داداش یوزرنیم منم ارور داد و با پسوردم وارد نمیشه و ایمیلم هم مسدود شده نمیتونم بازیابی پسوردو بزنم ... چه کار کنیم داداش ؟
سلام
مشکل ورود برطرف شد.
با سپاس
سلام
من از طریق سایت شما خرید انجام داده ام ولی کاربر من شارژ نشده است براتون مشخصات پرداخت رو از طریق سایت ارسال کردم نام کاربری : hosseini808 می باشد
با تشکر
سلام، برای هر دو مورد:دوست عزیز من 7000 تومن ریختم اما شارژ نشد هنوز اسم گاربری alibigham
مساله ای نیست که، این تنظیمات خود زرین پال هست که شما بانک صادر کننده کارتتون رو انتخاب می کنید، خود زرین پال شما رو منتقل می کنه به یک درگاه بانکی مناسب برای پرداختاقا من رو درگاه بانک تجارت کلیک میکنم میره تو سامان
آقا من که واقعا موندم ...
به توصیه یکی از دوستان امروز اومدم استفاده کنم از سرویستون ، اول یه اکانت 6 گیگ خریداری کردم که برای بازگشت سیستم پیغام داد خرید کنسل شده ، فکر کردم کارت شارژ نداره با کارت دیگری دوباره خرید رو زدم
الان میبینم که 2 تا 6 گیگ زده شارژ :| خو اگر میدونستم که یه 17 گیگ میخریدم !
از اونطرف چند تا لینک زدم برا دانلود بعد از اینکه 2 تاش مستقیم شد اومدم الان میبینم که بقیش معلوم نیست چطوری غیب شدن !
از طرفی هم با اینکه بقیه دانلود نشدن ، میزان حجمشون از اکانتم کم شده
لطفا رسیدگی کنین
ممنون
خواهش می کنم، کاری جز انجام وظیفه نکردیم.با سلام
موردی نداره دادا
بیشتر میخاستم 6 گیگ تست بزنم اگر خوب بود کیفیت بیشتر شارژ کنم که فعلا که راضی هستم ...
با تشکر از لطفتون
متاسفانه اصلا شرایط لازم برای ساپورت تورنت در فایل گیر فراهم نیست.دانلود از تورنت رو اگه میشه اضافه کنید
سلام آقای رمضان زاده عزیز، ارادت داریم، نظر لطف شماست.به به سلام دوست گل من
این ورا
رمضان زاده هستم ، مشتری پرو پا غرست
می بینم که تو پرشین هم اومدی واسه ساپورت
دوستان من ایشونو تایید می کنم از هر لحاظ ، چه ساپورت آفلاین و چه آنلاین
سایت شون هم برای مستقیم کردن یکه یکه
دوستان من ایشونو تایید می کنم از هر لحاظ ، چه ساپورت آفلاین و چه آنلاین