• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
یادمه در حدود ٥ ماه پیش بود که من هرچی تلاش میکردم دوستان رو قانع کنم که سرمایه گذاری کنن , هیچکی گوش نمیکرد. همین الان هم اگه دوستان رو لایت کوین کار کنند , مطمئن باشن که ضرر نمیکنند.

پس شما فکر میکنید اگر در لایت کویین سرمایه گذاری کنیم، جای ضرر نداره و فقط سود هست؟ برای بدست آوردن لایت کویین، نیاز به دستگاهی که معرفی کردید داریم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
اون سایت معمولا هفته ای یه بار با مشتریاش تسویه حساب میکنه
ممنون با لینکهای که دادین عضو شدم یعنی زیر مجموعتون شدم
فقط یه سوال این سایتی که شانسی بیت کوین میده همون لحظه واریز نمیکنه من رول رو زدم و You win 0.00000178 BTC! بیت کوین بهم داد ولی رفتم تو حسابم میبینم حسابم صفره هنوز حکایت چیه؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
اون سایت معمولا هفته ای یه بار با مشتریاش تسویه حساب میکنه

اتوماتیک تسویه میکنه یا باید درخواست بدم؟
بعد حسابم رو از همون بلک چین باید چک کنم ببنیم چقدر توش هست درسته؟
و این سایت http://btcclicks.com مینمم برداشت چقدره؟

Last edited:

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
پس شما فکر میکنید اگر در لایت کویین سرمایه گذاری کنیم، جای ضرر نداره و فقط سود هست؟ برای بدست آوردن لایت کویین، نیاز به دستگاهی که معرفی کردید داریم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید

اره دوست عزیز ,
شما هم میتونید لایت کوین بخرید و هم استخراج کنید .
واسه استخراج کردن به کامپوتر احتیاج دارد که کارت گرافیک خوبی داشته باشه و خنک نگه داشته شه . البته من فقط کلی گفتم و شما میتونید آموزشهای پولفا رو هم تو یوتیوب و هم سایتش بخونید . توروخدا نگید تبلیغ داری میکنی چون که اگه بخام توضیح بدم همشو باید کل آموزش هارو اینجا بنویسم .

latari

Registered User
لایک‌ها
86
اره دوست عزیز ,
شما هم میتونید لایت کوین بخرید و هم استخراج کنید .
واسه استخراج کردن به کامپوتر احتیاج دارد که کارت گرافیک خوبی داشته باشه و خنک نگه داشته شه . البته من فقط کلی گفتم و شما میتونید آموزشهای پولفا رو هم تو یوتیوب و هم سایتش بخونید . توروخدا نگید تبلیغ داری میکنی چون که اگه بخام توضیح بدم همشو باید کل آموزش هارو اینجا بنویسم .

آقا این سایت معتبر هست من میخوام 10 gh ازش خرید کنم بعد از واریز آنی راه میوفته سخت افزار چون من حساب کردم با این سرعت یک ماهه اصل پول بابت استخرج در میاد

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من کارت گرافیک لپ تاپم ATI Mobility Radeon HD 5430 هست.هر سایتی نگاه کردم نتونستم ببینم قدرتش چند کیلو هش هست؟
دوسنان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

saeed2649

Registered User
لایک‌ها
50
بالا یه قسمتی داره پرداخت اتوماتیک اتوویدورال همچین چیزی هست فک کنم تیک اونو بزنی هر هفته تسویه میکنه موقع ثبت نام شماره حساب بلاکچین رو دادی مستقیم میره تو حسابت
مینیمم برای سایت بی تی سی کلیک 0.0001 هست
اتوماتیک تسویه میکنه یا باید درخواست بدم؟
بعد حسابم رو از همون بلک چین باید چک کنم ببنیم چقدر توش هست درسته؟
و این سایت http://btcclicks.com مینمم برداشت چقدره؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
بالا یه قسمتی داره پرداخت اتوماتیک اتوویدورال همچین چیزی هست فک کنم تیک اونو بزنی هر هفته تسویه میکنه موقع ثبت نام شماره حساب بلاکچین رو دادی مستقیم میره تو حسابت
مینیمم برای سایت بی تی سی کلیک 0.0001 هست
ممنون یه سایت سراغ دارید که واریز فوری داشته باشه بره تست میخوام

77267726

Registered User
لایک‌ها
228

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اون سایت که معرفی کردم.امشب اونجا تسک بزن.فردا تا 8صبح واریز میکنه

نه عزیزم اونجوری ام که میگی نیست. حداقل باید 60 میکرو کار کنی تا واریز کنه.

اچ آی وی عزیز به من اعتماد کن.اون سایتا که بت گفتم 100% پرداختی دارن وگرنه میخوای 100 تا سایت بیت کوینی بت معرفی کنم؟چرا دست گذاشتم رو این 5 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
نه عزیزم اونجوری ام که میگی نیست. حداقل باید 60 میکرو کار کنی تا واریز کنه.

اچ آی وی عزیز به من اعتماد کن.اون سایتا که بت گفتم 100% پرداختی دارن وگرنه میخوای 100 تا سایت بیت کوینی بت معرفی کنم؟چرا دست گذاشتم رو این 5 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته این سایتی که این 77267726 دوستمون معرفی کرد.سایت خوبیه من خودم توش تسک زدم. و حدود 4323 میکرو بیت کوین تو یه شب ازش دریافت کردم.

البته همون طور که این دوستمون هم گفته حدودای ساعت 8 صبح به حسابم واریز شد.ولی من ترجیح میدم اول یه ذره ارزش بیت کوین بیاد پایین بعد شروع به جمع آوری بیت کوین کنم.

ولی در کل خیلی جالبه! و حتما سعی میکنم در آینده واسش برنامه داشته باشم.

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
ممنون با لینکهای که دادین عضو شدم یعنی زیر مجموعتون شدم
فقط یه سوال این سایتی که شانسی بیت کوین میده همون لحظه واریز نمیکنه من رول رو زدم و You win 0.00000178 BTC! بیت کوین بهم داد ولی رفتم تو حسابم میبینم حسابم صفره هنوز حکایت چیه؟
ببین عزیزم منوی سمت چپ روی free play که کلیک کنی همون صفحه تایم معکوس باز میشه.تو همون صفحه بالا اولین جمله ای که نوشته اینه:

Auto-Withdraw [FONT=open sans, arial, sans-serif]ENABLED
[/FONT]
اینو تیک بزن مث من.

ینی پرداخت خودکار رو روشن کردی.خب؟

بعد وقتی به حداقل برداشت که برا این سایت 0.00005460 بیت هست برسی خودش اتوماتیک وار به کیف پولت واریز میکنه.البته فقط روزهای دوشنبه.ضمنا روز یکشنبه هم برات نصفه نیمه(معلق-pending) پرداخت میکنه تا اگه یه وخ پشیمون شدی کنسلش کنی.اگه کنسل نکنی مطمئن میشه که قصد واریز داری و 2شنبه برات میفرسته.
اکی؟

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
البته این سایتی که این 77267726 دوستمون معرفی کرد.سایت خوبیه من خودم توش تسک زدم. و حدود 4323 میکرو بیت کوین تو یه شب ازش دریافت کردم.

البته همون طور که این دوستمون هم گفته حدودای ساعت 8 صبح به حسابم واریز شد.ولی من ترجیح میدم اول یه ذره ارزش بیت کوین بیاد پایین بعد شروع به جمع آوری بیت کوین کنم.

ولی در کل خیلی جالبه! و حتما سعی میکنم در آینده واسش برنامه داشته باشم.

اولا که بعید میدونم قیمت بیت کوین اونقدی بیاد پایین.شاید وقتی یه بلوکش حل شد یه تکونی بخوره و بیاد پایین ولی مطمئن باش ناچیزه ودوباره میره بالا.
ثانیا ربطی نداره شما الان با این قیمت یه ویدئو نیگا میکنی 6 میکرو اون موقع به فرض محال با قیمت بیت کوین مثلا 200 دلار ویدئو نیگا میکنی 20 میکرو.نسبتشون مساویه.
یه نکته دیگه اینکه تسکهای این سایتو هر کسی نمیتونه بزنه.بیشتر اونا که عضو نئو هستن میتونن.ولی ویدئوهاش خوبه و راحت و بی دردسر.
شما اگه فیلم آموزشی تسک داری بذا بقیه استفاده کنن.ممنون میشیم.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
ببین عزیزم منوی سمت چپ روی free play که کلیک کنی همون صفحه تایم معکوس باز میشه.تو همون صفحه بالا اولین جمله ای که نوشته اینه:

Auto-Withdraw ENABLED
اینو تیک بزن مث من.

ینی پرداخت خودکار رو روشن کردی.خب؟

بعد وقتی به حداقل برداشت که برا این سایت 0.00005460 بیت هست برسی خودش اتوماتیک وار به کیف پولت واریز میکنه.البته فقط روزهای دوشنبه.ضمنا روز یکشنبه هم برات نصفه نیمه(معلق-pending) پرداخت میکنه تا اگه یه وخ پشیمون شدی کنسلش کنی.اگه کنسل نکنی مطمئن میشه که قصد واریز داری و 2شنبه برات میفرسته.
اکی؟

ممنون
اون تیکو زدم
You win 0.00000172 BTC! بهم داد فقط این مبلغ با مبلغ بعدی جمع میشه؟از روی ای پی منو میشناسه؟
از کجا وارد شدم توی حسابم ببینم به حداقل برداشت رسیدم یا نه؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
BitCoin4YOU.net - Free Bitcoins

این سایت که فوق العاده راحته. وقتی وارد شدید آدرس کیف پولتونو بدید و وارد شید.همین. بعد یه صفحه باز میشه که بالای صفحه یه ساعت به صورت معکوس داره کار میکنه.3 دقیقه بیشتر نیست.نگران نباشید.وقتی 3 دقیقه تموم شد یه next گوشه سمت راست بالا ظاهر میشه اونو بزنید.والسلام.بیت کوین به حسابتون واریز میشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی بیت کوین جمع کنید.
بچه ها نظرتون چیه در مورد این سایت؟

bitcoin

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان پول لایت کوین و بیت کوین ما هم آماده به روز رسانی شد .

ممنون میشم اگه دوستان خبر رسانی کنند .

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان عزیز اول یه کیف پول درست کنید.بعد ثبت نام کنید.اگه کیف پول ندارید به سایت blockchain.info برید و بسازید.

https://coinad.com/?r=IUVSYLIFD68OM5W

Index | BTC Clicks | Earn Bitcoins - Bitcoin Advertising

دو سایت بالا در ازای دیدن آگهی بیت کوین میده.

FreeBitco.in - Win free bitcoins every hour!

این سایت خیلی جالب بیت کوین میده.بعد از ثبت نام و ورود یه باکس خالی هست که بالاش یه عدد نوشته . این عدد رو داخل باکس بنویسید بعد روی ROLL که زیر همون باکس هست کلیک کنید.بطور شانسی مبلغی رو بتون میده و تا یک ساعت بعد خبری نیس.بعد از یک ساعت مجددا همین روند رو طی کنید و در واقع هر یکساعت بیت کوین جمع کنید.

BitCoin4YOU.net - Free Bitcoins

این سایت که فوق العاده راحته. وقتی وارد شدید آدرس کیف پولتونو بدید و وارد شید.همین. بعد یه صفحه باز میشه که بالای صفحه یه ساعت به صورت معکوس داره کار میکنه.3 دقیقه بیشتر نیست.نگران نباشید.وقتی 3 دقیقه تموم شد یه next گوشه سمت راست بالا ظاهر میشه اونو بزنید.والسلام.بیت کوین به حسابتون واریز میشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی بیت کوین جمع کنید.

Earn Free Bitcoins | BitcoinGet
با دیدن ویدئو ها و انجام تسکها بیت کوین جمع کنید.پرداخت فوری به کیف پولتان.

با اجازه بالاسری عزیز و بزرگوارم که نسبت به من لطف داشتند این سایتارو معرفی کردم.امیدوارم جسارت منو ببخشند.ایشون استاد بنده هستند.

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان این بیت کوین هایی که داخل کیف پول میره چطور میشه به ریال تبدیل کرد ؟؟ دنگ و فنگ زیاد داره ؟؟ اصلا چطور به دست ما میرسه ؟؟

بالا