• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Car Audio System و...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mozaso0 :
محل برگزاریش کجا هستش(بود):(

تو پیست ازادی بود البته من خودم نرفتم عکسا رو از اینترنت گرفتم ولی شاید دوره بعدش برم

sepehrteam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
من یه ضبط ال جی که مدلشو هم نمی دونم دارم البته فقط نوار کاست می خوره اما روی پنل جلوش دکمه برای کنترل سی دی هم داره توی دفترچه اون نوشته که اگه سیدی چنجر وصل کنید تنظیمات سیدی فعال می شه اما من در رابطه با سیدی چنجر هیچی نمی دونم ؟
البته من دنبال یه چیز ارزون هستم که منو از شره نوار کاست راحت کنه همین! اصلا به صداش کاری ندارم اگه کسی می دونه یه کم اطلاعات به من بده !
بعدش یه چند تا سوال هم دارم!
1. سیدی چنجر حتما باید تو صندوق عقب باشه یا جای دیگه هم می شه گذاشت؟
2. ضد شوک هستش یا اگه بیافتم تو دست انداز قطع می شه؟
3.قیمت چنده؟ ( زیاد سیدی نخوره در حد 6 تا یا پایین تر)
ممنون:f34r:​

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه
آقا يك سوال داشتم

ميخواستم بدونم كه ميشه به جاي mp3 player از dvd player استفاده كرد به خاطر اينكه ديگه نيازي به چنجر نسيت و ميتونيم حجم بسيار بالايي از اهنگهارو توي يك dvd داشته باشيم

اصلا توي بازار ايران dvd player واسه ماشين هم اومده يا نه ؟

در ضمن ماشين هم تويو تاي كمري هست چه سيستمي واسش پيشنهاى ميديد ؟

اگر جواب بديد ممنون ميشم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خدمت همه
آقا يك سوال داشتم

ميخواستم بدونم كه ميشه به جاي mp3 player از dvd player استفاده كرد به خاطر اينكه ديگه نيازي به چنجر نسيت و ميتونيم حجم بسيار بالايي از اهنگهارو توي يك dvd داشته باشيم

اصلا توي بازار ايران dvd player واسه ماشين هم اومده يا نه ؟

در ضمن ماشين هم تويو تاي كمري هست چه سيستمي واسش پيشنهاى ميديد ؟

اگر جواب بديد ممنون ميشم
سلام .
در هر صورت بايد يچيزي باشه كه DVD رو بخونه ضبط كه فقط DVD MP3 بخونه نداريم ولي ضبط هايي داريم كه DVD Video ميخونن و بعضياشون ماينتور هم همراهشون دارن احتمالا اونا DVD MP3 هم ميخونن . مثل اين ضبط Pioneer البته قيمتاشونم يكمي زياده.
307126641XDV-P6%20large.jpg

192089338AVH-P5700DVD_big.jpg

ميتوني يه كار ديگه هم بكني يه Toyota Camry 2007 بگيري كه اپشني براي DVD Navigation داره كه خوده ضبط استانداردشم خيلي باحاله يه سيستم JBL با 6 تا چنجر MP3 خون و 8 تا بلندگو داره كه تازه هندفري بلوتوس هم بهش وصل ميشه البته براي مدل XLE و براي مدل SE و LE هم قابل سفارشه ولي ديگه اون ضبط معمولي معموليه كه روي همشون نصبه هم يه ضبط MP3 خونه با 6 تا بلندگو . :D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همه​

من یه ضبط ال جی که مدلشو هم نمی دونم دارم البته فقط نوار کاست می خوره اما روی پنل جلوش دکمه برای کنترل سی دی هم داره توی دفترچه اون نوشته که اگه سیدی چنجر وصل کنید تنظیمات سیدی فعال می شه اما من در رابطه با سیدی چنجر هیچی نمی دونم ؟​

البته من دنبال یه چیز ارزون هستم که منو از شره نوار کاست راحت کنه همین! اصلا به صداش کاری ندارم اگه کسی می دونه یه کم اطلاعات به من بده !​

بعدش یه چند تا سوال هم دارم!​

1. سیدی چنجر حتما باید تو صندوق عقب باشه یا جای دیگه هم می شه گذاشت؟​

2. ضد شوک هستش یا اگه بیافتم تو دست انداز قطع می شه؟​

3.قیمت چنده؟ ( زیاد سیدی نخوره در حد 6 تا یا پایین تر)​

ممنون:f34r:​
ميتوني بگيري با حتي يسري مدل هست كه فكر كنم MP3 هم ميخونه ولي خيلي به صرفه نيست چون يكمي روش پول بزاري ميتوني يه ضبط MP3 خون بگيري نميدونم الان قيمت چنجرا چقدره.
چنجر هم هرجايي ميتونه باشه ولي معمولا تو صندوق عقب ميزارن چون هرجاي ديگه بزاري فضاي تقريبا زيادي اشغال ميكنه .
تو دست اندازها هم نه قطع نميشه ديگه مگه اينكه چه چنجر تعطيلي باشه ديگه اينم مدلهاي مختلف داره با قيمتهاي مختلف. اگه تهراني يه روز بلندشو برو خيابون سورنا اونجا اوضاع مياد دستت .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
والا هنوز Toyota Camry 2007 وارد بازار ايران نشده مگر نه نمي اومدم 2006 بگيرم و يك دليله ديگشم قيمتش بود كه حدودا يك چيزي مابين 20 تا 30 ميليون با 2006 فرق داره البته كلا اتاقش فرق كرده

حالا تا 2007 بياد بريم دنبال dvd player بگرديم يا بريم دنبال Changer كدما با صرفه تره ؟؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
والا هنوز Toyota Camry 2007 وارد بازار ايران نشده مگر نه نمي اومدم 2006 بگيرم و يك دليله ديگشم قيمتش بود كه حدودا يك چيزي مابين 20 تا 30 ميليون با 2006 فرق داره البته كلا اتاقش فرق كرده

حالا تا 2007 بياد بريم دنبال dvd player بگرديم يا بريم دنبال Changer كدما با صرفه تره ؟؟
سلام .
چرا اومده مدلهاي 2400 رو ايرتويا وارد كرده قيمتشم 45 ميليونه ولي مدلهاي 3500 هنوز مجوز ورود نگرفته ولي همچيش عوض شدها دقيقا يه ماشين ديگست حتي شاسي ماشين هم عوض شده ظاهرشم كه شده لكسس موتورشم كه خدا شده .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سعيد جان من ميخام يك چنجر mp3 ‌بگيرم به نظرت چه ماركي از همه بهتره

قيمتش مهم نيست

بالا