• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HACKED BY DJROMTY

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mehdvirus :
جواب ابلحان خاموشي است :f34r:

خوشم اومد كه كم آوردي اين سوژه ها ديگه خيلي قديمي شده :lol:
راستي من بوس رو جا انداختم جملم رو درستش ميكنم جمليه صحيح اينه

پي پي جيش بوس لالا
:p :f34r: :blush:

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
من كاملا بي آذارم و سالهاست كه در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت دارم.
كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.

براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه .
217.219.179.193
عمرا هك شه ولي اگه هك شد ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب نمي نويسم. :)

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از vahsha1 :
من كاملا بي آذارم و سالهاست كه در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت دارم.
كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.

براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه .
217.219.179.193
عمرا هك شه ولي اگه هك شد ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب نمي نويسم. :)

شما كه سالهاست در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت داري پس مي شه توضيح بدي معني اين حرفت چيه (كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.)

مخصوصا اين قسمت (كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه )

من همين الان بهت سفارش ميكنم كه ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب ننو يسي چون اينجوري فقط آبروي خودتو ميبري

خداي من چه آدمهاي پيدا ميشن دوست من اصلا نمي دونم روتر چيه مي شه به من هم ياد بدي

براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

من قضاوت رو به بقيه دوستان واگزار ميكنم نظر شما چيه :wacko:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از djromty :
شما كه سالهاست در زمينه شبكه و مخصوصا روتر فعاليت داري پس مي شه توضيح بدي معني اين حرفت چيه (كم كم به اين دوستمون شك دارم كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه ........... به هر حال اگه امنيت شبكه ات بالا باشه عمرا هك بشي.)

مخصوصا اين قسمت (كه اين ip ها ما ل خودشه يا نه )

من همين الان بهت سفارش ميكنم كه ديگه تو هيچ تاپيكي مطلب ننو يسي چون اينجوري فقط آبروي خودتو ميبري

خداي من چه آدمهاي پيدا ميشن دوست من اصلا نمي دونم روتر چيه مي شه به من هم ياد بدي

براي اينكه از حرفم مطمئن شيد ip يكي از روترامو ميزارم تا حد اقل به خودن ثابت شه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

من قضاوت رو به بقيه دوستان واگزار ميكنم نظر شما چيه :wacko:

اي بابا ، اينجا كه هنوز دعوا هست ، ما يه موقعي يه حرفي زديم به يكي بعدش ازش معذرت خواهي هم كرديم تمام شد ، شماها ول نمي كنين؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیخواستم جواب بدم ولی....
بچه کوچولو شرط میبندم سن تو به 17 هم نمیرسه امروزه دیگه همه هک بلدن
اگه راست میگی و خیلی حالیته یه برنامه بنویس عمرا بتونی یه برنامه بنویسی هر برنامه ای هست باشه فقط یه برنامه بنویس
به هر زبونی که دوست داری بنویس
هک خیلی هنره ! میخوای اینجا یه تاپیک باز کنم و هر چی بلدم یاد بدم اونوقت ببینم چجوری اتیش میگیری

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mehdvirus :
اگه راست میگی و خیلی حالیته یه برنامه بنویس عمرا بتونی یه برنامه بنویسی هر برنامه ای هست باشه فقط یه برنامه بنویس
هک خیلی هنره ! میخوای اینجا یه تاپیک باز کنم و هر چی بلدم یاد بدم اونوقت ببینم چجوری اتیش میگیری

اي بابا اين كه بدتر شد ، آقا يكي بياد اينجا پا در ميوني كنه اوضاع بدجوري خيته!!!

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
متاسفانه خرفهاي من بد تعبير شد .........من ميگم در آوردن user$pass چند تا روتر بدبخت كه از روي بي خردي snmp رو public دارن و سرچ كردن كلاس ip براي مردم آزاري با نرم افزار solarwind كه ذاتا يه نرم افزار كمكي براي مديران شبكه است كار درستي نيست.
من دارم ميگم دوستان دست از اين كارها بر دارن.
اگه مي خوان ور بريد چرا با چند تا ضعيف كه ناي كاري رئ ندارن ور مي ريد.
دوست من اگر بخواي من يه رنج ip از روترهاي خودم و مراكزي رو كه راه اندازي كردم بهت ميدم..هر نرم افزاري رو هم كه نياز داري به من بگو برات بفرستم.تو بشين اونارو هك كن.اگه تونستي بيا تو تاپيكها بنويس.
آ قوربون پسر :happy:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mehdvirus :

من كوچولو ام تا زير تخمام هم نميزي ديدي يكي دو نفر تز كيري دادن زود دور ورداشتي ها

قبلش چرا كپ كرده بودي

من يادم نميياد گفته باشم برنامه نويسي بلدم كه تو گير دادي هي برنامه برنامه ميكني !

به نظر من تو گو هم بارت نيست اگه بارت هست رو كن ببينيم :wacko: :f34r:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از vahsha1 :
سلام دوستان.
متاسفانه خرفهاي من بد تعبير شد .........من ميگم در آوردن user$pass چند تا روتر بدبخت كه از روي بي خردي snmp رو public دارن و سرچ كردن كلاس ip براي مردم آزاري با نرم افزار solarwind كه ذاتا يه نرم افزار كمكي براي مديران شبكه است كار درستي نيست.
من دارم ميگم دوستان دست از اين كارها بر دارن.
اگه مي خوان ور بريد چرا با چند تا ضعيف كه ناي كاري رئ ندارن ور مي ريد.
دوست من اگر بخواي من يه رنج ip از روترهاي خودم و مراكزي رو كه راه اندازي كردم بهت ميدم..هر نرم افزاري رو هم كه نياز داري به من بگو برات بفرستم.تو بشين اونارو هك كن.اگه تونستي بيا تو تاپيكها بنويس.
آ قوربون پسر :happy:

كدومشون رو چك كردي كه snmp اون public بوده غير از يكي دوتاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahsha1

Registered User
لایک‌ها
1
:rolleyes: با سلام به شما دوستان.........متاسفانه اين دوست ما درست بشو نيست..........بابا من حرفم چيز ديگه است.ميگم ديگه اين جور post ها درست نكن و چيزهايي از اين قبيل ننويس.اگه ديدي امنيت جايي پايينه تو ripe مدير شبكه اش رو پيدا كن و راهنمايي كنش.
موفق باشي. :lol:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از vahsha1 :
:rolleyes: با سلام به شما دوستان.........متاسفانه اين دوست ما درست بشو نيست..........بابا من حرفم چيز ديگه است.ميگم ديگه اين جور post ها درست نكن و چيزهايي از اين قبيل ننويس.اگه ديدي امنيت جايي پايينه تو ripe مدير شبكه اش رو پيدا كن و راهنمايي كنش.
موفق باشي. :lol:

سلام

من كه تو چند تا پست قبلي هم گفته بودم كه ديگه هيچ روتري رو اينجا پست نمي دم پست هم ندادم

چون اينجا ارزشش رو نداره :(

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mehdvirus :

بازم كه شروع كردي هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :wacko:

حالا كه اينطور شودمنم ......................................... :wacko:

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دیگه داشت خاک می خورد
من دوتا سوال داشتم!
رامتی جان یادمه یه دونه از روترهات http server اون فعال بود بی ضحمت میشه بگید کدومش بود و دوم چه جوری میشه http server یک روتر رو راه انداخت !

ممنون می شم جواب سوامو بدی !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
الان دوباره اينجا دعوا راه ميفته! :blink: :D

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

والا مهدي جان من با كسي مشكل ندارم و هميشه افراد نخاله زياد هستند كه مساله ساز باشند !

و شما NTFS يادمه يه بار به سوالت تو يه تاپيك تو قسمت شبكه جواب دادم حالا نمي دونم پرسيدن همون سوال تو اين تاپيك بر چه اساسي بوده من خيلي وقته كه اينجا پست نميزنم !

ولي مانعي نداره جواب سوال هاتون اينه 1

براي فعال كردن HTTP SERVER يك روتر اول اينكه پسورد Enable اون روتر رو بايد داشته باشي اگه داري بعداز لوگين كردن تو روتر بازدن پسورد Enable اجازه اديت كانفيگ رو داري و تايپ مي كني Config

اونجا ازت ميپرسه كه از توي ترمينال ميخواي اديت كني يا تو مموري با زذن اين كامند Config -t كانفيگ رو تو ترمينال اديت مي كني اينتر كه كردي ذستور زير رو تايپ مي كني همه چي حله و Http Server اون راه ميوفته !

اين دستور :
IP HTTP SERVER

اين از سوال اولت و سوال د وم هم اين روتر بود كه HTTP SERVER اون رو فعال كرده بودم كه هنوز هم فعاله !

IP RPUTER:217.219.13.129

موفق باشيد !

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آره درسته حقیقتش من اینتیکه Enable حالیم نمیشه ! یعنی نمیدونم پسورد Enable رو کجا باید وارد کنم !

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

فقط تایپ کن Enازت پسورد می خواد که اونو وارد می کنی یه اینتر هم پشبندش می زنی

athar

Registered User
لایک‌ها
8
توی روترهای سیسکو دو Mode داریم. یکی کاربری و دیگری مدیریت. برای ورود به Mode مدیریت باید فرمان Enable یا En و سپس پسورد مربوطه رو وارد کنی.
قابل ذکر هست که بین این دو Mode میتونی حدود 16 Mode دیگه با دسترسی های متفاوت ایجاد کنی و هر Mode به فرامین Mode پایینتر خودش دسترسی داره و این روند پله ای هست.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
رامتی جان من بعد از پست خودم متوجه پست شما شدم. اگه جسارتی شد عذر میخوام. :)

بالا