saeid_2001
کاربر تازه وارد
به نقل از mozaso0 :محل برگزاریش کجا هستش(بود)
تو پیست ازادی بود البته من خودم نرفتم عکسا رو از اینترنت گرفتم ولی شاید دوره بعدش برم
به نقل از mozaso0 :محل برگزاریش کجا هستش(بود)
سلام .سلام خدمت همه
آقا يك سوال داشتم
ميخواستم بدونم كه ميشه به جاي mp3 player از dvd player استفاده كرد به خاطر اينكه ديگه نيازي به چنجر نسيت و ميتونيم حجم بسيار بالايي از اهنگهارو توي يك dvd داشته باشيم
اصلا توي بازار ايران dvd player واسه ماشين هم اومده يا نه ؟
در ضمن ماشين هم تويو تاي كمري هست چه سيستمي واسش پيشنهاى ميديد ؟
اگر جواب بديد ممنون ميشم
ميتوني بگيري با حتي يسري مدل هست كه فكر كنم MP3 هم ميخونه ولي خيلي به صرفه نيست چون يكمي روش پول بزاري ميتوني يه ضبط MP3 خون بگيري نميدونم الان قيمت چنجرا چقدره.سلام به همه
من یه ضبط ال جی که مدلشو هم نمی دونم دارم البته فقط نوار کاست می خوره اما روی پنل جلوش دکمه برای کنترل سی دی هم داره توی دفترچه اون نوشته که اگه سیدی چنجر وصل کنید تنظیمات سیدی فعال می شه اما من در رابطه با سیدی چنجر هیچی نمی دونم ؟
البته من دنبال یه چیز ارزون هستم که منو از شره نوار کاست راحت کنه همین! اصلا به صداش کاری ندارم اگه کسی می دونه یه کم اطلاعات به من بده !
بعدش یه چند تا سوال هم دارم!
1. سیدی چنجر حتما باید تو صندوق عقب باشه یا جای دیگه هم می شه گذاشت؟
2. ضد شوک هستش یا اگه بیافتم تو دست انداز قطع می شه؟
3.قیمت چنده؟ ( زیاد سیدی نخوره در حد 6 تا یا پایین تر)
ممنون:f34r:
سلام .والا هنوز Toyota Camry 2007 وارد بازار ايران نشده مگر نه نمي اومدم 2006 بگيرم و يك دليله ديگشم قيمتش بود كه حدودا يك چيزي مابين 20 تا 30 ميليون با 2006 فرق داره البته كلا اتاقش فرق كرده
حالا تا 2007 بياد بريم دنبال dvd player بگرديم يا بريم دنبال Changer كدما با صرفه تره ؟؟