مبارک باشه.سلام به همگی
من هم دیشب یه V3x خریدم
دوتا آیکون بالای صفحه اش اومده که نمیدونم چیه میشه بهم بگین: یکی یه فنجون که داره ازش بخار بلند میشه ! اون یکی هم یه 2 هست که پایینش نوشته G. این آیکونها چی میگن ؟ !
چند خريدي؟
مبارک باشه.سلام به همگی
من هم دیشب یه V3x خریدم
دوتا آیکون بالای صفحه اش اومده که نمیدونم چیه میشه بهم بگین: یکی یه فنجون که داره ازش بخار بلند میشه ! اون یکی هم یه 2 هست که پایینش نوشته G. این آیکونها چی میگن ؟ !
مبارک باشه.
چند خريدي؟
1- برو تو قسمت Games & Apps مشخص ميشهممنون
چند تا سوال:
1 - چه جوری میشه فهمید کدوم برنامه جاوا در حال اجراست که اون فنجون میاد.
2 - دلیوری ریپورت اس ام اس چه جوری فعال میشه؟
3- Outbox اس ام اس همون SentBox هستش؟
4- برای ارسال اس ام اس برای یه شخص خاص همیشه باید رفت اون رو از داخل فون بوک انتخابش کرد؟
5- راهی هست که وقتی برای یه شخص زنگ خاص میزاری از همون زنگ برای اس ام اس همون شخص استفاده نکنه؟
ممنون از همه
در این مورد هم قبلا" توضیح داده شده ولی خب:
توی فولدر اصلی گوشی \mobile\ وقتی با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصلش می کنی ، چند شاخه هست که مخفی هستند ، یکیش به اسم kjava هست که باید فایلهای جاوا با پسوند .jar رو بریزی اون تو و بعد تو گوشی بری تو قسمت برنامه های جاوا و از آخر لیست install رو انتخاب کنی ، بعد از نصب هم میتونی فایلی رو که اونجا ریخته بودی پاک کنی ، البته مستقیم هم میتونه از طریق همین کابل و از رو کامپیوتر بخونه ، ولی این که گفتم ساده ترین راهشه
در مورد بهترین بازی هم باید گفت کاملا" به سلیقه بستگی داره ، شاید من از Tetris خوشم بیاد یا شطرنج ولی شما از Prince ، ولی با همه اینها من از نظر گرافیک Prince Of Persia رو پیشنهاد میدم
دو تا سوال
بین این همه بازی که معرفی کردین کدوم از همه بتره ؟!
و دیگه اینکه چه ریختی باید نصب کرد ؟!
بنده جدید جدیدم در این ضمینه
آقا من برای افزایش صدا اومدم از نرم افزار P2K Tools استفاده کنم . صفحه تغییر ولوم رو که میاره پایینش سه دکمه Default,Get,Set داره. من اول Get رو می زنم همه رو میذاره روی یک. بعد صداها رو تنظیم می کنیم و Set رو میزنم اما تغییری در صدای گوشی ایجاد نمیشه. درست انجام دادم؟ راهنمایی کنید !
اینهم به قول IcedAngle
برنامه ضبط صدا تست شده روي v3x
http://mori-kntu.persiangig.com/other/Dictaphone.zip
مشكل صداي اسپيكرش حل شد ، هم كيفيتش عالي ميشه هم صداش عالي ميشه
تمام ولوم ها رو روي 2 بگذاريد و فايل : http://www.7900novadrive.com/V3/file/2audio_cfg.zip رو بعد از در آوردن از حالت فشرده ، بريزيد تو شاخه system و گوشي رو ريست كنيد.
گوشي كه بالا اومد ولوم رو ببريد بالا و حالشو ببريد ...
برای افزایش صدای V3i می تونی از برنامه P2kTools استفاده کنی . خیلی فرق می کنه.سلام دوستان
1- بنظر شما این روش برای v3i هم جواب ميده ؟