• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
راستی ممد جان یکم درباره این motion sick توضیح میدی ؟ یعنی موقع بازی وول می زنی ؟ !
:) نه بابا ديگه اينطوري نيست.يعني اينكه چون خيلي حركت جلو چشم زياده بعد يه مدت سردرد شديد ميگيري شبم درست حسابي نميتوني بخوابي.بعضي ها خيلي شديد حتي سينما هم ميرن سردرد ميگيرن بعضي ها نه خفيف.به هرحال با عادت كردن درست ميشه برا من كه درست شد اما هنوزم جلد Quake 2 رو ميبينم سرم درد ميگيره!!

بعدم BF خيلي بازي عاليه مخصوصا مولتي پليرش وگرنه به قول تو داستان نداره اما هم مپ هاي عالي داره هم خيلي حال ميده!!

اون دموي دايناميكي هم گفتي والا دقيق نميدونم قبلا بوده يا نه اما فكر كنم قديما Delta force هم يه همچين حالتيو داشت خيلي اينو يادم نيست به هر حال به اين حالت پيشرفته قبلا نبوده يا خيلي كم بوده.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا بگيد كه با چه گرافيكي اين بازي مياد 64 با رم 256 مياد يا نه geforce mx 440 se 4x

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
آقا بگيد كه با چه گرافيكي اين بازي مياد 64 با رم 256 مياد يا نه geforce mx 440 se 4x

آره با كارت گرافيكي كه داري راحت و خوب اجرا ميشه ;)

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
مرسي كه جواب دادي هر بازي كه ديدي بد اجرا ميشه به من بگو كه بي خيالش بشم خيلي ممنون ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب من اين بازيو ديرتر از شماها گرفتم (و الان تازه ميخوام ريپلاي بدم به حرفهاتون :D ) چند ساعتي تا الان بازيش كردم و به نظر منهم فوق العاده قشنگه.
مخصوصا صدا هاي اين بازي واقعا عاليه ميتونم بگم از نظر افكت و صدا من تاحالا بازي در اين حد واقعي نديدم!!!
مخصوصا اگه اسپيكرتون ووفر داشته باشه موقع انفجارها واقعا از جاتون ميپريد و دقيقا انگار تو محيط جنگ هست آدم.

به نقل از Kako :
از اون جملاتي كه وسط لود ها و مردن ها مي نويسه خيلي حال كردم
من هم خيلي حال كردم با اينكارشون.يكي از جمله هايي كه من خوشم اومد اينه :
There is nothing good in war,except it's ending -Abraham Lincoln

به نقل از Kako :
من از اون مرحله اول روسها که اسلحه نداریم و باید از زیر آتیش مستقیم تیر بارها با حمایت یه تفنگدار ریزه میزه فرار کنید (!!) خیلی خوشم آمد . مثل فیلم سینمائی بود . تازه اگه بخواهید در برید و از صحنه جنگ فرار کنید comrade های عزیز میگیرند بعنوان خائن میکشندتان !!!

آره اين مرحلش حرف نداشت.دقيقا هم عين فيلم سينمايي بود و عين مرحله Omaha Beach تو بازي MOH .
خيلي واقعي ساختن از اين نظر كه مثلا طرز برخورد روسها و آمريكاييها كاملا فرق داره و اينو واقعا ميشه ديد تو اين بازي.
خيلي جالب بود كه سربازهاي روس تو قايق زير آتيش و بمبارون آلمانيا داشتن نفله ميشدن بعد فرمانده روس احمقشون تو اون گير و دار داشت نطق ميكرد ميگفت رفقا! بخاطر مادر روسيه يك قدم هم عقب نبايد برگرديد و رفيق استالين اميدش به شماست و شما همه چيز داريد : غذا,آب و مهمات! :D اونوقت بعد هركي دو قدم عقب مبرفت رو ميكشتن!!
و يا اون صحنه كه زير اون تپه ميبيني سربازها زخمي دارن ناله و داد ميكشن از درد از اونور سر و صداي شليك و بمبارون و داد و فرياد و......خلاصه عين يه فيلم سينمايي بود.
البته اون مرحله اي كه با ضد هوايي بايد كار كني و اون مرحلش كه با كاميون فرار ميكني موتور سوارهاي 3 چرخ و ماشيناي آلمانها دنبالتن با آر پي جي هم من خيلي خوشم اومد...

فقط يه چيزي هست تو اين بازي تشخيص خودي ها و غير خوديها سخته! اينم از واقعي بودنشه احتمالا :D

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بازی هيچی کم نداره فقط کاش يه کم هوش نيروهای خودی بيشتر بود
خيلی جاها که شلوغ ميشه سربازّهای خودی کلی دست و پا گير ميشن...
نميدونم چرا منو ياد فيلم قلاف تمام فلزی و نجات سرجوخه رايان مينداخت
مخصوصا اون قسمتی که بايد تک تير انداز هارو تو ساختمان های نه تموم پيدا کنی و بزنی
;)

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مد مولتي پلير Search And Destroy توي اين بازي عين حالت Counter-Terrorist توي CS ميمونه ديگه من نميدونم توي اين گيم نت ها به چه بهونه اي مي خوان به كانتر بازي كردن ادامه بدن

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راست ميگي . من از گيم نت ها بخاطر كانتر بدم مياد . ولي شايد اگه cod باشه برم بازي . البته هيچي به بازي تو خونه نميرسه ولي مولتي پلير هم حال خودشو داره .
راستي رمشتاين . ديدي چي بود ؟ من كشتم خودمو گفتم صداش تكه هيشكي تحويل نگرفت . ريويو هاش نوشته بودن : همين الان اين بازي رو تموم كردم و بعد از نوشتن اين ريويو ميخوام دوباره شروعش كنم ! ! ! ! ! !

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آره اين مرحلش حرف نداشت.دقيقا هم عين فيلم سينمايي بود و عين مرحله Omaha Beach تو بازي MOH .
خيلي واقعي ساختن از اين نظر كه مثلا طرز برخورد روسها و آمريكاييها كاملا فرق داره و اينو واقعا ميشه ديد تو اين بازي.
خيلي جالب بود كه سربازهاي روس تو قايق زير آتيش و بمبارون آلمانيا داشتن نفله ميشدن بعد فرمانده روس احمقشون تو اون گير و دار داشت نطق ميكرد ميگفت رفقا! بخاطر مادر روسيه يك قدم هم عقب نبايد برگرديد و رفيق استالين اميدش به شماست و شما همه چيز داريد : غذا,آب و مهمات! اونوقت بعد هركي دو قدم عقب مبرفت رو ميكشتن!!
فيلم enemy behind he city gate رو ديدي؟اين اولش كه اون يارو نطق ميكنه و به هر كي يه تفنگ و 5 تا!! گلوله ميددن!اينجاشو كاملا از رو فيلم الهام گرفتند.البته ادامشو نه.
فقط يه چيزي هست تو اين بازي تشخيص خودي ها و غير خوديها سخته! اينم از واقعي بودنشه احتمالا
آره مخصوصا مرحله هاي اولش.
راست ميگي . من از گيم نت ها بخاطر كانتر بدم مياد . ولي شايد اگه cod باشه برم بازي . البته هيچي به بازي تو خونه نميرسه ولي مولتي پلير هم حال خودشو داره .
راستي رمشتاين . ديدي چي بود ؟ من كشتم خودمو گفتم صداش تكه هيشكي تحويل نگرفت . ريويو هاش نوشته بودن : همين الان اين بازي رو تموم كردم و بعد از نوشتن اين ريويو ميخوام دوباره شروعش كنم ! ! ! ! ! !
آره بايد يه تحول بشه تو اين گيم نتها خيلي ضد حال ميره ميبينه مثلا بچه هاي 13-14 نشستن دارن كانتر بازي ميكنن هيچكي هم نيشت بري BF بازي كني آخه 2 نفري كه نميشه اونو.

در مورد اون صدا هم من كه گفتم برام با بقيه بازي ها فرق نميكنه چون نه كارت صدا دارم نه اسپيكر درست حسابي.دو تا چيزه كه تا حالا من عوضش نكردم از 4-5 سال پيش تو كامپيوتر يكي كيس يكي اسپيكر.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درسته ممد جان . اسم كامل فيلم هم دشمن پشت دروازه هاي شهر است ( Enemy behind the city's gate )
من هم ميخواستم همينو بگم يادم رفت .
يادش بخير : واسيلي !

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
در جنگ استالينگراد اميد ارتش روسيه به پيروزي تماما از دست مي ره...ولي تو همين بين واسيلي زايتسو كه از كودكي با اسلحه بزرگ شده خودشو نشون ميده و يك نفره چندين آلماني رو مي كشه تو اين وضع كه روسيه احتياج شديدي به اميد داره توسط قهرمان كردن اين سرباز در جنگ پيروز مي شه
خوده اين فيلم هم يه اقتباس از زندگي اين سرباز و افتخار آفرينيهاش در دوران جنگ
فكر كنم دو برابر مدال هايي كه تو medal of honor گرفتیم مدال داره
اما تو بازی نقش واسیلی رو سرباز Alexi بازی می کنه که در نبرد استالینگراد از بین 200000 نفر با 259 نفر دیگه زنده می مونه و تا پایان بازی به درجه سرگرد کامل می رسه...
نمی شه گفت این صحنه ها از جایی گرفته شده چون همشون وا قعیت بودن
روسا و ارتش Soviet به كشورشون MotherLand می گن و در استالینگراد هم مجسمه مادر روسیه قرار داشت به علت کمبود اسلحه و گلوله اونجوری بین سربازای بدبخت تبعیض قائل می شد و اگر شما از ترس به عقب فرار می کردید چون به مادر روسیه پشت می کردید خیانت کار محسوب و به گلوله بسته می شدید!
اميدوارم ديگه جنگ نشه
اما به قول Call of Duty
اگر مرده از گور بلند شود...جنگ پايان خواهد داشت...

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
فيلم enemy behind he city gate رو ديدي؟اين اولش كه اون يارو نطق ميكنه و به هر كي يه تفنگ و 5 تا!! گلوله ميددن!اينجاشو كاملا از رو فيلم الهام گرفتند.البته ادامشو نه.
آره مخصوصا مرحله هاي اولش.
نه متاسفانه...
در واقع خيلي از اين ماموريتها عملا تو واقعيت اتفاق افتاده..مثلا همون سواحل Ohama يا Omaha (كدومش درسته نميدونم!) توي MOH عينا اتفاق افتاده بوده به همون شكل توي جنگ جهاني..

به نقل از mammad :
در مورد اون صدا هم من كه گفتم برام با بقيه بازي ها فرق نميكنه چون نه كارت صدا دارم نه اسپيكر درست حسابي.دو تا چيزه كه تا حالا من عوضش نكردم از 4-5 سال پيش تو كامپيوتر يكي كيس يكي اسپيكر.
چه بد.لابد الان ميگي كه مانيتورت هم 14 اينچه!!! :eek:
اما خيلي اين بده اونم برا كسي مثل تو كه 24 ساعته بازي ميكنه!
بهتره حتما به فكر يه اسپيكر حداقل 2.1 باشي.همون 2.1 هم نسبت به اسپيكر عادي يك دنيا توفير داره تو بازي! و قيمتشم كه الان مفته!
در ضمن كارت صوتيت هم آنبورد باشه بازهم چيز خاصي رو از دست نميدي..مگه اينكه بخواي يه اسپيكر 5.1 بگيري.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آره ممد .حتما يه اسپيكر خوب بگير ! هر چند :
رمشتاين من خودمم قبلا مثه تو فك ميكردم . ولي الان ميدونم كارت صدا چقدر فرق داره . من يه كارت صداي zoltrix nightingalepro 6 دارم . خيلي با اين ويبرا هاي 5 تومني فرق داره ! تو مافيا فهميدم ! (اونموقع شايد 8 ماه پيش گرفتم 12 تومن )
يه زير گذر بود قبل از ورود به محله مافيايي ها ! تو دموشم بود ! اونجا صدا ها يه طنيني پيدا ميكردند ! صداي موتور ماشين و چرخها ! خيلي عجيبه ! مافيا هم صداهاش خيلي باحال و خدا بود ! يادش بخير ! من هنوزم تمومشنكردم . نصفه اس .
ممد اسپيكر خواستي نري ميكرولب و اينجور مزخرفا رو بگيري هان !
فقط :
altec - lansing !!!!!!!!!!!!
سايتشونو ببنيد :
espcco.com
خدائيش تو كل منظومه شمسي رو دست صداش نديدم !
خواستي بگو همكاري پائين تر ميگيريم ازش !

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
رمشتاين من خودمم قبلا مثه تو فك ميكردم . ولي الان ميدونم كارت صدا چقدر فرق داره . من يه كارت صداي zoltrix nightingalepro 6 دارم . خيلي با اين ويبرا هاي 5 تومني فرق داره ! تو مافيا فهميدم ! (اونموقع شايد 8 ماه پيش گرفتم 12 تومن )
قبول دارم,حتي با داشتن يه اسپيكر عادي هم فرق يه كارت صداي معمولي مثل Vibra128 يا CT5880 آنبورد كه من دارم,با يه كارت سطح بالا مثل Creative Audiogy يا Creative Live مشخصه.
اما اينجور نيست كه بگيم حالا كه كارت آنبورد يا معمولي داريم ديگه اسپيكر هم ولش كن.با همين آنبوردها هم اگه يه اسپيكر خوب داشته باشي كلي ميشه فرق حس كرد.
(من خودم ساند انبود دارم و قبلا اسپيكرم معمولي بود,حالا كه يه Ctreative Inspire 2,1 گرفتم ميفهمم نصف لذت بازيها رو قبلا از دست ميدادم.
به نقل از Kako :
مافيا.... من هنوزم تمومشنكردم . نصفه اس .
آره صداهاي اون بازي هم جالب بود.راستي منهم هنوز تمومش نكردم..
به نقل از Kako :
ممد اسپيكر خواستي نري ميكرولب و اينجور مزخرفا رو بگيري هان !
فقط :
altec - lansing !!!!!!!!!!!!
خدائيش تو كل منظومه شمسي رو دست صداش نديدم !
اسپيكرهاي Microlab خيلي معمولي هستن البته باز از خيلي ماركهاي متفرقه ديگه كه الان زياده بهترن..
اسپيكرهاي Creative روي هم رفته خيلي خوبن و قيمتشون هم مناسبه و يه ماركيه كه جهانيه و كلا تجربه خوبي داره تو ساند و اسپيكر كامپيوتر.
درمورد ALTEC LANSING همكه نيازي به تعريف نيست : خداست.
منكه Creative خريدم و اونموقم پول دستم نبود والي حتما ALTEC LANSING ميگرفتم. :goatee:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باز خدا رو شكر ميشناسي التكو ! خيلي ها كه بهشون ميگي ميكن برو بابا ! اسپيكر ميكرو لب 10000 وات !!!!!! 20 تكه ! مدل جديد زده قطرشم 3 سانته !

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا يه خبر جديد شركت Creative يه كارت صدا ساخته مخصوص بازي call of duty كه بي شك يهترين كارت صداي دنيا در حال حاظر است كه قيمت اون به پول ما 12000 تومان است به اين سايت يه سر بزنيد انقدر اين خبر مهم شده كه تو صفحه اصلي سايت هم عكسش هست و توضيح دادو شده www.creative.com :)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
باز خدا رو شكر ميشناسي التكو ! خيلي ها كه بهشون ميگي ميكن برو بابا !
بابا دمت گرم...... :p
اون خيليها كه ميگي احتمالا از دنياي كامپيوتر فقط بازار رضاي تهران رو ميشناسن!!!و ماركهاي چيني نو رسيده رو!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شرمنده! جسارت نباشه ! منظورماصلا با بزرگاني مثه شوما نبود . ولي خيلي كمن كسائي كه بفهمن چي ميخرن ! بابت چي دارن چه پولي ميدن . اونا رو گفتم بابا !
من هدفون و earphone آلتك هم گرفتم عالي بود . مخصوصا گوشي كه خداست در طراحي! چه كيفيت صدايي ! چه شفافيتي !

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از Kako :
باز خدا رو شكر ميشناسي التكو ! خيلي ها كه بهشون ميگي ميكن برو بابا ! اسپيكر ميكرو لب 10000 وات !!!!!! 20 تكه ! مدل جديد زده قطرشم 3 سانته !
اي خدا!!
من اخيرا اسپيكر خريدم...
Creative Inspire 4.1 روي SB Live 5.1... :(
مي خواستم Altec بخرم نمن پولم نرسيد تازه همينشم 10 تومن به مامان اينام بدهي دارم :p

بالا