مبارک باشه.از زمان پرداخت تا تحویل چقدر طول کشید؟و اگه الان هم کسی پیش خرید کنه همینقدر طول میکشه؟در مورد فرومتون جه کار کردین؟
قیمت دستگاه 5000 دلاره و فکر کنم یک ماه طول میکشه ارسال کنند
الان شما روزی بیشتر از 150 دلار بیت کوین استخراج می کنید درسته
فعلا دستگاه قویتری که تو برنامشون نیست.
ولی شما میتونید با صرافی پول رو برای ما بفرستید که کارهای خرید رو براتون انجام بدیم .
ژانویه فکر میکنم که اینها سری بعدی سفارشات رو تحویل میدند .
ما براتون پست میکنیم , فکر هم نکنم مشکله زیادی در گمرک داشته باشید , اونجا هم میشه انجام داد و کمکتون کرد برای ترخیص . البته اگه مشکلی پیش بیاد .
5000 دلار ضرب در 3000 تومان تقریبی =تقریبا میشه 15 میلیون تومان
خوب روزی 250 دلار ضرب در 3000 =روزی 750 هزار تومان ضرب در 30 = تقریبا ماهیانه 22500000 ( بیست و دو میلیون و پانصد هزار تومان)
نمیدونم درست حساب کردم یا نه؟؟
این یه طرف ماجراست _ طرف دیگه باید هزینه برق رو حساب کرد به چه صورته تو ایران فکر کنم به صرفه نباشه
کشورهای خارجی خیلی ارزون تر یا مفتیه
5000 دلار ضرب در 3000 تومان تقریبی =تقریبا میشه 15 میلیون تومان
خوب روزی 250 دلار ضرب در 3000 =روزی 750 هزار تومان ضرب در 30 = تقریبا ماهیانه 22500000 ( بیست و دو میلیون و پانصد هزار تومان)
نمیدونم درست حساب کردم یا نه؟؟
این یه طرف ماجراست _ طرف دیگه باید هزینه برق رو حساب کرد به چه صورته تو ایران فکر کنم به صرفه نباشه
کشورهای خارجی خیلی ارزون تر یا مفتیه
BitCoin را چگونه بدست میاورند؟
بدست اوردن اعتبار بیت کویین از راه های زیر ممکن هست :
surveys, facebook games, iphone games, android games
همچنین سایت های زیادی هم مقدار کمی را به عنوان اشنایی با این واحد پول اینترنتی دراختیار مردم میگذارند.
جالب هست بدانید که ارزش هر BitCoinبرابر است با 8.41 دلار لیبرتی رزرو یا پرفکت مانی.
مشاهده پیوست 179333
پستی که کوت کردی مال بیشتر از یک سال پیشه،اون موقع راحت به دست میومد بیت کوین ولی الان دیگه به این راحتی ها نیست.چجوري از بازي هاي فيسبوك ميشه بيت كوين بدست آورد؟؟؟؟
چجوري از بازي هاي فيسبوك ميشه بيت كوين بدست آورد؟؟؟؟
پستی که کوت کردی مال بیشتر از یک سال پیشه،اون موقع راحت به دست میومد بیت کوین ولی الان دیگه به این راحتی ها نیست.
دستگاه خودتونو میخاین بفروشید یا نمایندگی گرفتید؟چون خود شرکت که هنوز فقط پیش فروش میکنه.پولفا تا همین چند روز آینده , اطلاعیه فروش این دستگاه رو به صورت تحویل فوری بر روی سایت قرار میده .
شما میتونید از طریق صرافی پرداخت رو انجام بدید .
بیتکوین رو هم سایت پولفا و هم بسیاری از سایت های دنیا براتون چنج میکنند .
در مورد ترخیص هم ما میتونیم کمکتون کنیم , البته اگه به مشکلی خوردید که نمیخورد.
لطفا دوستان بدون که دیگه دوران این حرفها که قانون جلوش رو میگیره و امریکا میبنده اینها گذشته ! تقریبا تمامی کشورهای بزرگ دنیا قانون خودشون رو برای بیت کوین تصویب کردند . ی دوستی بود هی میگف که اینو میبندند , نمیدونم کجاس :د
دومین جدید رو هم برای مشکل فیلترینگ اعلام میکنم به دوستان .
ممنون .
دستگاه خودتونو میخاین بفروشید یا نمایندگی گرفتید؟چون خود شرکت که هنوز فقط پیش فروش میکنه.
حضوری تحویل میدید؟نخیر . ما ٧ دستگاه سفارش داده بودیم که در دو نوبت به دست ما رسیده . که یک سری رو میگذاریم واسه فروش.
حضوری تحویل میدید؟