اولا:Rankings based on total unique users from yesterday.
دوما همه که هر دو کنسول رو ندارن پس با توجه به بیشتر بودن تعداد کنسول های 360 طب
نگرفتی بازم
من میگم پایه و اساس این حرف چیه؟!
یعنی انقد باید مبتدیانه فکر کرد که چون نسخه ps3 یه بازی بخاطر کمتر بودن یوزرهای اون نباید تو این لیست قرار بگیره! حتی اگه اون بازی ویرایش بهتری نسبت به پلتفرمهای دیگه باشه(حداقل 1 درصد هم اینو در نظر بگیریم)
این لیست بهترین بازیهاست یا اینکه کی بیشترین کنسول رو داره؟!
نکته بعد 360 کپی خور شده و ps3 هنوز نشده این رو فروش وحشتناک تاثیر گذاره حتی تو کشورهای در حال توسعه پس بازیهای بهتر برای 360 تنها دلیل فروش این کنسول نمیشه و در مجموع توجیحی نداره که فکر کنیم نسخه های مشابه یه بازی بهتر از هم رده ps3 باشن
ببین هر چی باشه ارزونتره.حالا با هر امکاناتی.کسی که میاد کنسول میخره در درجه اول برای بازی میگیره.
همین مسئله باعث شده Wii با سخت افزار ضعیفش فروش بسیار بالاتری نسبت به 360 و PS3 داشته باشه .این مسئله رو هم فراموش
هر چی باشه ارزونتره؟!
یعنی حتی اندازه قدرت یه ps1 هم باشه اما ارزون باشه باید خریدش
Wii برای بازیهاش نفروخته بلکه برای ایده کنترلرش و البته کمی قیمت پایینش
ببین تویی که ادعای بحث سر یه چیزی رو داری باید از اطلاعاتت در اون مورد خاص تا حدی باشه که بتونی حرفات رو توجیه کنی نه اینکه یه سری حرفای کاملا تکراری رو بیای پست کنی
من میگم تعجبی نداره 360 بازیهای بیشتری نسبت به ps3 داره
تو 2 پست قبلم اومدم گفتم که:
این کنسول 1 سالو اندی زودتر اومده developer ها آشنایی به مراتب بیشتری با معماری کنسول دارن بویژه که استودیوی XNA کمک شایانی به اونا در این خصوص کرده
این دلیل انقد محکم هست که عرضه بازیهای بیشتر برای 360 رو کاملا معلوم کنه
تنها نکته برای ps3 گذشت زمان هست تا سازنده ها بهتر بتونن با معماری کنسول آشنا بشن
در باره این بازی بحث نمیکنم چون قبول دارم بازی شاهکاریه.فقط این مسئله جالبه که تو این مورد حرف گیم اسپات رو قبول داری ولی در مورد halo
باز دوباره نفهیمده و نسنجیده داری یه چیزی میپرونی
من کی گفتم حرف گیم اسپاتو قبول ندارم گفتم بد جوری داره یکطرفه میره
در مورد halo انتظاری که ازش داشتم رو pc حتی با اینکه Gearbox Software بازیرو کم نقص پورت کرده بود اما هیچ چیز خاصی من نسبت به یه FPS هم تاریخ عرضه خودش در pc ندیدم اصلا بخاطر همین این بازیو با undying مقایسه کردم
تو پست قبلی هم گفتم تنها 2 دلیل وجود داره که halo اینطوری نقد بهش از سایتی مسه گیم اسپات:
عرضه یه FPS خوش ساخت برای اولین بار در یک پلتفرم کنسولی
و مورد دوم تبلیغات
نکته دوم تو halo2 بشدت مشخص بود بازی که نسخه Xbox ش امتیاز 9.4 از این سایت گرفت در حالیکه نسخه pcش که حتی با افکتهای نمایشی بهتری هم همراه بود نمره خنده دار 7 گرفت حتی اگه فکر کنیم که این امتیاز نسبت به بازیهای امروز داده شده بازم نباید انقد فاصله امتیازی باشه
فکر می کردم بازی رو بازی کردی...
قطعا من وقتمو برای چنین بازی هدر نمیدم
تبلیغات فاحش یعنی رشوه؟اصطلاح جدیده؟واسه این حرفت مدرک هم داری؟
برای بار چندم:ارزش اصلی halo به multiplayer شه.ما هم که نتونستیم امتحانش کنیم.تو
اصطلاح نیست ظاهرا چشمات باهاش خیلی آشنایی نداره
البته حق هم داری بالاخره داری به ماکروسافت یه چیزی دستی هم میدی
ببینم اگه ارزش اصلی halo به قابلتهای شبکه بودنش هست و البته تو نتونستی بازی کنی پس اون نوآوری که از بازی میگفتی چیه؟ بالاخره ما نفهمیدیم این بازیو بازی کردی یا...شاید هم عکساشو دیدی:lol:
من هیچ تعصبی ندارم.تا قبل از این فقط ps داشتم(1و2).مطمئن باش اگر بازی هاش تو اینجا ارزون بود به احتمال خیلی قوی ps3 میخریدم(البته گذشتن از exclusive های 360 یه خورده سخته!).
کاملا مشخصه
تازه ادعای گیمر بودنت هم میشه
راستی من دارم وقتمو برای چی تلف میکنم