• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
البته استفاده از سایت های که بیت کوین مجانی میدم در ازای دیدن تبلیغ و ... می تونه کمک کنه که یه پول کمی جمع کنین که بشه باهاش کاری رو استارت زد.

درآمد بیت کوینی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
چه کاری میشه آغازی کرد؟

حالا برای مثال یکی از کار های که من کردم بازی dragon's tale بود که اگر مقدار اندکی بیت کوین داشته باشین تو بازی خیلی جلو میوفتین;)
ولی برای تست خیلی کار های دیگه میشه کرد مثلا یک سری سایت هست برای شرط بندی٫ روی دارت که کجای بورد می خوره و جایزه های بدی نداره Bitcoin Darts

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من در مورد نحوه بازی کردن چند بازی آموزشمون بدی ممنون میشم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من برای استخراج لایت کوین از این سایت استفاده میکنم بدون نصب نرم افزار بعدش از عضو شدن راحت به صورت آنلاین میشه استخراج کرد

Web Miner | litecoinpool.org

البته با سی پی یو هستش سرعت من هم 0.95 است

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این هم یک سایت که با وارد کردن شماره حساب بیت کوینتون مقداری بیت کوین که نمیدونم چقدره رو براتون روزانه به حسابتون واریز میکنه هر روز میتونید حسابتونو بهش بدین

Free bitcoins every day!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من کجایی؟

ای کاش بتونی در مورد دستگاههای ماینر بیشتر توضیح بدی برامون و اینکه ای کاش بتونیم یه راهی برای خرید این دستگاهها پیدا کنیم بعضی هاشون به اندازه یه کف دست هستند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقای بیت کوین کجایی؟

دوست من دستگاههای استخراج کننده بیت کوین هم تو ایران یافت میشه سایتهایی که میفروشن رو پیدا کردم فقط شما بیا یه توضیحی بده چه دستگاههای بخریم با چه قدرتی

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان ببخشید بابت غیبت طولانی

من برای استخراج لایت کوین از این سایت استفاده میکنم بدون نصب نرم افزار بعدش از عضو شدن راحت به صورت آنلاین میشه استخراج کرد

Web Miner | litecoinpool.org

البته با سی پی یو هستش سرعت من هم 0.95 است

برنامه و توضیحات لازم برای استخراج لایت کوین به صورت کامل در فروم نوشته شده:
شروع با لایت کوین
استخراج Litecoin با CPUMiner
Mining Pool اختصاصی برای Litecoin

این هم یک سایت که با وارد کردن شماره حساب بیت کوینتون مقداری بیت کوین که نمیدونم چقدره رو براتون روزانه به حسابتون واریز میکنه هر روز میتونید حسابتونو بهش بدین

Free bitcoins every day!

تعداد بسیاری از این سایت ها وجود دارند که لیست آنها در این تاپیک قرار می گیرد و شما می توانید با کمی صبر و حوصله مقدار قابل قبولی بیت کوین در بیاورید:
Faucet بیت کوین (درآمد قطره ای)

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوست من دستگاههای استخراج کننده بیت کوین هم تو ایران یافت میشه سایتهایی که میفروشن رو پیدا کردم فقط شما بیا یه توضیحی بده چه دستگاههای بخریم با چه قدرتی

اگر امکانش هست چند تا از دستگاه های موجود را معرفی کنید یا فقط اسم و مدلش رو بگین تا من بررسی کنم. متاسفانه چون دسترسی به بازار داخلی ندارم نمی دونم چه چیز هایی هست و چی نیست... :)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگر امکانش هست چند تا از دستگاه های موجود را معرفی کنید یا فقط اسم و مدلش رو بگین تا من بررسی کنم. متاسفانه چون دسترسی به بازار داخلی ندارم نمی دونم چه چیز هایی هست و چی نیست... :)

سلاممممممممممممممممممممم.

کجایی دوست من دیگه نیستی مارو با آرزوی بیت کوین تنها گذاشتی رفتی دیگه.

خب از اونجاییکه من امید داشتم یه روز میایی کلی تحقیق کردم دیدم که دستگاههای fpga تو ایران یافت میشه ولی هنوز ظاهراً قدرت علمی fpga تو کشورمون انگار رشد نکرده هرچی هم باهاشون مکاتبه میکردم که یه پلن دارم میخوام برام تولیدش کنید کسی جوابمو نمیداد در حد دستگاههای خیلی ساده میفروشن ولی یکی رو پیدا کردم سرعتش 400gh/s میفروشه با قیمت 250 هزار تومان تا 360 هزار تومان و اینکه کارت گرافیک 7950 هم تو بازار اومده که با توجه به قیمتش یک میلیون و چهارصدو پنجاه هزار تومان گفتم با fpga اگه کار کنیم بهتره.

البته این نتایجی بود که من بدست اوردم نمیدونم تا چه حد اشتباه بوده یا درست بوده یا آماتور گونه بوده فعلاً که همینهارو بدست اوردم امیدوارم شما هم با استفاده از تجربیات بالات مارو هم کمک کنی.

الان میگردم و لینکهاشونو پیدا میکنم همین جا برات میذارم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلاممممممممممممممممممممم.

کجایی دوست من دیگه نیستی مارو با آرزوی بیت کوین تنها گذاشتی رفتی دیگه.

خب از اونجاییکه من امید داشتم یه روز میایی کلی تحقیق کردم دیدم که دستگاههای fpga تو ایران یافت میشه ولی هنوز ظاهراً قدرت علمی fpga تو کشورمون انگار رشد نکرده هرچی هم باهاشون مکاتبه میکردم که یه پلن دارم میخوام برام تولیدش کنید کسی جوابمو نمیداد در حد دستگاههای خیلی ساده میفروشن ولی یکی رو پیدا کردم سرعتش 400gh/s میفروشه با قیمت 250 هزار تومان تا 360 هزار تومان و اینکه کارت گرافیک 7950 هم تو بازار اومده که با توجه به قیمتش یک میلیون و چهارصدو پنجاه هزار تومان گفتم با fpga اگه کار کنیم بهتره.

البته این نتایجی بود که من بدست اوردم نمیدونم تا چه حد اشتباه بوده یا درست بوده یا آماتور گونه بوده فعلاً که همینهارو بدست اوردم امیدوارم شما هم با استفاده از تجربیات بالات مارو هم کمک کنی.

الان میگردم و لینکهاشونو پیدا میکنم همین جا برات میذارم

این دستگاه ها همین برد لازم رو دارن فقط باید نقشه ی برد استخراج کننده پیدا کنی و درستشون کنی
من تخصص سخت افزاری FPGA ندارم که نظر خاصی در این زمینه بدم ولی می گردم اگر نقشه ی خاصی پیدا کردم حتما خبر میدم

سلاممممممممممممممممممممم. کجایی دوست من دیگه نیستی مارو با آرزوی بیت کوین تنها گذاشتی رفتی دیگه. خب از اونجاییکه من امید داشتم یه روز میایی کلی تحقیق کردم دیدم که دستگاههای fpga تو ایران یافت میشه ولی هنوز ظاهراً قدرت علمی fpga تو کشورمون انگار رشد نکرده هرچی هم باهاشون مکاتبه میکردم که یه پلن دارم میخوام برام تولیدش کنید کسی جوابمو نمیداد در حد دستگاههای خیلی ساده میفروشن ولی یکی رو پیدا کردم سرعتش 400gh/s میفروشه با قیمت 250 هزار تومان تا 360 هزار تومان و اینکه کارت گرافیک 7950 هم تو بازار اومده که با توجه به قیمتش یک میلیون و چهارصدو پنجاه هزار تومان گفتم با fpga اگه کار کنیم بهتره. البته این نتایجی بود که من بدست اوردم نمیدونم تا چه حد اشتباه بوده یا درست بوده یا آماتور گونه بوده فعلاً که همینهارو بدست اوردم امیدوارم شما هم با استفاده از تجربیات بالات مارو هم کمک کنی. الان میگردم و لینکهاشونو پیدا میکنم همین جا برات میذارم[/QUOTE]
[url=http://www.dspcore.ir/]محصولات در یک نگاه | شرکت رهپويان علم و صنعت آوا
محصولات FPGA - فروشگاه ایستا کیت FPGA و CPLD, فروشگاه آنلاین قطعات الکترونیک و روباتيك - مجتمع الكترونيك ایران میکرو fpga xilinx spartan xc3s400 برد آموزشی :: الکترونیک شرمنده لینک اونی که سرعت بالایی رو داشت پیدا نمیکنم الان بعد اگه پیداش کردم در اختیارتون میذارم .فعلاً همین هارو برسی کنید
این دستگاه ها همین برد لازم رو دارن فقط باید نقشه ی برد استخراج کننده پیدا کنی و درستشون کنی من تخصص سخت افزاری FPGA ندارم که نظر خاصی در این زمینه بدم ولی می گردم اگر نقشه ی خاصی پیدا کردم حتما خبر میدم http://btctalk.com/showthread.php?31-ساخت-برد-fpga-برای-استخراج"]ساخت-برد-fpga-برای-استخراج[/URL]

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آره ممنون اونطوری که حساب کردم ما برای استخراج یک بیت کوین در روز به سرعت 6700 نیاز داریم

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
کلا ۱ بیت کوین در روز آرزوی خیلی هاست الآن٫شاید ۱ سال پیش کار ساده ای بود ولی الآن سخت شده
۱ بیت کوین در روز در واقع میشه ۳۹۰ دلار در ماه که خوب مبلغ کمی نیست ;)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کلا ۱ بیت کوین در روز آرزوی خیلی هاست الآن٫شاید ۱ سال پیش کار ساده ای بود ولی الآن سخت شده

۱ بیت کوین در روز در واقع میشه ۳۹۰ دلار در ماه که خوب مبلغ کمی نیست ;)

در ایران هم میشه تقریباً 1200000 در ماه که مبلغ کمی هم نیست.

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
یک سوال در مورد لایت کوین آیا ماینینگ با جی پی یو در لایت کوین ممکن هست؟ کسی از دوستان اطلاع داره؟

بالا