• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

bene

Registered User
لایک‌ها
481
قیمت دستگاه 5000 دلاره و فکر کنم یک ماه طول میکشه ارسال کنند
الان شما روزی بیشتر از 150 دلار بیت کوین استخراج می کنید درسته

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
مبارک باشه.از زمان پرداخت تا تحویل چقدر طول کشید؟و اگه الان هم کسی پیش خرید کنه همینقدر طول میکشه؟در مورد فرومتون جه کار کردین؟

فعلا دستگاه قویتری که تو برنامشون نیست.

ولی شما میتونید با صرافی پول رو برای ما بفرستید که کارهای خرید رو براتون انجام بدیم .

ژانویه فکر میکنم که اینها سری بعدی سفارشات رو تحویل میدند .

ما براتون پست میکنیم , فکر هم نکنم مشکله زیادی در گمرک داشته باشید , اونجا هم میشه انجام داد و کمکتون کرد برای ترخیص . البته اگه مشکلی پیش بیاد .

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
قیمت دستگاه 5000 دلاره و فکر کنم یک ماه طول میکشه ارسال کنند
الان شما روزی بیشتر از 150 دلار بیت کوین استخراج می کنید درسته

بله در حال حاضر با این قیمت روزی ٢٥٠ دلار تقریبئ .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
فعلا دستگاه قویتری که تو برنامشون نیست.

ولی شما میتونید با صرافی پول رو برای ما بفرستید که کارهای خرید رو براتون انجام بدیم .

ژانویه فکر میکنم که اینها سری بعدی سفارشات رو تحویل میدند .

ما براتون پست میکنیم , فکر هم نکنم مشکله زیادی در گمرک داشته باشید , اونجا هم میشه انجام داد و کمکتون کرد برای ترخیص . البته اگه مشکلی پیش بیاد .

5000دلار از کجا بیاریم آخه؟
دوست من بعدش دلاراتون رو به چه بانکی میریزید؟پی پال؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عجب چیز خوفیه :D
یعنی واقعا میشه با این روزی 250 دلار درآمد داشت!؟ :eek:
میشه یه خورده توضیح بدید در موردش،چطوری نقد می کنیم بیت کوین ها رو و...

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
5000 دلار ضرب در 3000 تومان تقریبی =تقریبا میشه 15 میلیون تومان

خوب روزی 250 دلار ضرب در 3000 =روزی 750 هزار تومان ضرب در 30 = تقریبا ماهیانه 22500000 ( بیست و دو میلیون و پانصد هزار تومان)

نمیدونم درست حساب کردم یا نه؟؟

این یه طرف ماجراست _ طرف دیگه باید هزینه برق رو حساب کرد به چه صورته تو ایران فکر کنم به صرفه نباشه

کشورهای خارجی خیلی ارزون تر یا مفتیه

bene

Registered User
لایک‌ها
481
هر گیگاهرتز یک وات مصرف می کنه یعنی دستگاه 550 گیگا مصرفش در دو ماه 800 کیلو وات هست
با محاسبه این سایت میشه 60 هزار تومن یا 20 دلار دو ماه محاسبه‌ آسان صورت حساب مصرف برق خانگی
یعنی مصرف برقش در مقایسه با درامدش خیلی ناچیز هست .
فقط خرید این دستگاه دو ریسک داره یکی اینکه دولت آمریکا بیاد اکسچنجرهای بیت کوین را تعطیل کنه مثل لیبرتی و دوم دستگاه به هر صورتی بدست مصرف کننده نرسه
البته درامد دستگاه با توجه به سخت شدن استخراج بیت کوین هر ماه کمتر میشه
اینجا می تونید حدود درامدتان را محاسبه کنید Mining Calculator - BitClockers Bitcoin Mining Pool

خوب روزی 250 دلار ضرب در 3000 =روزی 750 هزار تومان ضرب در 30 = تقریبا ماهیانه 22500000 ( بیست و دو میلیون و پانصد هزار تومان)

این یه طرف ماجراست _ طرف دیگه باید هزینه برق رو حساب کرد به چه صورته تو ایران فکر کنم به صرفه نباشه

بن مال خر است

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53

اتفاقا برق در کشور های خارجی بسیار گرون هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
BitCoin را چگونه بدست میاورند؟
بدست اوردن اعتبار بیت کویین از راه های زیر ممکن هست :
surveys, facebook games, iphone games, android games
همچنین سایت های زیادی هم مقدار کمی را به عنوان اشنایی با این واحد پول اینترنتی دراختیار مردم میگذارند.
جالب هست بدانید که ارزش هر BitCoinبرابر است با 8.41 دلار لیبرتی رزرو یا پرفکت مانی.
مشاهده پیوست 179333

چجوري از بازي هاي فيسبوك ميشه بيت كوين بدست آورد؟؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چجوري از بازي هاي فيسبوك ميشه بيت كوين بدست آورد؟؟؟؟
پستی که کوت کردی مال بیشتر از یک سال پیشه،اون موقع راحت به دست میومد بیت کوین ولی الان دیگه به این راحتی ها نیست.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
پستی که کوت کردی مال بیشتر از یک سال پیشه،اون موقع راحت به دست میومد بیت کوین ولی الان دیگه به این راحتی ها نیست.

میدونم مال یه سال پیشه ولی گفته که میشه!!
می‌خوام بدونم چجوری؟؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
پولفا تا همین چند روز آینده , اطلاعیه فروش این دستگاه رو به صورت تحویل فوری بر روی سایت قرار میده .

شما میتونید از طریق صرافی پرداخت رو انجام بدید .

بیتکوین رو هم سایت پولفا و هم بسیاری از سایت های دنیا براتون چنج میکنند .

در مورد ترخیص هم ما میتونیم کمکتون کنیم , البته اگه به مشکلی خوردید که نمیخورد.

لطفا دوستان بدون که دیگه دوران این حرفها که قانون جلوش رو میگیره و امریکا میبنده اینها گذشته ! تقریبا تمامی کشورهای بزرگ دنیا قانون خودشون رو برای بیت کوین تصویب کردند . ی دوستی بود هی میگف که اینو میبندند , نمیدونم کجاس :د

دومین جدید رو هم برای مشکل فیلترینگ اعلام میکنم به دوستان .

ممنون .

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
پولفا تا همین چند روز آینده , اطلاعیه فروش این دستگاه رو به صورت تحویل فوری بر روی سایت قرار میده .

شما میتونید از طریق صرافی پرداخت رو انجام بدید .

بیتکوین رو هم سایت پولفا و هم بسیاری از سایت های دنیا براتون چنج میکنند .

در مورد ترخیص هم ما میتونیم کمکتون کنیم , البته اگه به مشکلی خوردید که نمیخورد.

لطفا دوستان بدون که دیگه دوران این حرفها که قانون جلوش رو میگیره و امریکا میبنده اینها گذشته ! تقریبا تمامی کشورهای بزرگ دنیا قانون خودشون رو برای بیت کوین تصویب کردند . ی دوستی بود هی میگف که اینو میبندند , نمیدونم کجاس :د

دومین جدید رو هم برای مشکل فیلترینگ اعلام میکنم به دوستان .

ممنون .
دستگاه خودتونو میخاین بفروشید یا نمایندگی گرفتید؟چون خود شرکت که هنوز فقط پیش فروش میکنه.

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دستگاه خودتونو میخاین بفروشید یا نمایندگی گرفتید؟چون خود شرکت که هنوز فقط پیش فروش میکنه.

نخیر . ما ٧ دستگاه سفارش داده بودیم که در دو نوبت به دست ما رسیده . که یک سری رو میگذاریم واسه فروش.

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
یک سوال از دوستان متخصص در زمینه بیت کوین :
ما یک تولیدی زدیم اما به دلیل قانون کار مزخرف ایران و نبود نیروی متخصص در این زمینه صرف نمیکند تولیدی را با این تعداد کارگر نگه داریم
و میخواهیم تعدادی از ماشین آلات را به قیمت خوب رد کنیم و سرمایه را در جایی دیگر به کار بیاندازیم .
از این جهت که بازار آزاد ایران محدود است به نظر میآید نمیتوان امید زیادی به کارهای تولیدی و رقابتی داشت .
خلاصه اینکه به نظر شما صرف میکند چیزی بالغ بر 80 تا 100 میلیون تومان بیت کوین خریداری کنیم ؟ چون من که چارت بیت کوین را دیدم
متوجه شدم قیمت این ارز اینترنتی از سال پیش تا کنون 50 برابر شده است آیا این روند صعودی ادامه دارد ؟
آیا ایالات متحده میتواند با توانایی هایی که در بازار های مالی جهان در اختیار دارد این ارز را به کلی تعطیل کند یا قیمت آن را بشکند ؟
لطفآ خطرات پیش روی این کار را برای من دقیقا تشریح کنید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من حساب بیت کوین دارم
یه نفر راهنمایی کنه من بخوام دلار پرفکتم رو بریزم به حساب بیت کوین باید چکار کنم؟ میخوام دلار پرفکت رو به بیت کوین تبدیل کنم
ممنون

بالا