• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
سلام چرا امسال طرح نوروزی ندارین.
پارسال خیلی خوب بود.

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

سرعت دسترسی به برخی بخش های سایت پایین هستش نظیر فایل منیجر خصوصا اگر روی همه فایل ها کلیک بشه خیلی خیلی دیر باز میشه ، با اینترنت مبین نت و مخابرات 5 مگابایت تست شده همون نتجیه هستش

سرعت دانلود از rapidgator به صورت محسوسی یک هفته میشه افت داشته

ممنون میشم بررسی کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام

سرعت دسترسی به برخی بخش های سایت پایین هستش نظیر فایل منیجر خصوصا اگر روی همه فایل ها کلیک بشه خیلی خیلی دیر باز میشه ، با اینترنت مبین نت و مخابرات 5 مگابایت تست شده همون نتجیه هستش

سرعت دانلود از rapidgator به صورت محسوسی یک هفته میشه افت داشته

ممنون میشم بررسی کنید
سلام
سرعت لیچ شدن هر لینک، فقط به سرعت سرور مبداء میزبان اون فایل بستگی داره.
ممکن هست رپیدگیتور بعضی سرورهاش فعلا در شرایط خوبی نباشند و کیفیتشون از مبداء افت کرده باشه که معمولا رپیدگیتور مشکل سرورهای معیوبش رو زود برطرف می کنه.
سرعت دسترسی به بخش های مختلف سایت، همه جا خوب هست به غیر از بخش فایل منیجر که یک مقدار نیاز به بهینه سازی داره تا جدول فایلها سریعتر لود بشه، همونطور که اشاره کردید مخصوصا اینکه تعداد فایلها خیلی زیاد باشه و مشاهده همه فایلها رو بزنید این مساله به وضوح دیده میشه.
سر فرصت مناسب این بخش رو بهینه سازی می کنیم.
با سپاس

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.مهلت فروش ویژه تا کی هست؟سال خوبی داشته باشید.ممنون

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
سلام.مهلت فروش ویژه تا کی هست؟سال خوبی داشته باشید.ممنون
به احتمال بسیار زیاد تا پایان 14 فروردین فعال خواهد بود.
آیا سایت city-upload رو پشتیبانی می کنید؟
بله city-upload بصورت فری یعنی بدون اینکه اکانت پریمیومش رو داشته باشیم ساپورت میشه و مشکلی نداره.

sfmking

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
من چند سال مشتری فایلگیر هستم و تو تمام نت یوزرم sfmking هست
جدیدا برام پیام اومد که ایمیلت عوض شده با parham....
ظاهرا یا من یا شما هک شدیم
لطفا پیگیری کنید
حدود ۹ گیگ حجم داشتم و خیلی ناراحت شدم از این اتفاق.

منتظر پاسختون هستم.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
من چند سال مشتری فایلگیر هستم و تو تمام نت یوزرم sfmking هست
جدیدا برام پیام اومد که ایمیلت عوض شده با parham....
ظاهرا یا من یا شما هک شدیم
لطفا پیگیری کنید
حدود ۹ گیگ حجم داشتم و خیلی ناراحت شدم از این اتفاق.

منتظر پاسختون هستم.
سلام
لو رفتن اکانتتون بخاطر داشتن پسورد خیلی ساده و احتمالا مشابه با اکانتتون در سایتهای دیگه بود، حجمتون سر جاش هست و توضیحات بیشتر امنیتی رو براتون ایمیل کردم.

sfmking

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی ممنون
حل شد
مثل چند سال گذشته همیشه سریع و کارآمد جواب دادید.

سال نوتون مبارک....

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
ممنون میشم سرور depositfiles.com رو هم اضافه کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
دیپوزیت فایلز سیاستش اینه که فقط کاربران اینترنت خانگی حق دارند ازش دانلود کنند و به سرورها و لیچرها اگر متوجه بشه سرویس دهیش رو سریعا قطع می کنه.
بنابراین بهترین راه برای دانلود در حجم های زیاد از این هاست برای کاربر اینترنت خانگی، خرید اکانت پریمیومش هست، که با داشتن اکانت پرمیوم دیپوزیت فایلز می تونید هر روز تا سقف 30 گیگ ازش دانلود کنید.

AGHAMALI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
سایت keep2share.cc یه سایت هست که به نظرم زیاد جالب نیست
یه بدی هم که داره ضریب 2 داره
حالا اینا یه طرف ، چرا سرعت لیچش انقدر پایینه ؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
سایت keep2share.cc یه سایت هست که به نظرم زیاد جالب نیست
یه بدی هم که داره ضریب 2 داره
حالا اینا یه طرف ، چرا سرعت لیچش انقدر پایینه ؟

سلام
سرعت انتقال (یا همون لیچ شدن) به سرعت سرور مبداء میزبان فایل بستگی داره، هر چقدر که سرور مبداء سرعت داشته باشه فایل با همون سرعت به فایل گیر منتقل میشه. این نکته نیز حائز اهمیت هست که هر هاستی برای خودش سرورهای متعددی داره که لزوما سرعت همه سرورهای یک هاست با هم برابر نیستند، برای همین شما ممکن هست دو لینک مختلف از یک هاست (مثل keep2share) رو مستقیم کنید یکیش سرعت خوبی داشته باشه و یکی دیگه سرعت بسیار ضعیفی، همه چیز به اون سروری که فایل رو میزبانی کرده بستگی داره، اگر اون سرور به هر دلیلی نتونه آپ استریمش با سرعت عمل کنه دیگه هیچکس در اون زمان از هر جای دنیا که باشه نمیتونه بالاتر از سرعتی که اون سرور در اختیار میذاره ازش دانلود کنه. که البته keep2share مشکل سرورهای معیوبش رو خیلی زود برطرف می کنه و اکثر لینکهاش با سرعت قابل قبولی در فایل گیر دریافت میشن.
با سپاس

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..متاسفانه ساییتون ساپورت 1080p از یوتیوب نداره...ما هرچی میزاریم بهترین کیفیت ممکن دانلود شود همش 720p میگیره در صورتی که اون ویدیو 1080p هم داره و این خیلی خیلی بده که این قابلیت رو نداره...چند ویدیو تست مردم همش همین بود در صورتی که 1080p هم داره.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام..متاسفانه ساییتون ساپورت 1080p از یوتیوب نداره...ما هرچی میزاریم بهترین کیفیت ممکن دانلود شود همش 720p میگیره در صورتی که اون ویدیو 1080p هم داره و این خیلی خیلی بده که این قابلیت رو نداره...چند ویدیو تست مردم همش همین بود در صورتی که 1080p هم داره.
سلام
دلیلش این هست که 1080 و بالاتر جزء اون دسته کیفیتهایی هستند که از مبداء در خود یوتیوب فاقد صدا هستند.
یوتیوب برای کیفیت های 1080p و بالاتر، و همینطور کیفیت 480p، به این صورت عمل می کنه که فایلهای صدا و تصویر برای اون ویدئوی موردنظر رو بصورت دو فایل جدا از هم برای دانلود در اختیار می گذاره، اما پلیر یوتیوب این دو فایل جدا از هم رو با هم تلفیق می کنه و صدا و تصویر رو شما با هم دارید، از این رو توی فایل گیر برای این کیفیتها که صدا و تصویرشون جدا از هم هست، فقط این امکان وجود داره که فایل ویدئو و فایل صدا بصورت جدا جدا دانلود بشه (در قسمت انتخاب کیفیت گزینه اول یعنی مشاهده حجم و کیفیتهای موجود رو بزنید) که بعد می تونید توی فایل منیجر فایل گیر با استفاده از ابزار تعبیه شده برای همین کار، فایل ویدئوی 1080 رو با فایل صدا با هم ترکیب کنید و یک فایل کامل صوتی تصویری 1080 داشته باشید و راحت دانلود کنید، البته خب تایید می کنم که برای تعداد فایلهای زیاد یک مقدار برای کاربر راحت نیست، این مورد رو سعی می کنیم در آینده بتونیم به شکلی در بیاریم که کار دانلود فایل صدا و تصویر و ترکیب اون دو همه بصورت خودکار توسط فایل گیر انجام بشه و از این روش فعلی که سه مرحله ای هست خلاص بشید.
با سپاس

بالا