همه چیز low فقط shader و water quality روی High هستنبا کارت گرافیک 7600 GT رو چه سطحی میشه این بازی رو اجرا کرد ؟
البته با این تنظیمات باز هم گرافیک خیره کننده ای داره
همه چیز low فقط shader و water quality روی High هستنبا کارت گرافیک 7600 GT رو چه سطحی میشه این بازی رو اجرا کرد ؟
نه 7600GT كشش بالاتر از اين هم داره.همه چیز low فقط shader و water quality روی High هستن
البته با این تنظیمات باز هم گرافیک خیره کننده ای داره
حتما" امتحان میکنمنه 7600GT كشش بالاتر از اين هم داره.
من با 8500GT كه از اون كارت خيلي ضعيفتره همه رو روي متوسط و Shader رو روي High گذاشتم تقريبا روون اجرا ميكنه.
آقا حق با شما بود امتحان کردم نتیجه خوبه بازی هم نسبتا" روان اجرا میشه فقط موقع سیو کردن تیک داره که اونم طبیعیه..نه 7600GT كشش بالاتر از اين هم داره.
من با 8500GT كه از اون كارت خيلي ضعيفتره همه رو روي متوسط و Shader رو روي High گذاشتم تقريبا روون اجرا ميكنه.
cpu هم تو این بازی نباید از قلم انداخت
فرضا یه پردازنده 2 هسته ای بر پایه core2 duo با یک کارت گرافیک رده متوسط بهتر از یک پردازنده از خانواده ضعیفتر با یک کارت گرافیک سطح بالا میتونه بازیو اجرا کنه
این همون تعادله که باید تو سخت افزار برقرار کرد
اگه از 100 درصد حساب کنید 90 درصد نمیره برا کارت گرافیک
60 درصد کارت گرافیک و 40 درصد پردازنده
برا اون دسته خیلی زیادی!! که سیستمشون رو بواسطه این بازی دارن ارتقاء بدن حتما اون 40 درصد رو به پردازنده از هزینشون اختصاص بدن
نه اون مكثي كه موقع ذخيره بازي داره جزو خصوصياتش هست. به خاطر ضعيف بودن سيستم نيست.آقا حق با شما بود امتحان کردم نتیجه خوبه بازی هم نسبتا" روان اجرا میشه فقط موقع سیو کردن تیک داره که اونم طبیعیه..
البته یه مشکل دیگه که نمیدونم مربوط به سیستم میشه یا نه؟!!نه اون مكثي كه موقع ذخيره بازي داره جزو خصوصياتش هست. به خاطر ضعيف بودن سيستم نيست.
شما حتي AA رو هم فكر ميكنم بتوني رو 4X بذاري.
موقعی که بازی مثل فیلم میشه و شخصیت های بازی صحبت میکنند ، صدا با تصویر سینک نیست و کمی تیک میزنه
از کجا میشه بردش بالا؟ تو سرعت اجرای گیم تاثیر منفی نمیذاره؟به خاطر اینکه frame per second تو سیستم شما کند تر از صدا هست.
این یه مورد رو نمیشه کاریش کرد. باید تحمل کنی. برای منم همین طوره.از کجا میشه بردش بالا؟ تو سرعت اجرای گیم تاثیر منفی نمیذاره؟
تو بازی های امروزی CpU فقط 10 % دخالت داره ! ( گفتم رفتی تو جایی دیگه بهت گیر ندن )cpu هم تو این بازی نباید از قلم انداخت
فرضا یه پردازنده 2 هسته ای بر پایه core2 duo با یک کارت گرافیک رده متوسط بهتر از یک پردازنده از خانواده ضعیفتر با یک کارت گرافیک سطح بالا میتونه بازیو اجرا کنه
این همون تعادله که باید تو سخت افزار برقرار کرد
اگه از 100 درصد حساب کنید 90 درصد نمیره برا کارت گرافیک
60 درصد کارت گرافیک و 40 درصد پردازنده
برا اون دسته خیلی زیادی!! که سیستمشون رو بواسطه این بازی دارن ارتقاء بدن حتما اون 40 درصد رو به پردازنده از هزینشون اختصاص بدن
نه 7600GT كشش بالاتر از اين هم داره.
البته یه مشکل دیگه که نمیدونم مربوط به سیستم میشه یا نه؟!!
موقعی که بازی مثل فیلم میشه و شخصیت های بازی صحبت میکنند ، صدا با تصویر سینک نیست و کمی تیک میزنه
از کجا میشه بردش بالا؟ تو سرعت اجرای گیم تاثیر منفی نمیذاره؟
با همه چیزای عالی که این بازی داره، گیم پلی اش اصلا" خوب کار نشده ....
مثلا" موقع تیراندازی هدف گیری دقیق خیلی سخت شده
تو بازی های امروزی CpU فقط 10 % دخالت داره ! ( گفتم رفتی تو جایی دیگه بهت گیر ندن )
کی میگه 7600 کشش بالاتر ؟
Fram Rate کم میراه و فقط به خاطر رندر که توسط گرافیک و رم انجام میشه !
بالا بردنش با خود خداست
شوتینگ ربطی به گیک پلی نداره بابا ! سیستم نمیکشه FPS میاد پایین .
( فعلا از نظر تمامی منتقدان بازی ، اولین گیم پلی را داره و فقط هوش مصنوعی بازی پایین ) :lol:
واسه من هم جالب بودکمی تا قسمتی.این تیکه ته خنده بود:شوتینگ ربطی به گیک پلی نداره بابا ! سیستم نمیکشه FPS میاد پایین .