• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
چرا شده .
قضیه از این قراره : چند وقت پیش کامپیوتر من ویروسی شده بود ( در واقع یه نوع کرم ویروس بود ) ، بعد من از همه جا بی خبر هم گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر و دیدم یه new folder تو گوشی درست شده ( در واقع این کرم تو همه ی درایوها یه new folder می سازه ) و از همون موقع بود که این مشکل برام پیش اومد .

پی نوشت : الان هم که موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم دیدم هنوز new folder وجود داره و وقتی روش کلیک کردم ، کامپیوترم هم کرم-ویروس گرفت :wacko: )

لطفا یه راه حل پیشنهاد کنید

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر جان
شما که ماشاالله اینقدر مشغولید جواب تلفن کسی را نمیدهید و مجبورم از همین طریق ارتباط بر قرار کنم .امیر جان روز پنجشنبه شارزر را فرستادم شنبه به دستت میرسه ولی بالا غیرتا تا رسید خبرم کن
شب بخیر امیر جان

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چرا شده .
قضیه از این قراره : چند وقت پیش کامپیوتر من ویروسی شده بود ( در واقع یه نوع کرم ویروس بود ) ، بعد من از همه جا بی خبر هم گوشی رو وصل کردم به کامپیوتر و دیدم یه new folder تو گوشی درست شده ( در واقع این کرم تو همه ی درایوها یه new folder می سازه ) و از همون موقع بود که این مشکل برام پیش اومد .

پی نوشت : الان هم که موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم دیدم هنوز new folder وجود داره و وقتی روش کلیک کردم ، کامپیوترم هم کرم-ویروس گرفت :wacko: )

ببینید دوست عزیز .....اگر هم ویروس وارد گوشی شما شده باشه به گوشی شما هیچ آسیبی نمیرسه چون ویروس تحت ویندوز کار میکنه و توی گوشی شما عملا نقش یک فایل ساده رو بازی میکنه...من که تا حالا ویروس جدی و مهلکی واسه گوشیهای جاوا ندیدم....شما سعی کنید کامپیوتر خودتونو از شر ویروس راحت کنید گوشی شما در امان هست:D ;) :cool:

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
چرا شده .

عزیز ماله منمن یه بار اینجوری شده بود که باعث میشد موقع پخش فیلم گوشی بیخودی هنگ یا قفل کنه شما بهتره مموری خودتون رو یه سری فرمت کنید:rolleyes:

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
من این نوع شو دارم ولی اینی که شما گذاشتید عالیه خودش آمپلیفایرم داره اگه کسی تو ایران دیده خبر بده
البته اینو نمیتونی به هدستای بزرگ وصل کنی چون آمپلیفایرم نداره

دوست عزيز ميشه بگي اين مدل كه داري از كجا گرفتي؟
كيفيتش چطوره؟ منظورت از اينكه نميشه اونو به هدستاي بزرگ وصل كرد چيه؟

ممنون از جوابت

ضمنا از دوستان اگر كسي از الكترونيك سر در بياره فكر نكنم ساخت يه آداپتور mini USB به 3.5mm كار سختي باشه. حتي شايد بشه با اتصال يه سوكت 3.5mm به خروجي هندزفري خود گوشي اونو ساخت. البته هندزفري هايي كه تو ايران هست همه چينيه و كيفيت خوبي نداره.

.

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
اساتيد کسي موتو V3X رو فلش بي دردسر کرده؟
اگه آره که لينکشو بدين ممنون ميشم
من گوشيم مشکلات عجيبي پيدا کرده نمي دونم چه فلشي مناسبشه
مرسي

اين مونستر پك رو بزن خيال خودتو راحت كن :

http://www.gsm4arab.com/tato_gsm/MO...21GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1FF.rar

البته اول بايد وارد http://www.gsm4arab.net/vb بشي ... Login كني .. بعد دانلود كني ..

اينم آيدي و پسورد ورود به سايت :

name : pejvak

Password : qwe123

عربي رو هم ساپورت ميكنه ... مشكلي هم نداره

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اين مونستر پك رو بزن خيال خودتو راحت كن :

http://www.gsm4arab.com/tato_gsm/MO...21GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1FF.rar

البته اول بايد وارد http://www.gsm4arab.net/vb بشي ... Login كني .. بعد دانلود كني ..

اينم آيدي و پسورد ورود به سايت :

name : pejvak

Password : qwe123

عربي رو هم ساپورت ميكنه ... مشكلي هم نداره
مرسي يه تلاشي ميکنم ببينم چي ميشه!
===============
لينک رو که میزنم ميره تو صفحه اصلي فروم. بعد از لاگين

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي يه تلاشي ميکنم ببينم چي ميشه!
===============
لينک رو که میزنم ميره تو صفحه اصلي فروم. بعد از لاگين

حق با شماست .. مثل اين كه لينكهاي دانلود اون سايت كلا جابجا شدن :( ... سعي ميكنم به يه طريقي آپلود كنم .. 22مگ لامصب:wacko:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نه دستت درد نکنه
اين مشکلش فکر نکنم نرم افزاري باشه
جريان اينه بعضي وقت ها که sms ميزنم خود به خود خاموش ميشه چند ثانيه بعدش...
بعضي وقت ها هم که زنگ ميزنن بهم (خيلي وقت ها) هنگ ميکنه گوشي و تنها راه خلاصي ازش درآوردن باتريه!
چندين فلش گوناگون هم ريختم. با Motorola Software Update هم به روز کردم
مموريشم درآوردم اما فايده نداره! فقط باتري ندارم که اونم تستش کنم!

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دستت درد نکنه
اين مشکلش فکر نکنم نرم افزاري باشه
جريان اينه بعضي وقت ها که sms ميزنم خود به خود خاموش ميشه چند ثانيه بعدش...
بعضي وقت ها هم که زنگ ميزنن بهم (خيلي وقت ها) هنگ ميکنه گوشي و تنها راه خلاصي ازش درآوردن باتريه!
چندين فلش گوناگون هم ريختم. با Motorola Software Update هم به روز کردم
مموريشم درآوردم اما فايده نداره! فقط باتري ندارم که اونم تستش کنم!

من L7 دارم تقريبا همين مشكل رو دارم با اين تفاوت كه هر يكي دو هفته يكبار اين اتفاق ميافته و واقعا تو همون 2 يا 3 دقيقه اعصابم رو خورد ميكنه . . .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من L7 دارم تقريبا همين مشكل رو دارم با اين تفاوت كه هر يكي دو هفته يكبار اين اتفاق ميافته و واقعا تو همون 2 يا 3 دقيقه اعصابم رو خورد ميكنه . . .

از اول اينطوري بود؟
چون من تا 5-6 ماه اول مشکلي نداشتم
يه احتمال اينه که از باتري باشه
اگه به باتري ديگه دسترسي داري يه تست بکن خبرش رو بده
من الان ميخوام تو Motomodders هم سوال رو مطرح کنم ببينم چي ميشه​

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

از اول اينطوري بود؟
چون من تا 5-6 ماه اول مشکلي نداشتم
يه احتمال اينه که از باتري باشه
اگه به باتري ديگه دسترسي داري يه تست بکن خبرش رو بده
من الان ميخوام تو Motomodders هم سوال رو مطرح کنم ببينم چي ميشه​

نه حدود يك ماهيه كه اينطوري شده . . .
باطري ؟ بعيد ميدونم آخه با بدترين فشارهايي كه بهش ميارم (24 ساعته در حال مسيج بازي هستم - روزانه حداقل حدود 3 ساعت مكالمه - باقي ساعات هم در حال شنيدن mp3 هستم ) سه روز شارژ دارم !؟ بعيد ميدونم از باطري باشه.

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من به تازگی گوشی a1200 خرید اما با این گوشی یک مشکل اساسی دارم هدف من از خرید این گوشی استفاده از وب بود اما این گوشی سایت ها فارسی را باز نمیکنه از بچه ها با معرفت خواهش میکنم به من کمک کنند چون به هیچ عنوان دلم نمیاد گوشیم عوض کنم در ضمن من کارم با موبایل و اینترنت:(

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
فلاش 30XP رو بزن روش از یونی کد و کاراکتر فارسی پشتیبانی میکنه ، در ضمن کیفیت فیلم برداریش هم بالا میبره

forooghm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..یکی از دوستای من A1200 خریده..اما وقتی که میخواد بلوتوثش رو روشن کنه این پیغام براش میاد: turning on bluetooth....
و بعد از چند لحظه می نویسه :Failed
آیا تنظیم خاصی داره؟یا گوشیه مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
میشه جواب بدین زود تر؟؟دوستم داره خودشو می کشه!!
راستی چه جور نرم افزار هایی برای این سیستم عاملش پیدا میشه؟فارسی رو هم میشه ساپورت کنه؟؟؟؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
یک کد جالب
اگه می خوایید در دسترس بناشید این کد رو بزنید و دکمه ی تماس رو فشار بدید :
*21*094#
با این کد انتقال مکالمه فعال می شه و هر کی به شما تماس بگیره
"شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد"
پخش می شه
برای از کار انداختنش هم
#21#
رو بزنید
روی موتورولا هم اجرا شد برای همین اینجا اومدم بگم
موفق باشید.

سلام دوست عزيز اين كد برام كار نكرد يهV3i دارم نشد
مطمئن هستي درسته

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلاو دوستان راستش من گوشی V3i خودم رو دوسالی خریدم ولی از اون زمانتا الان هیچ آپدیتی نکردم( بهم نخندید ها با گوشی بجز صحبت کردن کاری دیگه ای انجام نداده ام )
یه چرخی هم تو این تاپیک زدم اما نتونستم یه جوابی برای آپدیتم بگیرم
می خواستم ببینم آیا آپدیتی هست یانه؟ این مشخصات گوشی :

Flex Ver. : GSPSLQAT677DY06B

S/W VER.: R47A_G_08.D8.35R

DSP S/W VER. : 63202000

LANGUAGE LIST : 0034

در ضمن طریقه نصب تم ها رو نیز اگه بشه برام توضیح بدید ممنون می شم . در ضمن من تم هایی دانلود کردم که چند تا آهنگ با یه تصویر و یه فایل با پسوند P2KC و SKI هستش.

يه پيشنهادي هم دارم :

يه تاپيكي باز بشه تمام Update ها و نرم افزارها و تم ها و براي گوشي ها اونجا باشه مي دونيد واسه پيدا كردن برنامه ها كل 24 صفحه رو خوندم بعضي از تاپيك ها قديمي بودن ترسيدم دست بزنم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
برعكس نوشته بودي عزيز #094*21* بايد بزني تو گوشي شما برعكس گذاشته بوديد ( *21*094# ) اين غلطه .

SHP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من چند سوال داشتم كه اگر فوري به من جواب بدين خيلي ممنون مي‌شم:
من مي‌خوام يك گوشي موتورولاي v3x بخرم. مي‌خواستم ببينم كه 1) sms فارسي مي‌شه باهاش فرستاد و خوند يا نه؟ 2) آنتن‌دهي و صداش چطوره؟ 3) مي‌شه موسيقي با كيفيت بالا باهاش گوش داد؟ (در حد سوني‌اريكسون سري دبليو) 4) دوربينش واقعا 2 مگاپيكسله و كيفيت عكسش خوبه يا نه؟ 5) كار با لوتوثش چطوره؟ مي‌شه راحت فايل و عكس و... رو باهاش فرستاد و گرفت يا نه؟ و راحت مي‌شه گوشي‌هاي ديگه رو شناخت يا نه (چون من در سايتي خوندم كه در اين موارد مشكل داره). و در آخر اينكه قيمتش چنده؟
سوال ديگه اينكه به طور كلي بين مدل‌هاي تاشوي موتورولا كدوم از همه امكانات و آنتن‌دهيش بهتره؟
پيشاپيش از كمك شما ممنونم.:)

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلاو دوستان راستش من گوشی V3i خودم رو دوسالی خریدم ولی از اون زمانتا الان هیچ آپدیتی نکردم( بهم نخندید ها با گوشی بجز صحبت کردن کاری دیگه ای انجام نداده ام )
یه چرخی هم تو این تاپیک زدم اما نتونستم یه جوابی برای آپدیتم بگیرم
می خواستم ببینم آیا آپدیتی هست یانه؟ این مشخصات گوشی :

Flex Ver. : GSPSLQAT677DY06B

S/W VER.: R47A_G_08.D8.35R

DSP S/W VER. : 63202000

LANGUAGE LIST : 0034

در ضمن طریقه نصب تم ها رو نیز اگه بشه برام توضیح بدید ممنون می شم . در ضمن من تم هایی دانلود کردم که چند تا آهنگ با یه تصویر و یه فایل با پسوند P2KC و SKI هستش.

يه پيشنهادي هم دارم :

يه تاپيكي باز بشه تمام Update ها و نرم افزارها و تم ها و براي گوشي ها اونجا باشه مي دونيد واسه پيدا كردن برنامه ها كل 24 صفحه رو خوندم بعضي از تاپيك ها قديمي بودن ترسيدم دست بزنم

آپديت برای گوشيتون اومده ... ايناهاش :
http://planetmotox.net/downloads/ra...G_08_V3iiT_07_00_06R_GSPSLQAT675UL07E_1FF.rar
:blink:

البته زبان فارسي رو ساپورت نميكنه ... و بعد از اين كه با اين فريموير آپديت كرديد بايد پك زبان 0034 رو بريزيد روي گوشي تا مجددا" فارسي بشه !

البته در موتورولا تم نداريم .. و اين نوع فايلها به اسكين معروفن ....

براي نصب اسكين ها بايد از برنامه Skin Manager يا P2k Commander استفاده كنيد !

در ضمن ميتونيد پيشنهادتون رو عملي كنيد تا من هم همراهيتون كنم . به نظرم يه همچين تاپيكهايي بايددر بخش نرم افزار ايجاد بشه ! ميشه اونجا آموزشهاي نصب اسكين و برنامه رو هم قرار داد .

بالا