• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iOS 5

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
در مورد جیلبریک iOS 5 امروز صبح خبرهای جالبی منتشر شده. این طور که پیداست تا چند روز دیگه جیلبریک کامل iOS 5 توسط Dev-Team برای همه دستگاه ها عرضه میشه!

MuscleNerd لحظاتی پیش تصاویری را در اینترنت منتشر کرد که نشان میدهد آیفون ۴S با موفقیت جیلبریک شده است . این خبر بسیار خوشحال کننده میباشد چرا که در اینصورت باید شاهد جیلبریک آیپد ۲ به زودی زود باشیم .

MuscleNerd افزود ، هنوز چند کار کوچک وجود دارد که باید انجام داد و سپس جیلبریک عرضه شود .
i13519_j4s.jpg

دوستان عزیز خبرهای داغ در راه هستند ! تست های آیپد ۲ نیز به پایان رسید و این دستگاه نیز مانند آیفون ۴S با موفقیت جیلبریک شد ! نکته جالب اینکه تمامی این جیلبری ها به صورت آنتدر میباشد !

لینک دانلود ویدئو :
iPad2 iOS5 very preliminary jailbreak status - YouTube.flv
i13523_20111028143511331.jpg

منبع:
آیفون 4S و آیپد 2 نیز توسط Dev-Team جیلبریک شد ! | مرجع تخصصی سیستم عامل آیفون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مرسی امیر واقعا خبر خوبی بود.زودتر عرضه بشه کاشکی.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ایول چه خبری.
پس ipad رو به 5 ارتقا بدیم بعد بریم برای جیل :دی
درسته دیگه؟
ایفون 4 هم همینکارو باید بکنیم ؟:دی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ایول چه خبری.
پس ipad رو به 5 ارتقا بدیم بعد بریم برای جیل :دی
درسته دیگه؟
ایفون 4 هم همینکارو باید بکنیم ؟:دی
هنوز عرضه نشده.. احتمالا تا چند روز دیگه :)

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام دوباره!
متاسفانه اصلا قبول ندارم این حرفت رو... درسته که صفحه نمایش iPhone4 بی نظیره ولی باید قبول کرد که 3.5" ه! توی این فضا هیچ کار خاصی نمیشه کرد. استفاده iPad از هر نظر از iPhone برای من واقعا کاربردی تره (مخصوصا که باهاش درس میدم.) الان اگه iPhone هم نداشته باشم زیاد بهم فشار نمیاد(!)

ببینین دو مشکل خیلی بزرگ وجود داره توی بحث خرید قانونی برای ما کاربرهای ایرانی. یکی پرداخت مشکل (و هزینه ای که معمولا مقداری هم بیشتر از قیمت واقعی میشه) - ( هرچند که من هم اعتیادم فقط به چند برنامه خاصه) دیگری بحث دانلود برنامه ها بعد از خرید با سرعت پایینمون هست.
اون قسمت بولد شده رو که اصلا نمیتونم نمیتونم قبول کنم. من تا به حال برخورد نکردم با موردی که جیلبریک برام مشکل ساز بشه یا نذاره از امکانات original دستگاه استفاده کنم!

عرض ادب قربان،

چرا متاسفانه ؟! نظرت درسته، ببین هر شخص از دید کاری و نوع استفاده شخصی خودش به ابزارها نگاه میکنه و این که از نظر من نوعی این کاربردی‌تره نشونه‌ای بر کاربردی‌تر بودن اون ابزار نیست.
راجع به جیلبریک هم درست میگی، شکی درش نیست که میشه در کنار اپلیکیشن‌های خریداری شده و امکانات اورجینال دستگاه از آپشن‌های خوبی که جیلبریک در اختیارمون می‌ذاره استفاده کنیم! ولی خب یکمی سلیقه شخصی هم درش دخلیه، اینکه مثلا من کلا کرم به روز بودن دارم! :p واقعا نمی‌تونم برای به روزش شدن یک روز هم صبر کنم وقتی می‌دونم یک راهی هست براش! ولی راجع به دانلود و قیمت باهات موافق نیستم. من هیچ وقت برای دانلود مشکلی از طریق iTunes نداشتم و هزینه زیاد و یا اینکه بیشتر در میاد دلیل قانع کننده‌ای نیست، کلا 40 یا 50 هزار تومان هزینه تمام اپلیکیشن‌هایی که داریم باهاشون مدام کار می‌کنیم دادن به نظرم اصلا زیاد نیست هر چند اگر بیشتر از قیمت واقعی هم باشه... البته من این رو برای دوستانی میگم که نمونه‌اش کنار خودم هست، نزدیک 300 تومان پول دو تا کیف برای iPad داده ولی حاضر نیست هیچ پولی برای اپلیکیشن‌ها پرداخت کنه! به علاوه اینکه این موضوع رو هم مدنظر داشته باشیم که حق کپی‌رایت فقط قانونی نیست که ما در مملکتمون ازش بی‌بهره‌ایم، حقوق مولف هست وقتی من کاملا امکانش رو دارم که این حق رو پرداخت کنم. باز هم تکرار می‌کنم من یک زمانی دوست دارم کلی اپلیکیشن مثلا روی iPhoneم داشتم باشم و استفاده صرفا سرگمی‌ طوری می‌کنم و یا حتی برای تست که به نظرم عدم پرداخت براشون و جیلبریک به نوعی اوکی هست. ولی یک زمانی هست من کاملا دارم از یک برنامه استفاده می‌کنم!

نمی‌دونم با آپشن AssitiveTouch در iOS5 کار کردین یا نه؟ یک امکانی هست که با فعال کردنش شما یک شبه shortcut خواهید داشت برای کلید‌های Home و Lockscreen و کم و زیاد کردن صدا و ... و همینطور امکان اجرای مالتی‌تاچ فقط با لمس یک انگشت و اجرا و ساخت حرکات از پیش تعریف شده روی صفحه!
یکی از خوبی‌هاش استفاده کمتر از کلید Home و یا کلید‌های دیگه روی iPhone یا iPod هست. برای iPad که جسچرهای مالتی تاچ همه کاری می‌کنند این خوبی معنایی نداره ولی مثلا من 3Gsم کلید Homeش آخریا داشت تعطیل میشد! باید خیلی محکم فشار میدادم تا عمل می‌کرد! برای همین گزینه خوبیه تا استفاده از کلیدها رو کمتر کرد.... هرچند که بودن همیشه یک آیکون (transparent) روی صفحه به نظر یه خورده مسخره میاد. امیدوارم مالتی تاچ رو برای iPhone هم فعال کنند!

i1.jpg
i2.jpg

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
میخوام ریستور کنم نمیشه، این پیغام رو میده ..

88975108138133360016.jpg

کسی میدونه دلیلش چیه؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
میخوام ریستور کنم نمیشه، این پیغام رو میده ..

مشاهده پیوست 83678

کسی میدونه دلیلش چیه؟

باید به آخرین ورژن بروید

در غیر این صورت

اول مطمئن شوید که SHSH 4.3.3 را دارید اگر نداشتید که هیچی نمیتونید برید
اما اگه داشتید فایل Host رو به ای شکل تغییر بدید

کد:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # #      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server #       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host  # localhost name resolution is handled within DNS itself. #	127.0.0.1       localhost #	::1             localhost 74.208.10.249 gs.apple.com

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یک عدد iphone 4 هست . که جیل بریک هم نشده. خواستم به 5 ریستور کنم . ارور 37 میده . میگه رفتی تو ریکاوری مود و این حرفها . چاره چیست ؟:دی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باید به آخرین ورژن بروید

در غیر این صورت

اول مطمئن شوید که SHSH 4.3.3 را دارید اگر نداشتید که هیچی نمیتونید برید
اما اگه داشتید فایل Host رو به ای شکل تغییر بدید

کد:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # #      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server #       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host  # localhost name resolution is handled within DNS itself. #	127.0.0.1       localhost #	::1             localhost 74.208.10.249 gs.apple.com

حاجی یه جور ساده بگو بفهمیم ! :دی
الان این کد چیه دقیقا!؟ منظورتون از فایل هاست کدوم فایله؟
من app هام واسم مهم نیست که پاک بشن، بازم مهمه که SHSH 4.3.3 داشته باشم؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
اخطار : به iOS 5.0.1 آپدیت نکنید

اپل وقتی فهمید هکرها توانستند آی او اس 5 را جیلبرک کنند، فریمور جدیدتر از آن را ریلیز کرد، کسانی که علافه‌مند به جیلبریک هستند٬ به iOS 5.0.1 بروز رسانی نکنند. هفته پیش pod2g در یک توییت اظهار کرد که در یکی از امضای الکترونیکی IOs 5.0.1 باگ مهمی یافته است که امکان ساخت جیلبریک انتترد را به هکر‌ها می‌دهد .
اما امروز MuscleNerd در توییتر خود اعلام کرد که این باگ امنیتی در iOS 5.0.1 بسته شده است. MuscleNerd ادامه داد به هیچ وجه به Ios 5.0.1 اپدیت نکنید چرا که با اپدیت به ۵.۰.۱ این باگ پچ خواهد شد و حتی با دانگرید دوباره به ۵.۰ نیز آزاد نخواهد شد و دیگر نمیتوانید جیلبریک کنید .ما فعلن در حال آماده‌سازی AP هستیم که که امکان دانگرید به ۵.۰ را بدون مشکل فراهم سازیم.

(از سری ماجراهای اپل و عشقاش)

ios5.jpg

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حاجی یه جور ساده بگو بفهمیم ! :دی
الان این کد چیه دقیقا!؟ منظورتون از فایل هاست کدوم فایله؟
من app هام واسم مهم نیست که پاک بشن، بازم مهمه که SHSH 4.3.3 داشته باشم؟

اولین قدم این هست که cydia رو باز کنید و ببینید اون بالاش نوشته shsh چه ورژنهایی رو دارید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما الان مثلا میخواید به 4.3.3 بروید و اپل 5.0.1 رو ریلیز کرده و زورکی مجبورتون میکنه به 5.0.1 برید و اجازه نمیده به 4.3.3 برید....برای اینکه بتونید به 4.3.3 برید چون shsh دارید میتونید ولی مثلا اگر shsh نسخه 4.3.4 رو ندارید نمیتونید به 4.3.4 برید...حالا روش کار چطوریه...

شما برنامه tinyumbrella رو گوگل کن و اخرین نسخه اش رو دانلود کن...بعد به نسخه ای که میخوای بری مثلا در اینجا میخوای به 4.3.3 ریستور کنی...باید ios 4.3.3 رو هم دانلود کنی و داشته باشی...

برنامه tinyumbrella رو باز کن ....اول از همه دکمه save shsh رو بزن و اجازه بده کارش رو بکنه...بعد که تموم شد.....

ایتونز رو باز کن....برنامه tinyumbrella هم باز باشه...دکمه run tss سرور رو بزن توی برنامه...اگر همه چی اوکی بود و هیچ اروری نداد یعنی فایل host ویندوز دستکاری شده...الان میتونید با ایتونز به 4.3.3 ریستور کنید....دکمه shift رو نگه دارید و ریستور رو فشار بدید....بهش محل فایل 4.3.3 رو بدید و مراحل رو جلو برید....

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
شما الان مثلا میخواید به 4.3.3 بروید و اپل 5.0.1 رو ریلیز کرده و زورکی مجبورتون میکنه به 5.0.1 برید و اجازه نمیده به 4.3.3 برید....برای اینکه بتونید به 4.3.3 برید چون shsh دارید میتونید ولی مثلا اگر shsh نسخه 4.3.4 رو ندارید نمیتونید به 4.3.4 برید...حالا روش کار چطوریه...

شما برنامه tinyumbrella رو گوگل کن و اخرین نسخه اش رو دانلود کن...بعد به نسخه ای که میخوای بری مثلا در اینجا میخوای به 4.3.3 ریستور کنی...باید ios 4.3.3 رو هم دانلود کنی و داشته باشی...

برنامه tinyumbrella رو باز کن ....اول از همه دکمه save shsh رو بزن و اجازه بده کارش رو بکنه...بعد که تموم شد.....

ایتونز رو باز کن....برنامه tinyumbrella هم باز باشه...دکمه run tss سرور رو بزن توی برنامه...اگر همه چی اوکی بود و هیچ اروری نداد یعنی فایل host ویندوز دستکاری شده...الان میتونید با ایتونز به 4.3.3 ریستور کنید....دکمه shift رو نگه دارید و ریستور رو فشار بدید....بهش محل فایل 4.3.3 رو بدید و مراحل رو جلو برید....

سلام ..
من امروز پدرم در اومد و 122.5 صفحه خوندم تا بالاخره جواب سوالی که داشتمو اینجا پیدا کردم

من ایپادم که 4g روی 4.2.1 (البته فکر کنم ) جیل بریکش کرده بودم
وقتی ویندوز کامپیوترو عوض کردم و جدید ریختم دیدم که دیگه نمیشه روش چیزی ریخت برای همین ریستورش کردم از داخل خود ایپاد و الان هنگام روشن شدن قفل میکنه و بالا نمیاد و وقتی میخوام روی 4.2.1 ریستورش کنم دقیقن همین ارور بالا رو میده
اما مازیار جان سوال های من که اگه جواب بدین خیلی کمکم میکنه
1 الان من چه جوری بفهمم جچه shsh هاییو دارم (در حالت خاموش ! )
2 من باید الان اگه بخوام به 4.2.1 برم حتمن باید به جدید ترین ios برم بعد دانگردش بکنم ؟
3 باید حتمن به جدیدترین برم یا میتونم به قبل ترشم برم ؟ چون این دوستمون گفتن که اگه به 5.0.1 برید دیگه نمیتونید جیل بریکش کنید
4 من اونطور که قبلن چک کرده بودم فکر کنم بالاترین shsh که داشتم 4.2.1 بود اما سوالم اینه که چطور میتونم shsh های جدیدترو کسب کنم و داشته باشم ؟ نمیشه دانلود کردش یعنی ؟ اگه میشه یه توضیحی بدید که اینو بفهمم چه جوریه
5 اموزش خوب جیل بریکم اگه سورس داری معرفی کنید لطفن
6 الان اگه باید به 5.0.1 برم لطفن بفرمائید چه جوری shsh شو داشته باشم

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
tinyumbrella رو دانلود کنید و ایپاد رو بهش وصل کنید...دکمه save shsh رو بزنید ببینید چی میشه..لیست تمام shsh هایی که دارید رو بهتون میده...

در اینده هم همیشه یادتون باشه با اومدن هر ورژنی یه لحظه دستگاه رو به pc بزنید و با برنامه تینی امبرلا shsh همون ورژن رو بگیرید...چون به محض این که ورژن جدید میاد دیگه ورژن های قبلی از طرف اپل shsh اشون داده نمیشه.

شما اگر shsh 4.2.1 رو داشته باشید طبق دستور بالا میتونید به 4.2.1 برید اگه نه نمیشه.

اصلا فعلا به جدیدترین نرید چون جیل بریک نمیشه.

اموزش جیل بریک یه گوگل کنید redsnow براتون 100 تا لینک میده...خیلی راحته...

ولی کلا حواسها باید جمع باشه این جور موقع ها که تند تند ios جدید میاد چون یهو میبینی 4 ماه میگذره اپل هیچ ورژنی نمیده یهو در عرض 2 هفته 2 تا ورژن منتشر میکنه....خیلی باید حواس جمع باشه.

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
خیلی ممنون عزیز

الان ایپاد خاموشه و من وقتی وصلش میکنم ایتونز باز میشه و این نرم افزارو جدیدشو نصب کردم اینطوریه
Untitled.jpg
الان کجا ورژنشو shshرو میزنه .من روی این shsh هارو روی کامپیوتر سیو میکنه ؟ یا روی ایپاد هم سیو میکنه ؟
الان یه سوال دیگه اینکه این کلید های دیگه برنامه مال چیه ؟
من الان os5.0.1 v رو گذاشتم روی دانلود چون هم shsh رو بگیرم هم برای ریستور لازمه دیگه ؟ درست میگم ؟

این عکس پایینیه نیستا --------

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    326.5 KB · نمایش ها: 34

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینطوری که تو عکس ها معلومه 2 تا ورژن تینی امبرلا رو نصب کردید که نباید اینطوری کنید...فقط اخرین ورژن رو باز کنید...

بعد هم ظاهرا ایپاد رو نمیشناسه؟ اره؟ اصلا نشونش میده جز دستگاه ها یا نه....

shsh هم روی Pc سیو میشه هم در سرور cydia....

ببینید تینی امبرلا میشناسه دستگاه رو یا نه....

اگر نشناسه دردسر شروع میشه...ECID دستگاه رو قبلا جایی نوشته بودید؟ دستی بهش بدید....داریدش؟

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
الله اکبر
الان روشن شد دستگاه یعنی من ریستورش کردم روی 4.2.1

الانم یادم اومد روی 4.2.1 جیل بریکش کرده بودم
منو ببخشید که اینقدر سوال میپرسم اما سوال های من الان ایناست
1 الان یعنی shsh 4.2.1 روی سرور سیدیاست ؟ چون روی کامپیوتر من که نیست
الان فکر کنم دیگه میتونم روی 4.2.1 جیلش کنم دوباره فقط یه سوال میخوام shsh اخرین نسخه رو داشته باشم باید 5.0.1 رو دانلود کردم الان .... اما سوالم اینه که بعد از جیل shsh رو بگیرم ؟؟
الان یه سوال دیگه اینکه این کلید های دیگه برنامه مال چیه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید الان که دستگاه روشن شده و کار میکنه....

تینی امبرلا رو باز کنید...دستگاه رو به PC بزنید...مطمین بشید که بشناسه دستگاه رو تینی امبرلا

بعد دکمه save shsh رو بزنید...خودش تمام shsh هایی که دارید یا میتونید داشته باشید از جمله مال 5.0.1 رو میگیره و بهتون میگه....دقیق ببینید کدوم ها رو میگه دارید ...هر کدوم رو داشتید میتونید به اون ورژن برید...

بعد برای گرفتن اخرین ورژن لازم نیست ios اش رو دانلود کنید...کافیه هر دفعه بعد از ریلیز اون نسخه تینی امبرلا رو باز کنید و دکمه save shsh رو بزنید...توجه کنید که تینی امبرلا هم تند تند اپدیت میشه...پس همیشه نسخه جدید رو دانلود کنید که بتونه براتون نسخه shsh های جدید رو بگیره....

کلید های دیگه برنامه یکی اش برای وارد شدن به مود ریکاوری هست یکی اش برای خروج از ریکاوری....

اون یکی start tss server هم برای این هست که فایل host ویندوز رو ویرایش کنه و اجازه پیدا کنید با ایتونز به نسخه های قبلی مورد دلخواه دانگرید کنید.

فیکس ریکاوری مال موقعی هست که دستگاه تو ریکاوری گیر کرده و بالا نمیاد.

-----------

shsh به جیل ربطی نداره...هر موقع میخواید میتونید بگیرید...

ضمنا حتما حتما وقتی دستگاه وصل هست به تینی امبرلا اون عدد ECID رو یه جا یادداشت کنید ...یادتون نره.یه موقع لازم میشه.

بالا