• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سلام به همگی
من هم دیشب یه V3x خریدم:rolleyes:

دوتا آیکون بالای صفحه اش اومده که نمیدونم چیه میشه بهم بگین: یکی یه فنجون که داره ازش بخار بلند میشه ! اون یکی هم یه 2 هست که پایینش نوشته G. این آیکونها چی میگن ؟ !
مبارک باشه.
چند خريدي؟

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
ممنون
چند تا سوال:

1 - چه جوری میشه فهمید کدوم برنامه جاوا در حال اجراست که اون فنجون میاد.

2 - دلیوری ریپورت اس ام اس چه جوری فعال میشه؟

3- Outbox اس ام اس همون SentBox هستش؟

4- برای ارسال اس ام اس برای یه شخص خاص همیشه باید رفت اون رو از داخل فون بوک انتخابش کرد؟

5- راهی هست که وقتی برای یه شخص زنگ خاص میزاری از همون زنگ برای اس ام اس همون شخص استفاده نکنه؟

ممنون از همه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون
چند تا سوال:

1 - چه جوری میشه فهمید کدوم برنامه جاوا در حال اجراست که اون فنجون میاد.

2 - دلیوری ریپورت اس ام اس چه جوری فعال میشه؟

3- Outbox اس ام اس همون SentBox هستش؟

4- برای ارسال اس ام اس برای یه شخص خاص همیشه باید رفت اون رو از داخل فون بوک انتخابش کرد؟

5- راهی هست که وقتی برای یه شخص زنگ خاص میزاری از همون زنگ برای اس ام اس همون شخص استفاده نکنه؟

ممنون از همه
1- برو تو قسمت Games & Apps مشخص ميشه
2- يکي از مشکلات گوشي و هر سري که ميخواي sms بزني بايد بري تو Sending Options و فعالش کني
3- بله!
4- نه اگه هر شماره تلفني رو بنويسي تو صفحه اصلي گوشي ميتوني بفرستي
5- ظاهرا نه
اين ها اکثرا مشکلاتيه که قبلا بهش اشاره شده يه نگاه ميکردي مي ديدي!!

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
دو تا سوال
931.gif

بین این همه بازی که معرفی کردین کدوم از همه بتره ؟!
1655.gif

و دیگه اینکه چه ریختی باید نصب کرد ؟!
118fs316689.gif

بنده جدید جدیدم در این ضمینه
305.gif

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
در این مورد هم قبلا" توضیح داده شده ولی خب:

توی فولدر اصلی گوشی \mobile\ وقتی با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصلش می کنی ، چند شاخه هست که مخفی هستند ، یکیش به اسم kjava هست که باید فایلهای جاوا با پسوند .jar رو بریزی اون تو و بعد تو گوشی بری تو قسمت برنامه های جاوا و از آخر لیست install رو انتخاب کنی ، بعد از نصب هم میتونی فایلی رو که اونجا ریخته بودی پاک کنی ، البته مستقیم هم میتونه از طریق همین کابل و از رو کامپیوتر بخونه ، ولی این که گفتم ساده ترین راهشه

در مورد بهترین بازی هم باید گفت کاملا" به سلیقه بستگی داره ، شاید من از Tetris خوشم بیاد یا شطرنج ولی شما از PRINCE OF PERSIA--THE TWO THRONES ، ولی با همه اینها من از نظر گرافیک Prince Of Persia رو پیشنهاد میدم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
در این مورد هم قبلا" توضیح داده شده ولی خب:

توی فولدر اصلی گوشی \mobile\ وقتی با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصلش می کنی ، چند شاخه هست که مخفی هستند ، یکیش به اسم kjava هست که باید فایلهای جاوا با پسوند .jar رو بریزی اون تو و بعد تو گوشی بری تو قسمت برنامه های جاوا و از آخر لیست install رو انتخاب کنی ، بعد از نصب هم میتونی فایلی رو که اونجا ریخته بودی پاک کنی ، البته مستقیم هم میتونه از طریق همین کابل و از رو کامپیوتر بخونه ، ولی این که گفتم ساده ترین راهشه

در مورد بهترین بازی هم باید گفت کاملا" به سلیقه بستگی داره ، شاید من از Tetris خوشم بیاد یا شطرنج ولی شما از Prince ، ولی با همه اینها من از نظر گرافیک Prince Of Persia رو پیشنهاد میدم

ایول دمت گرم
worship.gif

میگم که .... من یکم تنبلم و زیاد حوصله گشتن ندارم
352nmsp.gif
این لینک prince of persia رو هم میتونی بدی
joytears.gif
رو پی سی که دیوانش بودم
frantic.gif

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا من برای افزایش صدا اومدم از نرم افزار P2K Tools استفاده کنم . صفحه تغییر ولوم رو که میاره پایینش سه دکمه Default,Get,Set داره. من اول Get رو می زنم همه رو میذاره روی یک. بعد صداها رو تنظیم می کنیم و Set رو میزنم اما تغییری در صدای گوشی ایجاد نمیشه. درست انجام دادم؟ راهنمایی کنید !
اینهم به قول IcedAngle
931.gif

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
دو تا سوال
931.gif

بین این همه بازی که معرفی کردین کدوم از همه بتره ؟!
1655.gif

و دیگه اینکه چه ریختی باید نصب کرد ؟!
118fs316689.gif

بنده جدید جدیدم در این ضمینه
305.gif

جواب سوال اولت رو نميدونم !!

اما سوال دوم ...

Data Connection گوشيت رو روي حالت مموري قرار بده ...بعد كه وصلش كني به سيستم يه درايو جديد تو My Computer اضافه ميشه ....

اون درايو رو باز كن ... و در همون صفحه اصلي درايو يه فولدر جديد درست كن و اسمش رو Kjava بزار ....

حالا فايلهاي jar بازي يا برنامه رو كپي كن تو اين فولدر .... كارت كه تموم شد ... گوشيت رو ريست كن ....

بعد برو به قسمت Games & Apps گوشيت ...گزينه آخر (Install New) رو بزن ...
بعد برو به قسمت Options و در اون قسمت گزينه View Storage Device رو بزن ....ودر اونجا گزينه All رو انتخاب كن ...

حالا ميبيني فايلهاي نصب بازي مشخص ميشه ... هر كدومشو كه ميخواي نصب كني انتخاب كن ... شروع ميكنه به نصب كردن ...به پيغامهاش هم محل نده و همه رو تاييد كن .....حالا كابل رو از گوشيت خارج كن و بازي رو اجرا كن ...

اون قسمتي رو هم كه قرمز نوشتم... يه بار انجام بدي كافيه ..

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من برای افزایش صدا اومدم از نرم افزار P2K Tools استفاده کنم . صفحه تغییر ولوم رو که میاره پایینش سه دکمه Default,Get,Set داره. من اول Get رو می زنم همه رو میذاره روی یک. بعد صداها رو تنظیم می کنیم و Set رو میزنم اما تغییری در صدای گوشی ایجاد نمیشه. درست انجام دادم؟ راهنمایی کنید !
اینهم به قول IcedAngle
931.gif

نه دوست عزيز ... فكر كنم اون براي ساير گوشيها مثل ال7 و V3i باشه .....

شما ميتوني از صفحه اول همين تاپيك وتوضيحات AzzA استفاده كني ....

اگر راهنمايي بيشتر ميخواي از اينجا استفاده كن ....

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مخلصيم!
ميگم کسي با seem 0032_0001 کار کرده؟
امکانات جالبي داره اما البته من هر کدوم رو تست کردم جواب نداده
مثلا فعال کردن دائمي ريپورت مسيج يا يه چيزي به اسم answering machine که همه رو مو به مو اجرا کردم اما ...
کسي کار کرده؟
و يه چيز ديگه اگه گوشيتون رو فلش کردين و جواب داده بگين ورژن گوشيتون و اون فايل فلش چي بوده ما هم استفاده کنيم!!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مشكل صداي اسپيكرش حل شد ، هم كيفيتش عالي ميشه هم صداش عالي ميشه

تمام ولوم ها رو روي 2 بگذاريد و فايل : http://www.7900novadrive.com/V3/file/2audio_cfg.zip رو بعد از در آوردن از حالت فشرده ، بريزيد تو شاخه system و گوشي رو ريست كنيد.
گوشي كه بالا اومد ولوم رو ببريد بالا و حالشو ببريد ...

سلام دوستان

1- بنظر شما این روش برای v3i هم جواب ميده ؟

2- اسپیکر وی تری آی تعریفی نیست اما در حد انتظار از موتورولا هست ولی گوشی من وقتی بخوای آهنگی رو با هندز فریش گوش بدی واقعا نا امید میشی ... کیفیت پخش موزیک از هندزفری افتضاحه .. ولوم رو 7 هم که باشه انگار یکی داره آروم یه چیزی می خونه ... هیچ شباهتی حتی به کیفیت اسپیکرش نداره

الف ) همه وی تری آی ها کیفیت موزیک توی هندز فری شون اینجوریه ؟

ب ) اگه هندز فری بهتری بگیرم بنظرتون کیفیت صدا تغییر می کنه یا ربطی به هندز فری ندار ه؟

تشکر میشه

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
آقا V3x حرف نداره. عجب Audio Player توپی داره . دست کمی از iPod و iTune نداره. حال کردم.

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من الان یه 4هفتیه ای یه که v3x خریدم و با چند صد تا مشکل روبرو بودم که امیدوارم حل بشه
(البته باید بگم من از طرفدارای موتورولا هستم )

اول اینکه وقتی بلوتوث اسکن میکنی هیچ کس رو پیدا نمیکنه در صورتی که طرف کنار خودم نشسته
و اگه من بلوتوث رو فعال کنم وقتی با گوشی دیگه فایل می فرستم code pass میخواد و دیگه اینکه تو سیتم عاملش فقط روی آهنگ ها send Bluetooth میاد

دوم اینکه کیفیت فیلم برداریش از 3220 هم کمتره

سوم اینکه با ریختن پچ صدا رو گوشی فقط صدا بلند شد و اصلا کیفیت جالبی نداره

چهارم اینکه برای دسترسی به فایلهات اصلا کنترل خوب یا یه چیز مثل بروزر سیمبین یا ویندوز اکسپلورر
نداره و همه فایل ها رو سر هم میکنه و توشاخه All نمایش میده و دکمه # و * رو هم که تومثلا بروزرش که میزنی no file found می زنه و توی player اش هم همه ی فیال ها رو نشون نمی ده یعنی چند تا دایرکتوری رو بی خیال میشه

پنجم اینکه بعضی از فایل های java روش اجرا نمی شه مثل همین فرهنگ لغت فارسی به انگلیسی و چند بازی تست شده دیگه

ششم و آخریش اینکه رنگ مانیتور عقبش که اصولا باید ساعت رو نشون بده اونقدر کمه که اصلا هیچ چیز دیده نمیشه (البته تو حالت stand by )

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت من به چند تا نرم افزار احتیاج دارم
1- نرم افزار پخش ویدئو و صدا دارای لیست
2-آنتی ویروس توپ
3- نرمافزار دیگه ای برای عکس و فیلم برداری
4-پچ فارسی برای اس ام اس یا کل سیستم عامل گوشی
5-فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی
6-نرم افزاری برای کامپیوتر که فایل یا فایلهایی از گوشی بگیره و توی کامپیوتر phone book رو ادیت کنی و به گوشی بفرستی
7-یه بروزر java اگه هست!!

بالا