• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شاید این بحث ها به حال امثال شما فرقی نکنه که دنبال بدست آوردن روزانه چند سنت مفت هستید ولی اونی که می ره هزاران دلار پولش رو در این سیستم سرمایه گذاری می کنه باید از تمام واقعیت های موجود آگاه باشه. این منفی بافی نیست. عقلانیت هست. منافع برخی اقتضا می کنه که بعضی حرف ها زده نشه ولی من می گم حالا می خواد فلانی خوشش بیاد یا نیاد. حتی یک نفر هم آگاه بشه برای من مهمه. من فقط به فکر جیب خودم نیستم. کم نبودن کسانی که سر قضیه ایگولد و لیبرتی کل زندگیشون رو باختن. البته این هم از عادات ما ایرانی هاست که فقط به فکر جیب خودمون هستیم. فقط به فکر پول مفت. در این راه حاضیرم حتی چشم مون رو رو به واقعیت ها هم ببندیم. من به شما می گم دولت آمریکا حتی مقدمات کار رو هم آماده کرده شما من رو متهم به منفی بافی می کنید؟

((:) خیلی جالبه... من میگم بیاین بحث نکنیم حالا شما هی بیا جواب این یوزرو بده و جواب اونیکیو!!!! ببین دوست عزیز اینی که شما میگی یکی میره هزاران دلااااااار!!!!!!!!!!(توجه...هزاران دالاااار!!) پولشو بدون اطلاعات و تحقیق سرمایه گزاری میکنه به نظرت این عقلانیته؟؟؟ نه جان من آخه یه چیزی گفتی که آدم کف میکنه!!!اگه یکی به همین سادگی بیاد اون مبلغی که گفتیو بدون درنظر گرفتن همه جوانب از دست بده همون بهتر که زودتر از دستش بده...آره ما هم میدونیم که یه سری سر ایگولد و لیبرتی کلی ضرر کردن(نه اینکه زندگیشونو ببازن...منطقی صحبت کن لطفا...) اما از طرف دیگه ام میدونیم که خیلی ها هم به موقعش ازش چقدر سود کردن...اگه یکی مثل شما بخواد اینقدر محافظه کار باشه که چون فلانی فلان جا ضرر کرد پس همه چی تعطیل...!!!!تا چیزیو راجع بهش تحقیق و امتحان نکنیم آخه با چه منطقی نقضش میکنیم؟؟ما داریم اینجا از تجربه ها و تحقیقات همدیگه استفاده میکنیم نه اینکه بیایم بگیم من راست میگم شماها نمیدونین... بیا و نظرتو با منبع بگو ... من که مستقیما به شما اشاره نکردم که شما اینجوری تفنگتو گرفتی سمت من...توی هر تاپیکی که میریم یه سری میانو موضوع تاپیکو با بحث کردن به جاهایی میبرن که از موضوع پرت میشه...اطلاعات و نظرات شما محترم اما اینم در نظر بگیر که همون جوری که شما با خوندن و اطلاعات و منتق خودت نظر میدی و تجربشو نداری بقیه هم با اطلاعات و منطق خودشون نظر میدن و مال همه محترمه... پس اینقدر مطمین نباش مال همه فعلا در حد تحقیقه....

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
کسی مگه میره رو بیت کوین سرمایه گذاری کنه؟!
اصلا مگه بیت کوین هایپ یا سیستم سرمایه گذاری است؟!

{ بعضی دوستان خدا و خرما رو با هم قاطی کردن اینجا }

به همدیگه احترام بذارید.
و اگر در مورد موضوعی خوشتون نمیاد دلیلی نداره برای تخریب با بالابردن تعداد پستهاتون بیایید و تاپیک فرد دیگه ای رو به انحراف بکشید.

من خودم بیت کوین کار نمیکنم و روش مانور هم نمیدم اما دلیل نمیشه بیام به کسانی که کار میکنن توهین کنم با حقایق رو نقض کنم.

با تشکر از همه دوستان

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
کسی مگه میره رو بیت کوین سرمایه گذاری کنه؟!
اصلا مگه بیت کوین هایپ یا سیستم سرمایه گذاری است؟!

{ بعضی دوستان خدا و خرما رو با هم قاطی کردن اینجا }

به همدیگه احترام بذارید.
و اگر در مورد موضوعی خوشتون نمیاد دلیلی نداره برای تخریب با بالابردن تعداد پستهاتون بیایید و تاپیک فرد دیگه ای رو به انحراف بکشید.

من خودم بیت کوین کار نمیکنم و روش مانور هم نمیدم اما دلیل نمیشه بیام به کسانی که کار میکنن توهین کنم با حقایق رو نقض کنم.

با تشکر از همه دوستان

من از کلماتی مثل هایپ استفاده کردم؟؟؟ دوست عزیز وقتی شما می ری برای مثال 1000 تومن تو یک بانک پول می گذاری در واقع تو اون بانک 1000 تومن سرمایه گذاری می کنی. غیر از اینه؟ این اصول پایه رو هم باید توضیح بدم؟ اون شخصی هم که می ره 1000 دلار پیپال یا هر سیستم دیگه رو می ده و به جاش بیت کوین می گیره درواقع سرمایه خودش رو به این سیستم منتقل می کنه. غیر از اینه؟؟؟ تا این جای کار مشکلی نیست. همونطور که در مورد لیبرتی نبود ولی فردا که از خواب بلند شدید و اخبار ناگوار رو شنیدید تازه مشکلاتتون شروع می شه. کم نبودن کسانی که تو لیبرتی ده ها هزار دلارشون بر باد رفت. فرق بیت کوین اینه که کسانی هستن که صدها هزار دلار تو این سیستم سرمایه دارن.

تخریب هم نیست این حرف ها اطلاع رسانی هست. به کسی هم توهین نکردیم. شما زیادی بزرگش کردی.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
A warrant revealed by the Department of Homeland Security showed a judge signed the seizure order Tuesday for the accounts of Mutum Sigillum LCC, a subsidiary of Japan-based Mt. Gox, the world's biggest Bitcoin exchange.

وقتی پای هوملند سکیوریتی وسط میاد و اونقدر هم قدرت دارند که حساب بزرگترین صرافی بیت کوین دنیا رو (که اتفاقا شما هم تو مقالاتتون ازش دفاع می کنید) مسدود کنن، معلوم می شه که اگه پاش بیافته اقدامات بیشتری هم می کنن. این دیگه نه آمریکایی بوده نه یه شرکت قراضه از یک کشور قراضه مثل کاستاریکا که بگید بهش زور گفتن. همون لیبرتی ریزرو رو هم یک شبه از بین نبردن. از سال 2011 مقامات نیویورکی روی این موضوع کار می کردن که چند روز پیش هم به نتیجه رسوندن.

خوش باشید.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
وقتی پای هوملند سکیوریتی وسط میاد و اونقدر هم قدرت دارند که حساب بزرگترین صرافی بیت کوین دنیا رو (که اتفاقا شما هم تو مقالاتتون ازش دفاع می کنید) مسدود کنن، معلوم می شه که اگه پاش بیافته اقدامات بیشتری هم می کنن. این دیگه نه آمریکایی بوده نه یه شرکت قراضه از یک کشور قراضه مثل کاستاریکا که بگید بهش زور گفتن. همون لیبرتی ریزرو رو هم یک شبه از بین نبردن. از سال 2011 مقامات نیویورکی روی این موضوع کار می کردن که چند روز پیش هم به نتیجه رسوندن.

خوش باشید.

میگم هیچی نمیدونی هی بیا اینجا حرف بزن. ببین تو امریکا اگه بخوای که سرویس مبادله بیت کوین بدی ، باید قبلش در هر ایالات مجوز بگیری . به خاطر همینه که این اتفاق افتاده نه بخاطر غیر قانونی بودن این مساله، این تنها یک اکانت مربوط به مت گاکس رو اومده بن کرده اونم بخاطره دلیلی که گفتم . شما نمیخاد وقتی هیچی نمیدونی کسی رو آگاه کنی بهتره اول خودت آگاه شی. نمیدونم احتمالا انگلیسی بلد نیستی که بفهمی اون مقالهها چیان . الان از ورد پرس گرفته تا رد دیت و نیم چیپ از بیت کوین استفاده میکنن و قبولش داران . الان پیپال هم میخاد بیت کوین رو ساپورت کنه . آخه .... به شقیقه چه ربطی داره. نکنه میخای بگی چونکه لیبرتی اینجوری شد پس ما دیگه نباید به پیپال هم اعتماد کنیم؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
در ضمن بهت گفتم میخای راهنمائی کنی برو واسه خودت ی تاپیک و کن ببین چند نفر میان میخونن نه اینجا که داریم ۴ تا آدم حرف میزنیم میپری یهو.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
در ضمن بهت گفتم میخای راهنمائی کنی برو واسه خودت ی تاپیک و کن ببین چند نفر میان میخونن نه اینجا که داریم ۴ تا آدم حرف میزنیم میپری یهو.

متاسفانه شما ادب و تربیت کافی برای ادامه بحث نداری. من حرف هایی رو که باید می زدم زدم. هر کس خودش می تونه قضاوت کنه و تصمیم گیری کنه و نیاز به وکیل و وصی هم نداره.

الان پیپال هم میخاد بیت کوین رو ساپورت کنه

عجب!!!!!!!!!!!! احتمالا فردا هم Bank Of America اینکارو قراره بکنه.:D

بله بله بله. نیم چیپ و وردپرس و چند تای دیگه هم از بیت کوین استفاده می کنن. این رو من خودم هم گفتم و انکار نمی کنم ولی همه اینها فقط خدمات ارائه می دن نه کالا. می تونید چند سایت یا حتی یک سایت مثال بزنید که با بیت کوین ماشین و خونه بفروشه. آخه تو پست قبلیتون همچین ادعایی رو مطرح کردید.

چونکه لیبرتی اینجوری شد پس ما دیگه نباید به پیپال هم اعتماد کنیم؟

پیپال یک سیستم مبتنی بر قانون هست. پس استفاده از اون مشکلی پدید نمیاره.

ببین تو امریکا اگه بخوای که سرویس مبادله بیت کوین بدی ، باید قبلش در هر ایالات مجوز بگیری .

اگر تونستی این حرفت رو ثابت کنی که دولت آمریکا برای استفاده از بیت کوین مجوز صادر می کنه من همینجا تمام حرف هام رو پس می گیرم و از همه معذرت خواهی می کنم. در غیر این صورت شما موظفید این کارو بکنید. من منتظر منبع معتبر دولتی هستم. آژانس امنیت ملی آمریکا هیچ وقت نمیاد در مشکلاتی که مربوط به مجوز کسب و کار و امثال این هست دخالت کنه.:D
مثل اینه که بگیم در ایران وزارت اطلاعات مغازه ها رو به جای اماکن پلمپ می کنه. :D عزیز دل برادر می خوای جک بگی حداقل یه چیز بامزه بگو.

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
الان همه کار میتونی با بیت کوین بکنی از خرید خونه تا رفتن به کافی شاپ و خرید اینترنتی .

من منتظر مثالم. کدوم سایت یا بنگاه معاملاتی با بیت کوین خونه می فروشه که دارای اعتبار باشه؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
من منتظر مثالم. کدوم سایت یا بنگاه معاملاتی با بیت کوین خونه می فروشه که دارای اعتبار باشه؟

گفتم خونه هم میشه خرید .

بیت کوین داره رشد میکنه و یک کانسپت نو ، هر روز داره هزاران تجرات بهش اضافه میشه.

همون ویدئو ای که دادم بهت رو برو ببین که اولش میگه پیپال صحبتش رو کرده که میخاد بیت کوین رو قبول کنه.

حالا در هر صورت لینکهای زیر که فقط یک بخششه جواب همه سوالات رو میده عزیزم .

http://mashable.com/2013/03/22/house-bitcoins/

eBay CEO weighs PayPal bitcoin option - CoinDesk

Bits For Coins - Affordable Managed Hosting and Dedicated Servers

Coingig.com - The Bitcoin Marketplace

اینو قشنگگگگ نگاش کنا
Bestseller | Bitmit Bitcoin market place - Buy and sell goods with Bitcoin

BitInstant: We Have Money Transmitter Licenses in 30 States

http://poolfa.com/blog/bitinstant-در-حال-حاضر-دارای-مجوز-فرستنده-پول-در/

http://bitcoinmagazine.com/bitinstant-we-have-money-transmitter-licenses-in-30-states/

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
این سایت ها که تو دامینش یا Bit داره یا coin :D

مقاله باید از سایت های معتبر بیاری...
مثل forbe, cnet دیگه حداقلش techcrunch

میگم نمیدونین هی میاین حرف میزنین . اینا که خودشون خبر گذاری نیستن از همونجا میگیرن . شک دری حد لاین رو سرچ کن.

http://www.theage.com.au/it-pro/bus...oins-disruptive-potential-20130501-2isa4.html

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
باز هم حواله کردید به یک سری سایت شایعه پراکن و کذاب بیت کوینی و سوالات من رو بی جواب گذاشتید.

با این اوصاف بحث علمی و منطقی نمی شه کرد.

موفق باشید.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
باز هم حواله کردید به یک سری سایت شایعه پراکن و کذاب بیت کوینی و سوالات من رو بی جواب گذاشتید.

با این اوصاف بحث علمی و منطقی نمی شه کرد.

موفق باشید.

چی میگی بابا تو . قول دادی معذرت خواهی کنی که . ایراد نداره همینم قبول .

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میدونید چیه؟؟؟؟ هیشکی نمیاد صادقانه و برای اطلاع رسانی اطلاعات بده... آقا یا خانم felix میای میگی میخای اطلاع رسانی کنی,بعدش میگن لطفا با منابع بگو که قانع کننده باشه... بعدش با این لحن میای میگی '''بعضی ها به ابتدایی ترین سوالات ما هم جواب ندادن ولی منبع هم می خوان. بفرمائید :'''!!!!!!خوب عزیز من اگه میخای این شکلی و با این لحن و با این منت اطلاع رسانی کنی که واقعا نمیدونم خودت اسمشو چی میزاری... من که دیگه تو این تاپیک که مردم میان به جای اطلاع رسانی فقط واسه روکم کنی بحث میکنن نمیام...اینم یه ویژگی دیگه از ایرونیااا... امیدوارم موفق باشین

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
چقدر بعضی ها واقعا حوصله دارن که جر و بحث میکنن ؟!
{ این حرفا برا کسی پول نمیشه }
بهتره هر کسی به موضوعاتی که علاقه داره بپردازه و اگر علاقه نداره با احترام به جای واژه پراکنی سکوت کنه.
و در تاپیک هایی که خودش استارتر اون باشه موضوعات مدنظرش رو بگه.

بابا ماشالله به این همه حوصله که شما دارید و جواب همدیگه رو میدید !

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
mini-rig-1_2.jpg

آقااین دستگاه فقط 22 تاست. 50گیگا هم سرعت داره

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
میدونید چیه؟؟؟؟ هیشکی نمیاد صادقانه و برای اطلاع رسانی اطلاعات بده... آقا یا خانم felix میای میگی میخای اطلاع رسانی کنی,بعدش میگن لطفا با منابع بگو که قانع کننده باشه... بعدش با این لحن میای میگی '''بعضی ها به ابتدایی ترین سوالات ما هم جواب ندادن ولی منبع هم می خوان. بفرمائید :'''!!!!!!خوب عزیز من اگه میخای این شکلی و با این لحن و با این منت اطلاع رسانی کنی که واقعا نمیدونم خودت اسمشو چی میزاری... من که دیگه تو این تاپیک که مردم میان به جای اطلاع رسانی فقط واسه روکم کنی بحث میکنن نمیام...اینم یه ویژگی دیگه از ایرونیااا... امیدوارم موفق باشین

آفا شما خودت برو تحقیق کن .

ایرانی ها هلو برو تو گلو میخوان ؟؟؟؟

نمیشه که . خدا عقل داده به بندش که از استفاده کنه....

------------------------------

برادر های بیت کار . به نظر من وقتی میره زیره 100 بایدخرید و بالاتر فروخت سود خوبی داره ...

یا علی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من تا اینجا کلی صفحه رو خوندم. اما اخرش هم متوجه نشدم این بیت کوین نرم افزاره ؟ سایته ؟ باید روی ویندوز نصبش کرد ؟ یا روی تلفن ؟

داستان این چطوریه ؟

باید حتما ادرس و تلفن و مدارک وریفای داشته باشیم براش ؟

یکی بیاد اینا رو برای من توضیح بده.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز فکر کنم این مقاله های آسون بتونه بهتون کمک کنه که مفهوم بیت کوین رو درک کنید. با این فرض برید جلو که بیت کوین یک پول مجازی هستش و یک نفر اونرو اختراع کرده.

آموزش | پولفا

بالا