برادر های بیت کار . به نظر من وقتی میره زیره 100 بایدخرید و بالاتر فروخت سود خوبی داره ...
یا علی
دقیقا همینه ، مبادله بیت کوین خودش یک کار سودمنده البته اگه با دقت انجام بشه و از اخبار اطلاع داشته باشد همیشه.
برادر های بیت کار . به نظر من وقتی میره زیره 100 بایدخرید و بالاتر فروخت سود خوبی داره ...
یا علی
یه سوال
برای فروش خدمات مثل هاستینگ میشه از این بیت کوین استفاده کرد ؟
اگه پاسخ مثبت باشه خوبه ولی اینجا یه مشکل هست. اونم تغییر مداوم نرخ بیت کوین در مقابل ارزهای رایج مثل دلار هست.
مثلا فرض کنید که یه پلن شرد هاستینگ هست که سالیانه 50 دلاره. این 50 دلار امروز معادل مثلا x واحد بیت کوین هست. خب ما در فروشگاه میزنیم x واحد بیت کوین.
حالا با توجه به اینکه ارزش این بیت کوین در مقابل دلار به طور مداوم در نوسانه باید همش حواست به قیمتها باشه که یه موقع به دلیل کم شدن ارزش بیت کوین در مقابل مثلا دلار ضرر نکنی.
اینطوری خب خیلی به ضرر یه فروشگاه هست چون نمیتونه قیمتهای ثابتی رو ارائه کنه.
خب دقیقا درست حدس زدید . میشه همینکار رو کرد ولی به صورت برعکس یعنی اینکه شما قیمت پلان خودتون رو به دلار میزنید و معادل هر لحظه اونرو سیستم به بیت کوین محاسبه میکنه و در اختیار مشتری قرار میده. مثل لینک زیر :
https://www.bitmit.net/en/hotauctions
این اسکریپت داره ؟ چطوریه ؟
بعد نگفتید برای رجیستر کردن شماره تلفن و ادرس و اینا میخواد ؟؟
برای اینکه اتومات قیمتها رو حساب کنه باید چیکار کرد ؟ وب سرویس داره ؟ مثلا فرض کنید من یه فروشگاه نرم افزار و کامپوننت دارم که قیمتهاش به دلار (یا یورو) هست. حالا فرضا میخوام قیمتها رو به بیت کوین بزنم.
فیمتها در دیتابیس به دلار سیو شده. پس در هنگام نمایش باید تبدیل بشه.
بعد این تغییرات نرخ بیت کوین چطوریه ؟ روزانه است یا ساعتیه ؟
میدونید که تغییرات زیاد اون پایداری یه فروشگاه رو از بین میبره. چون فروشنده همش باید نگران ارزش پولش باشه و خریدار هم مدام از تغییر قیمتها عصبانی و گیجه.
من سر فرصت این فروم شما رو مطالعه میکنم.
منتها الان سوال من اینه . شماره حساب یا ای دی یا شناسه یا کلا هر چیزی که حساب من رو مشخص میکنه چیه ؟
فرض کنید شما الان بخواید برای من کردیت ارسال کنید. بالاخره باید به یه شناسه ای یا حسابی کردیت انتقال پیدا کنه. من چطوری باید این شناسه خودم رو پیدا کنم ؟
در قسمت Receive درست کنید
یعنی خودم باید درست کنم ؟؟؟؟ اونوقت این شناسه امکانش نیست که تکراری بشه ؟ یعنی مثلا یکی دیگه قبلا ازش استفاده کرده باشه ؟
نه غیر ممکنه . و اینکه میتونید بینهایت شناسه داشته باشید . به هر شخص مساله یک شناسه بدید. بیت کوین مفهوم عظیمی هستش . باید راجع بهش خیلی بدونید .
دوست عزیز تمامی آموزش ها برای افراد آماتور تو پولفا هستش. در ضمن یک آموزش ویدئو ای هم داریم آماده میکنیم.
در مورد اون قضیه که گفتید . باید بگم اره شما اول یک شناسه درست میکنید در یک کیف پول آنلاین مثل Blockchain.info بدش اونرو میدید به مشتری یا وصل میکنید به سیستم مغازه آنلااینتون . وقتی که پولی دریافت کردید هم از طریق پولفا میتونید بیت کوین خودتون رو به ریال تبدیل کنید. هم اینکه سایتهائی هستند مثل Mtgox که شما بیت کوین رو میدید در عوض اونها به شما دلار یا هرچی میدن ، میریزن به بانک شما.
بله ، کیف پول هم میتونه آنلاین باشه و یا هم آفلاین مثل این نرم افزار ای که شما نشون دادید در بالا.
دقیقا همینه که گفتید.
البته استفاده از نرم افزار آفلاین اصلا در ایران توصیه نمیشه بخاطر اینکه خیلی طول میکشه که با کل شبکه بیت کوین سینک شه . و هر لحظه باید این اتفاق بیوفته که با سرعت اینترنت در ایران خیلی سخته.