• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IBM و AMD در سال 2005 مي خوان بتركونن!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
پس لطف كنيد انجمتون خيلي بزرگ باشه چون كه ما خيلي زياديم ! :D :lol:
تایید می شود :happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نه با با يك انجمن 10 متري هم جا ميشن :rolleyes:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از tintin :
بله 10 متر فعلا باشه واسه سنگفرش پياده روش :lol:
من خودم به اندازه نصف پی تی شدم!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا بحث داره خیلی حاشیه میره.
خواهشا موضوع را عوش نکنید. :)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
فقط AMD و AMD و AMD. اينتل كيلويي چنده؟
من هنوز نتونستم در مورد علت توليد CPU هاي Celeron با خودم كنار بيام و به نتيجه برسم. واقعا الان هر كسي بره Celeron بخره (با عرض معذرت و پوزش از همه دوستان اينتلي) يه خورده احمق تشريف داره چون با پولي كمتر از اون ميتونه CPU به مراتب بهتر از سري Sempron بگيره.
در مورد اينكه قيمت AMD رفته بالا تقصير ايرانيها و آلبالو هست خب الان موقع تعطيلات اوناست و تقريبا بيشتر جاها از حجم كارشون كم مي كنن و تو ايران يه سري ميان از اين فرصت سو استفاده مي كنن و قيمتها رو ميكشن بالا.
در ضمن قيمت بره بالا مگه چي ميشه؟ عوضش performance اش چند برابر ميشه. مگه AMD خوبيش فقط به قيمتش بود؟ هزار تا مزيت بر اينتل داره كه يكيش قيمت ارزونتر بود كه الان هم CPU هاي ارزون از سري Sempron داره.

اين برنامه ها و كش L3 همش كشكه. تا اون موقع AMD يه چيز ديگه رو ميكنه كه اينتل ديگه غلط بكنه از اين حرفها بزنه. معمولا كساني كه تو چيزي كم ميارن هي تو بوق و كرنا ميكنن كه ما فلان كار رو مي كنيم ولي AMD بدون تبليغات الكي و كذايي داره كار خودشو ميكنه و وقتي يه كاري كرد ميگه ما فلان كار رو كرديم

چه زيبا گفت يكي از دوستان ما كه : اينتل تيمتو بردار و برو :D

بالا