• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FIFA08 & ّFIFA PROBLEMS

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
اینم پچ Unlocker برای fifa 08 که با نصب این پچ می تونید تمام وسایل و ... که در FAN SHOP وجود داره رو به طور رایگان بخرید . توجه : بعد از نصب پچ به پوشه ای که فیفا در اون نصب شده برید و از اونجا برنامه unlocker رو اجرا کنید . حجم mb 1.7
دانلود

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
وقتی سطح بازی دروازه بان رو بالا میگیری 2 نکته قابل دقت هستش

1- اگه سطح بازی هم Wordclass باشه دیگه محاله بتونی تیم مقابل رو ببری حتما باید سطح بازی رو پایین تر از Prof.
بگیری . چرا که بازی کردن تو اون سطح خودش یه مقوله ای میشه و گل زدن واسه خودش یه مقوله دیگه .
2- وقتی سطح بازی دروازه بان بالاترین سطح میشه تو روحیه تیم خودی نیز تاثیر میذاره تیمت نمی تونه راحت بازی کنه و گل بزنه
برای نمونه سطح بازی رو گذاشته بودم Simpr ، اما سطح دروازه بان Wordclass بود نمی تونستم به راحتی بازی کنم وگل بزنم ، تو هر بازی هم معلوم نبود که برنده میشم یا نه
اما وقتی سطح بازی دروازه بان رو آوردم تو Prof و سطح بازی هم کردم Prof تونستم از سه بازی 2 تا شو ببرم حفظ تو و پاس کاریها خیلی خوب شده بود و توپ به راحتی لو نمی رفت .

روحیه تیم بستگی مستقیم پیدا کرده با سطح بازی دروازه بان

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
1- اگه سطح بازی هم Wordclass باشه دیگه محاله بتونی تیم مقابل رو ببری حتما باید سطح بازی رو پایین تر از Prof.

داري شوخي مي كني ؟ من همون روز اول كه بازي رو گرفتم بازي كردم تا حالا ولي هيچ مشكلي با گل زدن نداشتم :D؟!؟! گرفتي ما رو ؟

آقا توي اينترنت كجا ميشه فيفا زد ؟ :f34r:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
داري شوخي مي كني ؟ من همون روز اول كه بازي رو گرفتم بازي كردم تا حالا ولي هيچ مشكلي با گل زدن نداشتم ؟!؟! گرفتي ما رو ؟

آقا توي اينترنت كجا ميشه فيفا زد ؟

شما جز افراد نادر این فورومی که میگه مشکلی نداشتم مطمئنید هم دروازه بان هم بازی روی World class هستند؟!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
اینم پچ NEXT-Gen فیفا که با نصب این پچ گرافیک بازی خیلی بهتر میشه به طوری که تماشاچی ها به خوبی دیده میشوند و ... امیدوارم لذت ببرید. حجم : 5.4 mb
http://www.4shared.com/file/29404769...ified=9f8e0bdd
این پچ رو من چند هفته پیش دانلود کردم همون روزهای اولی که اومد، بعد از نصبش نمی دونم چرا سرعت بازی نصف شده بود و تاثیر قابل توجهی هم نداشت در حالی که بازی رو روی سیستم خیلی عالی هم اجرا کرده بودم

اینم پچ Unlocker برای fifa 08 که با نصب این پچ می تونید تمام وسایل و ... که در FAN SHOP وجود داره رو به طور رایگان بخرید . توجه : بعد از نصب پچ به پوشه ای که فیفا در اون نصب شده برید و از اونجا برنامه unlocker رو اجرا کنید . حجم
بابت این یکی واقعا ممنون در به در دنبالش بودم

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
درسته منم توی این لول دروازه بان مشکل دارم
2296.gif

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

كنترل كيبورد نسبت به نسخه هاي قبلي عوض شده و switch player كه قبلا با pass روي S تنظيم بودن، هيچ جوره قابل تنظيم و تغيير نيست. حتما اين دو گزينه از هم جدا هستن(در هر دو حالت تنظيمات كلاسيك و جديد كيبورد كه قابل انتخابه). كسي راهي براي برگردوندن تنظيمات قبلي نداره؟ دستم عادت كرده نميتونم اينو بازي كنم.

:-(

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

كنترل كيبورد نسبت به نسخه هاي قبلي عوض شده و switch player كه قبلا با pass روي S تنظيم بودن، هيچ جوره قابل تنظيم و تغيير نيست. حتما اين دو گزينه از هم جدا هستن(در هر دو حالت تنظيمات كلاسيك و جديد كيبورد كه قابل انتخابه). كسي راهي براي برگردوندن تنظيمات قبلي نداره؟ دستم عادت كرده نميتونم اينو بازي كنم.

برای من هم اولش یه کمی سخت بود ولی به زودی عادت می کنی:cool:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من الان دنبال پچ لیگ برتر هستم . اگه کسی داره برای دانلود بزاره ممنون میشم .

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

در مورد کی برد باید بگم که در این نسخه بازی بخصوص برای سویچ بازیکن خیلی خیلی بد شده ، قبلا کار با کی برد راحت بود اما الان کمی قلق گیری می خواد . بطور مثال وقتی بازیکن مقابل صاحب توپ میشه وقتی می خوای S رو بزنی و بازیکن نزدیک رو انتخاب کنی تا بتونی جلوش وایستی هرچی میزنی انگار نه انگار کلید رو زدی ، بازیکن رو سیستم کنترل می کنه و اجازه نمیده تو بازیکنت رو کنترل کنی تازه هم وقتی آزاد میکنه که دیگه دیر شده
اما اگه کلید W رو بزنی همون لحظه بازیکن رو برات انتخاب میکنه . تازه می تونی با استفاده از همون کلید W بازیکنایی رو انتخاب کنی که جاهای دیگه ای قرار دارند این بدرد این می خوره که حریف شوت کرده و قبل از اینکه خود سیستم بطور اتوماتیک اونو انتخاب کنه تو بازیکنت رو انتخاب میکنی و فرصت داری که توپ رو ازش بگیری

داري شوخي مي كني ؟ من همون روز اول كه بازي رو گرفتم بازي كردم تا حالا ولي هيچ مشكلي با گل زدن نداشتم :D؟!؟! گرفتي ما رو ؟

آقا توي اينترنت كجا ميشه فيفا زد ؟ :f34r:

یعنی بدون مشکل بازی کردی ؟ لول بازیت چیه ؟ محال بتونی راحت بازی کنی ! جمعه بازی کردم تو نیم ساعت اول 4 تا گل خوردم ، فقط تونستم تا آخر بازی یکی بزنم یهنی باختم !!!!!

برای من هم اولش یه کمی سخت بود ولی به زودی عادت می کنی:cool:

منکه عادت نکردم !

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
سوییچ بازیکن مگه با Q نیست واسه کیبورد ؟
توی جوی استیک که سوییچ بازیکن قبلا با همون دکمه پاس بود الان شده معادل Q همون که می زنی بازیکن توی عمق حرکت می کنه !

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
ولی هیچی مثل سانتر کردنش مزخرف نشده!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آقا ما که دیگه دستمون روون شده :) چه سانتر چه تک به تک و... قلقش دستمون اومده، فکر کنم باید کم کم منتظر 09 بشیم.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سوییچ بازیکن مگه با Q نیست واسه کیبورد ؟
توی جوی استیک که سوییچ بازیکن قبلا با همون دکمه پاس بود الان شده معادل Q همون که می زنی بازیکن توی عمق حرکت می کنه !

شما درست میگید سوییچ بازیکن با Q هست . فکر می کنم این دوستمون توی تنظیمات Q رو با W عوض کردن. :cool:

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من جدیداً یه حرکت یاد گرفتم . زمانی که توپ رو صاحب هستید اگر shift رو نگه دارید سپس جهت بالا و به سرعت جهت پایین رو بزنید حرکتی تماشایی بوجود میاره.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من جدیداً یه حرکت یاد گرفتم . زمانی که توپ رو صاحب هستید اگر shift رو نگه دارید سپس جهت بالا و به سرعت جهت پایین رو بزنید حرکتی تماشایی بوجود میاره.

بازی کردن فیفا با کیبورد!!!!!!!!
اینکه عذاب آوره
65.gif

خوب چرا دسته نمیخری؟

بالا