• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم برنامه ی چت با بلوتوس که جاوا هست و موتورولا کاملا اجراش می کنه

Download
ب
با سلام داداش امير عزيز
حالا مشكل دو تا شد چون من نمي دونم بولك كجاست كه هيچي پي ام هم بهش اضافه كردي امير جان هر طوري شده صد در صد امشب ادرس و يا شماره برام بذار چون دو هفته اي هست كه موتورولا ا 1000 قهر كرده و به هيچ وجه حتي روشن هم نميشه ترا به خدا كمكم كن ادرس بده تا زحمتش را گردنت بندازم چون الحمدلله بجز شما برادر بزرگم كسي را انجا ندارم خلاصه بخواهي نخواهي همينه اش كشك خالته

منتظرم چاكر شما برادر كوچكت حميد

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان..من ميخواستم ببينم كسي قيمت جديد وي تري اي او ميدونه؟
يه سوال ديكه: امروز توي سايت gsmarena عكس motorola rokr e6رو ديدم, خيلي خيلي باحاله مخصوصا كه صفحهاش touch screene..خواستم ببينم كسي اطلاعات داره راجع بهش؟امكاناتش خوبه؟قيمتشو ميدونين? لطفا جواب بدين سوالمو..مرسي

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
اين برنامه رو دارم
مشكل من با p2k و leader gl هست كه گوشي ام رو نمي شناسن!!

optis2005 جان حتماً مشکلتون حل میشه!!!
البته باید یه نگاهی به چندوقت پیش و اتفاقاتی (!!!) که افتاده بندازید شاید برنامه ای رو خریدین یا از کسی گرفتین و نصب کردین که گوشیتون رو ریخته به هم.

باز اساتید بیشتر میتونن کمکتون بکنن

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي....... شرمنده من كلوپ رو زدم و رفتم دنبال نخود سياه:p

اين برنامه رو دارم
مشكل من با p2k و leader gl هست كه گوشي ام رو نمي شناسن!!

دوست عزيز ... Leader GL رو كه بيخيال ....... پلاتفرم برنامه هاي P2k موجود هم گوشي شما رو ساپورت نميكنه ...

شما از برنامه اي كه برات ضميمه كردم استفاده كن ... همچنين تنظيمات برنامه رو مطابق تصوير تنظيم كن ...

options3.jpg

فایل های ضمیمه

• P2kCommander-V4.0.4.zip
    118.7 KB · نمایش ها: 10

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من از دست این مسیجینگ روی L7 دیگه واقعا خسته شدم . . . بیشتر از 90 تا نمیگیره . . . چیکار میشه کرد !؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام داداش امير عزيز
حالا مشكل دو تا شد چون من نمي دونم بولك كجاست كه هيچي پي ام هم بهش اضافه كردي امير جان هر طوري شده صد در صد امشب ادرس و يا شماره برام بذار چون دو هفته اي هست كه موتورولا ا 1000 قهر كرده و به هيچ وجه حتي روشن هم نميشه ترا به خدا كمكم كن ادرس بده تا زحمتش را گردنت بندازم چون الحمدلله بجز شما برادر بزرگم كسي را انجا ندارم خلاصه بخواهي نخواهي همينه اش كشك خالته

منتظرم چاكر شما برادر كوچكت حميد

سلام دوست عزیز
بالای همین صفحه وقتی لوگین می شید کنار آیدیتون نوشته Private Messages که فکر کنم جلوش نوشته باشه Unread 1 که کافیه تا روی Private Messages کلیک کنید تا وارد کنترل پنل خودتون بشید و اونجا می تونید پی امی که براتون فرستادم رو ببینید
آدرس رو براتون اونجا فرستادم :)
گوشیتون یه حال اساسی می خواد :f34r: :cool: تا جایی که بتونم در خدمتم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا من از دست این مسیجینگ روی L7 دیگه واقعا خسته شدم . . . بیشتر از 90 تا نمیگیره . . . چیکار میشه کرد !؟

باز مال شما که خوبه
مال من L7 همین که مسیجام به 50 می رسه کند کار می کنه و ارور می ده
سعی می کنم یه سرچی بزنم شاید بتونم مطلبی پیدا کنم
دوستان هم اگر چیزی پیدا کردند ما رو بی نصیب نذارند
ممنون

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون اميرجان . البته گاهي شده تا حدود 110 تا مسيج هم داشتم روي گوشي مشكل كند شدن رو ندارم منتها 110 تا مسيج همشون يكي دو خطي هستند...
بازم ممنونم. خودمم دارم ميگردم چيزي پيدا كردم شما رو هم در جريان ميذارم.ممنونم/.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون اميرجان . البته گاهي شده تا حدود 110 تا مسيج هم داشتم روي گوشي مشكل كند شدن رو ندارم منتها 110 تا مسيج همشون يكي دو خطي هستند...
بازم ممنونم. خودمم دارم ميگردم چيزي پيدا كردم شما رو هم در جريان ميذارم.ممنونم/.

سلام
من این رو فهمیدم که برای افزایش حافظه ذخیره ی مسیج باید با ورژن بالاتر گوشی رو فلش کنیم که ورژن r47a g08 d8 88r تا 120 اس ام اس رو ذخیره می کنه

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من این رو فهمیدم که برای افزایش حافظه ذخیره ی مسیج باید با ورژن بالاتر گوشی رو فلش کنیم که ورژن r47a g08 d8 88r تا 120 اس ام اس رو ذخیره می کنه

با سلام خدمت داداش عزیزم امیر

غرض از مزاحمت این بود که بگویم زحمتم را امروز برایت فرستادم به احتمال زیاد روز شنبه به دست شما میرسد فقط لطفی کنید اگر درستش کردید حتما برایم تمهای زیبا و برنامه مخفی کردن فایلها را بریم بزنید
در ضمن امیر جان اگر برایت زحمتی نیست بگو ببینم کدوم ترمینال به شما نزدیکتره چون میخوام سوغاتی ناقابلی را که بهت قول داده بودم برت بفرستم چون از طریق پست پیشتاز نمیشه پستش کرد باید دهن راننده اتوبوسها را ببینم
دیگه بیشتر از این مزاحمت نمیشم
راستی امیر جان شما که لطف کردین طریقه خواندن پی ام رو گفتین طریقه فرستادنش رو هم بگین

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت داداش عزیزم امیر

غرض از مزاحمت این بود که بگویم زحمتم را امروز برایت فرستادم به احتمال زیاد روز شنبه به دست شما میرسد فقط لطفی کنید اگر درستش کردید حتما برایم تمهای زیبا و برنامه مخفی کردن فایلها را بریم بزنید
در ضمن امیر جان اگر برایت زحمتی نیست بگو ببینم کدوم ترمینال به شما نزدیکتره چون میخوام سوغاتی ناقابلی را که بهت قول داده بودم برت بفرستم چون از طریق پست پیشتاز نمیشه پستش کرد باید دهن راننده اتوبوسها را ببینم
دیگه بیشتر از این مزاحمت نمیشم
راستی امیر جان شما که لطف کردین طریقه خواندن پی ام رو گفتین طریقه فرستادنش رو هم بگین

سلام دوست عزیز
رسید خبرتون می کنم و تمام سعیم رو می کنم که درستش کنم :)
طریقه پاسخ دادن و ارسال هم خیلی ساده هست
بر روی گزینه ی Reply در پایین پی امی که براتون فرستادم کلیک کنید و در صفحه ی جدید متن رو بنویسید
اگر هم می خوایید برای یک آیدی بفرستید روی آیدی کلیک کنید در منوی ظاهر شده گزینه ی Send a private message to ... رو کلیک کنید و در صفحه ی جدید متن نامه خود را بنویسید

سوغانی هم بذارید با شیرنی درست شدن گوشیتون می خورم :happy: :D ;)
ممنون و موفق باشید..

aqil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبین برو بچ
خب موتورولا هم چیز بدی نیست

dj_javad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي مي دونه آداپتور miniUSB به جك 3.5mm كه عكس و لينكشو گذاشتم، تو بازار پيدا ميشه يا نه؟

SYN1504

B000M83Y1W.01-A3CTI4SHTVAILM._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

.

من این نوع شو دارم ولی اینی که شما گذاشتید عالیه خودش آمپلیفایرم داره اگه کسی تو ایران دیده خبر بده
البته اینو نمیتونی به هدستای بزرگ وصل کنی چون آمپلیفایرم نداره
niceone.jpg

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر چیز جالبی میاد....اگه گیر بیاد که فکر نکنم.. خیلی عالیه و کاربردی است....

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر چیز جالبی میاد....اگه گیر بیاد که فکر نکنم.. خیلی عالیه و کاربردی است....

با سلام خدمت داداش امیر hvr
چرا هر چه اس ام اس میزنم جواب نمیدی خدای ناکرده مشکلی برات پیش اومده .ترا به خدا بی خبر نگذارم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اساتيد کسي موتو V3X رو فلش بي دردسر کرده؟
اگه آره که لينکشو بدين ممنون ميشم
من گوشيم مشکلات عجيبي پيدا کرده نمي دونم چه فلشي مناسبشه
مرسي

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این نوع شو دارم ولی اینی که شما گذاشتید عالیه خودش آمپلیفایرم داره اگه کسی تو ایران دیده خبر بده
البته اینو نمیتونی به هدستای بزرگ وصل کنی چون آمپلیفایرم نداره
niceone.jpg

با سلام و شب بخیر
بنده مخلص شما حمید از ان دسته فلک زده گانم که موتورولای خودم را در اثر برنامه ریزی از دست داده ام .اقای محترم الان حتی وقتی شارجر هم بهش وصل میکنم اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده ایا راه نجاتی داره
با تشکر از کمک شما

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام و شب بخیر
بنده مخلص شما حمید از ان دسته فلک زده گانم که موتورولای خودم را در اثر برنامه ریزی از دست داده ام .اقای محترم الان حتی وقتی شارجر هم بهش وصل میکنم اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده ایا راه نجاتی داره
با تشکر از کمک شما

سلام حمید جان
در اینجا هم از لطف شما سپاسگذارم
هنوز هم دعای گوشی لطف شما هستیم
من کماکان منتظر شارژر شما هستم
مشکل گوشیتون هم تا جایی که دوستانم به من گفتند باتریش و سیستم باتری رسانی هست که نیاز به شارژرش داره تا یه شک بهش بدهند درستش کنند
چرا که گوشی شما به نوعی توی ایران تکه و هنوز حتی قابش هم در ایران نیومده که برسه به مدلش
منم اواخر به شما خیلی اس ام اس زدم که گویا نرسیده
خلاصه ممنون می شم هر وقت پست کردید خبرم کنید که منزل باشم بگیرم..
باز هم ممنون و سپاسگذارم

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من یه v3i دارم که فکر کنم ویروسی شده .
چون وقتی عکس میگرم بعد از چند ثانیه ، خود به خود Discard میشه و نمی شه عکس ها رو save کرد .
لطفا راهنمایی کنید

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
v3i یک گوشی جاواست در نتیجه احتمال ویروسی شدنش به احتمال قریب به یقین منتفیه

بالا