بچه ها 08 واقعا از لحاظ بازي بد شده يه پاس درست حسابي نمي توني بدي
تو ارنج تيم ها هم تعداد ارنجها هم شده .
شوت ديگه بكارت نمي آد اصلا نميشه يه شوت درست حسابي كرد . ديگه واسه گل زدن لازمه كه تو منطقه جريمه و فقط با دروازه بان رو در رو بشي تا بتوني گل بزني بايد فاتحه شوت زدن رو خوند .
من تا الان هرچي گل زدم از درون منطقه جريمه زدم اونم با هزار تا زحمت . تازه اونم اگه دروازه بان نگيردش و يا به تير نخوره .
مورد شوت خيلي بد شده اون شوتي كه در 07 گل ميشد الان ميره بيرون خيلي خيلي عصبيم كرده
در كل سيستم بازي خيلي بد شده ولي از لحاظ گرافيكي خوب شده . منكه راضيم.
فکر کنم شما بازی رو تازه گرفتی چون منم که بازی رو تازه گرفته بودم همین احساس رو داشتم ولی الان بعد از دو سه هفته بازی کردن کاملا نظرم عوض شده، سخت تر شدن گیم پلی بازی در کل بازی رو جذاب تر کرده، ایجاد موقعیت تک به تک دشوار تر شده و تازه وقتی هم که تک به تک می شی باید حواست رو جمع کنی که توپ رو هدر ندی، شوت زدن مثل 07 دیگه کیلویی نیستش، یعنی وقتی شوت میزنی باید به عوامل مختلفی توجه داشته باشی موقعیتت نسبت به دروازه، توانایی بازیکنی که می خوای باهاش شوت بزنی، چند نفر دارند پرسش میکنند و از همه مهم تر دروازه بان چقدر دید داره و کجا جا گیری کرده. البته میشه حالا مختلفی رو در حین شوت زدن تجربه کرد بعضی از کلیدای ترکیبی که میتونی باهاشون شوت بزنی Q+D - Z+D - Shift+D بازم شاید باشه ولی من با اینا میزنم توی حالتای مختلف.
بر خلاف اونچه شما گفتی فقط با تک به تک گل میزنی من هم با شوت و هم با سانتر کردن از کناره ها گل میزنم. موافقم ارنج تیم ها کم شده و این اصلا خوب نیست هر چند برای بعضی از تیم ها ارنج اختصاصی طراحی کردن، بعد هم گرافیک بازی که فرقی نکرده آقا دقیقا همون 07 فقط یه سری جزئیات بهش اضافه شده مثلا اگر شما محکم شوت بزنی و بخوره به صورت یه بازیکن می بینی که اون بازیکن سریع از درد صورتش رو میگیره یا اگر بخوره به شیکم یه بازیکن اون بازیکن میافته زمین و از درد به خودش میپیچه.
نکته دیگه یی که توجه من رو جلب کرد صدای تشویق تماشاچی ها بود که انصافا خیلی جذاب تر شده و هیجان بازی رو بیشتر میکنه، مثلا با میلان که بازی میکردم بازی های توی سن سیرو یک نفر اول با بلندگو شعار میداد و بعد تماشاچی ها به پیروی از اون شعار میدادن که خیلی بازی رو جذاب تر میکرد.
داوری هم بهتر شده، توی 07 اگر شما خطا میکردن و داور آوانتاژ میداد هر چقدر هم خطاتون بد و سنگین بود دیگه جریمه یی در کار نبود ولی الان بعد از آوانتاژ داور وقتی توپ اوت میشه یا بازی متوقف میشه اگه خطایی انجام داده باشین که مستحق کارت باشه داور میاد و کارت میده.