mammad
مدیر بازنشسته
من Quake3 رو بازي نكردم نميدونستم اينو.به نقل از usgroup1 :موتور ولفن اشتاين, مدال, CoD همشون موتور Quake III مال id Software هستش.
من Quake3 رو بازي نكردم نميدونستم اينو.به نقل از usgroup1 :موتور ولفن اشتاين, مدال, CoD همشون موتور Quake III مال id Software هستش.
راستی ممد جان یکم درباره این motion sick توضیح میدی ؟ یعنی موقع بازی وول می زنی ؟ !
به نقل از ali206speed :آقا بگيد كه با چه گرافيكي اين بازي مياد 64 با رم 256 مياد يا نه geforce mx 440 se 4x
من هم خيلي حال كردم با اينكارشون.يكي از جمله هايي كه من خوشم اومد اينه :به نقل از Kako :از اون جملاتي كه وسط لود ها و مردن ها مي نويسه خيلي حال كردم
به نقل از Kako :من از اون مرحله اول روسها که اسلحه نداریم و باید از زیر آتیش مستقیم تیر بارها با حمایت یه تفنگدار ریزه میزه فرار کنید (!!) خیلی خوشم آمد . مثل فیلم سینمائی بود . تازه اگه بخواهید در برید و از صحنه جنگ فرار کنید comrade های عزیز میگیرند بعنوان خائن میکشندتان !!!
فيلم enemy behind he city gate رو ديدي؟اين اولش كه اون يارو نطق ميكنه و به هر كي يه تفنگ و 5 تا!! گلوله ميددن!اينجاشو كاملا از رو فيلم الهام گرفتند.البته ادامشو نه.آره اين مرحلش حرف نداشت.دقيقا هم عين فيلم سينمايي بود و عين مرحله Omaha Beach تو بازي MOH .
خيلي واقعي ساختن از اين نظر كه مثلا طرز برخورد روسها و آمريكاييها كاملا فرق داره و اينو واقعا ميشه ديد تو اين بازي.
خيلي جالب بود كه سربازهاي روس تو قايق زير آتيش و بمبارون آلمانيا داشتن نفله ميشدن بعد فرمانده روس احمقشون تو اون گير و دار داشت نطق ميكرد ميگفت رفقا! بخاطر مادر روسيه يك قدم هم عقب نبايد برگرديد و رفيق استالين اميدش به شماست و شما همه چيز داريد : غذا,آب و مهمات! اونوقت بعد هركي دو قدم عقب مبرفت رو ميكشتن!!
آره مخصوصا مرحله هاي اولش.فقط يه چيزي هست تو اين بازي تشخيص خودي ها و غير خوديها سخته! اينم از واقعي بودنشه احتمالا
آره بايد يه تحول بشه تو اين گيم نتها خيلي ضد حال ميره ميبينه مثلا بچه هاي 13-14 نشستن دارن كانتر بازي ميكنن هيچكي هم نيشت بري BF بازي كني آخه 2 نفري كه نميشه اونو.راست ميگي . من از گيم نت ها بخاطر كانتر بدم مياد . ولي شايد اگه cod باشه برم بازي . البته هيچي به بازي تو خونه نميرسه ولي مولتي پلير هم حال خودشو داره .
راستي رمشتاين . ديدي چي بود ؟ من كشتم خودمو گفتم صداش تكه هيشكي تحويل نگرفت . ريويو هاش نوشته بودن : همين الان اين بازي رو تموم كردم و بعد از نوشتن اين ريويو ميخوام دوباره شروعش كنم ! ! ! ! ! !
نه متاسفانه...به نقل از mammad :فيلم enemy behind he city gate رو ديدي؟اين اولش كه اون يارو نطق ميكنه و به هر كي يه تفنگ و 5 تا!! گلوله ميددن!اينجاشو كاملا از رو فيلم الهام گرفتند.البته ادامشو نه.
آره مخصوصا مرحله هاي اولش.
چه بد.لابد الان ميگي كه مانيتورت هم 14 اينچه!!!به نقل از mammad :در مورد اون صدا هم من كه گفتم برام با بقيه بازي ها فرق نميكنه چون نه كارت صدا دارم نه اسپيكر درست حسابي.دو تا چيزه كه تا حالا من عوضش نكردم از 4-5 سال پيش تو كامپيوتر يكي كيس يكي اسپيكر.
قبول دارم,حتي با داشتن يه اسپيكر عادي هم فرق يه كارت صداي معمولي مثل Vibra128 يا CT5880 آنبورد كه من دارم,با يه كارت سطح بالا مثل Creative Audiogy يا Creative Live مشخصه.به نقل از Kako :رمشتاين من خودمم قبلا مثه تو فك ميكردم . ولي الان ميدونم كارت صدا چقدر فرق داره . من يه كارت صداي zoltrix nightingalepro 6 دارم . خيلي با اين ويبرا هاي 5 تومني فرق داره ! تو مافيا فهميدم ! (اونموقع شايد 8 ماه پيش گرفتم 12 تومن )
آره صداهاي اون بازي هم جالب بود.راستي منهم هنوز تمومش نكردم..به نقل از Kako :مافيا.... من هنوزم تمومشنكردم . نصفه اس .
اسپيكرهاي Microlab خيلي معمولي هستن البته باز از خيلي ماركهاي متفرقه ديگه كه الان زياده بهترن..به نقل از Kako :ممد اسپيكر خواستي نري ميكرولب و اينجور مزخرفا رو بگيري هان !
فقط :
altec - lansing !!!!!!!!!!!!
خدائيش تو كل منظومه شمسي رو دست صداش نديدم !
بابا دمت گرم......به نقل از Kako :باز خدا رو شكر ميشناسي التكو ! خيلي ها كه بهشون ميگي ميكن برو بابا !
اي خدا!!به نقل از Kako :باز خدا رو شكر ميشناسي التكو ! خيلي ها كه بهشون ميگي ميكن برو بابا ! اسپيكر ميكرو لب 10000 وات !!!!!! 20 تكه ! مدل جديد زده قطرشم 3 سانته !