• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یک سوال در مورد لایت کوین آیا ماینینگ با جی پی یو در لایت کوین ممکن هست؟ کسی از دوستان اطلاع داره؟

تا اونجایی که تو فروم های خارجی فهمیدم آره. ولی چطوری و چگونگیشو نمیدونم همین fpga هم میشه باهاش استخراج کرد ولی نوشته بود یه اسکریپت مخصوصی میخواد که باید روی برد نصب بشه

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
یک سوال در مورد لایت کوین آیا ماینینگ با جی پی یو در لایت کوین ممکن هست؟ کسی از دوستان اطلاع داره؟

بله امکانش هست فقط باید تنظیمات خاصی انجام بدین ولی فکر کنم همین روزهاست که برنامه ی GPU Miner برای لایت کوین هم بیاد ;)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله امکانش هست فقط باید تنظیمات خاصی انجام بدین ولی فکر کنم همین روزهاست که برنامه ی GPU Miner برای لایت کوین هم بیاد
;)

آقا برنامش بیاد یا نیاد وقتی ما دستگاههای سریع استخراج نداریم که به دردمون نمیخوره.

الا یه دوستی که سرمایه داره بیاد دستگاههای asic که تو اینترنت با قیمت 14000 دلار با سرعت 60000 هستند رو خریداری کنه بعدش وارد ایران کنه و بفروشه

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
باید خرید این دستگاه ها توجیح اقتصادی داشته باشه و با این قیمت دلار کمی سخته این کار :-"

برای لایت کوین با CPU خوب میشه و وقتی ASIC بیاد چون کسانی که تعداد زیادی GPU برای استخراج بیت کوین دارن و دیگه سود دهی زیادی نخواهد داشت منتقل میشن روی لایت کوین برای همین خیلی جا برای پیشرفت داره و احتمالا ارزشش هم زیاد میشه ولی هنوز میشه مقدار خوبی بیت کوین درآورد تا Asic ها وارد شبکه نشدن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
باید خرید این دستگاه ها توجیح اقتصادی داشته باشه و با این قیمت دلار کمی سخته این کار :-"

برای لایت کوین با CPU خوب میشه و وقتی ASIC بیاد چون کسانی که تعداد زیادی GPU برای استخراج بیت کوین دارن و دیگه سود دهی زیادی نخواهد داشت منتقل میشن روی لایت کوین برای همین خیلی جا برای پیشرفت داره و احتمالا ارزشش هم زیاد میشه ولی هنوز میشه مقدار خوبی بیت کوین درآورد تا Asic ها وارد شبکه نشدن

عزیزم سرعت سی پی یو 1 هستش. به نظرم اگر بشه همین بردهای FPG رو طراحی کرد با سرعت بالای 1000 خیلی به صرفه میشه . البته من حساب کردم برای تولید لایت کوین معادل قیمت بیت کوین بازهم به همون سرعت تولید بیت کوین یعنی 6700 نیاز داریم. البته شاید هم اشتباه کرده باشم

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
ممنون از لینک ولی مهم گیر آوردن چیپ های برد هاست
مثلا همین سایت یک فروشگاه داره که میفروشه
ZTEX Shop

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

با این سایت صحبت کردم گفت که قیمتش 2 میلیون تومانه اگر خواستید از خارج براتون سفارش میدیم .

www.iranelec.com

سايت اصلي - صفحه اصلی

دوست من شما که تجربت بالاست باهاشون مکاتبه کن سریع جواب میدن باهاشون صحبت کن دستگاههای پرسرعتی میتونند تولید کنند؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

با این سایت صحبت کردم گفت که قیمتش 2 میلیون تومانه اگر خواستید از خارج براتون سفارش میدیم .

www.iranelec.com

سايت اصلي - صفحه اصلی

دوست من شما که تجربت بالاست باهاشون مکاتبه کن سریع جواب میدن باهاشون صحبت کن دستگاههای پرسرعتی میتونند تولید کنند؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31

www.iranelec.com

سايت اصلي - صفحه اصلی

متاسفانه من در مورد سخت افزار FPGA اطلاعات زیادی ندارم و بیشتر در زمینه ی نرم افزاری فعالیت دارم. ولی اگر از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن بتونم جزییات بیشتری بگیرم حتما همینجا یا در فروم اعلام می کنم

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
تا اونجایی که تو فروم های خارجی فهمیدم آره. ولی چطوری و چگونگیشو نمیدونم همین fpga هم میشه باهاش استخراج کرد ولی نوشته بود یه اسکریپت مخصوصی میخواد که باید روی برد نصب بشه

بله امکانش هست فقط باید تنظیمات خاصی انجام بدین ولی فکر کنم همین روزهاست که برنامه ی GPU Miner برای لایت کوین هم بیاد ;)
ممنون از پاسختون
خوب برای من یک سوال پیش اومده هش ریت هایی که در سایت مقایسه هش ریت سخت افزارها برای کارت های گرافیک و سی پی یو امده که به مگا هش در ثانیه هم هست در مورد استخراج لایت کوین و بیت کوین یکسان هست؟ اگر اره یعنی با یک سی پی یو amd A8 و یک کواد کراسفایر 7970 hd باید نزدیک به 3000 مگاهش یا 3 میلیون کیلو هش در ثانیه هش ریت داشته باشیم با ترکیب cpu و gpu ماینینگ ما طبق محاسبات bitcoin & litecoin calculator با 1200 وات پاور و ریت 0.01 $ باید با این سیستم در روز نزدیک به صد هزار لایت کوین استخراج کنیم!
نظر شما چیه؟ کجای محاسبات من اشتباه هست؟

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
ممنون از پاسختون
خوب برای من یک سوال پیش اومده هش ریت هایی که در سایت مقایسه هش ریت سخت افزارها برای کارت های گرافیک و سی پی یو امده که به مگا هش در ثانیه هم هست در مورد استخراج لایت کوین و بیت کوین یکسان هست؟ اگر اره یعنی با یک سی پی یو amd A8 و یک کواد کراسفایر 7970 hd باید نزدیک به 3000 مگاهش یا 3 میلیون کیلو هش در ثانیه هش ریت داشته باشیم با ترکیب cpu و gpu ماینینگ ما طبق محاسبات bitcoin & litecoin calculator با 1200 وات پاور و ریت 0.01 $ باید با این سیستم در روز نزدیک به صد هزار لایت کوین استخراج کنیم!
نظر شما چیه؟ کجای محاسبات من اشتباه هست؟

نه روش محاسبه ی بیت کوین و لایت کوین یکی نیست. روی یک سیستم میشه هر دو رو هم زمان استخراج کرد به صورت موازی
حالا در مورد سوالتون توی فروم جواب دادم اگر لطف کنید همونجا ادامه بدیم بهتر هست که نتایج یک جا باشه :)
استخراج لایت کوین با gpu

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بیت کوین شد 34 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز نتونستیم استخراج کنیم.

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
بیت کوین فکر کنم به زودی به ۱۰۰ دلار میرسه... ;)
امیدوارم تو این مدت لااقل کمی اطلاعات دوستان رو بالا برده باشم٫ سود مالی که نشد برسونم ;)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
اون که 100 درصد!
همین الان 84 دلاره!
کمتر از 1 ماه پیش چک کردم و 45 دلار بود!
اگه آدم بخواد به صورت جدی کار کنه ، نیاز به این دستگاه های Mining جدید داره که مخصوص بیت کوین ساخته شدن که گرونن..
به یه مورد جالبی که برخوردم اینه که توو سایت Butterfly Labs که دستگاه های ASIC مخصوص بیت کوین رو تولید میکنن پایین صفحه دیدم که نوشته با ما تماس بگیرید ، تیم ما در زبان های زیر مجرب هستند : انگلیسی ، ایتالیایی ، فرانسوی ، پارسی ، اسپانیایی!!! خیلی جالبه که تو تیمشون افراد ایرانی هم هستن!

البته تو میل ازشون پرسیدم و گفتن با وجود اینکه هنوز آماده ارسال نیستن و داریم تستشون میکنیم ، نمیتونیم به ایران بفرستیم :eek:
اگه کسی هم بخواد بخره باید یه آشنا تو خارج براش بخره و بیاره اینجا.

موفق باشید :D

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اون که 100 درصد!
همین الان 84 دلاره!
کمتر از 1 ماه پیش چک کردم و 45 دلار بود!
اگه آدم بخواد به صورت جدی کار کنه ، نیاز به این دستگاه های Mining جدید داره که مخصوص بیت کوین ساخته شدن که گرونن..
به یه مورد جالبی که برخوردم اینه که توو سایت Butterfly Labs که دستگاه های ASIC مخصوص بیت کوین رو تولید میکنن پایین صفحه دیدم که نوشته با ما تماس بگیرید ، تیم ما در زبان های زیر مجرب هستند : انگلیسی ، ایتالیایی ، فرانسوی ، پارسی ، اسپانیایی!!! خیلی جالبه که تو تیمشون افراد ایرانی هم هستن!

البته تو میل ازشون پرسیدم و گفتن با وجود اینکه هنوز آماده ارسال نیستن و داریم تستشون میکنیم ، نمیتونیم به ایران بفرستیم :eek:
اگه کسی هم بخواد بخره باید یه آشنا تو خارج براش بخره و بیاره اینجا.

واقعاً شد 84 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستگاهاشون کار میکنند؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا یه پلنی چیزی گیر بیارید متخصص های داخلی خودمون بسازند تا خود کفا بشیم:D

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
واقعاً شد 84 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستگاهاشون کار میکنند؟

آره. زیادترم میشه.
دستگاه هاشون هم کار میکنن. دستگاه های اینا که تا 2 هفته دیگه آماده ارسال میشن ، سری اول دستگاههای کمپانی Avalon هم ارسال شدن دست صاحباشونن الان. سری دوم هم به زودی به فروش میرسه :دی
ایشالا دست ما هم به اینا برسه خوبه واسمون چون ارزش دلار برای ما بیشتر از آمریکایی هست :دی

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
کلا یکی از هدف های اصلی من برای راه اندازی فروم btctalk این بود که هر کسی علاقه مند هست رو جذب کنم و بتونیم دور هم باشیم و از بیت کوین برای مشکلات داخل و خارج ایران استفاده کنیم. متاسفانه استقبالی که می خواستم نشد در اون زمان و از نظر زمانی هم برای رسیدن به انجمن در مضیقه هستم :-" ;)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
کلا یکی از هدف های اصلی من برای راه اندازی فروم btctalk این بود که هر کسی علاقه مند هست رو جذب کنم و بتونیم دور هم باشیم و از بیت کوین برای مشکلات داخل و خارج ایران استفاده کنیم. متاسفانه استقبالی که می خواستم نشد در اون زمان و از نظر زمانی هم برای رسیدن به انجمن در مضیقه هستم :-" ;)

به نظر من باید یکم صبر کنی دوست عزیز
یکم صبر کنی تا حداقل یکی از این دستگاههای ASIC گیرخودت بیاد و باهاش کار کنی ، بعد بگی که مثلا الان با این دستگاه تو روز اینقد بیت کوین درمیارم که برابر با اینقد دلار میشه.
مردم این جور حرف ها ر بهتر باور میکنن. الان بچه ها دارن سعی میکنن تو یه تاپیک تو همین بخش تو 1 هفته 1دلار دربیارن! :eek: وقتی ببینن با خرید یه دستگاه میتونن روزی بیشتر از 100 دلار درآمد داشته باشن استقبال زیادی میشه. شما هم که خارج هستی میتونی پیشنهاد بدی به کسانی که نمیتونن دستگاه هارو تو ایران تهیه کنن واسشون بخری و بفرستی ;)

بالا