در تک به تک همین Q+D بیشتر بدرد می خوره
سعی کنید کات بدید به توپ
من هر وقت کات میدم میخور به تیر دروازه!
در تک به تک همین Q+D بیشتر بدرد می خوره
سعی کنید کات بدید به توپ
1- اگه سطح بازی هم Wordclass باشه دیگه محاله بتونی تیم مقابل رو ببری حتما باید سطح بازی رو پایین تر از Prof.
داري شوخي مي كني ؟ من همون روز اول كه بازي رو گرفتم بازي كردم تا حالا ولي هيچ مشكلي با گل زدن نداشتم ؟!؟! گرفتي ما رو ؟
آقا توي اينترنت كجا ميشه فيفا زد ؟
این پچ رو من چند هفته پیش دانلود کردم همون روزهای اولی که اومد، بعد از نصبش نمی دونم چرا سرعت بازی نصف شده بود و تاثیر قابل توجهی هم نداشت در حالی که بازی رو روی سیستم خیلی عالی هم اجرا کرده بودماینم پچ NEXT-Gen فیفا که با نصب این پچ گرافیک بازی خیلی بهتر میشه به طوری که تماشاچی ها به خوبی دیده میشوند و ... امیدوارم لذت ببرید. حجم : 5.4 mb
http://www.4shared.com/file/29404769...ified=9f8e0bdd
بابت این یکی واقعا ممنون در به در دنبالش بودماینم پچ Unlocker برای fifa 08 که با نصب این پچ می تونید تمام وسایل و ... که در FAN SHOP وجود داره رو به طور رایگان بخرید . توجه : بعد از نصب پچ به پوشه ای که فیفا در اون نصب شده برید و از اونجا برنامه unlocker رو اجرا کنید . حجم
سلام
كنترل كيبورد نسبت به نسخه هاي قبلي عوض شده و switch player كه قبلا با pass روي S تنظيم بودن، هيچ جوره قابل تنظيم و تغيير نيست. حتما اين دو گزينه از هم جدا هستن(در هر دو حالت تنظيمات كلاسيك و جديد كيبورد كه قابل انتخابه). كسي راهي براي برگردوندن تنظيمات قبلي نداره؟ دستم عادت كرده نميتونم اينو بازي كنم.
:-(
من الان دنبال پچ لیگ برتر هستم . اگه کسی داره برای دانلود بزاره ممنون میشم .
در مورد کی برد باید بگم که در این نسخه بازی بخصوص برای سویچ بازیکن خیلی خیلی بد شده ، قبلا کار با کی برد راحت بود اما الان کمی قلق گیری می خواد . بطور مثال وقتی بازیکن مقابل صاحب توپ میشه وقتی می خوای S رو بزنی و بازیکن نزدیک رو انتخاب کنی تا بتونی جلوش وایستی هرچی میزنی انگار نه انگار کلید رو زدی ، بازیکن رو سیستم کنترل می کنه و اجازه نمیده تو بازیکنت رو کنترل کنی تازه هم وقتی آزاد میکنه که دیگه دیر شدهسلام
كنترل كيبورد نسبت به نسخه هاي قبلي عوض شده و switch player كه قبلا با pass روي S تنظيم بودن، هيچ جوره قابل تنظيم و تغيير نيست. حتما اين دو گزينه از هم جدا هستن(در هر دو حالت تنظيمات كلاسيك و جديد كيبورد كه قابل انتخابه). كسي راهي براي برگردوندن تنظيمات قبلي نداره؟ دستم عادت كرده نميتونم اينو بازي كنم.
:-(
داري شوخي مي كني ؟ من همون روز اول كه بازي رو گرفتم بازي كردم تا حالا ولي هيچ مشكلي با گل زدن نداشتم ؟!؟! گرفتي ما رو ؟
آقا توي اينترنت كجا ميشه فيفا زد ؟ :f34r:
برای من هم اولش یه کمی سخت بود ولی به زودی عادت می کنی
سوییچ بازیکن مگه با Q نیست واسه کیبورد ؟
توی جوی استیک که سوییچ بازیکن قبلا با همون دکمه پاس بود الان شده معادل Q همون که می زنی بازیکن توی عمق حرکت می کنه !
لیگ برتر چه پچی واسه اش اومده مگه؟!
من جدیداً یه حرکت یاد گرفتم . زمانی که توپ رو صاحب هستید اگر shift رو نگه دارید سپس جهت بالا و به سرعت جهت پایین رو بزنید حرکتی تماشایی بوجود میاره.