• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FIFA08 & ّFIFA PROBLEMS

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
بازی کردن فیفا با کیبورد!!!!!!!!
اینکه عذاب آوره
65.gif

خوب چرا دسته نمیخری؟

اتفاقاً دسته هم دارم ولی چون shift نداره با کیبورد بازی می کنم در ضمن برای من بازی با کیبورد راحت تر از گیم پد هست. بالاخره هر کسی یه جوری عادت داره بازی کنه.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یعنی بدون مشکل بازی کردی ؟ لول بازیت چیه ؟ محال بتونی راحت بازی کنی ! جمعه بازی کردم تو نیم ساعت اول 4 تا گل خوردم ، فقط تونستم تا آخر بازی یکی بزنم یهنی باختم !!!!!

والا من از اون روز اول که خریدم تا حالا دیگه بازی نکردم :blush: ولی معمولا اولین کاری که میکنم میذارم روی world class نمیدونم شاید هم نذاشته بودم ! الان که میبینم شما اینطوری میگید شک میکنم !! باید برم باز بازی کنم ببینم چطوری اه ولی میدونید که باید توی این نسخه دروازه بانتون رو هم خودتون کنترل میکنید ؟؟؟

یه چیزی هم که هست من به دلیل اینکه مجبور بودم کلی با دسته fifa رو تمرین کردم و حالا دیگه فقط با دسته میتونم بازی کنم روی همین حساب شاید خیلی عوض شدن جای کلید ها بهم فشار نیورده !

یه چیزی هم که هست فیفا همیشه توی پاسگاری ، حفظ توپ و ایجاد موقعیت اه و از اون طرف هم دفاع تکنیکی و خیلی مهمه که توی این بازی دفاعتون سر جاش باشه و تکونش ندید اگه این اصول رو رعایت کنید توپ چندان به دروازه نمیرسه که بخواد دروازه بان مشکل ساز بشه ! :happy:

ولی با این حال کنجاو شدم دوباره تست کنم .

راستی اومدم اینجا بپرسم با ADSL 128 میشه فیفا رو آنلاین بازی کرد و اگر آری چگونه !

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
راستی اومدم اینجا بپرسم با ADSL 128 میشه فیفا رو آنلاین بازی کرد و اگر آری چگونه !

شدنش میشه منتها به دو شرط، پینگ تون بالا نباشه و نسخه ی فیفا یی که دارید ارجینال باشه نه از این قفل شکسته ها :)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
فکر نمی کنم کسی فیفا اورجینال توی ایران داشته باشه .

خوب دیگه باید یه فرقی بین من و شمایی که نسخه قفل شکسته بازی میکنم با اونی که کلی پول نسخه ی ارجینال میده باشه.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
یه چیزی عرض کنم
اونم اینکه حین بازی وقتی دیدی نمی تونی خوب و راحت بازی کنی صد در صد بایستی ارنچ نیمت رو عوض کنی
یه ارنجی پیدا کنی و ستش کنی که به تیم بخوره اگه درست اینکار رو بکنی چنان صسطح بازیت می ره بالا که نگو

نکته دیگه یکی به دو کردن بازکنان پشت منطقه جریمه هستش. دفاع حریف زود از هم می پاشه.
سیستم 4-3-3 بهترین گزینه تو 08 هستش خیلی تست کردم سیستم های دیگه بدرد بازی نمی خورن . حداقل موقعیت گل زدنش خیلی بالاتر از سیستم های دیگس.

نکته بد 08 همون تک به تک شدن با دروازه بانه. پدرم رو در آورده از 5 تا یکیش میره تو گل . نمی دونم چکارش کنم
یا شیرجه میزنه میاد تو پای بازیکن یا توری کش میاد که با دستش توپ رو میزنه بیرون به هیچ وجه نمیشه به راحتی توپ رو گل کرد . اه اه :(

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
نکته بد 08 همون تک به تک شدن با دروازه بانه. پدرم رو در آورده از 5 تا یکیش میره تو گل . نمی دونم چکارش کنم
یا شیرجه میزنه میاد تو پای بازیکن یا توری کش میاد که با دستش توپ رو میزنه بیرون به هیچ وجه نمیشه به راحتی توپ رو گل کرد . اه اه

چیپ بزن
f_crezymoadabm_044bfa2.gif

به راحتی گل می شه .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تک به تک که شدی وقتی دروازه بان دیدی میاد جلو وایسا تا یه حدی جلو میاد بعد ضربه بزن میتونی هم با رفتن به چپ و راست گیجش کنی و بعد ضربه بزنی از 5 تا توپ تک به تک 4 تاش تضمینی گل میشه;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تک به تک که شدی وقتی دروازه بان دیدی میاد جلو وایسا تا یه حدی جلو میاد بعد ضربه بزن میتونی هم با رفتن به چپ و راست گیجش کنی و بعد ضربه بزنی از 5 تا توپ تک به تک 4 تاش تضمینی گل میش

آره این روش نسبتا جواب میده.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
تک به تک :چپ وراست و شمال جنوب نمی کنم به وسیله بغل پا و با کاتی زیبا ضربه موربی را به سه جاو ول می دهیم
f_crazyfreezm_2562189.gif
100درصد گل می شودhttp://************/files/ggr9vwjx5difknkcg8pr.gif

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان .
ببخشید یک مقدار سوال من بی ربط هست .
من هر کاری کردم نتونستم fifa08 و soccer 2008 رو اجراش کنم در صورتی که دوستان که مشخصات سیستمشون از من کمتر هم هست نصب و بازی کرده بودند . مشخصات سیستمم ( ram : 512 ، cpu : 2.4 ، کارت گرافیک 128 ) .

همیشه وقت اجرا بهم ارور میده .
کسی نمیدونه دلیلش چی هست ؟
من حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ اثری نداشت .
شک ندارم که مشکل از سیستممه ولی از کارت گرافیک و رم و cpu نیست .

حالا کسی از دوستان نمیدونه که احتمالا مشکل سیستم چی میتونه باشه و من باید چیکار کنم ؟

ممنون از همه دوستان . موفق باشید .
بای .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان .
من هر کاری کردم نتونستم fifa08 و soccer 2008 رو اجراش کنم در صورتی که دوستان که مشخصات سیستمشون از من کمتر هم هست نصب و بازی کرده بودند . مشخصات سیستمم ( ram : 512 ، cpu : 2.4 ، کارت گرافیک 128 ) .

حالا کسی از دوستان نمیدونه که احتمالا مشکل سیستم چی میتونه باشه و من باید چیکار کنم ؟

ممنون از همه دوستان . موفق باشید

اینجوری که نمیشه عیب یابی کرد چه پیغام خطایی میده؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
والا الان از روی سیستم پاکش کردم . دوباره بازی رو نصب می کنم و خطاشو اینجا میزارم .

با تشکر .
بای .

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
سلام دوستان .

ممنون از همه دوستان . موفق باشید .
بای .
درایور کارت گرافیکت رو آپ دیت کن
جدیدترین درایورشو نصب کن
happy.gif

bami14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

چطور میشه TEAM CHEMISTRY رو بالا برد؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
درود

شما هر چه بازیکن های قوی تری در اختیار داشته باشی و این بازیکن ها مدت طولانی تر ی به صورت ثابت در یک ترکیب نسبتا ثابت در کنار هم بازی کنن به مرور TEAM CHEMISTRY بالاتر میره، یعنی شناخت بازیکن ها نسبت به وظایفشون و هم بازی هاشون بالا میره :)

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
درود

در این مورد ترکیب تیم خیلی خیلی مهمه . شده برای مدتی دو مهاجم اول تیم نمی تونستن براحتی گل بزنن اما همین که یکی رو عوض کردم و مهاجم دیگه ای رو اوردم روحیه تیم به مراتب بالا رفته و تونستم گل های بیشتری رو بزنم.
همین دیروز یه مهاجم ضعیفی رو بجای دل پیروو آوردم بخدا 6-2 بازی رو بردم فقط 4 تا شو اون مهاجم دوم که آورده بودم زد . اما یه بازی قبل از اون دل پیروو هیچ کاری نتونسته بود تیم اصلا راه نمی رفت.

انتخاب بازیکن واسه هر بازی خیلی خیلی مهمه

bami14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا من چطور باید ترکیب تیم رو بچینم تا بهترین نتیجه رو بگیرم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
خوب حالا من چطور باید ترکیب تیم رو بچینم تا بهترین نتیجه رو بگیرم

اون دیگه حاصل تجربه است و اینکه چقدر با دنیای فوتبال آشنایی دارید.

بالا