• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من چند سوال داشتم كه اگر فوري به من جواب بدين خيلي ممنون مي‌شم:
من مي‌خوام يك گوشي موتورولاي v3x بخرم. مي‌خواستم ببينم كه 1) sms فارسي مي‌شه باهاش فرستاد و خوند يا نه؟ 2) آنتن‌دهي و صداش چطوره؟ 3) مي‌شه موسيقي با كيفيت بالا باهاش گوش داد؟ (در حد سوني‌اريكسون سري دبليو) 4) دوربينش واقعا 2 مگاپيكسله و كيفيت عكسش خوبه يا نه؟ 5) كار با لوتوثش چطوره؟ مي‌شه راحت فايل و عكس و... رو باهاش فرستاد و گرفت يا نه؟ و راحت مي‌شه گوشي‌هاي ديگه رو شناخت يا نه (چون من در سايتي خوندم كه در اين موارد مشكل داره). و در آخر اينكه قيمتش چنده؟
سوال ديگه اينكه به طور كلي بين مدل‌هاي تاشوي موتورولا كدوم از همه امكانات و آنتن‌دهيش بهتره؟
پيشاپيش از كمك شما ممنونم.:)

1 - اگر فلش عربي روش داشته باشه .. ميشه
2- آنتن دهيش مثل بقيه گوشيهاست.
3- اگر پچ تقويت صدا رو منتقل كنيد به گوشي .. كيفيت پخش بالا ميره
4- بهتر از بقيه موتورولاها هستش ... ولي به نسبت مثلا" K750 ... هنوز عقب تره
5- بلوتوثش با بعضي از گوشيهاي سري 60 مثل N70 مشكل داره ... نميدونم چرا .. ولي مشكليه كه هست . بهتره بدوني. وگرنه با بقيه موارد مشكلي نداره .

قيمتش حدود 200 تا 220 تومن ... بين تاشوهاي موتورولا از همه بهتره

SHP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 - اگر فلش عربي روش داشته باشه .. ميشه
2- آنتن دهيش مثل بقيه گوشيهاست.
3- اگر پچ تقويت صدا رو منتقل كنيد به گوشي .. كيفيت پخش بالا ميره
4- بهتر از بقيه موتورولاها هستش ... ولي به نسبت مثلا" K750 ... هنوز عقب تره
5- بلوتوثش با بعضي از گوشيهاي سري 60 مثل N70 مشكل داره ... نميدونم چرا .. ولي مشكليه كه هست . بهتره بدوني. وگرنه با بقيه موارد مشكلي نداره .

قيمتش حدود 200 تا 220 تومن ... بين تاشوهاي موتورولا از همه بهتره

خيلي ممنون از جواب شما. سوالي كه برام پيش اومده اينه كه 1- فلش عربي بايد روش باشه يا بايد نصب كنم؟ 2- چه جوري بايد پچ صدا رو به گوشي منتقل كرد (ببخشيد از اينكه من خيلي وارد نيستم:( ) 3- دوربينش نسبت به k750 پايينتره ولي نسبت به w810 چي؟ اگر در حد w810 باشه پس بدك نيست:)

torabi

Registered User
لایک‌ها
3
کسی تو ایران rockr e2 رو رویت کرده؟
helpsmilie.gif
پیدا کردی به منم بگو
منم دنبال ROKR e1 یا e2 میگردم
یا e386i

torabi

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
نمایندگی موتورلا تو تهران کجاست؟ کسی میشناسه؟

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از جواب شما. سوالي كه برام پيش اومده اينه كه 1- فلش عربي بايد روش باشه يا بايد نصب كنم؟ 2- چه جوري بايد پچ صدا رو به گوشي منتقل كرد (ببخشيد از اينكه من خيلي وارد نيستم:( ) 3- دوربينش نسبت به k750 پايينتره ولي نسبت به w810 چي؟ اگر در حد w810 باشه پس بدك نيست:)

اگر روش نصب باشه كه چه بهتر ... موقع خريد مسير زير رو توي گوشي برو :

Settings > Phone Status > Other Information > Language List

اگر اين گزينه 0032 يا 0033 باشه .. يعني عربي روش نصب هست !

اگر هم نبود خودت نصب ميكني ... شايد ده دقيقه كار داشته باشه !

طريقه ريختن پچ صدا هم در تاپيك وي تري ايكس توي همين فروم توضيح داده شده... اگر صفحات انجمن موبايل رو بگردي حتما" پيدا ميكني .

دوربينش درهمون حدي هست كه شما گفتي !

SHP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر روش نصب باشه كه چه بهتر ... موقع خريد مسير زير رو توي گوشي برو :

Settings > Phone Status > Other Information > Language List

اگر اين گزينه 0032 يا 0033 باشه .. يعني عربي روش نصب هست !

اگر هم نبود خودت نصب ميكني ... شايد ده دقيقه كار داشته باشه !

طريقه ريختن پچ صدا هم در تاپيك وي تري ايكس توي همين فروم توضيح داده شده... اگر صفحات انجمن موبايل رو بگردي حتما" پيدا ميكني .

دوربينش درهمون حدي هست كه شما گفتي !

از پاسختون خيلي ممنونم.

AmirSaed110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مدلهاي موتورولا يكي a1200 رو خوشم اومد يكي E6 Roker ٍ( مخصوصا این یکی ) . من مشخصات این دو گوشی رو خوب مطالعه کردم . اما چند مشکل و سئوال داشتم که ممنون می شم دوستان سریعتر به من کمک کنن .

--1-- کجا و کدوم فروشگاه در زمینه محصولات موتورولا تخصصی تر هست و با قیمت مناسب این گوشی ها رو بگیرم .

--2-- این برند ( موتورولا ) مشکل تعمیرات و خدمات مطمئن داره . کجا می تونه این مشکل رو حل کنه ( حتما این بچه های کلوپ موتورولا می تونن کمک کنن ) .

--3-- مشکلات فنی این دو مدل که تو اینفو گوشی نیست و تو کارکرد مشخص شده .

--4-- این مدل های رجیستر شده یا نشده و سریال چنج جریانشون چیه و برای رجیستر گوشی چه باید بکنم .

================

-----> در کل همون طور که تو سئوالاتم معلومه من از این که این دو مدل گوشی به کارم می یان مطمئن هستم اما نگرانی من در مورد قیمت های متفاوت جاهای مختلف و خرید از کسی هست که این گوشی یا مارک رو می شناسه و بتونه به من خدمات پس از قروش بده .

از دوستان متشکرم

AmirSaed110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمی خواد در این زمینه به من کمک کنه .

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میگم که keypad گوشی من (Moto L7 SLVR) داره خراب میشه کم کم ! افتادم تو فکر تهیه یدونه نو .
خواستم ببینم جایی موجود دارن ؟ قیمت ؟ خودم میتونم عوضش کنم ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام
میگم که keypad گوشی من (Moto L7 SLVR) داره خراب میشه کم کم ! افتادم تو فکر تهیه یدونه نو .
خواستم ببینم جایی موجود دارن ؟ قیمت ؟ خودم میتونم عوضش کنم ؟
یعنی چی داره خراب میشه؟
چون منم حس میکنم اون دکمه دایره ای اون وسط کم کم داره در میاد !

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:دی
نه شاهد جان؛
کلید های موتو رو نمیدونم دیدین یا نه ، گوشی من داره کلید هاش کم کم ترک بر میداره و ترک روی کلید 2 داره به مرور رشد میکنه . از اینرو احساس میکنم که داره به باقی جاها هم سرایت میکنه . خواستم ببینم میشه چیزی براش یافت ؟

راجع به اون کلید وسطیه، نه اون کارش خیلی درسته ;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه شاهد جان؛
کلید های موتو رو نمیدونم دیدین یا نه ، گوشی من داره کلید هاش کم کم ترک بر میداره و ترک روی کلید 2 داره به مرور رشد میکنه . از اینرو احساس میکنم که داره به باقی جاها هم سرایت میکنه . خواستم ببینم میشه چیزی براش یافت ؟

والا منم l7 دارم ! این مشکل شمارو ندارم ! :دی
کلا اکسسوریز موتورولا خیلی سخت پیدا میشه ! اگه پیدا بشه هم یحتمل میره تو پاچه آدم !

MineMoZa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بتونم یه عکس ازش میزارم...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

با اون صفحه کلید آهنی عجیبه که ترک برداشته!!!!...حتما خیلی بهش فشار اومده!!!!...حتما عکس ازش بذار باید جالب باشه!!!!

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی جان منظورت از ترک چیه؟
منم با گوشی قبلیم همین مشکل رو داشتم ولی بعد فهمیدم فقط رنگ روی کیبوردش ترک ورداشته نه خود کیبورد فلزی !!
گوشیت ساخت کجاست؟
مدل مالزی بهترینشه!

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید من مشکل دیگه ای با v3x دارم.
بعد از نصب آخرین فایل فلش اس ام اس هام توی سیم کارت ذخیره می شد به زحمت بعد از کلی گشت و گذار با فلکس ادیتور تونستم کاری کنم که توی مموری گوشی save کنه ولی outbox ام پریده!!!!
موتو ها دیلایوری خوبی ندارن وگرنه اصلا احتیاجی به رفتن توی outbox نداریم.

سوال دیگه : کسی تا حالا با Twosim کار کرده؟
کسی میدونه چجوری میشه بینشون سوئیچ کرد؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
نه شاهد جان؛

منم L7 دارم

پر از خط شده ولي فكر نكنم ترك برداره!!

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
وقتی از 2sim استفاده می کنید یه منو که قبلا مخفی بوده به اسم stk به منو ها تون اضافه میشه تو گوشی ها مختلف جاش فرق میکنه توی tools یا network یا هر جایی فرقی نداره میرید توش زده sim1 و sim2 رو هر کردوم کلیک کنید بینشون سوئیچ میشه به این حالت که گوشی یه رستارت مانند میکنه

بالا