• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
یک سوال از دوستان متخصص در زمینه بیت کوین :
ما یک تولیدی زدیم اما به دلیل قانون کار مزخرف ایران و نبود نیروی متخصص در این زمینه صرف نمیکند تولیدی را با این تعداد کارگر نگه داریم
و میخواهیم تعدادی از ماشین آلات را به قیمت خوب رد کنیم و سرمایه را در جایی دیگر به کار بیاندازیم .
از این جهت که بازار آزاد ایران محدود است به نظر میآید نمیتوان امید زیادی به کارهای تولیدی و رقابتی داشت .
خلاصه اینکه به نظر شما صرف میکند چیزی بالغ بر 80 تا 100 میلیون تومان بیت کوین خریداری کنیم ؟ چون من که چارت بیت کوین را دیدم
متوجه شدم قیمت این ارز اینترنتی از سال پیش تا کنون 50 برابر شده است آیا این روند صعودی ادامه دارد ؟
آیا ایالات متحده میتواند با توانایی هایی که در بازار های مالی جهان در اختیار دارد این ارز را به کلی تعطیل کند یا قیمت آن را بشکند ؟
لطفآ خطرات پیش روی این کار را برای من دقیقا تشریح کنید

در بلند مدت توصیه نمیشه.ریسک داره.من که خودم حد میزنم یه قضیه پشت این خوابیده!
من حساب بیت کوین دارم
یه نفر راهنمایی کنه من بخوام دلار پرفکتم رو بریزم به حساب بیت کوین باید چکار کنم؟ میخوام دلار پرفکت رو به بیت کوین تبدیل کنم
ممنون

باید سایت تبدیل انلاین مطمعن پیدا کنی.توانجمن هم بعضیا مبادله میکنن.
exchange perfect money to bitcoic

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من زمانی که یک واحدش 2 دلار بود می خواستم یه 300 واحدی بخرم ولی نمیدونم چرا تنبلی کردم و این کار را نکردم
با توجه به اینکه استخراجش در یک ماهه گذشته به شدت سخت شده ارزشش هم خیلی زیاد تر شده
ولی در کل ارزش این پول به چند تا سایت اکسچنجر بستگی داره و اگر دولت آمریکا روش دست بگذاره و با تعطیلی چندتا سایت حتی می تونه این پول الکترونیکی را نابود کنه .
کلا دنیای اقتصاد آزاد بر پایه عرضه و تقاضا هست و کسی نمی تونه فردا را پیش بینی کنه
استقبال از این پول الکترونیکی هم به این خاطر هست که عملیات پول شویی ، خرید اسلحه ، خرید مواد مخدر و هک حسابهای بانکی و .. به راحتی با این سیستم مالی صورت می گیره بدون اینکه فروشنده شناسایی بشه .
جالبه بدونید چند ماه گذشته در پی انتشار خبر ویروسی در دزدی از حسابهای بیت کوینی ارزش بیت کوین از حدود 160 دلار به 50 دلار در یکی دو روز سقوط کرد .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
جدا اگر کسی قبلا یه مقدار میخرید الان میلیارد میبود

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اینو دیدم واقعا جالب هست جالبه ارزش بیت کوین هم روز به روز داره میره بالا

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
من زمانی که یک واحدش 2 دلار بود می خواستم یه 300 واحدی بخرم ولی نمیدونم چرا تنبلی کردم و این کار را نکردم
با توجه به اینکه استخراجش در یک ماهه گذشته به شدت سخت شده ارزشش هم خیلی زیاد تر شده
ولی در کل ارزش این پول به چند تا سایت اکسچنجر بستگی داره و اگر دولت آمریکا روش دست بگذاره و با تعطیلی چندتا سایت حتی می تونه این پول الکترونیکی را نابود کنه .
کلا دنیای اقتصاد آزاد بر پایه عرضه و تقاضا هست و کسی نمی تونه فردا را پیش بینی کنه
استقبال از این پول الکترونیکی هم به این خاطر هست که عملیات پول شویی ، خرید اسلحه ، خرید مواد مخدر و هک حسابهای بانکی و .. به راحتی با این سیستم مالی صورت می گیره بدون اینکه فروشنده شناسایی بشه .
جالبه بدونید چند ماه گذشته در پی انتشار خبر ویروسی در دزدی از حسابهای بیت کوینی ارزش بیت کوین از حدود 160 دلار به 50 دلار در یکی دو روز سقوط کرد .

اصلآ این ارز هیچ وقت به دو دلار نرسیده قیمتش چارت ها از 10 دلار نشون میدن .

bene

Registered User
لایک‌ها
481

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
پولفا تا همین چند روز آینده , اطلاعیه فروش این دستگاه رو به صورت تحویل فوری بر روی سایت قرار میده .

شما میتونید از طریق صرافی پرداخت رو انجام بدید .

بیتکوین رو هم سایت پولفا و هم بسیاری از سایت های دنیا براتون چنج میکنند .

در مورد ترخیص هم ما میتونیم کمکتون کنیم , البته اگه به مشکلی خوردید که نمیخورد.

لطفا دوستان بدون که دیگه دوران این حرفها که قانون جلوش رو میگیره و امریکا میبنده اینها گذشته ! تقریبا تمامی کشورهای بزرگ دنیا قانون خودشون رو برای بیت کوین تصویب کردند . ی دوستی بود هی میگف که اینو میبندند , نمیدونم کجاس :د

دومین جدید رو هم برای مشکل فیلترینگ اعلام میکنم به دوستان .

ممنون .

درود به شما
گرونترین دستگاه به چه قیمتی هست و همینطور در ماه حداقل و حداکثر چه تعداد بیت کوئین میشه بدست آورد؟
مشخصات دستگاه ر برام پ.خ کنید (بهترین دستگاه رو)

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
ارزشش از صفر شروع شده و حالا به حدود 480 دلار رسیده در اواسط ماه ژانویه سال 2011 ارزشش 2 دلار بوده
این هم چارت کاملش به آدرس

همانطور که گفتم من با این ارز اصلا هیچ آشنایی ندارم .
ما چند وقت پیش که رفته بودیم پیش سلاطین سرمایه یکی از نوچه های آنها در تراس میانه کپ و گفتگو داغی که شکل گرفته بود گفت ما میتوانستیم سرمایه خودمان
را از سال 2010 پیش تا الان 50 برابر کنیم که از توضیحات ایشون متوجه شدیم منظورشون بیت کوین بوده .
اما مثل اینکه خیلی دیر شده مخصوصا الان که قیمت بیت کوین بالای 500 دلاره و هر لحظه احتمال ریزش وجود داره .
آینده این ارز نا مشخصه شنیدم گفته اند تا 2030 این ارز دیگر کاملآ تولیداتش متوقف میشود و از ارزش می افتد . به ویژه که شاخص درستی در دست نیست مانند
آنچه که در دانشگاه های غرب به عنوان علم اقتصاد تدریس میشود که بتوانیم از رو نمودار آینده تکنیکال این ارز را پیش بینی کنیم .

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
یک سوال تخصصی دیگر :
ما در علم اقتصاد ارزش زیادی برای کالا ها قائل هستیم مخصوصآ وقتی مقدار و منابع محدود برای تولید آن کالا وجو داشته باشد مانند طلا یا نفت .
اما برای ارزها مثل کالا ارزش خاصی قائل نمیشویم زیرا پشتوانه آنها معمولا میزان تولید و مقدار منابع طلای موجود آن کشور است گرچه عامل های زیادی نیز دخیل هستند .
آیا بیت کوین یک ارز به حساب میاید یا یک کالا ؟
آیا این دستگاه های که گفته میشود مبتوانند به تعداد بالا بیت کوین تولید کنند میتوانند لایت کوین و .... هم تولید کنند ؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
bitcoin شده $785 تا این لحظه :D
اونایی که دارن بهنره یه مقدارش رو بفروشن , البته امکان داره تا $1000 هم بره بالا بعد حبابش بترکه, که احتمالا میاد رو 300-400$ تا یه 6-7 ماه دیگه که دوباره قیمتش بره بالا...

بهتره یه مقدار بفروشید, حباب که ترکید بخرید
البته این داستان bitcoin رو خیلی جدی نگیرید, به قول خارجی ها بستگی به عمو سام داره که کی حوصلش از بیت کوین سر بره و بساطش رو جمع کنه...
ولی تا زمانی که سود هست بگیرید نوش جانتان :D

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
دو تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1:الان چه نفعی برای گرداننده گان بیت کوین داره که ما با سیستمهای قوی پازل ریاضی حل کنیم و بتونیم بیت کوین بدست بیاریم؟
2:بصورت فیزیکی هم بیت کوین ضرب شده تا حالا یا کاملا مجازی هست و هیچ سکه ای ضرب نشده؟

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
دو تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1:الان چه نفعی برای گرداننده گان بیت کوین داره که ما با سیستمهای قوی پازل ریاضی حل کنیم و بتونیم بیت کوین بدست بیاریم؟
2:بصورت فیزیکی هم بیت کوین ضرب شده تا حالا یا کاملا مجازی هست و هیچ سکه ای ضرب نشده؟

1- بیت کوین گرداننده نداره بلکه یک نوع بازار آزاد بر پایه عرضه و تقاضا میباشد که مکانیزم قیمت ها توسط اکتور های آن تعیین میشود .
2 - برای این کار انرزی مصرف میشه و مقدار مصرف انرزی هم یکی از فاکتور های مهم برای تولیدات و هزینه های دیگست .
3- ضراب خانه ها تحت نظر دولت ها اداره میشوند گمان نمیکنم ضرابخانه ای در دنیا وجود داشته باشد که چنین کاری کند و در بازار آزاد اصولا دولت حق هیچگونه دخالت اقتصادی را ندارد .

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
عاقا این خریدایی که با بیتکوین انجم میشه چجوریه
مثلا شاپ میزنن با بیت کوین باید خرید کنی ازشون اینا چجوریه
نقد کردن بیت کوین اسونه سخته چجوریه
اینا رو برام پخ میکنی یا اگه همینجا گفتی بگو صفحه چنده خیلی زیاده تا بیام پیدا کنم چشام ذوب میشه

ممنون
خدافظ

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسایی که با بیت کوین کار میکنن خوب میدونن که دیگه خیلی گرون شده الان سکه های دیگه ای هم اومده که ارزونه مثل
http://primecoin.org
http://www.ppcoin.org
Feathercoin
MicroCash - The fastest and most secure digital currency
devcoin - Devtome
Worldcoin Foundation
http://copperlark.com
https://mcxnow.com
به نظر دوستان این سکه ها هم یه روزی حالا نه مثل بیت کوین میتونه پیشرفت کنه بعضی از اینها الان در حد چند سنت هست به نظرتون ارزش خرید داره کارشناسان یه نظری بدن ببینیم چند چند هستیم

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسایی که با بیت کوین کار میکنن خوب میدونن که دیگه خیلی گرون شده الان سکه های دیگه ای هم اومده که ارزونه مثل
http://primecoin.org
http://www.ppcoin.org
Feathercoin
MicroCash - The fastest and most secure digital currency
devcoin - Devtome
Worldcoin Foundation
http://copperlark.com
https://mcxnow.com
به نظر دوستان این سکه ها هم یه روزی حالا نه مثل بیت کوین میتونه پیشرفت کنه بعضی از اینها الان در حد چند سنت هست به نظرتون ارزش خرید داره کارشناسان یه نظری بدن ببینیم چند چند هستیم

latari

Registered User
لایک‌ها
86
بالا