• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
خواستم یه تشکر کنم از سایت خوبتون! بعضی آپلودسنترهای عجیب غریب که هیچکدوم از لیچرهای ایرانی ساپورتشون نمیکنه رو من با استفاده از فایل گیر ازشون لینک مستقیم گرفتم.

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
جانان من سرعت لیچ کردن لینکهای هیپ فایل کشت مارا

127fs4730978.gif

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
یه سوال از
دوستانی که از فایل گیر سرویس دارن

برای شما چقدر طول میکشه لینک یه فایل مثلا 500مگی رو از هیپ فایل مستقیم کنه؟

فقط هیپ فایل منظورمه نه آپلودهای دیگه

میخوام بدونم سرعت من کمه یا دیگران هم همینه

aminzardak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسه نباشید
چرا اخیرا سرعت دانلود از سایت فایل گیر بعد از ساعت یک نیمه شب به حدود 10کیلوبایت کاه پیدا میکنه ولی در طول روز خوب و بدون مشکله
من از شاتل اینترنت میگیرم و مجبورم دانلود ر در ساعات ترافیک رایگان شبانه انجام بدم.
در همون ساعات شب از سایت های دیگه با سرعت 200 کیلو بایت تقریبا دانلود دارم اما از سایت شما به مشکل شدید افت سرعت برخوردم.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
جانان من سرعت لیچ کردن لینکهای هیپ فایل کشت مارا

127fs4730978.gif

یه سوال از
دوستانی که از فایل گیر سرویس دارن

برای شما چقدر طول میکشه لینک یه فایل مثلا 500مگی رو از هیپ فایل مستقیم کنه؟

فقط هیپ فایل منظورمه نه آپلودهای دیگه

میخوام بدونم سرعت من کمه یا دیگران هم همینه

در مورد سرعت مستقیم شدن توی پست شماره 120 توضیح دادم:
سرعت انتقال (یا همون لیچ شدن) به سرعت سرور مبداء میزبان فایل بستگی داره، هر چقدر که سرور مبداء سرعت داشته باشه فایل با همون سرعت به فایل گیر منتقل میشه.
این نکته نیز حائز اهمیت هست که هر هاستی برای خودش سرورهای متعددی داره که لزوما سرعت همه سرورهای یک هاست با هم برابر نیستند، برای همین شما ممکن هست دو لینک مختلف از یک هاست رو مستقیم کنید یکیش سرعت خوبی داشته باشه و یکی دیگه سرعت بسیار ضعیفی، همه چیز به اون سروری که فایل رو میزبانی کرده بستگی داره، اگر اون سرور به هر دلیلی نتونه آپ استریمش با سرعت عمل کنه دیگه هیچکس در اون زمان از هر جای دنیا که باشه نمیتونه بالاتر از سرعتی که اون سرور در اختیار میذاره ازش دانلود کنه.

دانلود گروهی هم به این دلیل اون شکلی هست که کاربر لینک هایی رو در اون قسمت بذاره که مطمئن باشه از هاست پر سرعتی هستند و انتقال فایلها خیلی زمانبر نمیشه، اگر سرعت انتقال فایل های موردنظرتون کم هست می بایست از دانلود تکی استفاده کنید که خوب البته با این کار می تونید به تعداد نامحدودی درخواست رو بصورت همزمان و موازی ارسال کنید.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
خسه نباشید
چرا اخیرا سرعت دانلود از سایت فایل گیر بعد از ساعت یک نیمه شب به حدود 10کیلوبایت کاه پیدا میکنه ولی در طول روز خوب و بدون مشکله
من از شاتل اینترنت میگیرم و مجبورم دانلود ر در ساعات ترافیک رایگان شبانه انجام بدم.
در همون ساعات شب از سایت های دیگه با سرعت 200 کیلو بایت تقریبا دانلود دارم اما از سایت شما به مشکل شدید افت سرعت برخوردم.

[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif] سلام، سلامت باشید

البته امروز این سوال رو برام ایمیل کرده بودید و جواب دادم، اما چون ممکن هست سوال کاربران دیگه ای هم باشه باز اینجا پاسخ میدم:

​[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif] کندی از طرف فایل گیر نیست، مطمئنا سرویس دهنده اینترنتتون یک کارهایی کرده.[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]

[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]اگر زمانی که سرعت دانلودتون از فایل گیر پایین بود، در همون زمان سرعت دانلودتون از فایلهای تست موجود در لینک زیر هم پایین بود می تونید مطمئن باشید مشکل از سرویس دهنده اینترنتتون هست:
mirror.de.leaseweb.net | powered by LeaseWeb
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]

لطفا تست کنید.

ضمنا
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif] یک سری از سایتهای ایرانی مثل سافت گذر، دانلودها، میهن دانلود و ... سرورهاشون در دیتاسنترهای داخل کشور میزبانی میشن، برای همین برای دسترسی کاربران داخل کشور به این دیتاسنترها از شبکه داخلی کشور استفاده میشه و بعضی آی اس پی ها سرعت دسترسی به شبکه داخلی کشور رو افزایش دادند، اما سرعتشون به شبکه جهانی اینترنت چنگی به دل نمی زنه، مشکل شما احتمالا همین هست، سرور فایل گیر در دیتاسنتری در فرانکفورت آلمان قرار داره و باید سرعت اینترنت جهانی شما خوب باشه که بتونید با سرعت ازش دانلود کنید، اگر اون لینکی که دادم رو تست کنید و سرعتتون با اون هم بسیار پایین باشه، نشون میده که ایرادی اصلا متوجه فایل گیر نیست از لحاظ سرعت، و این سرویس دهنده اینترنت شما هست که نمی تونه شما رو با سرعت مناسب به دیتاسنتر فایل گیر وصل کنه، که باید با تماس با آی اس پی مشکلتون رو پیگیری کنید.
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif][FONT=tahoma,sans-serif]
با سپاس
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]​
[/FONT]

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
منبعد در دانلود گروهی وضعیت انتقال فایل ها یک مقدار با جزییات بیشتر نشون داده میشه:

فایلهایی که کامل منتقل شده باشند روبروش با رنگ آبی می نویسه "به پایان رسید" و لینک فایل مستقیم شده روی این عبارت وجود داره که می تونید همونجا روش کلیک کنید و دانلودش کنید.

برای لینکهایی که به هر دلیلی با ارور مواجه شدند و مستقیم نشدند، با رنگ قرمز می نویسه "با خطا مواجه شد" که اگر روی این عبارت کلیک کنید متن اصلی خطایی که اون لینک داد رو بهتون نشون میده.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
ایول داری استاد
خیلی حال کردم با سایتت ♥
فقط یه سوال : فایل های زیر 10 مگ رایگان هستند؟ یا اونا هم به حساب ما محسوب میشن؟

ممنون از نظر مثبت شما
استفاده رایگان اصلا نداریم، فقط یوزر تست رایگان هست که اون هم بیشتر جنبه دمو و دیدن نحوه کار با سایت رو داره، وگرنه فایلهای زیر 10 مگ کم پیدا میشن که کاربر بخواد لیچ کنه.

softpand

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون از نظر مثبت شما
استفاده رایگان اصلا نداریم، فقط یوزر تست رایگان هست که اون هم بیشتر جنبه دمو و دیدن نحوه کار با سایت رو داره، وگرنه فایلهای زیر 10 مگ کم پیدا میشن که کاربر بخواد لیچ کنه.
داداش 17 گیگ برای تست خریدم
امیدوارم روزی بیاد که ازت 500 گیگ بخرم
کارت خیلی درسته
از ته دلم برات دعا کردم ... ♥ :X

Last edited:

ASB_BOND

Registered User
لایک‌ها
29
این سایت عالی من بالای ۲ سال دارم از با فایل گیر کااار میکنم... عمرا این سایتی تو ایران این تعداد سایت ساپورت نمیکنه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
ایا امکان استفاده از کوکی هنگام میرور کردن یک لینک وجود داره ؟
ندیدم چیزی
نه متاسفانه امکان استفاده از کوکی وجود نداره
لینک هاتون از کدوم سایت هست که بدون کوکی اجازه ریموت نمیده؟

Arianismmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه متاسفانه امکان استفاده از کوکی وجود نداره
لینک هاتون از کدوم سایت هست که بدون کوکی اجازه ریموت نمیده؟
دولوپر سنتر اپل
براتون با یوزر ivip تیکت دادیم اونجا لطفا هوامونو داشته باشید خیلی مهمه برامون

ارادن

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
دولوپر سنتر اپل
براتون با یوزر ivip تیکت دادیم اونجا لطفا هوامونو داشته باشید خیلی مهمه برامون

ارادن

بله در تیکت هم جوابتون رو دادم:

امکان اضافه کردن کوکی رو برای این نوع لینک های اپل اضافه کردم، کافی هست فقط کوکی ADCDownloadAuth رو از توی مرورگر تون بردارید و به فرمت زیر به آخر لینک اضافه کنید:

کد:
[LEFT][FONT=tahoma][URL="http://adcdownload.apple.com//Developer_Tools/xcode_5.1_developer_preview_2_qizk9u/xcode_5.1_developer_preview_2.dmg&ADCDownloadAuth=f2VE7dRoikab0GGWpcEfkR1pPnSaTcgvwMjB0zbHoIq%2FyHW2IgMWsvWq0dYdBfQt2USNGhRJaai2%0D%0AKY%2BcNzXe61Fypxf%2B1QWO8UUL2DG8JuV86LmgulhOQpWgHC3O6mMQkpUtB%2BThoPEKi2DZnNhBtorf%0D%0AViLg%2FQkYaHt0UTGiMLTySzrN%0D%0A"]http://adcdownload.apple.com//Developer_Tools/xcode_5.1_developer_preview_2_qizk9u/xcode_5.1_developer_preview_2.dmg&ADCDownloadAuth=......[/URL]
[/FONT][/LEFT]

با سپاس

Arianismmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام