• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام من27000تومان معادل 100گیگابایت حجم خریداری کردم در ساعت5/40تا5/53دقیقه و علان اکانتم با نام alidta شارژ نشده لطفا بررسی کنید با زرین پال در ضمن من مشخصات رو متاسفانه ذخیره نکردم لطفا پیگیر کنید​

[FONT=tahoma,sans-serif]​[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]سلام

پرداخت شما در حساب زرین پال ما دریافت نشد، به احتمال بسیار زیاد چون تراکنش ناموفق بوده، به زودی برگشت می خورده به حسابتون، اگر وجه تا فردا عصر به حسابتون برگشت نخورد لطفا از طریق لینک زیر در زرین پال شماره کارتتون رو تیکت کنید تا واریز رو پیگیری کنند:
https://ir.zarinpal.com/pages/contact-us

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا به خدا ساعت 9تا 12 دیشب من مبلغ 27 هزار تومان از فایل گیر خرید کردم اما شارژ نشدم قبلش چند بار همین طور شد برگشت شد ولی دیشب برگشت نشد لطفا باز پیگیری کنید خواهشا پیگیری کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
آقا به خدا ساعت 9تا 12 دیشب من مبلغ 27 هزار تومان از فایل گیر خرید کردم اما شارژ نشدم قبلش چند بار همین طور شد برگشت شد ولی دیشب برگشت نشد لطفا باز پیگیری کنید خواهشا پیگیری کنید
بهتون گفتم که باید شماره کارتتون رو برای زرین پال تیکت کنید تا پیگیری کنند.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
اقا تبريك,سايت بسيار عالي هست.
من مشتري قديميتونم,حدودا 2 ساليه ازتون اكانت ليچ دارم,كلي از اقوام و اشناهارو هم اوردم و اونا هم راضي هستن و ماهيانه 80 گيگ كم كم ميگيرن بس خوره ي فيلمن.
فقط ميتونم بگم معركس سايتتون.
موفق باشيد.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لطف کنید شما علان پیگیری کنید آقای امیری از زرین پال گفتنداز شماره کارتم تراکنشی انجام نشده و بعد من دوباره خرید کردم که دیگه برگشت نشد و شارژ هم نشد در ضمن علان به صورت خصوصی مشخصصه پرداخت رو به همرا شماره کارت میفرستم لطف کنید چک کنید باتشکر

alidta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام میشه برای خرید حجم از فایل گیر از طریق کارت به کارت پرداخت کنم یا نه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
اقا تبريك,سايت بسيار عالي هست.
من مشتري قديميتونم,حدودا 2 ساليه ازتون اكانت ليچ دارم,كلي از اقوام و اشناهارو هم اوردم و اونا هم راضي هستن و ماهيانه 80 گيگ كم كم ميگيرن بس خوره ي فيلمن.
فقط ميتونم بگم معركس سايتتون.
موفق باشيد.
ممنون از نظر لطف شما و حمایتتون
سلامت باشید.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
لطف کنید شما علان پیگیری کنید آقای امیری از زرین پال گفتنداز شماره کارتم تراکنشی انجام نشده و بعد من دوباره خرید کردم که دیگه برگشت نشد و شارژ هم نشد در ضمن علان به صورت خصوصی مشخصصه پرداخت رو به همرا شماره کارت میفرستم لطف کنید چک کنید باتشکر
سلام میشه برای خرید حجم از فایل گیر از طریق کارت به کارت پرداخت کنم یا نه
سلام
بله اگر اشتباه نکنم از طریق پشتیبانی سایت با ما تماس داشتید و مشکلتون برطرف شد، اگر اینطور نیست لطفا نام کاربری تون رو بدین.
با سپاس

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547

scott

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
با تشکر از ادمین گرامی فایل گیر بابت بر طرف کردن مشکل فایلز مونستر.و همچنین تشکر بابت پیگیری سریع.

tondar85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام.ببخشید از دیروز هر وقت روی خرید شارژ مثلا 100 گیگ و... کلیک می کنم صفحه خالی میاره و نمیتونم شارژ بخرم.یعنی مثل اینکه زرین پال مشکل داره.لطفا بررسی بفرمایید.با تشکر

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.ببخشید از دیروز هر وقت روی خرید شارژ مثلا 100 گیگ و... کلیک می کنم صفحه خالی میاره و نمیتونم شارژ بخرم.یعنی مثل اینکه زرین پال مشکل داره.لطفا بررسی بفرمایید.با تشکر

سلام

دو سه روزی هست که بعضی ISP ها با زرین پال مشکل پیدا کردند، این نقل قول دو روز پیش مسئول زرین پال هست در همین مورد:
امروز در ديتاسنتر تبيان مشکلاتی وجود داشت که ما مجبور شديم بخش عمده ترافيک خودمون رو از ديتاسنتر آسياتک روت کنيم.
هنوز هم وضعيت پايدار نشده و انشالله به محض پايدار شدن وضعيت در ديتاسنتر تبيان به روال قبلی برميگريم.

با این توضیح انتظار میره مشکل زرین پال طی روزهای آینده کاملا برطرف بشه.

در هر صورت اگر برای شارژ اکانت عجله دارید، این شماره حساب سایت هست که می تونید واریز کنید و اطلاع بدین تا اکانتتون رو شارژ کنیم:
http://www.filegir.com/images/hesabmp.png

با سپاس

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
آقا من هر لینکی که از هیپ فایل می خوام لیچ کنم زمان خیلی زیادی طول میکشه تا انتقال بده یعنی برای یه فایل 500مگی شاید تا یک ساعت

می خواستم بدونم چرا اینفدر زمانبره؟ ( همون فایل رو در جاهای دیگه مثل ر...باز نهایت 2-3 دقیقه لینکشو می سازن)

بعدی اینکه چرا در دانلود گروهیی بعد از گذاشتن لینکهای دانلود حتما باید مرورگر باز باشه تا همه رو لیچ کنه؟

بهتر نبود مثل دانلود تکی بعد از وارد کردن لینکها میشد صفحه رو بست ؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
آقا من هر لینکی که از هیپ فایل می خوام لیچ کنم زمان خیلی زیادی طول میکشه تا انتقال بده یعنی برای یه فایل 500مگی شاید تا یک ساعت

می خواستم بدونم چرا اینفدر زمانبره؟ ( همون فایل رو در جاهای دیگه مثل ر...باز نهایت 2-3 دقیقه لینکشو می سازن)

بعدی اینکه چرا در دانلود گروهیی بعد از گذاشتن لینکهای دانلود حتما باید مرورگر باز باشه تا همه رو لیچ کنه؟

بهتر نبود مثل دانلود تکی بعد از وارد کردن لینکها میشد صفحه رو بست ؟

سلام

[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]
[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]سرعت انتقال (یا همون لیچ شدن) به سرعت سرور مبداء میزبان فایل بستگی داره، هر چقدر که سرور مبداء سرعت داشته باشه فایل با همون سرعت به فایل گیر منتقل میشه.
[FONT=tahoma,sans-serif]این نکته نیز حائز اهمیت هست که هر هاستی برای خودش سرورهای متعددی داره که لزوما سرعت همه سرورهای یک هاست با هم برابر نیستند، برای همین شما ممکن هست دو لینک مختلف از یک هاست رو مستقیم کنید یکیش سرعت خوبی داشته باشه و یکی دیگه سرعت بسیار ضعیفی، همه چیز به اون سروری که فایل رو میزبانی کرده بستگی داره، اگر اون سرور به هر دلیلی نتونه آپ استریمش با سرعت عمل کنه دیگه هیچکس در اون زمان از هر جای دنیا که باشه نمیتونه بالاتر از سرعتی که اون سرور در اختیار میذاره ازش دانلود کنه.

دانلود گروهی هم به این دلیل اون شکلی هست که کاربر لینک هایی رو در اون قسمت بذاره که مطمئن باشه از هاست پر سرعتی هستند و انتقال فایلها خیلی زمانبر نمیشه، اگر سرعت انتقال فایل های موردنظرتون کم هست می بایست از دانلود تکی استفاده کنید که خوب البته با این کار می تونید به تعداد نامحدودی درخواست رو بصورت همزمان و موازی ارسال کنید.
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif] با سپاس[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]

بالا