• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HACKED BY DJROMTY

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از athar :
توی روترهای سیسکو دو Mode داریم. یکی کاربری و دیگری مدیریت. برای ورود به Mode مدیریت باید فرمان Enable یا En و سپس پسورد مربوطه رو وارد کنی.
قابل ذکر هست که بین این دو Mode میتونی حدود 16 Mode دیگه با دسترسی های متفاوت ایجاد کنی و هر Mode به فرامین Mode پایینتر خودش دسترسی داره و این روند پله ای هست.

سلام

همین تز ها رو می دی که میگم کارت درسته دیگه ! ;) :lol:

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
توی روترهای سیسکو دو Mode داریم. یکی کاربری و دیگری مدیریت. برای ورود به Mode مدیریت باید فرمان Enable یا En و سپس پسورد مربوطه رو وارد کنی.
قابل ذکر هست که بین این دو Mode میتونی حدود 16 Mode دیگه با دسترسی های متفاوت ایجاد کنی و هر Mode به فرامین Mode پایینتر خودش دسترسی داره و این روند پله ای هست.

سلام

اطهر جان اگه ممكنه در مورد اين Mode ها يكم بيشتر توضيح بده
پليز

athar

Registered User
لایک‌ها
8
شر
توی سیستم های مدیریت محتوا مثل همین وی بولیتن که داری توش پست میدی دسترسی های مختلفی قابل تعریف هست.
پایینترین سطح دسترسی مربوط به کسی هست که این سایت رو باز کرده و توی اون ثبت نام نکرده. این فرد فقط میتونه پست ها رو بخونه و نمیتونه پست بده. حتی در صورتی که مدیر شبکه تعیین کرده باشه این شخص نمیتونه مطالب رو بخونه.
رتبه بعدی مال کسی هست که توی سایت ثبت نام کرده و میتونه توی سایت پست بده.
بعد ادمین های فروم که میتونن پست های دیگران رو پاک یا ادیت کنن.
و بعد از ادمین مدیر سایت هست که دسترسی کامل داره و میتونه ادمین تعیین کنه یا توی هسته وی بولیتن تغییر ایجاد کنه.
همونطور که میبینی هر سطح میتونه کارایی که سطح پایینترش انجام میده رو انجام بده. یعنی مدیر سایت میتونه پست های دیگران رو ادیت کنه.
توی روتر هم به همین شکل هست.
فرض کن یه خانوم مهندسی برای شبکه خودش یه روتر خریده. افراد زیادی توی این شبکه کار میکنن و خیلی از اونها دسترسی فیزیکی به روتر دارن. این خانم مهندس ما برای افرادی که توی شبکه کار میکنن سطح دسترسی تعیین میکنه. در حقیقت این سطح دسترسی یعنی اینکه هر گروه یا سطح میتونه فرامین خاصی رو اجرا کنه.
امیدارم متوجه شده باشی.
اگه سوالی هست در خدمت هستم.

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
شر
توی سیستم های مدیریت محتوا مثل همین وی بولیتن که داری توش پست میدی دسترسی های مختلفی قابل تعریف هست.
پایینترین سطح دسترسی مربوط به کسی هست که این سایت رو باز کرده و توی اون ثبت نام نکرده. این فرد فقط میتونه پست ها رو بخونه و نمیتونه پست بده. حتی در صورتی که مدیر شبکه تعیین کرده باشه این شخص نمیتونه مطالب رو بخونه.
رتبه بعدی مال کسی هست که توی سایت ثبت نام کرده و میتونه توی سایت پست بده.
بعد ادمین های فروم که میتونن پست های دیگران رو پاک یا ادیت کنن.
و بعد از ادمین مدیر سایت هست که دسترسی کامل داره و میتونه ادمین تعیین کنه یا توی هسته وی بولیتن تغییر ایجاد کنه.
همونطور که میبینی هر سطح میتونه کارایی که سطح پایینترش انجام میده رو انجام بده. یعنی مدیر سایت میتونه پست های دیگران رو ادیت کنه.
توی روتر هم به همین شکل هست.
فرض کن یه خانوم مهندسی برای شبکه خودش یه روتر خریده. افراد زیادی توی این شبکه کار میکنن و خیلی از اونها دسترسی فیزیکی به روتر دارن. این خانم مهندس ما برای افرادی که توی شبکه کار میکنن سطح دسترسی تعیین میکنه. در حقیقت این سطح دسترسی یعنی اینکه هر گروه یا سطح میتونه فرامین خاصی رو اجرا کنه.
امیدارم متوجه شده باشی.
اگه سوالی هست در خدمت هستم.

آقا دستت درد نكنه ديگه گرفتم چي شد ;)

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شرمنده دیکه من تازه کارم

راستی رامتی جان روتر جدید چیزی نداری !بدی یم باهاش ور بریم $هیچ کدوم از روتر های قبلی جواب نمی دن

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
نچ فایده نداره
احسان خان بابا , کوتاه بیا

بیا یه فروم امنیت و این حرفا هم درست کن دیگه

همون بخشی که رامتی میگه

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
والا اگه یه بخش برا امنیت درست بشه که حرف نداره

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از NTFS :
آقا شرمنده دیکه من تازه کارم

راستی رامتی جان روتر جدید چیزی نداری !بدی یم باهاش ور بریم $هیچ کدوم از روتر های قبلی جواب نمی دن

اين رو امتحان كن !

Ip Router:217.219.224.181
User: nmeatzcpt7239
Password: as56pnog3852147

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djromty :
اين رو امتحان كن !

Ip Router:217.219.224.181
User: nmeatzcpt7239
Password: as56pnog3852147

سلام ولي من تست كردم لوگين نمي كنه :(

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
اقا من اینو صد بار تاحالا تست کردم جواب می ده نمی دونم چه جور می گی جواب نمی ده

لطفا یکی از دوستان هم چک کنه نتیجه رو به این دوستمون بگه .

athar

Registered User
لایک‌ها
8
مشکلی نداره و کار میکنه.
nfts جان وقتی شما پسورد رو وارد میکنی چیزی توی مانیتور نمیبینی. اینو به یاد داشته باشه. مشکلت هم حتما از همینجا ناشی میشه. دیگه تا حدی سردرد گرفتم. فکر کنم Romty هم مشکل من رو پیدا کرده باشه. :lol:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از athar :
مشکلی نداره و کار میکنه.
nfts جان وقتی شما پسورد رو وارد میکنی چیزی توی مانیتور نمیبینی. اینو به یاد داشته باشه. مشکلت هم حتما از همینجا ناشی میشه. دیگه تا حدی سردرد گرفتم. فکر کنم Romty هم مشکل من رو پیدا کرده باشه. :lol:

به نکته خوبی اشاره کرد اطهر موقعی که داری پسورد رو وارد می کنی اونو نشون نمی ده برای اینکه مطمئن شی کپی پیست کن !

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ردیف شد من اشکال از این بود که فاصله بعد از دونقطه رو میزاشتم

ATX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

چه جوری میشه هاست نیم یه روتر رو چنج کرد ؟؟؟؟؟

بالا