Matyu
Registered User
خواستم یه تشکر کنم از سایت خوبتون! بعضی آپلودسنترهای عجیب غریب که هیچکدوم از لیچرهای ایرانی ساپورتشون نمیکنه رو من با استفاده از فایل گیر ازشون لینک مستقیم گرفتم.
قیمت با تخفیفش به ما اعضای پرشین تواز ؟
جانان من سرعت لیچ کردن لینکهای هیپ فایل کشت مارا
![]()
یه سوال از
دوستانی که از فایل گیر سرویس دارن
برای شما چقدر طول میکشه لینک یه فایل مثلا 500مگی رو از هیپ فایل مستقیم کنه؟
فقط هیپ فایل منظورمه نه آپلودهای دیگه
میخوام بدونم سرعت من کمه یا دیگران هم همینه
سرعت انتقال (یا همون لیچ شدن) به سرعت سرور مبداء میزبان فایل بستگی داره، هر چقدر که سرور مبداء سرعت داشته باشه فایل با همون سرعت به فایل گیر منتقل میشه.
این نکته نیز حائز اهمیت هست که هر هاستی برای خودش سرورهای متعددی داره که لزوما سرعت همه سرورهای یک هاست با هم برابر نیستند، برای همین شما ممکن هست دو لینک مختلف از یک هاست رو مستقیم کنید یکیش سرعت خوبی داشته باشه و یکی دیگه سرعت بسیار ضعیفی، همه چیز به اون سروری که فایل رو میزبانی کرده بستگی داره، اگر اون سرور به هر دلیلی نتونه آپ استریمش با سرعت عمل کنه دیگه هیچکس در اون زمان از هر جای دنیا که باشه نمیتونه بالاتر از سرعتی که اون سرور در اختیار میذاره ازش دانلود کنه.
دانلود گروهی هم به این دلیل اون شکلی هست که کاربر لینک هایی رو در اون قسمت بذاره که مطمئن باشه از هاست پر سرعتی هستند و انتقال فایلها خیلی زمانبر نمیشه، اگر سرعت انتقال فایل های موردنظرتون کم هست می بایست از دانلود تکی استفاده کنید که خوب البته با این کار می تونید به تعداد نامحدودی درخواست رو بصورت همزمان و موازی ارسال کنید.
سلام
خسه نباشید
چرا اخیرا سرعت دانلود از سایت فایل گیر بعد از ساعت یک نیمه شب به حدود 10کیلوبایت کاه پیدا میکنه ولی در طول روز خوب و بدون مشکله
من از شاتل اینترنت میگیرم و مجبورم دانلود ر در ساعات ترافیک رایگان شبانه انجام بدم.
در همون ساعات شب از سایت های دیگه با سرعت 200 کیلو بایت تقریبا دانلود دارم اما از سایت شما به مشکل شدید افت سرعت برخوردم.
ایول داری استاد
خیلی حال کردم با سایتت ♥
فقط یه سوال : فایل های زیر 10 مگ رایگان هستند؟ یا اونا هم به حساب ما محسوب میشن؟
داداش 17 گیگ برای تست خریدمممنون از نظر مثبت شما
استفاده رایگان اصلا نداریم، فقط یوزر تست رایگان هست که اون هم بیشتر جنبه دمو و دیدن نحوه کار با سایت رو داره، وگرنه فایلهای زیر 10 مگ کم پیدا میشن که کاربر بخواد لیچ کنه.
این سایت عالی من بالای ۲ سال دارم از با فایل گیر کااار میکنم... عمرا این سایتی تو ایران این تعداد سایت ساپورت نمیکنه
نه متاسفانه امکان استفاده از کوکی وجود ندارهایا امکان استفاده از کوکی هنگام میرور کردن یک لینک وجود داره ؟
ندیدم چیزی
دولوپر سنتر اپلنه متاسفانه امکان استفاده از کوکی وجود نداره
لینک هاتون از کدوم سایت هست که بدون کوکی اجازه ریموت نمیده؟
دولوپر سنتر اپل
براتون با یوزر ivip تیکت دادیم اونجا لطفا هوامونو داشته باشید خیلی مهمه برامون
ارادن
[LEFT][FONT=tahoma][URL="http://adcdownload.apple.com//Developer_Tools/xcode_5.1_developer_preview_2_qizk9u/xcode_5.1_developer_preview_2.dmg&ADCDownloadAuth=f2VE7dRoikab0GGWpcEfkR1pPnSaTcgvwMjB0zbHoIq%2FyHW2IgMWsvWq0dYdBfQt2USNGhRJaai2%0D%0AKY%2BcNzXe61Fypxf%2B1QWO8UUL2DG8JuV86LmgulhOQpWgHC3O6mMQkpUtB%2BThoPEKi2DZnNhBtorf%0D%0AViLg%2FQkYaHt0UTGiMLTySzrN%0D%0A"]http://adcdownload.apple.com//Developer_Tools/xcode_5.1_developer_preview_2_qizk9u/xcode_5.1_developer_preview_2.dmg&ADCDownloadAuth=......[/URL]
[/FONT][/LEFT]
همین الان جوابتون رو دیدم واقعا ممنوننه متاسفانه امکان استفاده از کوکی وجود نداره
لینک هاتون از کدوم سایت هست که بدون کوکی اجازه ریموت نمیده؟