• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74

فکر کنم بخاطر تغییر آی پی مکرر باشه یا شاید واسه آی پی ایران اینجوری شده

دوستان 25 دلار بیت کویین موجوده کسی خواست با یک دلار تخفیف فروخته میشه :rolleyes:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا دهنتون سرویس یعنی چی از 100 دلار شد 1000 دلاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یعنی 100 دلار میخریدی الان 1000 تا میبود:wacko:

economist

Registered User
لایک‌ها
165
نیازمند 7دلار بیت کوین جهت خرید اینترنتی. پخ بدین

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
بلاخره من حساب بیت کویین رو ساختم
فقط چندتا سوال؟
1- چه فرقی بین شماره حساب و این Identifier هست؟
این Identifier رو باید جایی یاداشت کنیم؟
2- چندتا سایت مطمعن و ساده برای شروع کسب درآمد بهم معرفی کنین

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
آقا دهنتون سرویس یعنی چی از 100 دلار شد 1000 دلاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر واییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یعنی 100 دلار میخریدی الان 1000 تا میبود:wacko:

یادمه در حدود ٥ ماه پیش بود که من هرچی تلاش میکردم دوستان رو قانع کنم که سرمایه گذاری کنن , هیچکی گوش نمیکرد. همین الان هم اگه دوستان رو لایت کوین کار کنند , مطمئن باشن که ضرر نمیکنند.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
فقط چندتا سوال؟

دوستان راهنمایی کنن

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان راهنمایی کنن

اگه منظورتون از
Identifier
همون تو سایت بلاک چین هستش که ماله لاگین کردنت هستش , ولی شماره حساب کیف پول بیت کوین یک چیزه دیگش . مثل شماره حساب بانک تون . میتونید بسازید توی سایت بلاک چین و یا بصورت آفلاین با نرم افزار خود بیت کوین .

شما باید مطالعه زیادی در رابطه با ارزهای مجازی داشته باشی , اینجوری نیست که با ٢ تا سؤال ساده همچیز حل بشه . و آموزش از طریق جواب دادن در پست مطمئن باشید که جوابگو کار نیس .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
شما باید مطالعه زیادی در رابطه با ارزهای مجازی داشته باشی , اینجوری نیست که با ٢ تا سؤال ساده همچیز حل بشه . و آموزش از طریق جواب دادن در پست مطمئن باشید که جوابگو کار نیس .

ممنون منبع خوب معرفی میکنین برای شروع کار

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
کدوم سایتها واریز فوری دارند به حساب بیت کوین برای تست میخوام چون توی کوین اد و پی تی سی کلیک فعالیت کردم چندتا آگهی کلیلک کردم ولی هیچی واریز نکرد برام

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
Earn Free Bitcoins | BitcoinGet بهترین سایت برای تسک زدن قیمتاشم مناسبه حدود 12 ساعته واریز میکنه به خسابتون
کدوم سایتها واریز فوری دارند به حساب بیت کوین برای تست میخوام چون توی کوین اد و پی تی سی کلیک فعالیت کردم چندتا آگهی کلیلک کردم ولی هیچی واریز نکرد برام

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
فقط چندتا سوال؟

منکه 5تا سایت بهت معرفی کردم عزیز. ثبت نام نکردی؟

https://coinad.com/?r=IUVSYLIFD68OM5W

http://btcclicks.com/?r=dc16705c

دو سایت بالا در ازای دیدن آگهی بیت کوین میده.

FreeBitco.in - Win free bitcoins every hour!

این سایت خیلی جالب بیت کوین میده.بعد از ثبت نام و ورود یه باکس خالی هست که بالاش یه عدد نوشته . این عدد رو داخل باکس بنویسید بعد روی ROLL که زیر همون باکس هست کلیک کنید.بطور شانسی مبلغی رو بتون میده و تا یک ساعت بعد خبری نیس.بعد از یک ساعت مجددا همین روند رو طی کنید و در واقع هر یکساعت بیت کوین جمع کنید.

BitCoin4YOU.net - Free Bitcoins

این سایت که فوق العاده راحته. وقتی وارد شدید آدرس کیف پولتونو بدید و وارد شید.همین. بعد یه صفحه باز میشه که بالای صفحه یه ساعت به صورت معکوس داره کار میکنه.3 دقیقه بیشتر نیست.نگران نباشید.وقتی 3 دقیقه تموم شد یه next گوشه سمت راست بالا ظاهر میشه اونو بزنید.والسلام.بیت کوین به حسابتون واریز میشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی بیت کوین جمع کنید.

Earn Free Bitcoins | BitcoinGet

با دیدن ویدئو ها و انجام تسکها بیت کوین جمع کنید.پرداخت فوری به کیف پولتان

زودتر ثبت نام کن هر یک روز که دیر بشه حداقل 3000 میکرو رو از دست میدی

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

عزیزم تو برو ثبت نام کن اگه واریز نکردن اون با من :D
هر کدوم از این سایتا یه حداقل برداشت دارن به محض اینکه به اون حداقله برسی سریع پرداخت میشه.تو فقط به اون حداقله که نهایتش یه هفته طول میکشه برس تا پرداختیشونو ببینی.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون با لینکهای که دادین عضو شدم یعنی زیر مجموعتون شدم
فقط یه سوال این سایتی که شانسی بیت کوین میده همون لحظه واریز نمیکنه من رول رو زدم و You win 0.00000178 BTC! بیت کوین بهم داد ولی رفتم تو حسابم میبینم حسابم صفره هنوز حکایت چیه؟

بالا