• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
ببین دیگه برام سخت شده برات توضیح بدم.

اگه هم کسی بتونه که کیف پولت رو بزنه دلیلش این نیست که تراکنش های شما رو دنبال کنه چونکه به هیچ چیزی نمیرسه. و اصلن کسی که میخاد به شما شناسه بده یا از یک شناسه ای براتون بیت کوین بفرسته ، حتمن چیزی رو انتخاب میکنه که شما از تراکنش های اون شخص باخبر نشید .

این حرف شما یعنی اینکه بیت کوین امنیت کافی نداره ، و این کاملا اشتباست .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین دیگه برام سخت شده برات توضیح بدم.

اگه هم کسی بتونه که کیف پولت رو بزنه دلیلش این نیست که تراکنش های شما رو دنبال کنه چونکه به هیچ چیزی نمیرسه. و اصلن کسی که میخاد به شما شناسه بده یا از یک شناسه ای براتون بیت کوین بفرسته ، حتمن چیزی رو انتخاب میکنه که شما از تراکنش های اون شخص باخبر نشید .

این حرف شما یعنی اینکه بیت کوین امنیت کافی نداره ، و این کاملا اشتباست .

حالا من امروز در انجمنت عضو میشم و سوالاتم رو میپرسم.

اینکه میفرمایید "اصلن کسی که میخاد به شما شناسه بده یا از یک شناسه ای براتون بیت کوین بفرسته ، حتمن چیزی رو انتخاب میکنه" رو باید برای من باز کنید.

مگه انتخابیه ؟ الان من میخوام پول بفرستم برای شما. این انتخاب که میفرمایید مربوط به چیه؟ یعنی از بین چه چیزهایی یه چیزی انتخاب میشه ؟ مبلغ مورد نظر که مشخصه. شماره حساب مقصد هم مشخصه. مبدا هم که همینطور. حالا این وسط چه چیز دیگه ای انتخابی هست ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما در فروم شما ثبت نام کردیم اما تقریبا هیچ جایی اجازه نداریم پست بزنیم یا تاپیک ایجاد کنیم.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
فکر کنم شما ثبت naam تون رو اکتیو نکردید. یک امیل بهتون فرستاده شد که احتمالا در فولدر اسپم بوده که ندید.

انجام دادم براتون.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم شما ثبت naam تون رو اکتیو نکردید. یک امیل بهتون فرستاده شد که احتمالا در فولدر اسپم بوده که ندید.

انجام دادم براتون.

بنده ثبت نام رو اکتیو کردم. اکانت اکتیو شد. یوزرم هم مثل همین یوزر پرشین تولز هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان همچی درست شده .

باشه
شما لطف کن هر جایی رو که مناسب تشخیص میدید تاپیکی باز کنید تا این بحث رو اونجا ادامه بدیم

ادرس تاپیک رو لطفا همینجا درج کن که دوستان دیگه هم بیان

ممنونم

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
باشه
شما لطف کن هر جایی رو که مناسب تشخیص میدید تاپیکی باز کنید تا این بحث رو اونجا ادامه بدیم

ادرس تاپیک رو لطفا همینجا درج کن که دوستان دیگه هم بیان

ممنونم

سوالات کیف پول بیت کوین - پشتیبانی فنی - انجمن های پولفا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
نمیخوام نا امیدتون کنم .
اما با اینکه ایده بیت کوین رو دوست دارم و یه جور تو دهنی به هرچی دولته زده و اساس کارش ایجاد بازار آزاد Free market و اقتصاد لیبرالیسمی Liberalism هست که فریدمن آرزوست رو داشت اما به سختی میشه از این سیستم ماهی 1 بیت بدست آورد !
من نه تو فورم های ایرانی نه خارجی ندیدم کسی واقعآ تونسته باشه با این سیستم پول خوبی به جیب زده باشه . اما بازم جلوی کسی رو نمیخوام بگیرم امیدوارم تو این زمینه موفق باشید .
اگه این پروژتون خوب پیش بره و به درآمد قابل توجهی برسه من هم روش سرمایه گذاری میکنم . اما تا اون موقع این ایده رو نادیده میگیرم Ignored

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
نمیخوام نا امیدتون کنم .
اما با اینکه ایده بیت کوین رو دوست دارم و یه جور تو دهنی به هرچی دولته زده و اساس کارش ایجاد بازار آزاد Free market و اقتصاد لیبرالیسمی Liberalism هست که فریدمن آرزوست رو داشت اما به سختی میشه از این سیستم ماهی 1 بیت بدست آورد !
من نه تو فورم های ایرانی نه خارجی ندیدم کسی واقعآ تونسته باشه با این سیستم پول خوبی به جیب زده باشه . اما بازم جلوی کسی رو نمیخوام بگیرم امیدوارم تو این زمینه موفق باشید .
اگه این پروژتون خوب پیش بره و به درآمد قابل توجهی برسه من هم روش سرمایه گذاری میکنم . اما تا اون موقع این ایده رو نادیده میگیرم Ignored

دوست عزیز من در حال حاضر ماهی ۳۰۰۰ دلار درامد دارم که تازه هیچی نیست. اونهائی که طراحی چیپ میکنند انقدر درامد داران که نمیتونم عدد بدم اینجا . شما حتما ندیدی ولی مطمئن باش که انقدر هستند که این روزها سایتی نیست که ازش صحبت نکنه.

یه نگاهی به Bitcointalk.org بنداز ببین چه خبره .

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
پولفا جان در مورد طراحی چیپ میتونی توضیح بدی؟ لینک مرتبط هم بود لطفا بذار.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز من در حال حاضر ماهی ۳۰۰۰ دلار درامد دارم که تازه هیچی نیست. اونهائی که طراحی چیپ میکنند انقدر درامد داران که نمیتونم عدد بدم اینجا . شما حتما ندیدی ولی مطمئن باش که انقدر هستند که این روزها سایتی نیست که ازش صحبت نکنه.

یه نگاهی به Bitcointalk.org بنداز ببین چه خبره .

یعنی شما ماهی 10 میلیون تومان از بیت کوین درآمد دارید ؟
میشه بگید پروژتون رو از کی و چطور شروع کردید و الان در چه مرحله ایی هست ؟
طبق تخمین های زده شده مقدار بیت کوین موجود حدود 12 میلیونه که در سال آینده این مقدار به 13 میلیون میرسه با توجه به اینکه میگید خیلیها روش دارن کار میکنند فرض کنید تو کل جهان 10 میلیو نفر هم در حال استخراج هستن و این 1 میلیون رو تقسیم بر 10 میلیون بکنید یعنی نفری سالی 0.1 بیت کوین به طور متوسط میتونه تولید کنه حالا شما طور ماهی 30 تا بیت کوین بدست میارید ؟ اگه واقعا این همه درامد داره بگید ما هم زودتر سرمایه گذاری کنیم .

Total_bitcoins_over_time.png

pedramzand

Registered User
لایک‌ها
29
این بیت کوین سیستم خیلی جالبی هست چند وقت پیش رفته بودم تو سیستم تور تمام سایت های خلاف که اس ل ح ه و م و ا د میفروشن از بیت کوین استفاده میکردن
تو سایتاشون هم نوشته بودن به هیچ عنوان تراکنش ها قابل ردیابی نیست.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
یعنی شما ماهی 10 میلیون تومان از بیت کوین درآمد دارید ؟
میشه بگید پروژتون رو از کی و چطور شروع کردید و الان در چه مرحله ایی هست ؟
طبق تخمین های زده شده مقدار بیت کوین موجود حدود 12 میلیونه که در سال آینده این مقدار به 13 میلیون میرسه با توجه به اینکه میگید خیلیها روش دارن کار میکنند فرض کنید تو کل جهان 10 میلیو نفر هم در حال استخراج هستن و این 1 میلیون رو تقسیم بر 10 میلیون بکنید یعنی نفری سالی 0.1 بیت کوین به طور متوسط میتونه تولید کنه حالا شما طور ماهی 30 تا بیت کوین بدست میارید ؟ اگه واقعا این همه درامد داره بگید ما هم زودتر سرمایه گذاری کنیم .

مشاهده پیوست 390820

دلیلی نداره دروغ بگم دوست عزیز.

بسیاری از آدمها هستند که درامد دارند و بسیاری هم هستند که ندارن .

حالا من که از ۱ ساله پیش شروع کردم به کار کردن اولش با کارت گرافیک و در حال هزار با کارت گرافیک و دستگاه FPGA و ASIC . یک مقدار باید تخصصی کار کرد بیت کوین رو.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلیلی نداره دروغ بگم دوست عزیز.

بسیاری از آدمها هستند که درامد دارند و بسیاری هم هستند که ندارن .

حالا من که از ۱ ساله پیش شروع کردم به کار کردن اولش با کارت گرافیک و در حال هزار با کارت گرافیک و دستگاه FPGA و ASIC . یک مقدار باید تخصصی کار کرد بیت کوین رو.

این طراحی چیپ چیه داستانش؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
این طراحی چیپ چیه داستانش؟

سلام دوست عزیز.

جالب بودم واسم سوالت در مورد طراحی چیپ.

در واقع مربوط به چیپهای ASIC هستش که بسیار کار پیچیده ای هستش و جدید ترین تکنولوژی دستگاه های استخراج بیت کوین در حال حاضر همین ASIC ها هستند که شرکت خود ما در حال صحبت با چند کمپانی هستش برای تولید این چیپ ها .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
[h=1]راه اندازی اولین Pool لایت کوین ایران توسط Poolfa[/h]

با سلام خدمت همه دوستان دوستان و بازدید کنند‌های سایت. خوشحال هستم که پروژه جدیدی رو در راستای رشد و گسترش پول‌های دیجیتال در ایران به شما دوستان معرفی‌ کنم. با توجه به رشد سریع لایت کوین در کنار بیتکوین و قابل دسترس بودن ابزار استخراج برای درصد بیشتری از دوستان، چند وقتی‌ هستش که برای Pool اختصاصی سایت مشغول کار هستیم تا به امید خدا اولین Pool لایت کوین ایرانی‌ رو راه اندازی کنیم. دلیل اینکه ما تصمیم گرفتیم تا استخر لایت کوین رو قبل از بیتکوین آماده بهر برداری کنیم، مشخصا به ۲ بخش تقسیم می‌شه. ۱. پر سود تر بودن استخراج لایت کوین در بازه زمانی‌ فعلی‌ و آیندهٔ نزدیک.۲. در دسترس تر بودن ابزار استخراج برای قشر وسیعتری از مردم. خوشحال میشم اگر هرکدوم از عزیان که می‌تونه کمکی‌ کنه در همین تاپیک اعلام آمادگی کنه.در همین تاپیک اطلاعات بیشتر در مورد زمان و مشخصات سرور در پست‌های آینده اعلام خواهد شد.

بالا