• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Jun Fan Jeet Kune Do (کارشناس متخصص استاد آبتین)

xavi68

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2010
نوشته‌ها
1,869
لایک‌ها
3,423
سلام
منظور از ضربات ترکیبی چیه ؟
و این که میگن بروس لی اونو ابداع کرده درسته ؟؟
 

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
31 آگوست 2006
نوشته‌ها
2,098
لایک‌ها
3,022
محل سکونت
サンシャインの土地
سلام
منظور از ضربات ترکیبی چیه ؟
و این که میگن بروس لی اونو ابداع کرده درسته ؟؟
در اصل مارشال آرتس
نميشه گفت كه بروسلي ضربات تركيبي رو ابداع كرد اما ميتونه عامل و بزرگي در اين زمينه باشه
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
سلام
نمی دونم شما دقیقا چه چیزی در این باره شنیدید یا خوندید. اگر منظور از ضربات ترکیبی همون حمله ی ترکیبی هست که یعنی ترکیب کردن ضربات مختلف و این کار در رشته های مختلف رزمی متداول هست.
بروس لی این رو در یکی از روش های پنج گانه ی حمله قرار داد به اسم ABC یا همون Attack By Combination.
حمله ی ترکیبی از تعدادی از ضربات متوالی دست و پاست با این قصد که بتونید بر دفاع حریف غلبه کنید و روزنه ای برای نفوذ پیدا کنید. این ضربه ها می تونن توی خطوط و ارتفاع متفاوت زده بشن. مثلا شما با دست جلویی یک ضربه به صورت حریف می زنید و به دنبالش یک ضربه با دست چپ به بدن او می زنید. ضربه ی اول حریف رو مشغول می کنه و گارد او رو بالا می کشه و اندام او بی دفاع می مونه و ...
این یک مثال ساده از حمله ی ترکیبی هست.

اگر منظور شما یکجور ضربه است که مثلا از ترکیب ضربات مختلف در سبک های مختلف بوجود اومده که خوب بحث دیگری هست.
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
مطلب جدیدی در سایت جیت کان دو کالی اسکریما استان خراسان در پاسخ به نوشته های بنده آمده است. ضمن یادآوری این نکته که شخصا این گفتگوی غیرمستقیمی که با آقای فتاحی داشتم را مفید می دانم و برای ایشان احترام قائلم، مطلب ایشان را اینجا قرار می دهم برای مطالعه دوستان علاقمند به جیت کان دو و طی روزهای آینده بنده هم پاسخ مختصری هم تهیه و عرض می کنم.

لینک مطلب:
http://jeetkunedo-kali.blogfa.com/post/83/پاسخ-به-مطالب-جدید-منتشر-شده-در-فروم-رزمی

پاسخ به مطالب جدید منتشر شده در فروم رزمی

تاريخ : چهارشنبه بیست و سوم بهمن 1392
پاسخ به سوال مطرح شده توسط آقای آبتین:
باسمه تعالی


دان اینو سانتو هرگز عقیده نداشته که هر کس به دلخواه خود می تواند هر روش یا تکنیکی که برایش مفید باشد را بدون در نظر گرفتن قواعد اصلی جیت کان دو فرا بگیرد و استفاده کند. در قسمتی از پاسخ های قبلی این نکته را عنوان کردیم که از آنجا که آقای آبتین از درک مفهوم through the lens of Jeet Kune Do عاجز مانده اند، فکر کرده اند که در سیستم جیت کان دو اصولی، (JKD Concepts) اصول، تکنیک ها و تاکتیک های سبک های دیگری که آموزش داده می شوند با اصول و قوانین اصلی جیت کان دو مورد مقایسه قرار نمی گیرند. در صورتی که اصول، تکنیک ها و تاکتیک های تمامی اساتیدی که در آکادمی جیت کان دو اینو سانتو به آموزش اصول هنر رزمی خود می پردازند، از قبل توسط خود اینو سانتو مورد بررسی قرار می گیرند و تمامی آموزش ها مبتنی بر قوانین اصلی جیت کان دو می باشند.

و این به آن معنی است که فقط آن دسته از اصول، روش ها و تکنیک هایی می توانند به عنوان جیت کان دو مورد استفاده قرار بگیرند که با قوانین اصلی جیت کان دو تطبیق داشته باشند. برای مثال ممکن است یک تکنیک خاص از سبکی مانند کاراته در یک درگیری خیابانی کاربرد داشته باشد، اما اینگونه نیست که بگوییم چون این ضربه در یک درگیری می تواند کاربرد داشته باشد لذا می تواند در جیت کان دو مورد استفاده قرار گیرد! بلکه برای اینکه یک تکنیک جزئی از جیت کان دو شود، باید از فیلتر های خاص که همان قواعد اصلی جیت کان دو هستند عبور کند؛ (برای مثال بررسی شود که آیا در تکنیک اصل صرفه جویی در حرکت و یا اصل غیر تلگرافی بودن رعایت می شود یا خیر) و تائید صلاحیت یک تکنیک کار هر کسی نیست و فقط کسی می تواند این تائید صلاحیت را انجام دهد که به درجه ی بالایی از استادی و شناخت در جیت کان دو رسیده باشد!

در ضمن تاکتیک ها و اصولی که آقای آبتین در مطلب خود از آنها نام برده اند بطور کامل در جیت کان دو اصولی آموزش داده می شوند.

در جایی دیگر در همان فروم رزمی آقای آبتین مدعی شده بودند که در جیت کان دو اصولی تکنیک های رزمی متعددی آموزش داده می شوند و این قضیه با اصل سادگی در جیت کان دو در تناقض می باشد که در ادامه باید این مساله را عنوان کنیم که مطرح کردن چنین مساله ای معلول درک اشتباه از جیت کان دو اصولی می باشد و از طرفی ایشان مدعی شده بودند که دان اینو سانتو جیت کان دو بروس لی را تلفیقی از 26 سبک می دانند که در ادامه لازم می دانم مطلبی را که قبلا نوشته و در سایت قرار داده را در اینجا دوباره عنوان کنم:


یکی از سوالاتی که در رابطه با جیت کان دو اصولی (JKD Concepts) برای بسیاری از افرادی مطرح می شود این است که آیا واقعا در جیت کان دو اصولی 26 سبک آموزشی دنیا آموزش داده شده و آیا واقعا می توان 26 سبک آموزشی دنیا را در جیت کان دو اصولی فرا گرفت. دلیل مطرح شدن چنین سوالاتی، تبلیغاتی اشتباه بسیاری از مربیانی جیت کان دو اصولی می باشد؛ این مربیان جهت جذب بیشتر هنرجو، در تبلیغات خود از عباراتی مانند آموزش 26 سبک کاربردی دنیا و دیگر عبارات مشابه استفاده می کنند. غافل از اینکه استفاده از چنین عباراتی زمینه سوء استفاده را برای بعضی افرادی که درصدد تخریب جیت کان دو اصولی هستند مخصوصا طرفداران شاخه ی دروغین جیت کان دو واقعی (Original JKD) فراهم می آورد.

نگرش جیت کان دو اصولی (JKD Concepts) به یک مبارزه واقعی این است که یک درگیری، هرگز ایستا و یک شکل نبوده بلکه ماهیتی پویا دارد و امکان دارد در هر لحظه تغییر شکل داده و نوع مبارزه تغییر پیدا کند، برای مثال ممکن است درگیری از فاصله دور شروع شده و سپس به گلاویزی و درگیری در خاک کشیده شود. لذا در جیت کان دو اصولی ((JKD Concepts جهت پوشش تمام حالت ها و زوایایی که ممکن است در یک درگیری خیابانی پیش آید، اصول سبک های رزمی ای مانند وینگ چان، بوکس، کیک بوکس فرانسوی، کیک بوکس تایلندی (موی تای)، جوجیتسو برزیلی، اسکریما و آرنیس و ... آموزش داده می شوند.

اما نکته مهم این است که از آنجا که زمان و عمر آدمی محدود می باشد، در حقیقت امکان فراگیری 26 سبک دنیا بطور کامل، امکان پذیر نبوده و هیچ کدام از سبک های مذکور بطور کامل در جیت کان دو اصولی آموزش داده نمی شوند بلکه اصطلاحا الفبا این سیستم ها به هنرجویان آموزش داده می شود و هنرجویان پس از فراگیری الفبا و اصول این سبک ها قادر خواهند بود تکنیک های مورد نیاز خود را خلق نمایند.

در ضمن ذکر این نکته لازم است که آن دسته از اصولی آموزش داده می شوند که با قواعد اصلی جیت کان دو تناقض نداشته باشند.

در ادامه لازم است توضیحات بیشتری در رابطه با چیستی الفبا هر سبک ارائه شود.

تعریف الفبا هر سبک:

الفبا هر سبک به مجموعه اصولی اطلاق می گردد که پایه های تکنیکی آن سبک را تشکیل داده و تکنیک ها و تاکتیک های سبک بر اساس آن خلق می شوند.

تمامی سبک های رزمی یک سری الفبا و اصول پایه دارند و تکنیک های آنها بر پایه آن الفبا ایجاد می شوند، پس بنابراین کسی که بتواند الفبا و اصول پایه یک سیستم رزمی را فراگیرد، قادر خواهد بود بینهایت تکنیک ایجاد نماید.

این دقیقا مانند این است که به کودکی که تازه می خواهد خواندن و نوشتن را فراگیرد، در ابتدا الفبا و اصول زبان را یاد می دهند و پس از آن شخص به مرور قادر به خلق بینهایت کلمه (تکنیک) و جمله (تاکتیک) خواهد بود.

برای مثال قسمت اصلی الفبا سبک وینگ چان در فرم سیو نیم تائو آن گنجانده شده است و هنرجویان با یادگیری آن قادر به پیاده سازی تکنیک های آن می شوند. (برای مثال می توان به تئوری خط مرکزی و یا تئوری مرکز ثقل که جزو الفبا وینگ چان بوده و در دل فرم سیو نیم تائم می باشند اشاره کرد)

در جیت کان دو اصولی (JKD Concepts) نیز الفبا و اصول اصلی هر سبک با یک سری از تکنیک ها و تاکتیک های صد در صد کاربردی و مبتنی بر قواعد اصلی جیت کان دو آموزش داده می شوندو پس از آن هنرجویان با تمرین فراوان قادر به خلق تکنیک ها و تاکتیک ها خواهند بود.

پس بطور خلاصه پاسخ ما این است که در جیت کان دو اصولی، اصول مهم ترین و کاربردی ترین سبک های دنیا که مبتنی بر قواعد جیت کان دو باشند آموزش داده می شوند.


و اما در اینجا لازم است سوالاتی را در رابطه با پاسخی که آقای آبتین برای ما عنوان کرده اند، مطرح نمائیم؟

1- در یکی از مطالب آقای آبتین در فروم رزمی، به دروغ و جهت منزوی نشان دادن جیت کان دو اصولی اینطور عنوان شده بود که:

"در واقع اینوسانتو هیچ حامی مهمی در میان نزدیکان و شاگردان بروس لی نداره. حتی چند سال پیش شنیدم که خانواده لی از او خواستند که آموزش تحت عنوان جیت کان دو رو متوقف کنه. به هرحال همون طور که گفتید اینوسانتو زمانی از بهترین شاگردان بروس لی بود و ... حیف!

و ما در پاسخ و با ذکر منابع و مستندات عنوان کردیم که اگر خانواده لی از اینو سانتو حمایت نمی کنند چرا از وی و دخترش دعوت کرده اند که در فیلم I am bruce lee که توسط شرکت گروه چند رسانه ای راه لی ساخته شده ( و صاحب امتیاز این شرکت چند رسانه ای شانون لی دختر بروس لی است) توضیحاتی مهم و کلیدی در رابطه با چیستی جیت کان دو عنوان کند و اگر دان اینو سانتو و شیوه وی مورد قبول خانواده لی نیست چرا دخترش یعنی دایانا لی اینو سانتو یکی از اعضاء رسمی کمیته مشاورین بنیاد برو لی می باشد؟!

2- اگر جیت کان دو اصولی مورد قبول خانواده لی نیست چرا شانون لی دختر بروس لی باید جیت کان دو را زیر نظر ریچارد باستیلو که از اساتید جیت کان دو اصولی است فرا بگیرد ؟

3- چرا براندون لی باید جیت کان دو را زیر نظر دان اینو سانتو و ریچارد باستیلو فرا بگیرد ؟

4- یک جیت کان دو کار تا چه سطحی باید به فراگیری وینگ چون بپردازد؟


همچین ذکر این مساله نیز لازم است که آقای آبتین در پایان پاسخ خود پی نوشتی آورده اند و در آن گفته اند که

“بنده، آبتین، نه به آموزش جیت کان دو یا سایر هنرهای رزمی پرداخته ام و نه هنرهای رزمی برایم محل درآمد بوده و امرار معاش بوده است. اما نکته ای را صادقانه و البته قاطعانه به تمامی اساتید جیت کان دو عرض می کنم: چنانچه با این عبارات و terminology آشنایی ندارید یا صرفا اطلاع اندکی از آنها دارید، روشی که آموزش می دهید جیت کان دوی بروس لی نیست. شاید بشود گفت یکجور هنر رزمی ترکیبی و گزینشی است.”


در رابطه با پی نوشت ایشان باید این نکته را عنوان کرد که ایشان با ذکر این مساله که تا بحال به آموزش هنرهای رزمی و جیت کان دو نپرداخته اند؛ خواسته اند بطور غیر مستقیم خود را یک محقق بدون تعصب معرفی کرده و مربیان جیت کان دو (مخصوصا مربیان جیت کان دو اصولی) را افرادی متعصب معرفی کنند که اطلاع کمی از جیت کان دو بروس لی داشته و بدلیل انگیزه های مالی دیگران را فریب می دهند!

در جواب این پی نوشت باید این مساله را عنوان کنم که آموزش در هر زمینه ای موجب پیشرفت فرد در آن زمینه می شود و خود بروس لی نیز تاکید بسیار زیادی بر فراگیری و آموزش جیت کان دو داشته اند زیرا متعقد بوده اند که آموزش دادن جیت کان دو موجب رشد و پیشرفت در جیت کان دو می شود و از طرفی کسب درآمد از طریق تعلیم و تربیت و خصوصا آموزش جیت کان دو نیز هیچ مشکلی نداشته و طبق گفته شاگردان خود بروس لی، نرخ کلاس های وی بسیار بالا بوده است.

در ضمن ذکر این نکته لازم است که کسی که سابقه ای در تدریس جیت کان دو نداشته است؛ از آنجا که بدلیل عدم تدریس، جیت کان دو در وی بخوبی رشد نکرده و تبلور نیافته است؛ هرگز نمی تواند دیگران را در این رابطه بخوبی راهنمایی کند و یا هرگز حق ندارد نکته ای را صادقانه و قاطعانه برای تمامی اساتید جیت کان دو عنوان کند ...

آقای آبتین در فروم رزمی، خود را کارشناس متخصص نامیده اند؛ اما هرگز رزومه ای مبتنی بر اینکه چگونه به درجه ی "کارشناس متخصص در ورزش های رزمی" رسیده اند را منتشر نکرده اند.

بنده همیشه به همه کسانی که قصد داشتند به حقیقت جیت کان دو پی ببرند گفته ام که افراد خاص را ملاک دانش خود قرار ندهید و برای پی بردن به حقیقت جیت کان دو به کتاب هایی نظیر بروس لی مردی که فقط من شناختم (نوشته لیندا لی) و یا تائو جیت کان دو مراجعه کنند و یا فیلم من بروسلی هستم که توسط بنیاد بروس لی انتشار یافته، را مشاهده نمایند.
 
Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
31 آگوست 2006
نوشته‌ها
2,098
لایک‌ها
3,022
محل سکونت
サンシャインの土地
مطلب جدیدی در سایت جیت کان دو کالی اسکریما استان خراسان در پاسخ به نوشته های بنده آمده است. ضمن یادآوری این نکته که شخصا این گفتگوی غیرمستقیمی که با آقای فتاحی داشتم را مفید می دانم و برای ایشان احترام قائلم، مطلب ایشان را اینجا قرار می دهم برای مطالعه دوستان علاقمند به جیت کان دو و طی روزهای آینده بنده هم پاسخ مختصری هم تهیه و عرض می کنم.
.
با سلام
مطالب شما نقطه عطف قدرت بخش هنرهاي رزمي و تاپيك جيت كاندو هست.
بهتره دوستان براي تحقيق و شناخت در مورد جيتكاندو به تاپك اختصاصي شما بيايند. من به شخصه اطلاعات و دانش شما در اين زمينه تاييد ميكنم و اميدوارم شما دانشنامه اي در اين زمينه براي همه هم وطنانمون باشيد.

با تشكر از شما و پشتيبان شما : ببر سياه
 

nadie

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2011
نوشته‌ها
381
لایک‌ها
430
چرا اونهایی که خودشونو استاد میدونن جیت کان دو کانسپت را آموزش میدن چرا با سایر اساتید رزمی رشته های دیگه مبارزه نمیکنن تا مهارتشون مشخص بشه؟

من که میگم با مرگ بروس لی جیت کان دو هم با اون از دنیا رفت
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
پاسخی به آقای سی هینگ فتاحی - بخش نخست


با سلام
توضیح دادید که تکنیک های مختلف از سبک های مختلف قبل از اینکه پذیرفته بشوند بوسیله اینوسانتو ارزیابی شده اند که مبادا با اصول اولیه و زیربنایی جیت کان دوی بروس لی در تضاد باشند.
پاسخ من این هست که اینوسانتو برخی از اصول و مبانی مورد تاکید بروس لی را مورد توجه قرار می دهد و بعضی دیگر را نادیده می گیرد. برای مثال او اشاره می کند به این جملات بروس:

"Absorb what is useful, discard what is useless and add what is specifically your own"
آنچه مفید است را جذب کنید، به درد نخورها را دور بریزید و آنچه را که اختصاصا از آن ِ خودتان است بیاندوزید.

خب این جملات توجیه مناسبی هستند برای شیوه ی اینوسانتو. اما اصول دیگری وجود دارد که اولویت بیشتری هم دارند؛ مثلا اصل مستقیم بودن یا اصل سادگی و یا اصل صرفه جویی حرکتی که جناب اینوسانتو در عمل کاری با آنها نداشته اند. اینو سانتو با استفاده از برخی نظرات بروس لی جیت کان دو را یک پروسه ی شخصی معرفی می کند:

to continue the philosophy of individual self-expression through re-interpretation of combat systems through the lens of Jeet Kune
Do
دنبال کردن ِ فلسفه ی ابراز خویشتن ِ فردی از طریق تفسیر مجدد ِ سیستم های مبارزه از منظر (لنز) جیت کان دو.

این عقیده بطور ساده به این معنی هست که شما این کانسپت یا مفهوم را در ذهن دارید که جیت کان دو قالبی ندارد. رشته های مختلف را بیازمایید هر آنچه که به کارتان آمد جذب کنید و هر چه به درد نمی خورد دور بریزید و سبک شخصی خودتان را ایجاد کنید.
اتفاقی که معمولا رخ داده است این است که افراد بدون توجه به اصول زیربنایی مانند مستقیم بودن، سادگی و صرفه جویی حرکتی و مساله ی "daily decrease" یا کاهش روزانه تکنیک های متعددی را جمع آوری می کنند که عمدتا از سبک های مورد تبلیغ جناب اینوسانتو یعنی کالی و اسکریما و وینگ چون و موآی تای و حتی تکنیک های گرپلینگ و غیره هستند.
در اینجا قصد ندارم تعریف آقای اینوسانتو را کاملا نقد کنم و زیرسوال ببرم. خب این هم تعریفی است برای خودش. اما سوال اینجاست که آقای اینوسانتو و شاگردانشان چه چیزی را به افراد می آموزند؟ کالی اسکریما و موآی تای؟ مگر قرار نیست که اشخاص شخصا به دنبال ساختن جیت کان دوی خود باشند.
اتفاق دیگری که رخ داد فراموشی این نکته بود که بروس لی بر اساس اصول مورد نظرش تکنیک های خاصی ابداع کرد و روش خودش را داشت. چیزی که در زمان اوج گیری جیت کان دو کانسپت، بیشتر مردم از آن اطلاعی نداشتند و به این شکل روش شخصی بروس لی داشت به فراموشی سپرده میشد.
بروس عمدتا
می گفت جیت کان دو یک سبک نیست اما همان طور که بارها توضیح داده ام او بر اساس اصولی که آنها را تدوین کرد تکنیک هایی را با دقت و وسواس طراحی کرد و در زمان حیاتش همان ها را در سه مدرسه ی جیت کان دو اش آموزش می داد. هر چند شیوه ی بروس لی یک سبک به معنای متداول و کلاسیک نیست اما به هیچ وجه "بی فرم و بی شکل و بی ماهیت" هم نیست آنطور که اینوسانتو ادعا می کند و عقیده دارد. بروس لی می گوید:​

" عده ای به اشتباه اعتقاد دارند جیت کان دو با فرم (قالب) ضدیت دارد. چیزی را باید بدانید: همیشه یک روش ِ برتر، موثرتر و پویاتر برای اجرای حرکات وجود دارد( قوانین ِ فیزیکی ِ نیرو، وضعیت بدنی، توازن، فوت ورک و غیره، نباید نقض بشوند). البته، فرم ِ پویا و موثر یک چیز است، مجموعه ی استریل شده ی کلاسیکی از حرکات به شکلی مقید و متصل، چیز دیگری ست.
از طرف دیگر، فرد باید ابتدا تفاوت ِ ظریف ما بین « بی فرمی » و « نه - فرم » را درک کرده باشد. اولی جهل است، دومی برتری. "

در آموزشگاه ها انبوهی از تکنیک ها تحت نام جیت کان دوی بروس لی به هنرجوها آموزش داده می شود. بروس لی از "کاهش روزانه" حرف میزد و اعتقاد داشت آرسنال ِ شما باید از تکنیک های غیرضروری خالی بشود و شما فقط تعداد کمی تکنیک داشته باشید که در نهایت کارایی باشند.

 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
با سلام
مطالب شما نقطه عطف قدرت بخش هنرهاي رزمي و تاپيك جيت كاندو هست.
بهتره دوستان براي تحقيق و شناخت در مورد جيتكاندو به تاپك اختصاصي شما بيايند. من به شخصه اطلاعات و دانش شما در اين زمينه تاييد ميكنم و اميدوارم شما دانشنامه اي در اين زمينه براي همه هم وطنانمون باشيد.

با تشكر از شما و پشتيبان شما : ببر سياه

استاد گرامی شما از اول آشنایی مون در هر شرایطی به من اعتماد داشتید و از من حمایت کردید. هرگز لطف شما رو فراموش نخواهم کرد.
باز هم ممنون
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
پاسخی به آقای سی هینگ فتاحی - بخش دوم

قبل از جوابگویی به پرسش هایی که مطرح کردید، ذکر یک نکته را لازم می دانم. سوال اینجاست که اقدامات و عقاید خانواده ی بروس لی تا چه حد حائز اهمیت است؟ آیا آنها صرف اینکه خانواده ی این شخص هستند پس بهترین درک را از تخصص او دارند و می توانند بهترین تفسیر را ارائه کنند؟ خب احتمالا موافقید که اینطور نیست. از نظر بنده اهمیت خانواده ی بروس لی از این جهت است می توان برای شناخت هر چه بیشتر بروس لی و زندگی اش می شود از آنها کمک گرفت.

اما پاسخ:
1. خواهش می کنم بنده را متهم به دروغ گویی نکنید تا بحث از مسیرش خارج نشود.
حضور دان اینوسانتو در مستندی که اشاره کردید می تواند به رسم ادب باشد و لزوما نمی شود نتیجه گرفت که مطالبی که از زبان اینوسانتو در آن مستند مطرح می شود نظر رسمی خانواده لی است. در همان مستند تری تام هم حضور دارد که از مهمترین نظریه پردازان جیت کان دوی اورجینال است و جیت کان دو کانسپت را مصداق شارلاتانیزم و تفسیر دلخواه و سودجویانه از میراث بروس لی می داند. در آخر هم مستند I Am Bruce Lee یک مستند تحلیلی درباره ی جیت کان دو نبود و بیشتر مصاحبه با سلبریتی های ورزشی و سینمایی و غیره بود. مستند How Bruce Lee Changed The World محصول 2009 را به مراتب بهتر دیدم که در آنجا هم با اساتید جیت کان دوی اریجینال گفتگو می شود.

2. بله همان طور که فرمودید شانن لی جیت کان دو را تحت نظر ریجارد باستیلو شروع کرد اما در ادامه آنرا تحت نظر TED WONG ادامه داد. احتمالا می دانید که شانن لی طی سالهای اخیر رئیس هیات مدیره ی Bruce Lee Foundation یا همان بنیاد بروس لی بوده است و احتمالا می دانید که بنیاد بروس لی تنها سازمان رسمی است که خانواده ی لی یعنی شانن و لیندا لی از آن حمایت می کنند. نکته اینجاست که این بنیاد برای ارائه ی تصویر درست از میراث بروس لی و به ویژه هنر رزمی او، سیاست های خاصی در پیش گرفت، از جمله اینکه به موجب قوانین این بنیاد تنها کسانی می توانند از نام های بروس لی، جیت کان دو، و جون فان در امر آموزش یا حتی چاپ مقاله و کتاب استفاده کنند که مورد تایید این بنیاد باشند. به این ترتیب حتی اینوسانتو مجبور می شد که از این نام ها استفاده نکند که این مساله حواشی ای هم داشت. از جمله درگیری خانواده ی لی با اینوسانتو:

http://www.martialartsplanet.com/forums/showthread.php?s=37e0e2836f2a3d6f9a1822b843fbc0de&t=33688

http://jkdtalk.com/showthread.php?t=1531

3. برندن لی هم نظریه پرداز و محقق جیت کان دو نیست. ضمنن در نظر بگیرید خیلی ها طی سالهای اولیه ی پس از مرگ بروس لی جذب اینوسانتو می شدند که خانواده لی هم مستثنی نبوده اند.

4. برای آموزش جیت کان دوی شخصی بروس لی شما نیاز ندارید که سبک دیگری را به عنوان پیش نیاز فرابگیرید. مثل این می ماند که بگوییم برای یادگیری بوکس تا چه سطحی باید کاراته یاد بگیریم؟ جیت کان دوی بروس لی تکینک ها و اصول منظم و تدوین شده ی خودش را دارد.

بد نیست اشاره کنم این است که اینو سانتو علاقه دارد تا وینگ چون را مهمترین بخش جیت کان دو معرفی کند. جالب است که اساتید جیت کان دو کانسپت انبوهی از تکنیک های trapping را به هنرجوها آموزش می دهند. حال آنکه ترپینگ که از بقایای وینگ چون در جیت کان دو است با توجه به اصول زیربنایی جیت کان دو، بخش ناچیز و کم اهمیتی از جیت کان دوی بروس لی را شامل می شود. دلایل ساده ای هم برای این ادعا وجود دارد. توجه شما را به این ویدئو جلب می کنم که در آن اینوسانتو توضیحاتی درباره ی جیت کان دو ارائه می کند. نکته اش اینجاست که او برای "نمایش" جیت کان دو به عموم از تکنیک های ترپینگ شروع می کند و حتی به این هم اکتفا نمی کند و این تکنیک ها را با تکنیک های مختلف قفل مفصل ترکیب می کند تا هر چه تماشایی تر بشود:


واقعا چرا او و بسیار از اساتید جیت کان دو انبوهی از این دست تکنیک های ترپینگ را به شاگردانشان آموزش می دهند؟ یک جواب ساده دارد: این تکنیک ها به دلیل پیچیدگی که دارند "جذاب" و "تماشایی" هستند و بسیار موثر برای جلب مشتری!


از شما تقاضا می کنم در این تکنیک ها که احتمالا خودتان هم به افراد آموزش می دهید بازنگری کنید. آیا اینها مصداق سادگی در جیت کان دو هستند؟ آیا مصداق مستقیم بودن هستند؟
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
چرا اونهایی که خودشونو استاد میدونن جیت کان دو کانسپت را آموزش میدن چرا با سایر اساتید رزمی رشته های دیگه مبارزه نمیکنن تا مهارتشون مشخص بشه؟

من که میگم با مرگ بروس لی جیت کان دو هم با اون از دنیا رفت

ممنونم که در مباحث شرکت می کنید.
 

nadie

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2011
نوشته‌ها
381
لایک‌ها
430
من یه چیزی بگم :
اینوسانتو فقط یک استاد رزمی مثل سایر اساتید رزمی رشته های دیگه است پشت افکار اینو سانتو علم فلسفه قرار نداره
باید حرکات اضافه را کنار گذاشت
درست مثل دعوا کردن توی خیابون
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
پاسخی به آقای سی هینگ فتاحی - بخش سوم و آخر


فرمودید:
"در رابطه با پی نوشت ایشان باید این نکته را عنوان کرد که ایشان با ذکر این مساله که تا بحال به آموزش هنرهای رزمی و جیت کان دو نپرداخته اند؛ خواسته اند بطور غیر مستقیم خود را یک محقق بدون تعصب معرفی کرده و ..."

بله منظور بنده دقیقا همین بود که فرمودید. خب این نقطه قوت بنده است و در شرایطی که هنرهای رزمی به سمت تجاری شدن پیش می رود چرا من اشاره نکنم که تلاش هایی که انجام می دهم برای کسب درآمد و جذب مشتری نبوده است؟


اشاره کردید:
"در جواب این پی نوشت باید این مساله را عنوان کنم که آموزش در هر زمینه ای موجب پیشرفت فرد در آن زمینه می شود و خود بروس لی نیز تاکید بسیار زیادی بر فراگیری و آموزش جیت کان دو داشته اند زیرا متعقد بوده اند که آموزش دادن جیت کان دو موجب رشد و پیشرفت در جیت کان دو می شود و از طرفی کسب درآمد از طریق تعلیم و تربیت و خصوصا آموزش جیت کان دو نیز هیچ مشکلی نداشته و طبق گفته شاگردان خود بروس لی، نرخ کلاس های وی بسیار بالا بوده است.
در ضمن ذکر این نکته لازم است که کسی که سابقه ای در تدریس جیت کان دو نداشته است؛ از آنجا که بدلیل عدم تدریس، جیت کان دو در وی بخوبی رشد نکرده و تبلور نیافته است؛ هرگز نمی تواند دیگران را در این رابطه بخوبی راهنمایی کند و یا هرگز حق ندارد نکته ای را صادقانه و قاطعانه برای تمامی اساتید جیت کان دو عنوان کند ..."

از اولین دغدغه های بروس لی مبارزه با تجاری شدن هنرهای رزمی بود. او از شاگردانش و از جمله اینوسانتو خواسته بود که هرگز از آموزش جیت کان دو برای مقاصد مالی بهره برداری نکنند و همیشه تعداد شاگردانشان کم و محدود باشد. اینکه بروس لی هزینه کلاس هایش بالا بوده معنایش سواستفاده نیست. او همیشه باشگاهش را خلوت نگه می داشت و بیشترین زمان را صرف آموزش به تک تک افراد می کرد. و از طرفی آموزش خصوصی انجام می داد که البته هزینه اش گزاف بود. او هزینه ای را می گرفت که باید می گرفت.
در مورد اینکه شخص با آموزش یا تدریس یک رشته خودش هم پیشرفت می کند می شود بحث کرد. اما در مورد هنرهای رزمی به عقیده ی بنده شما باید صد در صد به آنچه که آموزش می دهید اشراف داشته باشید و سپس اقدام به آموزش کنید. در صورتیکه معمولا بر عکس هست و همه عجله دارند سیفو و سنسی بشوند!


و فرمودید:
"آقای آبتین در فروم رزمی، خود را کارشناس متخصص نامیده اند؛ اما هرگز رزومه ای مبتنی بر اینکه چگونه به درجه ی "کارشناس متخصص در ورزش های رزمی" رسیده اند را منتشر نکرده اند."

بنده هیچ کجا خودم را استاد و یا کارشناس معرفی نکرده ام. این عنوانی است که مدیر بخش رزمی به برخی از افراد از جمله بنده به خاطر فعالیت مان در سایت اختصاص داده اند. سایر دوستان هم از سر لطف بنده را استاد خطاب میکنند. شخصا ترجیح می دهم با همان اسم کوچکم نامیده شوم. ضمنا تا زمانی که فعالیت من در هنرهای رزمی به طور اینترنتی و غیررسمی و بدون هیچ گونه درآمدزایی است تصور می کنم نیازی به ارائه رزومه نیست. افراد مختارند که مطالب بنده را بخوانند یا نخوانند. مطمئن باشید زمانی که بخواهم به طور رسمی به آموزش بپردازم رزومه ی کاملی ارائه خواهم کرد.


با احترام
آبتین​
 

ghoghnus-toa

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2013
نوشته‌ها
342
لایک‌ها
733
پاسخی به آقای سی هینگ فتاحی - بخش سوم و آخر


فرمودید:
"در رابطه با پی نوشت ایشان باید این نکته را عنوان کرد که ایشان با ذکر این مساله که تا بحال به آموزش هنرهای رزمی و جیت کان دو نپرداخته اند؛ خواسته اند بطور غیر مستقیم خود را یک محقق بدون تعصب معرفی کرده و ..."

بله منظور بنده دقیقا همین بود که فرمودید. خب این نقطه قوت بنده است و در شرایطی که هنرهای رزمی به سمت تجاری شدن پیش می رود چرا من اشاره نکنم که تلاش هایی که انجام می دهم برای کسب درآمد و جذب مشتری نبوده است؟


اشاره کردید:
"در جواب این پی نوشت باید این مساله را عنوان کنم که آموزش در هر زمینه ای موجب پیشرفت فرد در آن زمینه می شود و خود بروس لی نیز تاکید بسیار زیادی بر فراگیری و آموزش جیت کان دو داشته اند زیرا متعقد بوده اند که آموزش دادن جیت کان دو موجب رشد و پیشرفت در جیت کان دو می شود و از طرفی کسب درآمد از طریق تعلیم و تربیت و خصوصا آموزش جیت کان دو نیز هیچ مشکلی نداشته و طبق گفته شاگردان خود بروس لی، نرخ کلاس های وی بسیار بالا بوده است.
در ضمن ذکر این نکته لازم است که کسی که سابقه ای در تدریس جیت کان دو نداشته است؛ از آنجا که بدلیل عدم تدریس، جیت کان دو در وی بخوبی رشد نکرده و تبلور نیافته است؛ هرگز نمی تواند دیگران را در این رابطه بخوبی راهنمایی کند و یا هرگز حق ندارد نکته ای را صادقانه و قاطعانه برای تمامی اساتید جیت کان دو عنوان کند ..."

از اولین دغدغه های بروس لی مبارزه با تجاری شدن هنرهای رزمی بود. او از شاگردانش و از جمله اینوسانتو خواسته بود که هرگز از آموزش جیت کان دو برای مقاصد مالی بهره برداری نکنند و همیشه تعداد شاگردانشان کم و محدود باشد. اینکه بروس لی هزینه کلاس هایش بالا بوده معنایش سواستفاده نیست. او همیشه باشگاهش را خلوت نگه می داشت و بیشترین زمان را صرف آموزش به تک تک افراد می کرد. و از طرفی آموزش خصوصی انجام می داد که البته هزینه اش گزاف بود. او هزینه ای را می گرفت که باید می گرفت.
در مورد اینکه شخص با آموزش یا تدریس یک رشته خودش هم پیشرفت می کند می شود بحث کرد. اما در مورد هنرهای رزمی به عقیده ی بنده شما باید صد در صد به آنچه که آموزش می دهید اشراف داشته باشید و سپس اقدام به آموزش کنید. در صورتیکه معمولا بر عکس هست و همه عجله دارند سیفو و سنسی بشوند!


و فرمودید:
"آقای آبتین در فروم رزمی، خود را کارشناس متخصص نامیده اند؛ اما هرگز رزومه ای مبتنی بر اینکه چگونه به درجه ی "کارشناس متخصص در ورزش های رزمی" رسیده اند را منتشر نکرده اند."

بنده هیچ کجا خودم را استاد و یا کارشناس معرفی نکرده ام. این عنوانی است که مدیر بخش رزمی به برخی از افراد از جمله بنده به خاطر فعالیت مان در سایت اختصاص داده اند. سایر دوستان هم از سر لطف بنده را استاد خطاب میکنند. شخصا ترجیح می دهم با همان اسم کوچکم نامیده شوم. ضمنا تا زمانی که فعالیت من در هنرهای رزمی به طور اینترنتی و غیررسمی و بدون هیچ گونه درآمدزایی است تصور می کنم نیازی به ارائه رزومه نیست. افراد مختارند که مطالب بنده را بخوانند یا نخوانند. مطمئن باشید زمانی که بخواهم به طور رسمی به آموزش بپردازم رزومه ی کاملی ارائه خواهم کرد.


با احترام
آبتین​

خیلی جالبه تناقض در رفتار و گفتار اینوسانتو کاملا مشخصه. ممنون استاد آبتین که شفاف سازی می کنید تا واقعیت و پشت پرده بعضی ماجراها رو درک کنیم.
انشالله این بحث های حاشیه ای بمرور تموم بشه و دوباره تاپیک جیت کان دو به همون حالت فوق العاده فنی برگرده.
 

musashi

Registered User
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2012
نوشته‌ها
257
لایک‌ها
632
محل سکونت
ایران
آفرین بر استاد آبتین با کمال ادب و احترام و بدون بی احترامی به "سی هینگ..." جواب ایشون رو دادید
کاری که ایشون نکرد و شما رو دروغ گو ،... خطاب کرد
مرسی استاد آبتین
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
خیلی جالبه تناقض در رفتار و گفتار اینوسانتو کاملا مشخصه. ممنون استاد آبتین که شفاف سازی می کنید تا واقعیت و پشت پرده بعضی ماجراها رو درک کنیم.
انشالله این بحث های حاشیه ای بمرور تموم بشه و دوباره تاپیک جیت کان دو به همون حالت فوق العاده فنی برگرده.

بسیار ممنونم که همیشه این تاپیک رو پیگیری می کنید. باعث سرافرازی من هست.
همون طور که فرمودید تناقض های جدی وجود داره در این فرایند به اصطلاح conceptualization ...

آفرین بر استاد آبتین با کمال ادب و احترام و بدون بی احترامی به "سی هینگ..." جواب ایشون رو دادید
کاری که ایشون نکرد و شما رو دروغ گو ،... خطاب کرد
مرسی استاد آبتین

سلام به موساشی بزرگ
و لطف دارید به من، ممنونم

راستش سی هینگ فتاحی کمی به من کم لطفی کردند اما من گله ای ندارم و فک می کنم گاهی این اتفاق ها توی بحث پیش میاد ...
 
Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
31 آگوست 2006
نوشته‌ها
2,098
لایک‌ها
3,022
محل سکونت
サンシャインの土地
و فرمودید:
"آقای آبتین در فروم رزمی، خود را کارشناس متخصص نامیده اند؛ اما هرگز رزومه ای مبتنی بر اینکه چگونه به درجه ی "کارشناس متخصص در ورزش های رزمی" رسیده اند را منتشر نکرده اند."
با سلام استاد آبتين
از شما ميخوام اين استاد محترم رو به اين بخش دعوت كنيد تا تاپيكي براي ايشان ايجاد كنم اما نه به عنوان كاربر متخصص

دوست عزيز و استاد محترم............ كه به بخش هنرهاي رزمي مياي و وارد تاپيك تخصصي جيت كاندو ميشي و مطالب استاد آبتين رو ميخوني
در همينجا ميگم : اين بخش قانون داره و من بشدت پيگير هستم . لزا اين من هستم كه مشخص ميكنم چه كسي صلاحيت جايگاه استاد و متخصص رو در اين بخش داشته باشه.
استاد محترم در بخش عضو شو تا مطالب شما رو هم بشنويم

استاد آبتين جايگاه خوبي در بخش داره اين رو فراموش نكنيد

با تشكر

ببر سياه
 

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
31 آگوست 2006
نوشته‌ها
2,098
لایک‌ها
3,022
محل سکونت
サンシャインの土地
از همه دوستان و اساتید و میهمانان محترم که وارد بخش میشن خواهش دارم اگر حرف یا مطلبی دلرند در وبسایت دیگر نگویند
هر صحبت و حرفی دارید مربوط به سبک خود و................ در همین انجمن عضو شوید و نظرات خودتون اینجا بگذارید

ممنون از حسن توجه شما
میهمانان و کاربران تازه وارد
 

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
3,286
از همه دوستان و اساتید و میهمانان محترم که وارد بخش میشن خواهش دارم اگر حرف یا مطلبی دلرند در وبسایت دیگر نگویند
هر صحبت و حرفی دارید مربوط به سبک خود و................ در همین انجمن عضو شوید و نظرات خودتون اینجا بگذارید

ممنون از حسن توجه شما
میهمانان و کاربران تازه وارد

بسیار ممنون
فکر می کنم همه ی اعضای فعلی سایت از چنین اتفاقی استقبال می کنند. بهرحال اینجا فضا کل و کل و دعوا نداریم، هر چه هست بحث و گفتگوست. افراد باتجربه و اساتیدی که از این فروم ها دیدن می کنند می تونن عضو بشن تا بیشتر از نظراتشون بهره ببریم ...
 
بالا