الان به غیر از 3gs old boot که unthred بقیه thred هست گوشی من که همینه الان دارم دانلود میکنم که آپدیت کنم حجمش خیلیه نزدیکه 700 مگ هست
هم sn0wbreeze اومده هم redsn0w برای ویندوز
هم sn0wbreeze اومده هم redsn0w برای ویندوز
رفتم به iOS5 کیبورد فارسی ندارد
دیگر اپل شورش را آورده
خیلی توهین آمیز است
در آی او اس برای فارسی تایپ کردن
باید کیبورد عربی فعال کرد
اپل نمیداند فارسی زبانان از محصولاتش استفاده میکنند؟
همیشه از گوگل، اندروید، سامسونگ انتقاد کردم
ولی حالا باید اعتراف کنم یکی از مزیتهایشان فارسی بودن کیبورد اوریجینالشان است
همیشه از گوگل، اندروید، سامسونگ انتقاد کردم
ولی حالا باید اعتراف کنم یکی از مزیتهایشان فارسی بودن کیبورد اوریجینالشان است
تا اونجایی که من میدونم نمیشه....
سلام قربان!به به کی اینجا است! امیر جان معلومه کجایی، باید تاپیکهارو سرک بکشیم تا پیدات کنیم!
حالا من هر دویی که گفتی رو همون شب نصب کردم.
خب جالب اینجا است انگار همه میدونستن که سینک Wi-Fi بدون اتصال power امکان پذیر نیست غیر من! همون روز اول سر این حسابی حالم گرفته شد، چون من نمیدونستم شرطش رو! بعد به نظرم امکانات iOS 5 در iPad به مراتب جذابتر و کاربردیتر هست تا iPhone یا آیپاد!
tab browsing سافاری رو فقط محدود کردن به iPad !! در صورتی که میتونستن برای iPhone هم بزارن. امکان reading list که من شخصا روش خیلی حساب کرده بودم آفلاین کار نمیکنه و حتما باید آنلاین باشین! برای همین باید براش اپلیکیشن بخرم! multi-touch gestures فقط برای iPad هست، یعنی چی آخه؟!!
مثلا من انتظار داشتم برای آیفون وقتی ویدیو رو از اپ iPod جدا کرده به اسم Video و Music حداقل اون Video فرقی با قبل کرده باشه! دوست داشتم مثل iPad مثلا به صورت thumbnail بیاره نه دقیقا مثل قبل!! اینطوری به نظرم فقط یک کار هجوی کردن... کیبورد فارسی رو هم همینطور که گفتی برداشتن! Siri فعلا فقط روی 4s قابل استفاده است در صورتی که اون تیمی که حتما شنیدین پورت کردن روی 4 گفتن مشکل سختافرازی وجود نداره! اون Newsstand هم در واقع یک فولدر خوشگل شده است! چون قبلا و هنوز هر مجله و نشریه یک اپ برای خودش داشته و داره! که شما توسط اپ اون نشریه میتونید شمارههای مورد نظرتون رو خریداری و مشاهده کنید! من انتظار داشتم با اومدن Newsstand کلا اپلیکیشن مربوط به مجلات جمع بشه و همگی از این طریق قابل خریدن و خوندن باشن. تنها کاری که این Newsstand میکنه اینه که icon مربوط به اپلیکیشن هر نشریه رو در یکجا نشون میده! البته شاید ظاهر جذابی داشته باشه ولی عملا باز هم یک مورد هجویه!
ولی خب استفاده از iCloud و سینک بودنش با امکانات iOS خیلی عالیه هست، Reminder به همون خوبی هست که باید باشه، امکانات جدید notification center مخصوصا برای lock screen خیلی عالیه! استفاه از iMessage جذابه، کیبودر Emoji که گذاشتن عالیه (برای گذاشتن smilies در sms و ایمیل و ...)
دیکشنری داخلی که گذاشتن خیلی عالیه و به درد بخور فقط ای کاش زبانش هم قابل تغییر بود! Keyboard shortcuts خیلی به درد بخوره.
فعلا فقط اینا به ذهنم رسید...
مبنای حرف من اینه که فریمور 4.3.3 من پرید shsh نداشتم و 4.3.5 اومده بود
دادم به یکی از آشنایان دوستام 4.3.3 زد .
بگذریم کماکان منتظر جیل بی عیب 5 هستم واسه آپلود
سلام قربان!
ارادتمندیم!
کلا iOS در iPad به مراتب از بقیه دیوایس ها بهتره! من خودم یه سال iPhone از دستم نمی افتاد! از وقتی iPad گرفتم فقط کار مکالمه و پیامک رو برام میکنه! من الان جسچرها رو روی iPad هم ندارم! شما iPad 2 داری دیگه؟ ولی انصافا سافاریه iPad خیلی خیلی باحال شده!
Siri که مشخصا با A4 هم به راحتی کار میکنه! اینا همهش بهانهست برای فروش 4s! فیلم هایی که از siri روی یوتیوب هست رو هم که حتما دیدی! به American accent خیلی حساسه! حالا اون به کنار، اسم های فارسی رو عمرا نمیتونه تشخیص بده (مثل همین voice control) و اشتباه میکنه، پس کلا این خصوصیت توی ایران بی استفاده ست.
قبول دارم نوزاستند یه فولدره بازم، ولی این یه شروعه به هرحال. تا چند وقت دیگه همه روزنامه ها روی همین فرمت کار میکنن و دیگه کل روزنامه ها خود به خود توی همین فولدر خواهند بود.. مشکلی که هست من هنوز روزنامه مجانی پیدا نکردم! :دی
سیستم notification center هم که روی آیپد میشه برای ایمیل و فیسبوک تقریبا و یه سری خرت و پرت بی خود دیگه.. توی آیفون خیلی جذاب تر میتونه باشه با پیامک و ... ولی من هنوز آیفون رو ازتقا ندادم..
امروز دوباره Restore کردم و جیلبریکش هم نکردم! کلا گذاشتم اینطوری باشه تا یه جیلبریک درست حسابی بیاد. فعلا برای برنامه های مورد علاقه م مشابه فری پیدا کردم تقریبا!
تنها دلیل جیلبریک کردن هم از این به بعد برای من میتونه نیاز به کیبورد کاملا فارسی و multitasking gesture باشه..
راستی من الان خیلی راحت از App Store دانلود میکنم! قبلا وقتی با چیزpn دانلود میکردم سرعتش خیلی پایین می اومد.. الان فقط میذارم دانلود شروع بشه، چیزpn! رو قطع میکنم و دانلود رو با سرعت معمولی خودم ادامه میدم! اینطوری دیگه مشکل دانلود با iTunes هم حل شده برام..
دوست عزیز شما با برنامه ifunbox امکان استخراج اصل برنامه هی نصب شده روی گوشی رو دارید و میتونید روی کامپیوتر سیو کنید سپس با آیتیونز سینک کنید یا دوباره با ifunbox نصب کنیدmc
ولی من بخاطر برنامه هام میخوامبکاپ بگیرم.فقط برنامه هارونیاز دارم.
سلام دوباره!راجع به اختلاف iPad و iPhone تا زمانی که 3Gs داشتم برای من هم همین حس بود. ولی با 4 و صفحه نمایش رتینا قضیه خیلی فرق میکنه، حداقل برای من. الان من هر دو رو دارم ولی روی iPhone با اینکه اندازه صفحه کوچکتره راحتتر میخونم و چشمام کمتر اذیت میشه، ولی روی iPad فقط به خاطر بزرگ بودنش جذابتره! حالا الان iPad برای من صرفا شده یک وسیله برای پرزنت کردن!
ببینین دو مشکل خیلی بزرگ وجود داره توی بحث خرید قانونی برای ما کاربرهای ایرانی. یکی پرداخت مشکل (و هزینه ای که معمولا مقداری هم بیشتر از قیمت واقعی میشه) - ( هرچند که من هم اعتیادم فقط به چند برنامه خاصه) دیگری بحث دانلود برنامه ها بعد از خرید با سرعت پایینمون هست.راجع به جیلبریک کردن هم قبول دارم دو یا سه گزینه خیلی خیلی خوب در اختیارمون میذاره ولی من شخصا نزدیک به دو ساله از خیرش گذشتم! یه بار حساب کردم هزینه رستوران یکی دو ماه رو بذارم هر اپلیکیش کاربردی و بازی (کلا سه تا بازی رو من بیشتر دوست ندارم) که میخوام رو بخرم که انجامش دادم و جالبه با یک خرید منطقی نصف اون مقداری هم که فکر میکردم نشد!! الانم زندگیم مثلا یکیش کارهای روزانم روی برخی این اپلیکیشنهاست! اصلا برام غیر ممکنه یه روز بدون iPhoneم کار کردن. البته بیشتر این وابستگیم کاریه! به نظرم کسی که بالای 50% از گوشیش یا حتی iPad استفاده کاربردی میکنه خیلی خیلی سخته و عذابآور که با جیلبریک ادامه بده...