• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
علی جان منظورت از ترک چیه؟

ترک یا همون شکاف....لول...البته این مشکل یکی دیگر از دوستان بود که برای من هم عجیب بود:

نوشته ای از MineMoZa: کلید های موتو رو نمیدونم دیدین یا نه ، گوشی من داره کلید هاش کم کم ترک بر میداره و ترک روی کلید 2 داره به مرور رشد میکنه . از اینرو احساس میکنم که داره به باقی جاها هم سرایت میکنه . خواستم ببینم میشه چیزی براش یافت ؟

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
v3x واسه سوئیچ کردن مشکل نداره. چون اصلا گوشی دو لاینه ست. مشکل اینه که:
مسیج سنتر های دو سیم کارت فرق میکنن!! یعنی باید هر نیم ساعت شماره مسیج سنتر رو عوض کتم؟
توی v3x واسه خطهای متفاوت هم میشه زنگ های متفاوت گذاشت. البته باید با فلکس ادیتور این کارو کنی؟
یه سیم کارت wll و یه ir-tci دارم که هزینه ی هر مسیج توی wll یک تومنه

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نع!!!!!!!!
فرومی که توش 10 ساعت سوال بی جواب بمونه فروم بشو نیست.
من تو دویست فوروم عضوم تاریخ عضویت منو تو این فروم ببینید!! همیشه سوال ها بی جواب میمونه!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان سلام
نظرتون راجع به آ 1200 موتورولا چيه؟
گوشي خوبي هست؟
قيمتش؟
ممنون

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز در مورد 2sim خوب دوستان کاربردی ندارن اطلاعاتشون کمه.
شما ببین اصلا گوشی دو لاینه یا تک لاینه یه مبحث جدا هستش ربطی به این نداره که ساپورت کنه یا نه من تا حالا نفهمیدم این 2 لاینه ماله چیه شاید یه خدمات خاص اپراتور ها باشه
شما وقتی با 2 سیم استفاده می کنید انگار یه سیم کارت بیکاره هر موقع بری تو منو سیم رو عوض کنی گوشی ریسیت میشه و میره رو اون یکی سیم کارت در این حالت همه چیز گوشی خود به خود تنظیم میشه مسیج سنتر ها هم نیازی نیست خود دست بزنی فقط لیست تماس های میپره اونم طبیعی هست چون خط عوض شده.
زنگ گوشیت هم هر چی باشه همون می ممونه اول اخرش اینکه از 2 لاینه بکش بیرون ربطی نداره
بعد از 2سیم استفاده نکن سعی کن اگه میتونی 2 تا سیم کارتت رو کپی کنی رو یک سیم کارت که تا اخر راحت باشی 2 سیم خیلی عذاب اوره
در مورد a1200 هم گوشیه خوبیه تا ازش چی بخوایی سرعتش واقعا بالاست هنگی اصلا نداره سیستم عامل لینوکس هستش خیلی قویه مثل هلو ولی تازگیا کمیاب شده قیمت کشیده بالا
دوربینش 2 مگا هست عکس های خیلی خوبی میندازه صداش تقویت میشه فوق الاعده قوی میشه و.... به تاپیک تخصصی سر بزن

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممنون عزيز

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
Hello MOTO!
من L7 دارم با مانسترپک INDIANA و ورژن جدید iTunes ! که توش EDGE هم فعال شده!!! با سیم کارت ایرانسل گاهی سرعت اینترنتم می ره حتی بالاتر از ADSL 128 ! عجیبه، نه؟ از مزایای سیستم EDGE همینه! البته این سیستم ایرانسل توی چند تا شهر خاص که مدول EDGE رو روی GPRS شون نصب کردن کارایی داره.
خدایی گوشیمو با هیچی عوض نمی کنم!
به همه دوستان موتورولا دار توصیه به استفاده از مانسترپک ها می کنم تا قابلیت های گوشیشون n برابر بشه. مخصوصا" واسه L7 دارها مانستر پک زیادتر و متنوع تره:
http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=190

موفق باشید.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزیز
من تصمیم گرفتم مو تو A1200 بخرم ! (خوب به ما چه ؟ )
می خواستم بدونم آخرش کسی تونست رو این گوشی فونت فارسی بریزه ؟
واسه اس ام اس نمی خوام فقط و فقط برای دیکشنری می گم !

حالا که اینو پرسیدم یه سوال دیگه با یه مشورت شما دوستان موتو یی بین سونی اریکسون w950 و همینA1200 کدومو انتخاب می کنین ؟ بدون تعصب بگین لطفا
حقیقتا خودم خیلی از این موتو خوشم اومده فقط و فقط مشکلم که تا حالا نخریدم پشتیبانی از فارسیه !

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
مانسترپک ها همون فریمویر های RSA Remove شده و پچ شده هستن که کارایی ها و قابلیت های زیادی رو به گوشی های خاصی از سری SLVR موتورولا مخصوصا" L7 اضافه می کنه!
ببین اگه A1200 سیستم عاملش لینوکس هست شک نکن و بگیرش! ولی اگه نبود همون w950 رو بگیر.

موفق باشی.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب درش شکی نیست که لینوکس داره ؟ ولی آخه چرا میگین ؟

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
راستی کسی می دونه این A1200 حد اکثر رمی کهد پشتیبانی میکنه چقدره ؟(لطفا با سند بگین ؟)
راستی کسی آخرین قیمتش رو نداره ؟ جایی رو برای خرید مد نظر دارین ؟

به نظر ش آخرش اینو بخرم یا w950i نه ؟ یکی از دوستان در ص 24 ( فکر کنم AzzA بود گفته بود به شکل زیر فارسی میشه ؟ کسی کرده تا حالا ؟ )

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فلاش 30XP رو بزن روش از یونی کد و کاراکتر فارسی پشتیبانی میکنه ، در ضمن کیفیت فیلم برداریش هم بالا میبره

منظور ایشون چیه ؟ این فایل رو از کجا گیر بیارم ؟

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من حدود 9 ماه پيش يك گوشي L7 خريدم و تا حالا مشكلي هم باهاش نداشتم بجز اين اواخر كه موقع صحبت كردن يكدفعه آنتنش ميره و گوشي خود به خود خاموش (ريست) مي شه.

باتريش هم باد كرده بطوريكه يكطرف در پشتش ميزنه بيرون. جالبه كه مدت زمان كار باطريش خيلي كم نشده و فقط مشكلش اينه كه باد كرده.
ضمنا باطريش BC60 ساخت ژاپن هست و هولوگرام Motorla Original رو هم داره.

مي خوام بدونم كس ديگه اي هم تا بحال اين مشكل رو داشته؟
بنظرتون اون مشكل ريست شدن گوشي بخاطر باطريشه؟

جاي رو ميشناسين كه باتري هاي اصل موتورولا رو بفروشه؟ قيمت باطري BC60 اصل چنده؟

ممنون

.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام
دوستان گوشیم L7 از دیروز رم رو نمیخونه!!!!!!!!! رم رو فرمت هم نمیتونم بکنم
کمک کنید
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام
دوستان گوشیم L7 از دیروز رم رو نمیخونه!!!!!!!!! رم رو فرمت هم نمیتونم بکنم
کمک کنید
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با pc فرمتش کن ! رمت چیه مارکش؟ اصله؟

/

رضا ! انصافا یکی از بهترین گوشی های دنیا الان تو دستته !! قدرش رو بدون ! هرکسی هم گفت مزخرفه و منوهاش فرندلی نیست و نوکیا بهتره و اینا بزن تو سرش که دیگه از این چرت ها نگه !!
خام نشی بری بفروشیش مثل من نوکیا بخری :D که مثل چیز پشیمونم !!

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
با pc فرمتش کن ! رمت چیه مارکش؟ اصله؟

/

رضا ! انصافا یکی از بهترین گوشی های دنیا الان تو دستته !! قدرش رو بدون ! هرکسی هم گفت مزخرفه و منوهاش فرندلی نیست و نوکیا بهتره و اینا بزن تو سرش که دیگه از این چرت ها نگه !!
خام نشی بری بفروشیش مثل من نوکیا بخری :D که مثل چیز پشیمونم !!
با pc هم نشد..........:دی
گوشی که عالیه .........خودم میدونم..........منتها بلوتوسش خیلی کنده........یه مشکل دیگه هم داره اینه که نوت نداره!!!!!! خیلی لازمه !!!!!!!!! :دی

اتفاقا خیلی ها میگن گوشی بدیه!!!!!!! منتها من هم از همون متدی که گفتی استفاده میکنم........میزنم تو سرشون :دی

راستی رم هم همون رم خودشه!!!!!!!! همون 128 که روش بود!!!!!!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با pc هم نشد..........:دی
گوشی که عالیه .........خودم میدونم..........منتها بلوتوسش خیلی کنده........یه مشکل دیگه هم داره اینه که نوت نداره!!!!!! خیلی لازمه !!!!!!!!! :دی

اتفاقا خیلی ها میگن گوشی بدیه!!!!!!! منتها من هم از همون متدی که گفتی استفاده میکنم........میزنم تو سرشون :دی

راستی رم هم همون رم خودشه!!!!!!!! همون 128 که روش بود!!!!!!
من 6300 دارم 210 تومن خریدمش خواستی بیا تاق بزنیم :دی
بلوتوثش کنده چون ورژن 1.1 هست ... فایل بیشتر از 2 مگ نمیشه با بلوتوثش گرفت و فرستاد ... فایل 3gp هم نمیشه گرفت باهاش .. همه اینها قبول ! ولی سکش انصافا میارزه به این گوشی های ژیگولی :D داشتم باهاش صحبت میکردم از طبقه دوم از دستم افتاد پایین فقط در باطریش باز شد !! حتی تماس قطع هم نشد !! برداشتم درش رو گذاشتم و ادامه مکالمه :دی

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
راستی رمت چیه مارکش؟ مطمئنی اصله؟ آخه بعضی فروشنده ها شیطنت میکنن رم رو عوض میکنن.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
من امکانات گوشی خیلی برام مهم نیست.........همین که یه دوربین معمولی داشته باشه و انتن دهیش هم خوب باشه کافیه...........این l7 رو هم از قیافش خوشم اومد خریدم.........تابستون پارسال خریدم.......تازه اومده بود

منتها خیلی وقته میخوام عوضش کنم فقط بخاطر اینکه نوت نداره :دی

رمش هم kingmax بید .........حالا نمیدونم اصله یا تقلبی!!!!!!!! تا الان که هیچ مشکلی با رمش نداشتم .....از دیروز اینطوری شد!!!!!!!!

بالا