ایشون تو کانادا در حال تحصیل اند.(برای دوستانی که میخواستن بدونن ایشون کجان)
درود
دوستان من این تاپیک رو باز کردم برای آشنایی شما دوستان با این سیستم.
بهترین کار اینه که در سایت های خارجی سرچ کنید تا به نتیجه ای بهتر برسید.(هرچی باشه اونها خیلی قبلتر از ما دنبالش بودند)
انشالا من هم لیست سایتهایی که به بیت کویین پرداختی دارند رو پیدا میکنم و براتون میزارم/
سلام ،
چیزی که من از حرف های جناب Bitcointalk فهمیدم ایشون گفتن با سیستم دانشگاهشون یه روز کامل که میذارن ماینینک کنه در آخر روز 0.02 بیت کوین در میاد. البته این مقدار برای کار انفرادی است و اگه به صورت گروهی کار
بشه فکر کنم درآمد به طور تصاعدی بالا میره.
گویا میشه حدودا 2.2 دلار لیبرتی یه کم خیلی کمه چون خودش تازه تقسیم میشه به تعداد سیستم های دانشگاهشون خود 2 دلار آخه مثله کله پاچه مورچه میمونه
با عرض سلام خدمت دوستان لایت کوین به علت اختلاف محاسباتی بالاش در روز حتی با گرافیک بالا درآمد به نظرم به سختی به یک دلار برسه ولی اونطوری که من دیدم با لایت کوین که قدرت محاسباتیش خیلی کمتره میشه در روز به اندازه یه دلار ونیم صاحب شد البته اینو بگم که لایت کوین 0.06 دلار هستش ولی در روز چند تا میشه تولید کرد که میتونید به بیت کوین تبدیلش کنید قبلاً هم اسم یه سایتی براتون نوشتم که تو اون میتونید معاملشون کنید. البته من خودم نه گرافیکم و نه سی پیوم هیچ کدوم تولید نمیکنند .
و یه چی من تا حالا در مورد تولید و خودسکه های مجازی در اینترنت چیزی نمیدونستم و تعجب کردم چطور یه ایرانی این راه کسب درآمد رو پیدا کرده آخه من هم مث بقیه دوستان اکثر راههای کسب درآمد از اینترنت رو امتحان کردم و به نتیجه دلخواه نرسیدم و دیدم دوستمون در کانادا بسر میبره خب طبیعتاً اونجا تونسته این موارد رو پیدا کنه. سکه مجازی زیاد هست من انشاالله بعدن لیستی از سایتهایی که هم خدمات بیت کوین میدن وهم بیت کوین فری در اختیارتون میذارن. ولی حقیقت اینه که دوستان هیچ کدوممون تکی تو اینترنت به جایی نمیرسیم باید معلوماتمونو در اختیار هم بذاریم هم چیزی یاد بگیریم و هم چیزی بدست بیاریم
این روش رو یکی بیاد و برای ما زیر دیپلمه ها اموزش بده.
من خودم تو خونه 3 تا لپتاپ دارم. اینجوری چقد میشه دراورد؟
به سرعت اینترنت ربط داره یانه؟
مثلا من می تونم همزمان با سه تا سیستم به وایرلس وصل شم.
یا مثلا اینکه چرا باید این سایت هایی که میگید بیان و پول مجانی بدن؟
این روش دقیقا مثل این میمونه که بگن تو کف آسفالت فلان خیابون تهران پول ریخته برید پولارو جمع کنید
منطقیه :questionm
استارتر قراره یه پل جدید تاسیس کنه بعدش ظاهراً سرعتش بالاتره و کلی عشق و حال . حالا تا بیاتش ببینیم چی میشه
دوست عزیز من یکیشو دانلود کردم.
کجا باید یوزر بسازیم؟
کدوم گزینه رو بزنیم استخراج میکنه و کلا اینا رو کسی نمیگه چرا؟
ممنون مخصوصا جمله ی آخرتون خیلی به جا و بسندیده بود.
من بیت کوین رو توی ایران پیدا کردم ولی به دلیل کار های زیادی که داشتم نرسیدم به کاری تا اینکه اینجا یه ۲٫۳ ماهی وقت آزاد گیر آوردم و دیگه جزیاتش رو درآوردم... کلا هم از ۲۰۱۰ مطرح شده به صورت ارز
دقیقا ولی با این تفاوت که بگن پول ها رو با یک کلنگ ۵ سانتی باید از زیر آسفالت در بیارین
به سرعت اینترنت برای کل کار کاری نداره فقط برای دانلود بلاک های اولیه لازم هست که می تونین اینجا بیشتر آشنا شین:
شروع با بیت کوین
کلا کار می بره دیگه٫ پیشاپیش ممنون از صبر و شکیبایتون
سوالتون رو توی فروم جواب دادم ممنون از اینکه توی فروم پرسیدین که مرجع بشه
سایت جالبی هست فقط خیلی از این سایت ها باید چک شن که پرداخت می کنن و به اصطلاح scammer نباشن
کلا یک بحثی هست که الآن دیر شده یا نه برای اینکه سخت افزار عادی برای استخراج بخریم٫ از اونجایی که سخت افزار های مخصوص این کار داره به بازار میاد (البته فعلا خارج از ایران) به نام ASICs
لیست مقایسه ای سخت افزار های بیت کوین رو اینجا می تونین ببینین که کارت گرافیکی و CPU های رایج بازار هم توش هست با قدرت محاسبه ای هر کردوم
https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison
ای بابا ظاهراً خوردیم به ته دیگ.
با این حساب اختلاف محاسباتی هم بالاتر میره و هیچ دیگه ما باید برای روزی یه سنت تلاش کنیم.