دادا من حساب کردم که در امدش حتی کمتره! الان با گرافیک 6750 چقدر میشه تو 1 روز یا 1 ماه در آورد؟الان دقیقا موقع استخراج لایت کوین هستش چونکه فلان هنوز آسونه . بیشتر میشه درآورد و تو ماه دیگه خیلی میره بالا بخاطر اینکه یکی از بزرگترین صرافی ها قراره که لایت کوین رو اضافه کنه به سرویس هاش .
آموزشش هم تو انجمن هستش ، پول یا همون استخر ش هم آماده کردیم برای استخراج .
دادا من حساب کردم که در امدش حتی کمتره! الان با گرافیک 6750 چقدر میشه تو 1 روز یا 1 ماه در آورد؟
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
بنظرتون الان خرید لایت کوین بجا هست آدم بجای استخراج خریداری کنه و نگه داره به نظرتون چقدر گرونتر میشه تا جایی که من فهمیدم استخراج با سخت افزارهای عادی خیلی سخته و اصلا به صرفه نیست شما هر چقدر هم سرمایه گذاری کنی ده ماه طول میکشه تا اصل پول دستت رو بگیره ولی اگر مطمئن باشی که گرون میشه خریداری کنی خیلی بهتره
دقیقا همینه . یکی دیگه از کارهایی که من انجام میدم مبادله بیت کوین و لایت کوین هستش . به نظر من در طولانی مدت که هر دوتا کوین گرون میشند . ولی تو کوتاه مدت هم میتونید سود داشته باشد اگه یک مقدار دقت انجام بدید .
چرا یک مقدار به استخراج هم فکر نمیکنی ؟ اونقدرها هم لایت کوین سخت نیست استخراجش ها . یک کامپوتر میخواد همین با ۲ تا کارت گرافیک خوب .
عزیزم گرافیک خوب الان یه میلیون قیمتشه. به نظرت می ارزه آدم سه میلیون بده پاسیستم بشینه لایت کوین استخراج کنه؟ با هزینه برق و اینترنت
دوست عزیز شما میگی سه میلیون طبق چیزی که من فهمیدم شما اگر سه میلیون سرمایه گذاری کنی ماهی حدود 300 هزار تومن در پامد داری که اصلا به صرفه نیست یعنی فقط ده ماه طول میکشه تا بتونی پول اولیه رو در آمد داشته باشی در صورتی که شما اگر سه میلیون لایت کوین بخری تو ده ماه فکر کنم بیشتر سود کنی
عزیز من آقای پولفا قبل از ظهور قدرت مند شما یه دوستی بود که تو خارج تحصیل میکرد و به ما مشاوره میداد نام کاربریش هم فکر کنم بیت کوین گذاشته بود. این که شما میگی با یه گرافیک خوب. حرفت کاملاً درسته ولی گرافیک خوب مادر برد و پاور و مین بورد خوب هم میخواد . و اما قیمت اینها در حد سه میلیون تومن میشه . از نظر شما سه میلیون تومن پول کمیه شما معلومه وضعت خوبه دیگه چرا افتادی دنبال بیت کوین و پل زدن.
و اما در مورد گرافیک خودت که بهتر میدونی تو این لینک که بری https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison قدرت کارت گرافیک هارو زده فوقش با مولتی گرافیم برسی به دو هزار هش . در حالی که بحث اصلی ما اون دستگاههای استخراج کنندست. که اگر از اونها گیرمون بیاد مطمئنن کمتر سه میلیون تومن قیمتشونه و از اونور سوددهی ما بهتر میشه نسبت به کارت گرافیک. اگر میتونی از اون دستگاهها در داخل کشور خبر داری بگو که بخریم. و اما اگر جدیدنا که مستندهایی در مورد بیت کوین ساخته داره میشه رو نگاه کنی علاوه بر تعریف دارند میگن که پولی برای معاملات خلافکارها شده . یهویی میبینی فردا استخراجش و غیره و ذلکش ممنوع میشه
و اما برای راه غیرقانونی که دوستان میخوان یه سایتی هست برای وبسایتهای پربازدید بدرد میخوره که کدی رو در قالب قرار میدید و هر بازدید کننده که به وبسایتتون میاد اونو به نام شما سریع به پل وصل میکنه و از سیستمش شروع به استخراج میکنه من بخاطر کار غیر انسانیش از نام بردن اسم سایت امتناع میکنم
عزیز من آقای پولفا قبل از ظهور قدرت مند شما یه دوستی بود که تو خارج تحصیل میکرد و به ما مشاوره میداد نام کاربریش هم فکر کنم بیت کوین گذاشته بود. این که شما میگی با یه گرافیک خوب. حرفت کاملاً درسته ولی گرافیک خوب مادر برد و پاور و مین بورد خوب هم میخواد . و اما قیمت اینها در حد سه میلیون تومن میشه . از نظر شما سه میلیون تومن پول کمیه شما معلومه وضعت خوبه دیگه چرا افتادی دنبال بیت کوین و پل زدن.
و اما در مورد گرافیک خودت که بهتر میدونی تو این لینک که بری https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison قدرت کارت گرافیک هارو زده فوقش با مولتی گرافیم برسی به دو هزار هش . در حالی که بحث اصلی ما اون دستگاههای استخراج کنندست. که اگر از اونها گیرمون بیاد مطمئنن کمتر سه میلیون تومن قیمتشونه و از اونور سوددهی ما بهتر میشه نسبت به کارت گرافیک. اگر میتونی از اون دستگاهها در داخل کشور خبر داری بگو که بخریم. و اما اگر جدیدنا که مستندهایی در مورد بیت کوین ساخته داره میشه رو نگاه کنی علاوه بر تعریف دارند میگن که پولی برای معاملات خلافکارها شده . یهویی میبینی فردا استخراجش و غیره و ذلکش ممنوع میشه
و اما برای راه غیرقانونی که دوستان میخوان یه سایتی هست برای وبسایتهای پربازدید بدرد میخوره که کدی رو در قالب قرار میدید و هر بازدید کننده که به وبسایتتون میاد اونو به نام شما سریع به پل وصل میکنه و از سیستمش شروع به استخراج میکنه من بخاطر کار غیر انسانیش از نام بردن اسم سایت امتناع میکنم
اگه یکم اطلاعات داشتی نمیگفتی گرافیک خوب مین و سی پی یو خوبی میخواد.یکم تحقیق کن اولش بعد مردم رو گمراه کن
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
در مورد اون دستگاه ها فعلا دنبالشم که به ایران بیارامشون ولی خیلی دستگاه کم گیر میاد اینجا هم .
آره من نمیدونم ولی مین و سی پی یو ربطی به کارت گرافیک نداره عزیزم! داری اطلاعات غلط میدی اگر میخوای با سی پی یو کار کنی که خیلی ضرره چون خیلی پایین بهت لایت کوین میده در اصل کارت گرافیک هست که اونم نیاز به مین و سی پی یو آن چنانی اصلا نیست.خواستی بحثم رو هم تخصصی میکنم که بهت بفهمونم اصلا ارزش نداره کلی پول به مین و سی پی یو بدی فقط گرافیک و پاور اصله.(یعنی اینکه بخوای چند صد هزار تومان به سی پی یو بدی بهتره به کارت گرافیک بدی خیلی اقتصادی تره)شما که خیلی بارته و پیامبر دانش کامپیوتری بفرما این هم میدون، راهنمایی کن. آخه عزیزم تو که نمیدونی روال کار بیت کوین چطوریه چرا جفت پا میپری وسط مجلس
اگر بشه یه نمایندگی چینی یا یه دفتر بازرگانی تو چین گیر اورد خوب میشه البته فکر کنم فروش این دستگاه ها اینجا به همین راحتی نباشه. من خودم یه مدت دنبال بردهای fpga بودم به جای استفاده از کارت گرافیک ولی متاسفانه نتونستم پلنی یا چیزی گیر بیارم مخصوص این کار .