• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FIFA08 & ّFIFA PROBLEMS

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یکی از چیزهایی که در روند بازی توی 08 خیلی تاثیر گذار هستش اینه که تیم تون در چه خالتی قرار بگیره، کلید 5 رو روی کیبرد اگر بزنید سه حالت مختلف نرمال، هجومی و تدافعی رو می تونید انتخاب کنید، انتخاب این حالت ها توی زمانها و وضعیت های مختلف خیلی اثر گذار هستش. :)

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اين قسمت رو وقتي اعداد 4 -6-8-2 رو تو قسمت اعداد ( سمت چپ كي برد ) بزني برات مياره . وقتي Numlock خاموش باشه .

بازي خيلي خيلي سخت شده . تا الان تو تا تورنمت راه انداختم خيلي با زحمت فراوان بردم . اين ديگه نهايت ظلمه .

گل زدن ديگه شده يه آرزو .

فکر کنم شما بازی رو تازه گرفتی چون منم که بازی رو تازه گرفته بودم همین احساس رو داشتم .....
تازه هم نگرفتم 3 هفتس ولي هنوز راه نيوفتادم
.....
بر خلاف اونچه شما گفتی فقط با تک به تک گل میزنی من هم با شوت و هم با سانتر کردن از کناره ها گل میزنم. ......

اچطوري از كرنر گل مي زني من كه تا الانش نتونستم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
ين قسمت رو وقتي اعداد 4 -6-8-2 رو تو قسمت اعداد ( سمت چپ كي برد ) بزني برات مياره . وقتي Numlock خاموش باشه .

بازي خيلي خيلي سخت شده . تا الان تو تا تورنمت راه انداختم خيلي با زحمت فراوان بردم . اين ديگه نهايت ظلمه .

گل زدن ديگه شده يه آرزو

2-6-8-4- تاکتیکهای مختلفی رو برای تیم تعریف میکنه ولی کلید 5 تاکتیک کلی تیم یعنی وضعیت هجومی داشته باشه یا تدافعی و یا عادی رو معلوم میکنه که اگر به تیم وضعیت تهاجمی بدین اون مشکل گل زدنتون تا حد زیادی حل میشه. و البته تاکتیک هایی که اون چهارتا کلید تعریف میکنن بستگی داره که تیم تون باز تو کدومیک از سه حالت اولیه باشه و بسته به سه حالت اولیه نوع تاکتیک توسط هر کلید تعریف میشه متغیره.

گل زدن از کرنر چندان ساده نیست، نکته ی مهم اش اینجاست که باید ارسال کرنرها رو بدید به بازیکن هایی که توانایی بالایی در ارسال توپ های بلند دارند، ولی معمولا ضربات سری که از کرنر منجر به گل میشن ضربات خیلی فنی و قشنگی هستن :).

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
( با عصبانیت ) : پس این همه طرفدار FIFA 08 کجا هستند ؟؟؟؟؟؟ توی تاپیکی که در همین بخش زدم برید و رأی بدید که فیفا برای همیشه جاودانه هست.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

من کم کم داره قلق بازی میاد دستم.
الان میتونم با بارسلونا توی یه بازی 4 دقیقه ای البته از نوع WorldClass حدودا 4 تا گل بزنم :lol::lol::lol:
البته با همین شرایط توی 07 میشد 8 تا گل بزنی
;);)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من کم کم داره قلق بازی میاد دستم.
الان میتونم با بارسلونا توی یه بازی 4 دقیقه ای البته از نوع WorldClass حدودا 4 تا گل بزنم
البته با همین شرایط توی 07 میشد 8 تا گل بزن

با بارسا گل زدن با توجه به اون ترکیبی که داره چندان عجیب نیست، محض امتحان کردن توانایی تون یه تیم متوسط بر دارین ببینین چه نتایجی میگیرین.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
با بارسا گل زدن با توجه به اون ترکیبی که داره چندان عجیب نیست، محض امتحان کردن توانایی تون یه تیم متوسط بر دارین ببینین چه نتایجی میگیرین.

اون جوری سخته:lol::lol::lol:

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
دریبل چجوری باید زد ؟
questionedf.gif

بازیکنای تیم مقابل تو ی ورلد کلاس همش دریبلای قشنگ می زنن
3925.gif
آیا ما هم می تونیم ؟
47splvo.gif

.
.
.
..
راستی لول دروازه بان رو جداگانه می شه تعیین کرد !
doofywave%5B1%5D.gif

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
من به راحتی می زنم
155fs505059.gif

جهت رو تا منتها الیه سمت مخالف دروازه ببرید در همان حال که جهت را میفشارید شوت را تقریبا پرکنید در ادامه هم جهت را نگه دارید تا توپ کات لازمه را بگیرد.
عجب جمله بندی ای :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام
بازی خوبیه ولی به قول بچه ها کمی سخته این 5 کیبورد کجای دسته گنجانده شده اونایی که حرفه ای شدن میشه بگید این دروازه بان با چی زربه های رونالدینیو رو میگیره:D من یونتوسیم کمی ضعیف شده (داخل فیفا 08) اما بازم یونتوسه .:f34r:
تا حالا این بخشو ندیده بودم ولی از این به بعد بازم سر میزنم;)

ممنونم

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من هم بعد از 1 ماه بازی نفهمیدم این کلید shift کجای دسته هست .

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من به راحتی می زنم
جهت رو تا منتها الیه سمت مخالف دروازه ببرید در همان حال که جهت را میفشارید شوت را تقریبا پرکنید در ادامه هم جهت را نگه دارید تا توپ کات لازمه را بگیرد.
عجب جمله بندی ای :دی

ها ایکه الان گفتی یعنی چه؟!!؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من هم بعد از 1 ماه بازی نفهمیدم این کلید shift کجای دسته هست .

توی منو قسمت My FIFA 08 دو تا گزینه هست یکی Tactics Help که هر هشت تا تاکتیک دفاعی و هجومی رو بر مبنای گیم پد توضیح داده و یه قسمت دیگه هست به اسم Tip & Hints که کل گیم پلی بازی رو بر مبنای باز هم گیم پد توضیح داده.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
توی منو قسمت My FIFA 08 دو تا گزینه هست یکی Tactics Help که هر هشت تا تاکتیک دفاعی و هجومی رو بر مبنای گیم پد توضیح داده و یه قسمت دیگه هست به اسم Tip & Hints که کل گیم پلی بازی رو بر مبنای باز هم گیم پد توضیح داده.
اون توضیحش به درد چیزش می خوره
biggrin.gif

روی گیم پد معادل دکمه شیفت اصلا انگار وجود نداره
swearing.gif

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
تک به تک با دروازه بان رو میتونید به گل تبدیل کنید من که نمی تونم از هر 10 تا یکیش میشه
همش میگیره

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی به میزان سطح دروازه بان داره، البته هر چی بالاتر باشه سخت تره مسلما ولی تو معمولیش که خیلی راحت دروازه بان رو میشه دریبل کرد با یه جهت عوض کردن ;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تک به تک با دروازه بان رو میتونید به گل تبدیل کنید من که نمی تونم از هر 10 تا یکیش میشه
همش میگیره

منم همین مشکل رو دارم 10 تا تک به تک یکیش گل نمیشه، ولی کامپیوتر تو یک تک به تک به گل میرسه! واضح که دروازه بان روی بالاترین سطح خودشه و البته من همه چی رو تست کردم C+D , Q+D, Z+D ولی هیچکدوم موقع تک به تک جواب نمیده.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
در تک به تک همین Q+D بیشتر بدرد می خوره
سعی کنید کات بدید به توپ http://************/files/s73er6bwb6yn96mm7t11.gif

بالا