• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من با یه گرافیک 5770 و سرعت 200 مگاهش روزی 0.01 بیت کوین در میارم روزی یه دلار ولی لایت کوین استخراج کنم میشه روزی 1.5 دلار کلا مقرون به صرفه نیست:(

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
اگه یه سیستم معمولی دارید ولی میخواید بیت کوین بگیرید میتونید از این سایت استفاده کنید.

Bitvisitor - Free Bitcoins
(لطفا از همین لینک عضو بشید.کمک بزرگی بهم می کنید)

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان mining pool سایت دوباره راه اندازی شد. در صورتی که مایل به استخراج بیت کوین و یا لایت کوین هستین می تونید از این سرویس استفاده کنید.

[h=1]Mining Pool اختصاصی[/h]

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Mining با گرافیک دیگه صرف نداره ( قیمت بالای Power و کارت گرافیک ، هزینه برق مصرفی ) .. FPGA یا ASIC نیازه

bitcointalk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
برای ASIC در ایران برنامه هایی داریم که نیاز به همکاری دوستان آشنا به الکترونیک هست. در صورتی که علاقه مند بودید در انجمن btctalk.com تاپیک هایی هست که در مورد این موضوع گفتگو می کنیم.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من دوستام خارج از ایران به صورت حرفه ای روی این قضیه کار میکنند و دستگاه این BFL رو دارن و GPU هم دارن .. اونجا هزینه برق براشون مجانی هست در نتیجه صرفه داره ..

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
یه سوال:
اگه شرکتی دستگاه های استخراج بیت کوین تولید میکنه و واقعا کار میکنه
چرا خود اون شرکت با این توان فنی ش نمیاد از این دستگاهها برای استخراج و سپس فروش بیت کوین ها استفاده کنه
و به مراتب بیشتر از فروش محصولاتش درمد کسب کنه ؟!

{ یعنی اگه لالایی بلدن چرا خودشون خوابشون نمیبره ؟ }

دوست عزیز خیلی از کمپانی ها در حال هزار این کار رو یا دارند انجام میدن یا انجام دادند و ASICs یا FPGAs هارو
بعد از ماین تحویل مشتری دارن میدن .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان من اطلاعات زیادی در این مورد دارم و در حال ماین کردنم .

اگه کسی سوال خاصی داره بپرسه !

در ضمن به زبان فارسی مطالب زیادی پیدا نمیشه ولی من سایت پولفا رو پیدا کردم که فکر کنم چیز خوبیه واسه دوستان .

latari

Registered User
لایک‌ها
86
یه سوال داشتم من نرم افزار رو از سایتش دانلود کرد که به من یه شناسه داده که مثلا شماره حساب هست الان زده بروز رسانی این بروز رسانی چقدر طول میکشه در ضمن تا بروزرسانی انجام نشه فکر کنم هیچ پولی رو نشون نمیده درسته چون من چند تا ساتیهایی که رایگان بیت کویین میدادن ثبت نام کردم و کارهایی که گفته بودن رو انجام دادم ولی نشون نمیده چیزی واریز شده باشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست عزیز خیلی از کمپانی ها در حال هزار این کار رو یا دارند انجام میدن یا انجام دادند و ASICs یا FPGAs هارو
بعد از ماین تحویل مشتری دارن میدن .

ما چگونه آیا میتوانیم دستگاه بدست بیاوریم؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
در ضمن BTC WALLET برای اندروید هم هست که شما میتونین اونو نصب کنین بعد شماره کیف پولتون رو COPY PASTE کنین یه جایی مثل اینجا بعدشم اگه خواستین از کیف پول گوشیتون به کیف پول کامپیوتر خونتون برینیزو ................

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من تازه با این بیت کوین آشنا شدم میخواستم ببینم برای mining pool سایت فعاله؟
بعد باید برای نرم افزار bfgminer چجوری استفاده بشه؟
یعنی یوزر ، آدرس برای دریافت پول هست؟ بعد پسورد رو چی باید بزنیم دلخواهه؟
با تشکر

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوست عزیز،

تا یک یا دو روز دیگه Pool سایت آماده استفاده میشه.

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این توضیحایی که داده میشه خیلی کلیه و همش جای تحقیقو بحث داره... مثلا واسه منی که تازه با بیت کوین آشنا شدم 100تا سوال و جواب و مساله دارم اما جوابها و توضیها کامل نیستن... الان وارد سایت 50miner - Bitcoin Miner شدم اما راجع به تنظیماتشو کلا از ساخت یوزر و چیزای دیگه اش چیزی نمیدونم... میشه یکی یه توضیح جامع از یه سایتی که خودش الان داره استقاده میکنه بزاره.....یه سایتی که با یه سیستمه معمولی میشه راهش انداختو شروع کرد.این سایتهایی که به ازای کلیک و ازینجور کارا بیت کوین میدن خیلی ناچیزه و به تایمش نمی ارزه.یه راهنمای سایت مثلا همینی که پیشنهاد دادم بزارینو بگین تنظیماتو چجوری وارد کنیم... مرسییییییی...منتظرم

بالا