slipknot_james
کاربر تازه وارد
من مشکلی در گیم پلی بازی نمیبینم.
فقط هوش مصنوعی دشمن ها و یاران خودی یه کمی ضعیفه.
فقط هوش مصنوعی دشمن ها و یاران خودی یه کمی ضعیفه.
من میگم عزیزم.کی میگه 7600 کشش بالاتر ؟
تو بازی های امروزی CpU فقط 10 % دخالت داره ! ( گفتم رفتی تو جایی دیگه بهت گیر ندن )
بهتر نیست سعی کنیم راجع به مسائل مسلط و آگاه بشیم و بعد دیگران رو راهنمایی کنیم؟؟؟!
کمی تا قسمتی.این تیکه ته خنده بود:شوتینگ ربطی به گیک پلی نداره بابا ! سیستم نمیکشه FPS میاد پایین .
من میگم عزیزم.
البت مدل GT نه GS!!
میگی نه امتحان کن.
نه از مغز تو هم استفاده کردم lolنه بابا تنهایی فهمیدی اینو ؟
مقایسه من بین 8500GT و 7600GT بود. شما دقت نکردی!باز هم 8600 بهتر پاسخگویی میده !
یک جدول مقایسه بخون ....
آره......به نظرت من از پوشت کوه تلپورت کردم و ..
سلام به همه دوستان .
آقا من تازه بازی رو گرفتم و سیستم خوبی هم دارم ولی نمیدونم چرا رو high که میزارم این قدر سرعت بازی کند میشه کسی میتونه بگه اشکال از کجاست؟
cpu : Q6600
ram : 2g B.800
vga : 8600gt
main : abit ab9 pro
باشکر
چجوری رو چه رزولوشنی ؟من با 8600GTS رو High بازی کردم ...سرعت بازی فرق زیادی نمیکرد.
ولی احساس میکردم رو Medium خیلی راحت تر اجرا میشه.
چجوری رو چه رزولوشنی ؟
منم امروز این بازی گرفتم با سیستم تو پروفایلم همچی رو Medium و رزولوشن 1680x1050 داخل بازی حدود 19-20 فریم میگیریم البته همون اول بازی که میاد تو جنگله . تو انمیشن اول بازی به زیر 10 فریم در ثانیه میرسه بازی روی High که قرار دادم انمیشین اول بازی تقریبا اجرا نمیشد و بشدت کند بود واقعا این بازی وحشتناک سنگینه مخصوصا رو رزولوشن های بالا حالا اگه تونستم یه اسکرین شایت از بازی میگیرم میزارم که ببنید . این کلید ~ رو بزن بعد این کد رو وارد کن r_displayinfo=1 تعداد فریم در ثانیه رو نشونت میده .
با چه کارتی ؟ رو چه رزولوشنی .سلام
من که بازی را رو medium تمام کردم همش دور ور 30-35 بهم میداد و ولی روی higt حدود 15 بود.ولی حالم گرفته شد خیلی زود تموم شد
.
امیدوار نباش که خوب اجرا بشه. گرافیکت ضعیفه. ممکنه روی low بتونی بازی کنی.اقایون این بازی رو سیستم من با این مشخصات اجرا میشه:
ram 1GIG
cpu 2.8 full
graphic 7300 gs
لطفا به من بگین