• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
این کیف پول بیت کوین رو کجا می شه ساخت؟
من یه دونه تو این سایت ساختم:
https://blockchain.info
معتبره؟

این چیه؟:
MultiBit is a secure, lightweight, international Bitcoin wallet for Windows, MacOS and Linux

MultiBit makes performing Bitcoin transactions quick and simple
MultiBit comes in a variety of languages because Bitcoin is without borders
MultiBit is free and open source under the MIT license
MultiBit is easy to install

Download page

کیف پول بیت کوین هم آنلاین میتونه باشه هم آفلاین . که برای کسانی که تو ایران هستند کیف پول آنلاین پیشنهاد میشه .

آدرس کیف پول آنلاین : https://blockchain.info/en/wallet/

amin7x

Registered User
لایک‌ها
23
جایی هست که بیت کوین رو به دلار تبدیل کنند؟ بعد بریزند توی حساب پی پال؟
البته با سورس معتبر

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
جایی هست که بیت کوین رو به دلار تبدیل کنند؟ بعد بریزند توی حساب پی پال؟
البته با سورس معتبر

کسی به پی پال نمیریزه . همه به اکانت بانک میریزن .

ولی ما اینکار رو میکنیم . به هر جائی که بخواهید میریزیم . چه به ریال چه به دلار یا یورو .

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
یه سایتی رو معرفی کنید
با این گرافیک ممولی ببینم چقدر استخراج داره

amin7x

Registered User
لایک‌ها
23
کسی به پی پال نمیریزه . همه به اکانت بانک میریزن .

ولی ما اینکار رو میکنیم . به هر جائی که بخواهید میریزیم . چه به ریال چه به دلار یا یورو .

هر بیت کوین چند تومن حساب میکنید؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
هر بیت کوین چند تومن حساب میکنید؟

بستگی به روزش داره دوست عزیز .

چون هم به قیمت بیت کوین بستگی داره و هم به قیمت دلار .

هرچی هم بیشتر باشه کمتر ازتون فی میگیریم .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان یک آموزش ۵ قسمتی استخراج لایت کوین در دست تهیه هستش . قسمت اول رو میتونید اینجا بخونید .

قسمت اول

این آموزش گام به گام هستش .

امیدوارم که دوستان خوششون بیاد .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان عزیز میتونن از ویکی پولفا برای مقایسه سخت افزار ها در بیت کوین استفاده کنند .

سعی میکنیم تا چند وقت آینده این صفحه رو برای لایت کوین هم تهیه کنیم .

ممنون .

مقایسه سخت‌افزار استخراج

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان ،

بالاخره ترجمه کتاب آموزش مقدماتی بیت کوین توسط پولفا به پایان رسید.

این کتاب یک خلاصه ای از بیت کوین و طرز کار با اون هستش که دوستان میتونند استفاده کنند .

امیدواریم با انتشار این کتاب در انجمن های فارسی سطح آگاهی افراد نسبت به بیت کوین بالا برود .

با تشکر
پولفا

لینک دانلود کتاب

در ضمن دوستان قسمت بعدی آموزش گام به گام استخراج لایت کوین هم آماده شد که دوستان میتوانند از اینجا استفاده کنند.

قسمت سوم : نصب بر روی ویندوز

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اين دستگاه های تخصصی استخراج برای خريد هست؟کسی خبر داره؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
الان که با سایت Alloscomp محاسبه کردم برای 4 کارت گرافیک 7970 که قدرت محاسبات 2200 مگاهش رو فراهم میکنه

در هر ماه فقط $78.01 کسب میشه که با ضرب در نرخ برابری ریال نسبت دلار 32000 تومان میشه 2460000 ریال یا 246000 تومان در ماه که

نسبت به این همه هزینه برای این سیستم به صرفه نیست. شاید قبلاً درآمد بهتر بود و خرید این سیستم توجیه داشت ولی الان با اومدن

ASIC و پردازنده های اختصاصی با توان محاسباتی بالا و بالا رفتن نرخ سختی محاسبه بلاکها و افزایش تعداد ماینرها، این کار برای کاربران

ایرانی که تورم 300 درصدی رو تجربه میکنن و به دستگاه های ASIC هم دسترسی ندارند در حال حاضر به صرفه نیست. البته اگه کسی

دستگاه ASIC رو خریداری کنه و این دستگاه خیلی سریع به دستش برسه و از همین الان دستگاه رو راه اندازی کنه، بسته به قدرت محاسباتی

دستگاه ظرف مدت یک ماه به سود چند میلیون تومانی دست پیدا میکنه.

این نظر منه، اساتید محترم اگه میبینن جایی رو اشتباه گفتم لطفاً اصلاح کنن.

• Like
Reactions: e.m

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام به دوستان عزيز
من توي پولفا عضو هستم ولي اونجا جواب درستي نگرفتم و كلا منصرف شدم
يه سري دستگاه‌هاي يو اس پي توي سايت برا فروش گذاشته بود كه دربارشون پرسيدم گفتن خوب نيستو برنامه ريزي نشده هستو ...
من الان با سيستم خودم حساب كردم مي‌تونم روزي 5 سنت در بيارم. پولشو ندارم كه گرافيكهاي خفن بخرم چون هزينه اون در ايران بين 800 تا 900 هزار تومن ميشه
300-400 تومن مي‌تونم هزينه كنم. لگه ميشه باهاش جواب بگيرم راه حل بده عزيز

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام به دوستان عزيز
من توي پولفا عضو هستم ولي اونجا جواب درستي نگرفتم و كلا منصرف شدم
يه سري دستگاه‌هاي يو اس پي توي سايت برا فروش گذاشته بود كه دربارشون پرسيدم گفتن خوب نيستو برنامه ريزي نشده هستو ...
من الان با سيستم خودم حساب كردم مي‌تونم روزي 5 سنت در بيارم. پولشو ندارم كه گرافيكهاي خفن بخرم چون هزينه اون در ايران بين 800 تا 900 هزار تومن ميشه
300-400 تومن مي‌تونم هزينه كنم. لگه ميشه باهاش جواب بگيرم راه حل بده عزيز

دوست عزیز من که در بالا هم توضیح دادم، درجه سختی محاسبات الگوریتم کدگذاری بیت کویین به خاطر استفاده از

دستگاه های اختصاصی ASIC توسط کاربران بالا رفته و استفاده از 4 کارت گرافیک قدرتمند هم ماهیانه 246 هزار تومان

برای شما بیشتر نداره که اگه هزینه برق و هزینه استهلاک ماهیانه کارت های گرافیک رو محاسبه کنیم عملاً شما

سودی نکردید.

در حال حاضر دستگاههای ASIC توان محاسبه 100، 200، 400 و 1500 گیگا هش دارن که قدرت 2.5 گیگاهش

4 کارت گرافیک 7970 در مقابل آنها اصلاً رقمی نیست و الگوریتم بیت کویین طوری نوشته شده که هر چقدر قدرت

محاسبات دستگاه ها بیشتر شود برای آنکه مدت محاسبه هر بلوک کمتر از 10 دقیقه نشود، درجه سختی محاسبات

الگوریتم به طور خودکار بیشتر میشود تا ارزش این ارز اینترنتی افت نکند، بنابراین با ورود دستگاه های اختصاصی

محاسبات جدید، محاسبه الگوریتم با 4 کارت گرافیک هم بی فایده است و آب در هاون کوبیدن است.

اگه میتونید دستگاه های اختصاصی شرکتی مثل kncminer را که از چیپهای اختصاصی بهره میبرند و قدرت آنها از

100 تا 400 گیگا هش میباشد را خریداری کنید، علاوه بر بازگشت سرمایه، سود قابل توجهی کسب میکنید.

بالا