• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من امکانات گوشی خیلی برام مهم نیست.........همین که یه دوربین معمولی داشته باشه و انتن دهیش هم خوب باشه کافیه...........این l7 رو هم از قیافش خوشم اومد خریدم.........تابستون پارسال خریدم.......تازه اومده بود

منتها خیلی وقته میخوام عوضش کنم فقط بخاطر اینکه نوت نداره :دی

رمش هم kingmax بید .........حالا نمیدونم اصله یا تقلبی!!!!!!!! تا الان که هیچ مشکلی با رمش نداشتم .....از دیروز اینطوری شد!!!!!!!!
کینگ مکس؟؟ تقلبیه ! :دی
با یه رم دیگه دم دست داری تست کن مشکل از اسلات نباشه حالا اگه مشکل از رم باشه یه خاکی میشه تو سرت کرد :دی

/

چند میفروشیش؟ :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
کینگ مکس؟؟ تقلبیه ! :دی
با یه رم دیگه دم دست داری تست کن مشکل از اسلات نباشه حالا اگه مشکل از رم باشه یه خاکی میشه تو سرت کرد :دی

/

چند میفروشیش؟ :D
عجب ناکس هایی هستن این مغازه دارای علائ الدین ........... پس تقلبی انداختن بهمون...... :دی

الان رم دم دست ندارم........ 3 شنبه میرم دانشگاه .......اونجا رم زیاده :دی

الان نمیفروشم..........چون بفروشم هیچی نمیتونم بخرم.........دستم خیلی خالیه!!!!!!!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عجب ناکس هایی هستن این مغازه دارای علائ الدین ........... پس تقلبی انداختن بهمون...... :دی

الان رم دم دست ندارم........ 3 شنبه میرم دانشگاه .......اونجا رم زیاده :دی

الان نمیفروشم..........چون بفروشم هیچی نمیتونم بخرم.........دستم خیلی خالیه!!!!!!!
مهم نیست ! کل یوم رم 10 تومن هم نیست ! اگه از اسلات باشه کار سخت تر میشه.
ولی از همون رمه یحتمل. 128 بود؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مهم نیست ! کل یوم رم 10 تومن هم نیست ! اگه از اسلات باشه کار سخت تر میشه.
ولی از همون رمه یحتمل. 128 بود؟
اره 128 بود.......... حالا یه رم پیدا میکنم امتحان میکنم ببینم چی میشه!!!!!!

naserjebrail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یک گوشی l7 دارم بامشخصات زیر :
s/w:R4513_G_08.B7.DCR_RB
flex version : GSTL7T6BD10D

درحالی داشتم روی درایو :a و :b و : c کار می کردم نمیدنم چیکار کردم که قسمت personaliize - setting کار نمی کند .

لطفا" مرا راهنمایی کنید .
ناصر

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
http://www.iranmobilenews.ir/show2.php?img=telescoperazr_text_more.jpg

تلسکوپ "براندو" با قابلیت بزرگنمایی 6 برابر برای گوشی های موتورولا سری RAZR و KRZR ساخته شد.
به گزارش گروه ترجمه موبنا به نقل از سایت "تو اسنپز"، این تلسکوپ کمبود دوربین های تلفن همراه را که فقط می توانند از فاصله نزدیک عکسبرداری کنند، جبران می کند. همچنین کاربران می توانند در همان لحظه مناظر دور را به خوبی مشاهده کنند.
طراحی جدید این تلسکوپ برای جلوگیری از اشعه ها به طور موثری از شکست نور در عکس جلوگیری می کند.
این تلسکوپ همچنین زاویه دید وسیعتر، نور و وضوح بیشتری را ایجاد می کند و این ویژگی در مواقع کمبود رنگ مناسب بوده و کیفیت عکس را افزایش می دهد.
قیمت این تلسکوپ 19 دلار است.

arsniyas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من براي گوشي موتورلا w تم مي خوام . آهنگ هاي هندي ... كسي سراغ نداره ؟

newnaeemtaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها يك مشكل خيلي خيلي بزرگ دارم خواهش ميكنم كمكم كنيد ...

من موتورولا L7 دارم و ميخوام يك Application رو براي دوستم BlueTooth كنم فايلش رو ... ولي مثل اينكه اين گوشي لعنتي اصلا به جز فايل هاي MultiMedia هيچ فايل ديگه رو اصلا نشون نميده چه بخواد كه BlueTooth كنه ...

اگه كسي كمك كنه واقعا ممنون ميشم.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اگه بخواي فايل هاي ديگه اي بفرستي تنها راش اينه كه با يه مانستر پك فلش كني كه قابليت فرستادن فايل هاي ديگه روش باشه

از اينجا ميتوني مانستر پك هايي كه به كارت ميادو دانلود كني

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=190

من خودم Motobeauty Update 2 رو ريختم و الان با موبايل ام ميتونم فايل هاي ديگه اي هم bluetooth كنم

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=5785

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

گوشی تلفن همراه موتورولا مدل Z6c World Edition با یک قرارداد دو ساله توسط شرکت "وریزون" به بازار جهانی موبایل معرفی شد.
این گوشی نازک و کشویی از پشتیبانی شبکه های CDMA 1X EVDO 800/1900 و GSM 900/1800، با قابلیت کارکرد در تمامی دنیا ، برخورداراست.
گوشی یاد شده همچنین دارای پشتیبانی سیستم صوتی / تصویری VCAST است که می توان روی صفحه نمایش 2 اینچی مدل 65k color آن ، از این سیستم استفاده کرد.
گوشی تلفن همراه Motorola Z6c World Edition دارای قابلیت ها و کارکردهای متنوع دیگر از جمله ، دوربین 2 مگاپیکسلی ، حافظه داخلی با ظرفیت 40 مگابایت و قابلیت افزایش ظرفیت آن تا 4 گیگابایت با استفاده از کارت حافظه جانبی microSD ، بلوتوث با قابلیت A2DP ، پورت "یو اس بی 2 " ، "موزیک پلی یر" و سیستم ناوبری VZ است .
این گوشی که زمان دقیق عرضه آن به بازار تعیین نشده است ، با قیمت 99/179 دلار در دسترس کاربران قرارمی گیرد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

طراحی و ساخت گوشی های لوکس و تزیین شده با طلا و الماس دربین برخی از شرکت های تولید ی رواج یافته اما در این میان موتورولا در زمان حاضر در این زمینه یکی از شرکتهای پیشرو محسوب می شود.
به نقل از سایت د جاکارتاپست، یکی از مدل گوشی های مد که موتورولا آن را با طلا تزیین کرد گوشی RAZR V3 D&G بود که بسیاری از کاربران باید این گوشی را به یاد داشته باشند.
چندی پیش موتورولا نسخه لوکس گوشی RAZR2 V8 را توزیع کرد که نسل دوم گوشی RAZR محسوب می شد و اپراتورها نام این گوشی را" "RAZR2 و حتی " "Razorگذاشتند.
اگر به نسخه لوکس RAZR2 V8 توجه کنید این گوشی بزرگتر از گوشی D&G به نظر می رسد.
صفحه نمایش بیرونی این گوشی از شیشه سخت شیمیایی و قسمتی از آن نیز با پوست مار مزین شده که دکمه ها و کلیدهای آن را می پوشاند.
ون تیلبورگ می گوید: البته پوست ماری که در این گوشی به کار رفته پوست مار واقعی نیست و هیچ حساسیتی برای کاربر به همراه نخواهد داشت.
طلای 18 و 24 عیار این گوشی شبیه طلایی نیست که در D&G به کار رفته بود، هنگامی که گوشی باز می شود ما با خط های طلایی بسیاری روبه رو می شویم.
در قسمت رویی گوشی تنها یک علامت مشخصه M روی صفحه نمایش دیده می شود.
قسمت کلیدهای ناوبری این گوشی از طلا پوشیده شده و نیز در اطراف صفحه کلید نیز به همان شکل تکه هایی از طلا دیده می شود.
این گوشی از شبکه چهار باند پشتیبانی می کند که امکان استفاده از آن را در هر جایی از دنیا برای کاربر فراهم می کند، اما این گوشی از شبکه نسل سوم پشتیبانی نمی کند.
این مدل گوشی شبیه بسیاری از آخرین گوشی های موتورولا از تکنولوژی حذف نویز Crystal Clear برخوردار است.
این گوشی همچنین با فناوری GPRS و EDGE که فناوری های نسل دو و نیم محسوب می شوند، کار می کند و دوربین آن دو مگاپیکسلی وبرای ویدیو و گرفتن عکس مناسب است.
"روبرت ون تیلبورگ" مدیر شرکت موتورولا در اندونزی گفت که این مدل گوشی موتورولا به وسیله متخصصان داخلی شرکت طراحی شد.
وی می گوید: بعضی از کاربران یک گوشی را تنها بر اساس مد خریداری می کنند و ما در ارزیابی احساس و علاقه کاربران علاوه بر کارآمدی ، قابلیت و ویژگی گوشی مانند پشتیبانی از فناوری های UMTS و HSPA به ظاهر، ترکیب رنگ ، تزیینات بیرونی گوشی توجه می کنیم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این عکسه چقدر شبیه 8800 نوکیا هست!!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این عکسه چقدر شبیه 8800 نوکیا هست!!!
خودشه ...

چون عکس اون گوشی رو نداشتن .. اینو گذاشتن
به خاطر همین جمله :
طراحی و ساخت گوشی های لوکس و تزیین شده با طلا و الماس دربین برخی از شرکت های تولید ی رواج یافته
یکم به عکس ربط پیدا می کنه
21.gif

newnaeemtaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مجددا ببخشيد ... من الان MotoBeauti كه شما نصب كرده بودي نصب كردم ولي الان Language Pack Farsi رو نميتونم نصب كنم ...
( Flash & Backup 3.0.6 ) استفاده ميكنم ... روي Erasing Memory قفل ميكنه ...

شما خودت فارسي نصب كردي ؟
اگه سراغ داري پك فارسي كه با اين Frimware سازگار باشه بي زحمت ...

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آره منم اين مشكل رو دارم.......فعلا كه چيزه ديگه اي پيدا نكردم

newnaeemtaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما همچنان در كف زبان فارسي براي Frimware Moto Beauti هستيم ...
هي مسيج فارسي مياد نميتونيم بخونيم

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
اوه اوه ! نبش قبر کردم این تاپیک رو ! :f34r:

دوستان در مورد مدل V3xx نظرتون چی هست ؟

تو جعبش هندزفیری هست ؟ مشکل خاصی با آپدیت و فلش کردن و ریختن برنامه فارسی و غیره نداره ؟

ممنون :happy:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

والا من باشم نمیگیرم ! [ نظر ِ شخصی ]
ارزشش رو نداره ، هیچ چیز خاصی هم جز دیزاین ( که به اونش هم زیاد علاقه ای ندارم !!) بهتون نمیده !!
یه بار در حدود 1 ساعت V3X به گمانم دستم بود داشتم به مرز ِ جنون میرسیدم !!
happy.gif

/
حالا اگه یه دست 2 مفت گیرت اومده اون یه بحث ِ دیگس !!
biggrin.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اوه اوه ! نبش قبر کردم این تاپیک رو ! :f34r:

تو جعبش هندزفیری هست ؟ مشکل خاصی با آپدیت و فلش کردن و ریختن برنامه فارسی و غیره نداره ؟

ممنون :happy:

به نظر من هم که زیادی قدیمی شده......اگر میخوای حتما موتو باشه و همون طراحی v3xx رو داشته باشه به نظر من k1 بگیر...البته کلا موتو (اونم جاوا)خریدی کلا فکر نرم افزار و اینا رو از سرت بیرون کن....فارسی میشن به احتمال زیاد....ولی کلا آپدیت و ریختن نرم افزار و فلش کردن برای موتوها خیلی درد سر داره و البته خیلی هم محدوده....ک وان رو هم به صرف طراحی بسیار منحصر به فردش بهت پیشنهاد کردم!!!!....آدم رو وسوسه میکنه طراحیش!!!!:cool:

بالا