• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
من حدود 50 گیگ حجم خریدم و بیشتر لینک هام از RAPIDGATOR هست حدود 20 گیگ دانلود کردم امروز اومدم مستقیم سازی کنم دیدم زدید این سایت غیر فعاله!!
به چه دلیل آخه؟

سلام
سایت رپیدگیتور پریشب همه اکانت های ما رو که تعدادش 23 تا بود یکجا بلاک کرد، ساپورت خوبش مثل قبل دیگه ظاهرا غیر ممکن هست، الان در حال بررسی راهکار هستیم و احتمالا بصورت آزمایشی مجددا با شرایط جدید ساپورتش کنیم تا ببینیم نتیجه چی میشه.
با سپاس

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
سایت رپیدگیتور پریشب همه اکانت های ما رو که تعدادش 23 تا بود یکجا بلاک کرد، ساپورت خوبش مثل قبل دیگه ظاهرا غیر ممکن هست، الان در حال بررسی راهکار هستیم و احتمالا بصورت آزمایشی مجددا با شرایط جدید ساپورتش کنیم تا ببینیم نتیجه چی میشه.
با سپاس
متاسفانه هنوز درست نکردید

Mashikha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه تغییراتی در سیستم رپیدگیتور به وجود آمده که از پشتیبانی شما خارج شده؟ یعنی ماجرای Keep2Share دارد برای rapidgator اتفاق می‌افتد؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
چه تغییراتی در سیستم رپیدگیتور به وجود آمده که از پشتیبانی شما خارج شده؟ یعنی ماجرای Keep2Share دارد برای rapidgator اتفاق می‌افتد؟
سلام
سایت رپیدگیتور اخیرا اکانتهای همه سایت های لیچر رو بلاک می کنه و مشکل عدم ساپورتش الان یک مشکل جهانی برای همه لیچرهاست.
اما ما از ساعتی قبل با تغییراتی که دادیم و همچنین قرار دادن ضریب 5 برای دانلود از رپیدگیتور، ساپورتش رو به صورت آزمایشی مجددا فعال کردیم تا ببینیم چه اتفاقی می افته.

amir_tajbakhsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
با سپاس

سلام
همچنان امیدی به Rapidgator نیست؟ Nitroflare چی !؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
همچنان امیدی به Rapidgator نیست؟ Nitroflare چی !؟
سلام
رپیدگیتور از دو هفته پیش مجددا تحت ساپورت قرار گرفت، با ضریب 5
نیتروفلر رو از چند هفته دیگه روی ساپورتش کار می کنیم و احتمالا بصورت آزمایشی مجددا تحت ساپورت قرار بگیره.

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
رپیدگیتور از دو هفته پیش مجددا تحت ساپورت قرار گرفت، با ضریب 5
نیتروفلر رو از چند هفته دیگه روی ساپورتش کار می کنیم و احتمالا بصورت آزمایشی مجددا تحت ساپورت قرار بگیره.
ممنون از شما
الان خیلی خوبه اما ضریب زیاده!

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خواهش می کنم.
متاسفانه شرایط سایت رپیدگیتور فعلا طوری هست که امکان کاهش ضریبش وجود نداره.
با سپاس
من می‌خوام یه فایل pdf رپیدگریتور مستقیم کنم
پیام میاد این لینک به دلایل امنیتی می بایست توسط پشتیبانی سایت مستقیم شود.
لطفاً پیگیری کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
من می‌خوام یه فایل pdf رپیدگریتور مستقیم کنم
پیام میاد این لینک به دلایل امنیتی می بایست توسط پشتیبانی سایت مستقیم شود.
لطفاً پیگیری کنید
سلام
لطفا دقیقا طبق همون پیغامی که دریافت می کنید عمل کنید، لینک تماس با پشتیبانی سایت هم در زیر همون پیغام هست.

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
لطفا دقیقا طبق همون پیغامی که دریافت می کنید عمل کنید، لینک تماس با پشتیبانی سایت هم در زیر همون پیغام هست.
اگه اینطوری باشه که برای هر لینک این کار کنیم اصلا وقت گیره و ناگزیرم از فایل گیر مهاجرت کنم به سایت دیگه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
اگه اینطوری باشه که برای هر لینک این کار کنیم اصلا وقت گیره و ناگزیرم از فایل گیر مهاجرت کنم به سایت دیگه
برای ما هم وقت گیر هست، برای حفظ ساپورت رپیدگیتور فعلا راه دیگه ای وجود نداره، البته این موضوع برای همه لینک های رپیدگیتور نیست، برای بعضی هاش هست.

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
برای ما هم وقت گیر هست، برای حفظ ساپورت رپیدگیتور فعلا راه دیگه ای وجود نداره، البته این موضوع برای همه لینک های رپیدگیتور نیست، برای بعضی هاش هست.
من فقط تمام لینک هام PDF مقاله هست که همه شون همین مشکل دارند

mantoasheghaneh

Registered User
لایک‌ها
23
بعضی اکانت ها رو فعال نمیکنه چرا؟

بالا