• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دلتون بسوزه ! من التك دارم يه مدلي كه الان ديگه توليد نميشه ! و بنظر من قشنگترين مدل التك بود . متاسفانه توليدش قطع شده .
منم قبلا همين Creative Inspire2.1 داشتم . ولي التك چيز ديگه ايه .
هر چند برا يه گيمور گرافيك واجب تر از صداست ولي خيلي لذت بخش تر ميشه بازي با كيفيت صداي خوب .

حالا چند جمله از ريويو ي actiontrip مينويسم . خيلي جالبه . آدم اگه اينو بازي هم نكرده باشه با اين حرفا تحريك ميشه بگيره و بازيش كنه :

اين اولين پاراگراف برا usgroup عزيز كه به انجين ها خيلي علاقمنده :

As most of you know, Call of Duty uses a modified version of the Quake III engine. Saying this game is powered by the Quake III engine, however, would be simply irresponsible. Infinity Ward has done so many things to the original code it barely resembles its "ancestor." The renderer has been completely rewritten, the animation system is brand-new, and the same goes for the locational damage model. The way that the soldiers move and lurch when they're hit is so believable it's almost scary.

On the other hand, it seems that there were absolutely no limitations on the quality of the sound engine. For Call of Duty Infinity Ward has written a whole new sound engine, and boy does this ever have a major impact on the game - quite literally! Call of Duty creates a precedent in the gaming industry by making the sound at least as equally important as the visuals.

I've had the fortune of playing the game on a brand-new 7.1 surround system. When configured properly (turn the game's master volume all the way up, and your speaker volume down, it's in the manual) the sound engine produces some desk-rattling explosions and crisp yet powerful sounds of weapons and human cries. The effect I found most impressive was the way you regain your hearing after a nearby explosion has made you go temporarily def. It's the audio equivalent of getting your sight back in focus. Amazing stuff! The voice acting is very professional and expressive, and it makes those few dialogues in the game dramatic and memorable.

ممد كوشي !
راستي يه سوال . كسي ميدونه بلحاظ فيزيك كدوم بازي ها سرند ؟ البته ميدونم اين حرف جاش اينجا نيست . شايد براش يه تاپيك زدم .

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در ادامه تبليغ اسپيكرهاي التك :cool: بايد بگم خيلي از اين اسپيكرها براي دو مود طراحي شده اند و يك دگمه game/music دارند ! ! !
و مدلهايي كه اسمشان XA دارد مخصوص بازي هستند (همونا كه شكل كپسولند و قيافه خفني دارن ).

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
:( اينجا رو خوندم دلم كباب شد.يعني ميگين من برم 50-60 تومن پول اسپيكرو كارت صدا بدم؟
تازه درست هم حدس زدي مونيتورمم 14 اينچه همچنان :p البته 1 بار عوضش كردم 3-4 سال پيش اما اون موقع تا زه 15 اينچ اومده بود منم پول اضافي نزاشتم برم بخرم كه چه اشتباهي كردم مونيتور CTX باقلوا رو رفتم LG خريدم اونم 14 اينچ تا من باشم فقط به حرف آدم هاي اينكاره گوش بدم :D

راستي يه سوال . كسي ميدونه بلحاظ فيزيك كدوم بازي ها سرند ؟ البته ميدونم اين حرف جاش اينجا نيست . شايد براش يه تاپيك زدم .
من كه ميگم مكس پين 2 و كلا اين بازيها كه از Havok استفاده كردند خيلي فيزيك عالي دارند.
HL2 هم فكر كنم داره Havok استفاده ميكنه و همينطور Vampire2 (كه يه دنباله داره اسمش يادم نيست چي بود)
Havok Physic Engine Website
اما COD هم چيزي كم نداره فيزيك خوبي داره.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
:( اينجا رو خوندم دلم كباب شد.يعني ميگين من برم 50-60 تومن پول اسپيكرو كارت صدا بدم؟
تا قرون آخرش ارزش داره!
به نقل از mammad :
تازه درست هم حدس زدي مونيتورمم 14 اينچه همچنان :p البته 1 بار عوضش كردم 3-4 سال پيش اما اون موقع تا زه 15 اينچ اومده بود منم پول اضافي نزاشتم برم بخرم كه چه اشتباهي كردم مونيتور CTX باقلوا رو رفتم LG خريدم اونم 14 اينچ تا من باشم فقط به حرف آدم هاي اينكاره گوش بدم :D

14 اينچ ديگه خيلي بده براي بازي.حتي 15 اينچ نسبت به 14اينچ 1 دنيا فرق داره!
اما در كل منم الان 15 اينچ دارم (هانسول) كه خيلي خدا هست شفافيت و رنگهاش يا بهتر بگم بود.من اينو خريدم 160 هزار تومن!!!
الان شده 110 تومن كه بازهم گرونترين مانيتور 15 اينچه.اما واقعا هر وقت با مانيتورهاي Flat 17 كار ميكنم ها..تا يكي دو ساعت پاي اين ميشينم افسرده ميشم :D
البته الان 17 اينچ فلت (كه براي بازي هم مخصوصا خيلي مناسبه) خيلي ارزونه.و راحت ميتونم ارتقاش بدم .اما من شخصا LCD چشمم رو گرفته و براي همين ترجيح ميدم يا مانيتور رو عوض نكنم يا برم سراغ LCD.اونهم LCD سامسونگ 15 (حتما ميدونيد كه 15 اينچ LCD محيط ديدش تقريبا اندازه 17 اينچ معموليه) كه ارزونترين مدلش 320 تومن هست و فعلا از اين پولها ندارم :wacko:

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
اقا اين بازي رو تحت اينترنت بخاطر سي دي كيش نميتونم بازي كنم يعني ايراد ميگيره راه چاره اي ندارين به ما بدين؟؟

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
Call of Duty يا همون "ندای وظيفه". برای وارد کردن رمزهای اين بازی، ابتدا بک شورتکات Shortcut از آيکون بازی درست تهيه کنيد و اين عبارت را به آن اضافه کنيد
set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1+ حالا بازی را مطابق معمول اجرا کنيد. در محيط بازی کليد ~ را بزنيد تا Console بازی پايين بياد. حالا يکی از رمزهای زير را در آنجا وارد کنيد، سپس کليد Enter را بزنيد.

کد
عملکرد

god
حالت نسوز

give health
خون پُر ميشود

notarget
دشمنان شما را نمی‌بينند

noclip
عبور از ديوار و ...

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از voodoo :
اقا اين بازي رو تحت اينترنت بخاطر سي دي كيش نميتونم بازي كنم يعني ايراد ميگيره راه چاره اي ندارين به ما بدين؟؟
40 دلار بده اصلشو بخر با كپي كه نميشه!

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
it is better to die on your feet than to live on your knees :)
خداییش این بازی بارز ترین نقطه قوتش صداشه.خیلی خداست به خدا. :happy: حتي با كارت آنبرد ولي با هدفون!

ديدين يه خمپاره كه بقل آدم ميخوره موج ميگيرتش صدا ها چه طوري ميشن؟من واقعا احساس ميكنم كه موجي شدم :D

mohammad reza66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميگم خسته نباشيد از اين بازي آسونتر نبود كه افه تموم شدنش رو بزاري. :happy:

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
انقدر در باره صداي اين بازي تعريف شد كه صداي همه ترفداراي اين بازي در اومد و بالاخره به آقاي Jack grillo كسي كه تنضيمات صداي اين بازي رو بر عهده داشت جايزه دادن البته اين خبر رو از برادرم كه تو سوئد شنيدم نميدم خالي ميبنده يا نه راستي اونم كارت گرافيكش MX 440 هست ولي ميگه اين ساخت يكي از نمايندگيهاي NVIDIA تو انگليس هست اينو به رامشتين گفتم كه انقدر از Geforce 4 بد نگه :D

esimof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بازي بسيار عالي بود از هر لحاظ كامل (البته كمي كوتاه بود) متاسفانه تموم شد. توي اين مايه ها چيز ديگه سراغ دارين؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بر و بچ مدريتور ازين اضافه شونده ها براي Cod نيومده ؟
يه سوالم داشتم اينكه اين اضافه شونده ها از طرف شركت رسمي سازنده بيرون مياد يا كس ديگه ايه ؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
بر و بچ مدريتور ازين اضافه شونده ها براي Cod نيومده ؟
خبر ندارم.اما فكر نميكنم به اين سرعت اومده باشه.
به نقل از Kako :
يه سوالم داشتم اينكه اين اضافه شونده ها از طرف شركت رسمي سازنده بيرون مياد يا كس ديگه ايه ؟
از طرف هر دو ميتونه بياد.البته اضافه شونده Expansion معمولا از طرف خود شركت مياد ولي MOD رو معمولا جاهاي ديگه ميدن.
بهرحال پر واضحه كه اوني كه شركت رسمي سازنده ميده با ارزش ميتونه باشه و نه اوني كه غير رسمي هست.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از esimof :
آقا بازي بسيار عالي بود از هر لحاظ كامل (البته كمي كوتاه بود) متاسفانه تموم شد. توي اين مايه ها چيز ديگه سراغ دارين؟

Battlefield 1942

Medal Of Honor : Allied Assault (هر چند زياد جديد نيست اما اگه نديدي بدون شاهكاري هست برا خودش)

Soldier Of Fortune 2 (اين تو مايه جنگ جهاني نيست ,ماجراي يه مامور سازمان ملل و جنگ با گروههاي تروريستي هست, فوق العاده قشنگه و اصلا هم كوتاه نيست.هر كي هنوز نديده شك نكنه تو خرديدنش كه به نظر من از بهترين بازيهاي سبك FPS هست كه تابحال ديدم.داستان خيلي واقعي و گيرايي هم داره.

فعلا همينها رو اگه نديدي بگير كه همه با ارزشن.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا اين اسيموف رفيق ماست ! بتلفيلد و مدال (هم AA و هم SH )رو بازي كرده . فكر كنم SOF رو هم ديده!
راستي رمشتاين MOD چيه ؟ ميدونم ممكنه قبلا توضيح داده باشي ولي اگه ممكنه لينكشو بده . دسكت درد نكنه .
يه بار به ممد گفتم . اگه ميشه بيايد يه ترمينولوژي يا ديكشنري گيمينگ درست كنيم يا پيدا كنيم و با تقسيم كار ترجمه كنيم و تو وبلاگ يكي (فرقي نميكنه كي) يا شايدم همينجا بذاريم .
مثلا توضيح علامات اختصاري و حالت Expanded اسامي اختصاري بازيها !
اگه اين كاربشه بنظرم خيلي مفيده !

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
MOD فكر كنم از كلمه Moderating مياد اما تا اونجا كه ميدونم الان خيلي ها مشغول ساختن MOD براي cod و maxpane 2 هستند براي مكس پين2 يكيش اومد هر چند حجمش زياد بود من دانلود نكردم اما براي COD رو من تا حالا نديدم.
اديت:براي COD هم چند تا مد هست خوبو بدشو نميدونم اما به هر حال مد هست ديگه.
http://dlx.gamespot.com/pc/callofduty/index.html#mods

اما اين جمله درست 100% درست نيست كه "بهرحال پر واضحه كه اوني كه شركت رسمي سازنده ميده با ارزش ميتونه باشه و نه اوني كه غير رسمي هست." درسته كه خيليهاش خيلي خوب نيست چون يكي دونفر فوقش باهم درست ميكنن نه يك تيم اما تك و توك پيدا ميشه MOD هاي خوبو اساسي مياد.مثل Desert combat براي BF1942 يا همون kungfu براي مكس پين1 خيلي مود خوبي بود اما چون تو ايران به اسم 2 فروختن خوب كسي خوشش نيومد.

يه بار به ممد گفتم . اگه ميشه بيايد يه ترمينولوژي يا ديكشنري گيمينگ درست كنيم يا پيدا كنيم و با تقسيم كار ترجمه كنيم و تو وبلاگ يكي (فرقي نميكنه كي) يا شايدم همينجا بذاريم . مثلا توضيح علامات اختصاري و حالت Expanded اسامي اختصاري بازيها !
شما درست كنيد منم اگه چيزي بلد بودم ميام توش اضافه ميكنم.(اصل تنبلي) :p

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از Kako :
راستي رمشتاين MOD چيه ؟ ميدونم ممكنه قبلا توضيح داده باشي ولي اگه ممكنه لينكشو بده . دسكت درد نكنه .
يه بار به ممد گفتم . اگه ميشه بيايد يه ترمينولوژي يا ديكشنري گيمينگ درست كنيم يا پيدا كنيم و با تقسيم كار ترجمه كنيم و تو وبلاگ يكي (فرقي نميكنه كي) يا شايدم همينجا بذاريم .
مثلا توضيح علامات اختصاري و حالت Expanded اسامي اختصاري بازيها !
اگه اين كاربشه بنظرم خيلي مفيده !

آهان فكر ميكنم اينجا MOD رو هم با مختصر اسم يه بازي اشتباه گرفتي..
MOD رو كه مفهمومش رو توضيح داد چيه.. MOD تا اونجا كه من ميدونم از همون Modify مياد به معني اينكه بعضي بازيها رو يك ورژن تغيير (موديفاي شده) يافته براش ميسازن كه اين ميتونه تغيير كلي يا جزئي باشه.
در مورد اون ديكشنري يا سورس كه ميگي هم بد فكري نيست اما من فكر ميكنم اگه سعي كنيم اسم بازيها رو مخفف ننويسيم راحتتر باشه و دردسر هم كمتر. چون خيليها كه تو باغ اون بازي نيستن واقعا اين اعصاب خورد كنه براشون كه IMTG (براي مثال) يعني I mean that game!! من كه تا بتونم سعي ميكنم اسم بازيها رو اينجوري ننويسم.. :hmm:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
اما اين جمله درست 100% درست نيست كه ...
100 درصد شايد اما 90 درصد درسته هان؟ :D ;)
منظور منم كلي بود..يعني از Expansion ها اغلب موارد ميشه انتظار يك چيز قابل قبول داشت اما از MOD ها شايد بندرت چيز خوب در بياد..

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه expension به اسم Call of Duty: United Offensive واسش اومده همین دیروز امیدوارم زودتر به دست ما هم برسه!

بالا