• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
برادر های بیت کار . به نظر من وقتی میره زیره 100 بایدخرید و بالاتر فروخت سود خوبی داره ...

یا علی

دقیقا همینه ، مبادله بیت کوین خودش یک کار سودمنده البته اگه با دقت انجام بشه و از اخبار اطلاع داشته باشد همیشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوال

برای فروش خدمات مثل هاستینگ میشه از این بیت کوین استفاده کرد ؟

اگه پاسخ مثبت باشه خوبه ولی اینجا یه مشکل هست. اونم تغییر مداوم نرخ بیت کوین در مقابل ارزهای رایج مثل دلار هست.

مثلا فرض کنید که یه پلن شرد هاستینگ هست که سالیانه 50 دلاره. این 50 دلار امروز معادل مثلا x واحد بیت کوین هست. خب ما در فروشگاه میزنیم x واحد بیت کوین.

حالا با توجه به اینکه ارزش این بیت کوین در مقابل دلار به طور مداوم در نوسانه باید همش حواست به قیمتها باشه که یه موقع به دلیل کم شدن ارزش بیت کوین در مقابل مثلا دلار ضرر نکنی.

اینطوری خب خیلی به ضرر یه فروشگاه هست چون نمیتونه قیمتهای ثابتی رو ارائه کنه.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
یه سوال

برای فروش خدمات مثل هاستینگ میشه از این بیت کوین استفاده کرد ؟

اگه پاسخ مثبت باشه خوبه ولی اینجا یه مشکل هست. اونم تغییر مداوم نرخ بیت کوین در مقابل ارزهای رایج مثل دلار هست.

مثلا فرض کنید که یه پلن شرد هاستینگ هست که سالیانه 50 دلاره. این 50 دلار امروز معادل مثلا x واحد بیت کوین هست. خب ما در فروشگاه میزنیم x واحد بیت کوین.

حالا با توجه به اینکه ارزش این بیت کوین در مقابل دلار به طور مداوم در نوسانه باید همش حواست به قیمتها باشه که یه موقع به دلیل کم شدن ارزش بیت کوین در مقابل مثلا دلار ضرر نکنی.

اینطوری خب خیلی به ضرر یه فروشگاه هست چون نمیتونه قیمتهای ثابتی رو ارائه کنه.

خب دقیقا درست حدس زدید . میشه همینکار رو کرد ولی به صورت برعکس یعنی اینکه شما قیمت پلان خودتون رو به دلار میزنید و معادل هر لحظه اونرو سیستم به بیت کوین محاسبه میکنه و در اختیار مشتری قرار میده. مثل لینک زیر :

https://www.bitmit.net/en/hotauctions

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب دقیقا درست حدس زدید . میشه همینکار رو کرد ولی به صورت برعکس یعنی اینکه شما قیمت پلان خودتون رو به دلار میزنید و معادل هر لحظه اونرو سیستم به بیت کوین محاسبه میکنه و در اختیار مشتری قرار میده. مثل لینک زیر :

https://www.bitmit.net/en/hotauctions

این اسکریپت داره ؟ چطوریه ؟

بعد نگفتید برای رجیستر کردن شماره تلفن و ادرس و اینا میخواد ؟؟

برای اینکه اتومات قیمتها رو حساب کنه باید چیکار کرد ؟ وب سرویس داره ؟ مثلا فرض کنید من یه فروشگاه نرم افزار و کامپوننت دارم که قیمتهاش به دلار (یا یورو) هست. حالا فرضا میخوام قیمتها رو به بیت کوین بزنم.

فیمتها در دیتابیس به دلار سیو شده. پس در هنگام نمایش باید تبدیل بشه.

بعد این تغییرات نرخ بیت کوین چطوریه ؟ روزانه است یا ساعتیه ؟

میدونید که تغییرات زیاد اون پایداری یه فروشگاه رو از بین میبره. چون فروشنده همش باید نگران ارزش پولش باشه و خریدار هم مدام از تغییر قیمتها عصبانی و گیجه.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
این اسکریپت داره ؟ چطوریه ؟

بعد نگفتید برای رجیستر کردن شماره تلفن و ادرس و اینا میخواد ؟؟

برای اینکه اتومات قیمتها رو حساب کنه باید چیکار کرد ؟ وب سرویس داره ؟ مثلا فرض کنید من یه فروشگاه نرم افزار و کامپوننت دارم که قیمتهاش به دلار (یا یورو) هست. حالا فرضا میخوام قیمتها رو به بیت کوین بزنم.

فیمتها در دیتابیس به دلار سیو شده. پس در هنگام نمایش باید تبدیل بشه.

بعد این تغییرات نرخ بیت کوین چطوریه ؟ روزانه است یا ساعتیه ؟

میدونید که تغییرات زیاد اون پایداری یه فروشگاه رو از بین میبره. چون فروشنده همش باید نگران ارزش پولش باشه و خریدار هم مدام از تغییر قیمتها عصبانی و گیجه.

این قیمتها لحظه ای تغییر میکند که از طریق ای پی ای میشه قیمت ها رو ست کرد. برای مثال کمپانی MtGox این رو در اختیار شما میزاره . البته دولوپر های زیادی این برنامرو اپن سورس نوشتن . شما قیمت دلار تون ثابت میمونه ولی بیت کوین که تغیر میکنه و این رو همه درک میکنن. در مورد شماره تلفن هم متوجه نمیشم والی بیت کوین چیزی که شما در اون کاملا به صورت مخفی و ناشناس میتونید عمل کنید البته اگه دلتون بخواد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان چند سوال برای من پیش اومده

اول اینکه ای نسبت برابری بیت کوین به ارزهای رایج دیگه ایا یه عدد ثابت هست. با توجه به اینکه فرمودید api براش هست. ایا api های مختلفی که براش نوشته شده همه یه عدد ثابت رو برمیگردونن ؟ یا مثلا یه شرکت یه رقم میده و یه شرکت دیگه در همون لحظه یه رقم دیگه میده ؟

دوم اینکه برنامه اش رو نصب کردم و راستش در نگاه اول کاملا گیج شدم

نه شماره حسابی ! نه لاگینی !!!

ممنون میشم یه مقدار بیشتر توضیح بدید برام. مثلا اگه ویندوز کسی بپره کل موجودیش میپره !؟!؟!

کاملا گیج شدم......

bitcoin.jpg

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز مساله همینه . بیت کوین کاملا یک ارز بدون مرکز هستش . نه بانکی وجود داره نه واسطه نه سروری .

شما تو همین نرم افزار یا کیف پولهای آنلاین میتونید آدرس رو در قسمت Receive درست کنید و به هر شخص بدید که به اون آدرس به شما بیت کوین ارسال کنه.

تمامی این آموزشها تو فروم پولفا به صورت کامل هستش.

مطمئن باشد اگه فروم رو نگاه کنید همه سوالهاتون پاسخ داده میشه.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من سر فرصت این فروم شما رو مطالعه میکنم.

منتها الان سوال من اینه . شماره حساب یا ای دی یا شناسه یا کلا هر چیزی که حساب من رو مشخص میکنه چیه ؟

فرض کنید شما الان بخواید برای من کردیت ارسال کنید. بالاخره باید به یه شناسه ای یا حسابی کردیت انتقال پیدا کنه. من چطوری باید این شناسه خودم رو پیدا کنم ؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
من سر فرصت این فروم شما رو مطالعه میکنم.

منتها الان سوال من اینه . شماره حساب یا ای دی یا شناسه یا کلا هر چیزی که حساب من رو مشخص میکنه چیه ؟

فرض کنید شما الان بخواید برای من کردیت ارسال کنید. بالاخره باید به یه شناسه ای یا حسابی کردیت انتقال پیدا کنه. من چطوری باید این شناسه خودم رو پیدا کنم ؟

در قسمت Receive درست کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در قسمت Receive درست کنید

یعنی خودم باید درست کنم ؟؟؟؟ اونوقت این شناسه امکانش نیست که تکراری بشه ؟ یعنی مثلا یکی دیگه قبلا ازش استفاده کرده باشه ؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
یعنی خودم باید درست کنم ؟؟؟؟ اونوقت این شناسه امکانش نیست که تکراری بشه ؟ یعنی مثلا یکی دیگه قبلا ازش استفاده کرده باشه ؟

نه غیر ممکنه . و اینکه میتونید بینهایت شناسه داشته باشید . به هر شخص مساله یک شناسه بدید. بیت کوین مفهوم عظیمی هستش . باید راجع بهش خیلی بدونید .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه غیر ممکنه . و اینکه میتونید بینهایت شناسه داشته باشید . به هر شخص مساله یک شناسه بدید. بیت کوین مفهوم عظیمی هستش . باید راجع بهش خیلی بدونید .

من نمیخوام همه چیز رو در موردش بدونم. وقتش رو هم ندارم که مثلا این قضیه mining رو که خودمم نفهمیدم چیه (ولی فقط فهمیدم که میشه ازش پول در اورد) رو اجرا کنم.

فقط میخوام یه شناسه داشته باشم که بتونم محصولات نرم افزاری رو باهاش بفروشم و در مقابلش بتونم با خیال راحت پولش رو بگیرم.

برای اینکار باید به دیگران شماره حساب یا شناسه رو بدم که اونا بهش پول بریزن. در ضمن یه حساب باید اسم و مشخصات هم داشته باشه که پرداخت کننده بدونه داره به حساب درستی پول میریزه ....

اینطور نیست؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من که صاحب شناسه ناشناس هست یعنی همون کد receive کافیه بدید...

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون میشم سایتهای اموزشی خوب کار با این پیمنت رو معرفی کنید.

من هنوز هم جایی ندیدم که قشنگ بیاد به افراد اماتوری مثل من یاد بده که چطور باید از این حساب استفاده رکد. (حالا پول در اوردن ازش به کنار)

اول باید بلد باشیم که با حساب کار کنیم. پول دریافت کنیم. پول ارسال کنیم و ..............

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز تمامی آموزش ها برای افراد آماتور تو پولفا هستش. در ضمن یک آموزش ویدئو ای هم داریم آماده میکنیم.

در مورد اون قضیه که گفتید . باید بگم اره شما اول یک شناسه درست میکنید در یک کیف پول آنلاین مثل Blockchain.info بدش اونرو میدید به مشتری یا وصل میکنید به سیستم مغازه آنلااینتون . وقتی که پولی دریافت کردید هم از طریق پولفا میتونید بیت کوین خودتون رو به ریال تبدیل کنید. هم اینکه سایتهائی هستند مثل Mtgox که شما بیت کوین رو میدید در عوض اونها به شما دلار یا هرچی میدن ، میریزن به بانک شما.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
شما اگه اون لینکهایی که در بالا بهتون دادم رو مطالعه کنید ، مطمئن باشد هم طریقه کار با کیف پول رو یاد میگیرد . هم اینکه نحوه استخراج .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز تمامی آموزش ها برای افراد آماتور تو پولفا هستش. در ضمن یک آموزش ویدئو ای هم داریم آماده میکنیم.

در مورد اون قضیه که گفتید . باید بگم اره شما اول یک شناسه درست میکنید در یک کیف پول آنلاین مثل Blockchain.info بدش اونرو میدید به مشتری یا وصل میکنید به سیستم مغازه آنلااینتون . وقتی که پولی دریافت کردید هم از طریق پولفا میتونید بیت کوین خودتون رو به ریال تبدیل کنید. هم اینکه سایتهائی هستند مثل Mtgox که شما بیت کوین رو میدید در عوض اونها به شما دلار یا هرچی میدن ، میریزن به بانک شما.

ممنونم

میشه مستقیما هم از کسی پول گرفت ؟ یعنی مثلا من شناسه درست کنم و بدم به شما که به اکانت من پول بریزید.

یا اینکه حتما باید از سایتها برای ایجاد کیف پول انلاین استفاده کرد ؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
بله ، کیف پول هم میتونه آنلاین باشه و یا هم آفلاین مثل این نرم افزار ای که شما نشون دادید در بالا.

دقیقا همینه که گفتید.

البته استفاده از نرم افزار آفلاین اصلا در ایران توصیه نمیشه بخاطر اینکه خیلی طول میکشه که با کل شبکه بیت کوین سینک شه . و هر لحظه باید این اتفاق بیوفته که با سرعت اینترنت در ایران خیلی سخته.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله ، کیف پول هم میتونه آنلاین باشه و یا هم آفلاین مثل این نرم افزار ای که شما نشون دادید در بالا.

دقیقا همینه که گفتید.

البته استفاده از نرم افزار آفلاین اصلا در ایران توصیه نمیشه بخاطر اینکه خیلی طول میکشه که با کل شبکه بیت کوین سینک شه . و هر لحظه باید این اتفاق بیوفته که با سرعت اینترنت در ایران خیلی سخته.

با این حساب که شبکه افلاین اصلا برای ایران گزینه مناسبی نیست، چطور باید از شبکه های انلاین استفاده کرد ؟

بالا