به نقل از mehdvirus :جواب ابلحان خاموشي است :f34r:
خوشم اومد كه كم آوردي اين سوژه ها ديگه خيلي قديمي شده :lol:
راستي من بوس رو جا انداختم جملم رو درستش ميكنم جمليه صحيح اينه
پي پي جيش بوس لالا
:f34r: :blush:
به نقل از mehdvirus :جواب ابلحان خاموشي است :f34r:
به نقل از vahsha1 :من كاملا بي آذارم و سالهاست كه در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت دارم.
كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.
براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه .
217.219.179.193
عمرا هك شه ولي اگه هك شد ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب نمي نويسم.
به نقل از djromty :شما كه سالهاست در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت داري پس مي شه توضيح بدي معني اين حرفت چيه (كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.)
مخصوصا اين قسمت (كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه )
من همين الان بهت سفارش ميكنم كه ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب ننو يسي چون اينجوري فقط آبروي خودتو ميبري
خداي من چه آدمهاي پيدا ميشن دوست من اصلا نمي دونم روتر چيه مي شه به من هم ياد بدي
براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
من قضاوت رو به بقيه دوستان واگزار ميكنم نظر شما چيه :wacko:
به نقل از mehdvirus :نمیخواستم جواب بدم ولی....
بچه کوچولو شرط میبندم سن تو به 17 هم نمیرسه امروزه دیگه همه هک بلدن
اگه راست میگی و خیلی حالیته یه برنامه بنویس عمرا بتونی یه برنامه بنویسی هر برنامه ای هست باشه فقط یه برنامه بنویس
به هر زبونی که دوست داری بنویس
هک خیلی هنره ! میخوای اینجا یه تاپیک باز کنم و هر چی بلدم یاد بدم اونوقت ببینم چجوری اتیش میگیری
به نقل از mehdvirus :نمیخواستم جواب بدم ولی....
بچه کوچولو شرط میبندم سن تو به 17 هم نمیرسه امروزه دیگه همه هک بلدن
اگه راست میگی و خیلی حالیته یه برنامه بنویس عمرا بتونی یه برنامه بنویسی هر برنامه ای هست باشه فقط یه برنامه بنویس
به هر زبونی که دوست داری بنویس
هک خیلی هنره ! میخوای اینجا یه تاپیک باز کنم و هر چی بلدم یاد بدم اونوقت ببینم چجوری اتیش میگیری
به نقل از vahsha1 :سلام دوستان.
متاسفانه خرفهاي من بد تعبير شد .........من ميگم در آوردن user$pass چند تا روتر بدبخت كه از روي بي خردي snmp رو public دارن و سرچ كردن كلاس ip براي مردم آزاري با نرم افزار solarwind كه ذاتا يه نرم افزار كمكي براي مديران شبكه است كار درستي نيست.
من دارم ميگم دوستان دست از اين كارها بر دارن.
اگه مي خوان ور بريد چرا با چند تا ضعيف كه ناي كاري رئ ندارن ور مي ريد.
دوست من اگر بخواي من يه رنج ip از روترهاي خودم و مراكزي رو كه راه اندازي كردم بهت ميدم..هر نرم افزاري رو هم كه نياز داري به من بگو برات بفرستم.تو بشين اونارو هك كن.اگه تونستي بيا تو تاپيكها بنويس.
آ قوربون پسر :happy:
به نقل از vahsha1 :با سلام به شما دوستان.........متاسفانه اين دوست ما درست بشو نيست..........بابا من حرفم چيز ديگه است.ميگم ديگه اين جور post ها درست نكن و چيزهايي از اين قبيل ننويس.اگه ديدي امنيت جايي پايينه تو ripe مدير شبكه اش رو پيدا كن و راهنمايي كنش.
موفق باشي. :lol:
به نقل از mehdvirus :الهی شکر